RIP Oliver
Page 5 of 21
Page 5 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Re: RIP Oliver
T. wrote:...Kavran wrote:vuksadinare wrote:R.i.p...place mi se
tribamo pivat, a ne plakat ... tako bi on tia.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Potpis. Dodao bih i balijska govna Kemu i onog sta pjeva o Aliji, Merlina Dno dna.marcellus wrote:kaja wrote:Bas si naivan. Za pjevače ovih prostora njihovo tržište ne premalo. Vani ih ne slušaju.kic wrote:
ja zato poštujem i Čorbu-
nemojmo glumit da se volimo, ako postoji nesporazum, bolje jasno reć da svak gleda u svoje dvorište i njeg se drži zar ne- bolje za sve..
Bora je sendvicar i rado bi nastupio i ubrao lovu al previse se izasro a i u dupetu je vučicu slini.
Oliver, on je bio star, i tu je jedva držao držao koncerte, glas mu se promjenio. Iz toga razloga samo domaće tržište.
Da je imao 40 odletio bi nastupati svugdje. Ovako iz drugih razloga nije pa “ ja sam rekao da necu !”
oliveru su nudili 200 k eura za nastup s gay četnikom mandićem na marakani i 50 k eura za solo nastup u BG, ladno ih je odjebao
a devedesetih je plovio u opkoljeni dubrovnik i vuko plinske boce s broda, pa ne znam baš da nije mogo pjevat, on je do 2010-2011 bio u naponu snage i pjevao je po australiji, sad, svugdje.
nastupio je u njujorškom Carnegie Hallu, londonskom Royal Albert Hallu, pariškoj Olympiji i Opera Houseu u Sydneyju pa ne vidim zašto bi mu bilo daleko ić do marakane.
druga stvar je što nisu svi ko tereza da seru protiv srba da ovo da ono da zapalili kuću da pizda im materina zločinačka a čim joj je neki čedo mahnuo s par ojra pred očima odjezdila sa sedam banki u begeš i počela koncert s "prijatelji stari gdje ste"
pa da meni neko kuću zapali nema para da bi mu pjevo a kamoli da bi pjevo "prijatelji stari" pizda joj materina kurvinska
oliver je imao kičmu, integritet, sve ono što ljudi "s ovih prostora" u devedeset posto slučajeva nemaju
kod kurve je to kom će raširit noge pitanje cijene, kod ostalih neke stvari nisu na prodaju i točka.
2014-04-14
abraham wrote:Potpis. Dodao bih i balijska govna Kemu i onog sta pjeva o Aliji, Merlina Dno dna.marcellus wrote:kaja wrote:Bas si naivan. Za pjevače ovih prostora njihovo tržište ne premalo. Vani ih ne slušaju.kic wrote:
nemojmo glumit da se volimo, ako postoji nesporazum, bolje jasno reć da svak gleda u svoje dvorište i njeg se drži zar ne- bolje za sve..
Bora je sendvicar i rado bi nastupio i ubrao lovu al previse se izasro a i u dupetu je vučicu slini.
Oliver, on je bio star, i tu je jedva držao držao koncerte, glas mu se promjenio. Iz toga razloga samo domaće tržište.
Da je imao 40 odletio bi nastupati svugdje. Ovako iz drugih razloga nije pa “ ja sam rekao da necu !”
oliveru su nudili 200 k eura za nastup s gay četnikom mandićem na marakani i 50 k eura za solo nastup u BG, ladno ih je odjebao
a devedesetih je plovio u opkoljeni dubrovnik i vuko plinske boce s broda, pa ne znam baš da nije mogo pjevat, on je do 2010-2011 bio u naponu snage i pjevao je po australiji, sad, svugdje.
nastupio je u njujorškom Carnegie Hallu, londonskom Royal Albert Hallu, pariškoj Olympiji i Opera Houseu u Sydneyju pa ne vidim zašto bi mu bilo daleko ić do marakane.
druga stvar je što nisu svi ko tereza da seru protiv srba da ovo da ono da zapalili kuću da pizda im materina zločinačka a čim joj je neki čedo mahnuo s par ojra pred očima odjezdila sa sedam banki u begeš i počela koncert s "prijatelji stari gdje ste"
pa da meni neko kuću zapali nema para da bi mu pjevo a kamoli da bi pjevo "prijatelji stari" pizda joj materina kurvinska
oliver je imao kičmu, integritet, sve ono što ljudi "s ovih prostora" u devedeset posto slučajeva nemaju
kod kurve je to kom će raširit noge pitanje cijene, kod ostalih neke stvari nisu na prodaju i točka.
balijsko govno koje je govorilo kako bi u beograd samo na bombarderu, a odrzava vec deseti koncert u beogradu. zapalio bih sve 3 arene sa njim i svim govnima koja su platila kartu da ga slusaju.
