ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RIP Oliver

Page 5 of 21 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21  Next

Go down

RIP Oliver - Page 5 Empty Re: RIP Oliver

Post by crvenkasti 30/7/2018, 12:53

.

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kavran 30/7/2018, 13:04

T. wrote:
Kavran wrote:
vuksadinare wrote:R.i.p...place mi se

tribamo pivat, a ne plakat ... tako bi on tia. 

:thumbup1 ...

:tu
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by abraham 30/7/2018, 13:05

marcellus wrote:
kaja wrote:
kic wrote:
ja zato poštujem i Čorbu-

nemojmo glumit da se volimo, ako postoji nesporazum, bolje jasno reć da svak gleda u svoje dvorište i njeg se drži zar ne- bolje za sve..
Bas si naivan. Za pjevače ovih prostora njihovo tržište ne premalo. Vani ih ne slušaju.
Bora je sendvicar i rado bi nastupio i ubrao lovu al previse se izasro a i u dupetu je vučicu  slini.
Oliver, on je bio star, i tu je jedva držao držao koncerte, glas mu se promjenio. Iz toga razloga samo domaće tržište.
Da je imao 40 odletio bi nastupati svugdje. Ovako iz drugih razloga nije pa “ ja sam rekao da necu !”

oliveru su nudili 200 k eura za nastup s gay četnikom mandićem na marakani i 50 k eura za solo nastup u BG, ladno ih je odjebao

a devedesetih je plovio u opkoljeni dubrovnik i vuko plinske boce s broda, pa ne znam baš da nije mogo pjevat, on je do 2010-2011 bio u naponu snage i pjevao je po australiji, sad, svugdje.

nastupio je u njujorškom Carnegie Hallu, londonskom Royal Albert Hallu, pariškoj Olympiji i Opera Houseu u Sydneyju pa ne vidim zašto bi mu bilo daleko ić do marakane.

druga stvar je što nisu svi ko tereza da seru protiv srba da ovo da ono da zapalili kuću da pizda im materina zločinačka a čim joj je neki čedo mahnuo s par ojra pred očima odjezdila sa sedam banki u begeš i počela koncert s "prijatelji stari gdje ste"

pa da meni neko kuću zapali nema para da bi mu pjevo a kamoli da bi pjevo "prijatelji stari" pizda joj materina kurvinska

oliver je imao kičmu, integritet, sve ono što ljudi "s ovih prostora" u devedeset posto slučajeva nemaju

kod kurve je to kom će raširit noge pitanje cijene, kod ostalih neke stvari nisu na prodaju i točka.
Potpis. Dodao bih i balijska govna Kemu i onog  sta pjeva o Aliji, Merlina Dno dna.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 30/7/2018, 13:08

abraham wrote:
marcellus wrote:
kaja wrote:
kic wrote:

nemojmo glumit da se volimo, ako postoji nesporazum, bolje jasno reć da svak gleda u svoje dvorište i njeg se drži zar ne- bolje za sve..
Bas si naivan. Za pjevače ovih prostora njihovo tržište ne premalo. Vani ih ne slušaju.
Bora je sendvicar i rado bi nastupio i ubrao lovu al previse se izasro a i u dupetu je vučicu  slini.
Oliver, on je bio star, i tu je jedva držao držao koncerte, glas mu se promjenio. Iz toga razloga samo domaće tržište.
Da je imao 40 odletio bi nastupati svugdje. Ovako iz drugih razloga nije pa “ ja sam rekao da necu !”

oliveru su nudili 200 k eura za nastup s gay četnikom mandićem na marakani i 50 k eura za solo nastup u BG, ladno ih je odjebao

a devedesetih je plovio u opkoljeni dubrovnik i vuko plinske boce s broda, pa ne znam baš da nije mogo pjevat, on je do 2010-2011 bio u naponu snage i pjevao je po australiji, sad, svugdje.

nastupio je u njujorškom Carnegie Hallu, londonskom Royal Albert Hallu, pariškoj Olympiji i Opera Houseu u Sydneyju pa ne vidim zašto bi mu bilo daleko ić do marakane.

druga stvar je što nisu svi ko tereza da seru protiv srba da ovo da ono da zapalili kuću da pizda im materina zločinačka a čim joj je neki čedo mahnuo s par ojra pred očima odjezdila sa sedam banki u begeš i počela koncert s "prijatelji stari gdje ste"

pa da meni neko kuću zapali nema para da bi mu pjevo a kamoli da bi pjevo "prijatelji stari" pizda joj materina kurvinska

oliver je imao kičmu, integritet, sve ono što ljudi "s ovih prostora" u devedeset posto slučajeva nemaju

kod kurve je to kom će raširit noge pitanje cijene, kod ostalih neke stvari nisu na prodaju i točka.
Potpis. Dodao bih i balijska govna Kemu i onog  sta pjeva o Aliji, Merlina Dno dna.

balijsko govno koje je govorilo kako bi u beograd samo na bombarderu, a odrzava vec deseti koncert u beogradu. zapalio bih sve 3 arene sa njim i svim govnima koja su platila kartu da ga slusaju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/7/2018, 13:09

marcellus wrote:
kaja wrote:
kic wrote:

tereza se zalila na dugove i navodno zbog toga bila prisiljena otici kako se kasnije pravdala...no i sa tim nastupom u begesu i dalje je u dugovima...a ovi je vise ne zovu a tu uopce da i pjeva...ako tu i tamo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 30/7/2018, 13:09

i naravno, da ne zaboravimo i velike ,,domoljube'' prljavo kazaliste... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/7/2018, 13:12

Serbia Strong wrote:i naravno, da ne zaboravimo i velike ,,domoljube'' prljavo kazaliste... Basketball
pa prljavci su prije beograda rekli da su i dalje na istim pozicijama sto se tice hrvatstva...ali da idu kao profesionalci i nisu se razbacivali rijecima i upucavanjima kao tereza i severina i slicni
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kavran 30/7/2018, 13:21

vuksadinare wrote:
Serbia Strong wrote:i naravno, da ne zaboravimo i velike ,,domoljube'' prljavo kazaliste... Basketball
pa prljavci su prije beograda rekli da su i dalje na istim pozicijama sto se tice hrvatstva...ali da idu kao profesionalci i nisu se razbacivali rijecima i upucavanjima kao tereza i severina i slicni

sorry stari ... ili ''jesi'' ili ''nisi''. prljavce ću uvijek voljeti, odrastao sam uz njih, ali neke granice jednostavno ne prelaziš koliko god koštale pod uvjetom da ih drugima naravno ne određuješ. oliver je to znao. i zato tom glazbeniku, čovjeku, vječitom zajebantu, bodulu, splićaninu, dalmatincu i hrvatu ... moj vječni naklon.

šaka suza, vrića smija .... ča je život vengo fantažija ....

Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by abraham 30/7/2018, 13:26

Prljavci su otpjevali "Ruza hrvatska" u BG.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 30/7/2018, 13:27

vuksadinare wrote:

ne znas ko je veca gluperda i govno. dal oni ili oni debili koji su platili kartu da ih slusaju... :roll
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/7/2018, 13:31

al pazi ti, istices svoje hrvatstvo i srpstvo, gledas popreko na ove preko, i onda posle dodjes i napravis koncert tamo preko. pa daj se rokni gluperdo. il imaj obraza kao oliver, il' cuti i drzi svoje misljenje u sebi, bavi se muzikom i mlati pare...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 30/7/2018, 13:31

Karleusa u ponedjeljak pljuje po Hrvatima a u srijedu pjeva u Makarskoj. Kila mozga......

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 30/7/2018, 13:34

Da,majmuni puse i placaju.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by flumen 30/7/2018, 13:35

Sjor Olivere, kao da nam je clan obitelji umra...jos kad smo se upoznali '90 bili ste meni i mojoj obitelji drag, a svakom godinom u srcu sve drazi.
Ostat ce vasa muzika, Vase pisme i svaki put kad vidin galeba i more ionako mislin na vas...RIP

Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Hektorović 30/7/2018, 13:35

Serbia Strong wrote:al pazi ti, istices svoje hrvatstvo i srpstvo, gledas popreko na ove preko, i onda posle dodjes i napravis koncert tamo preko. pa daj se rokni gluperdo. il imaj obraza kao oliver, il' cuti i drzi svoje misljenje u sebi, bavi se muzikom i mlati pare...

Jedna za džangu :)

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Kavran 30/7/2018, 13:35

abraham wrote:Karleusa u ponedjeljak pljuje po Hrvatima a u srijedu pjeva u Makarskoj. Kila mozga......

jedan euro .... protiv toga ... zalud.

ča je život vengo fantazija.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Hektorović 30/7/2018, 13:36

Serbia Strong wrote:al pazi ti, istices svoje hrvatstvo i srpstvo, gledas popreko na ove preko, i onda posle dodjes i napravis koncert tamo preko. pa daj se rokni gluperdo. il imaj obraza kao oliver, il' cuti i drzi svoje misljenje u sebi, bavi se muzikom i mlati pare...

Pa što fali ako su prljavci izvukli lovu od vas :)

Koliko ovo vaše smeće zarađuje u HR...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by kic 30/7/2018, 13:37

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by flumen 30/7/2018, 13:40

Srpski pevač Oliver Mandić gostovao je pre tri godine u emisiji “Mojih 50” na Naksi radiju i tom prilikom otkrio zašto Dragojević nije smeo da dođe u Srbiju.
"Oliver je sjajan pjevač. Šteta što ne može da dođe u Beograd. Nudio sam mu 200.000 evra da napravimo koncert pod nazivom “Dva Olivera” s filharmonijom. Situacija je veoma specifična u njihovoj sredini. On kaže da bi, kada bi se vratio u Split posle koncerta u Beogradu, morao da brine za živote svojih sinova", rekao je Mandić tom prilikom.

Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 30/7/2018, 13:43

Hektorović wrote:

ma jebes pare. fali to sto nisi covek i sto nemas obraza...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kavran 30/7/2018, 13:43

Hektorović wrote:

previše ... sve bih ja to šmajserom .... :cleanteeth

ča je život vengo fantazija.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 21 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21  Next