Guest- Guest
tereza se zalila na dugove i navodno zbog toga bila prisiljena otici kako se kasnije pravdala...no i sa tim nastupom u begesu i dalje je u dugovima...a ovi je vise ne zovu a tu uopce da i pjeva...ako tu i tamomarcellus wrote:kaja wrote:Bas si naivan. Za pjevače ovih prostora njihovo tržište ne premalo. Vani ih ne slušaju.kic wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa prljavci su prije beograda rekli da su i dalje na istim pozicijama sto se tice hrvatstva...ali da idu kao profesionalci i nisu se razbacivali rijecima i upucavanjima kao tereza i severina i slicniSerbia Strong wrote:i naravno, da ne zaboravimo i velike ,,domoljube'' prljavo kazaliste...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa prljavci su prije beograda rekli da su i dalje na istim pozicijama sto se tice hrvatstva...ali da idu kao profesionalci i nisu se razbacivali rijecima i upucavanjima kao tereza i severina i slicniSerbia Strong wrote:i naravno, da ne zaboravimo i velike ,,domoljube'' prljavo kazaliste...
sorry stari ... ili ''jesi'' ili ''nisi''. prljavce ću uvijek voljeti, odrastao sam uz njih, ali neke granice jednostavno ne prelaziš koliko god koštale pod uvjetom da ih drugima naravno ne određuješ. oliver je to znao. i zato tom glazbeniku, čovjeku, vječitom zajebantu, bodulu, splićaninu, dalmatincu i hrvatu ... moj vječni naklon.
šaka suza, vrića smija .... ča je život vengo fantažija ....
2017-10-12
Prljavci su otpjevali "Ruza hrvatska" u BG.
2014-04-14
vuksadinare wrote:pa prljavci su prije beograda rekli da su i dalje na istim pozicijama sto se tice hrvatstva...ali da idu kao profesionalci i nisu se razbacivali rijecima i upucavanjima kao tereza i severina i slicniSerbia Strong wrote:i naravno, da ne zaboravimo i velike ,,domoljube'' prljavo kazaliste...
ne znas ko je veca gluperda i govno. dal oni ili oni debili koji su platili kartu da ih slusaju...
Guest- Guest
al pazi ti, istices svoje hrvatstvo i srpstvo, gledas popreko na ove preko, i onda posle dodjes i napravis koncert tamo preko. pa daj se rokni gluperdo. il imaj obraza kao oliver, il' cuti i drzi svoje misljenje u sebi, bavi se muzikom i mlati pare...
Guest- Guest
Karleusa u ponedjeljak pljuje po Hrvatima a u srijedu pjeva u Makarskoj. Kila mozga......
2014-04-14
Da,majmuni puse i placaju.
2014-04-14
Sjor Olivere, kao da nam je clan obitelji umra...jos kad smo se upoznali '90 bili ste meni i mojoj obitelji drag, a svakom godinom u srcu sve drazi.
Ostat ce vasa muzika, Vase pisme i svaki put kad vidin galeba i more ionako mislin na vas...RIP
Ostat ce vasa muzika, Vase pisme i svaki put kad vidin galeba i more ionako mislin na vas...RIP
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Serbia Strong wrote:al pazi ti, istices svoje hrvatstvo i srpstvo, gledas popreko na ove preko, i onda posle dodjes i napravis koncert tamo preko. pa daj se rokni gluperdo. il imaj obraza kao oliver, il' cuti i drzi svoje misljenje u sebi, bavi se muzikom i mlati pare...
Jedna za džangu :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
abraham wrote:Karleusa u ponedjeljak pljuje po Hrvatima a u srijedu pjeva u Makarskoj. Kila mozga......
jedan euro .... protiv toga ... zalud.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
Serbia Strong wrote:al pazi ti, istices svoje hrvatstvo i srpstvo, gledas popreko na ove preko, i onda posle dodjes i napravis koncert tamo preko. pa daj se rokni gluperdo. il imaj obraza kao oliver, il' cuti i drzi svoje misljenje u sebi, bavi se muzikom i mlati pare...
Pa što fali ako su prljavci izvukli lovu od vas :)
Koliko ovo vaše smeće zarađuje u HR...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Danas sam sazvao telefonsku sjednicu @VladaRH te predložio usvajanje Odluke o proglašenju 31. srpnja 2018. Danom nacionalne sućuti u povodu smrti Olivera Dragojevića, koju su podržali sve članice i članovi Vlade. pic.twitter.com/9xnI8tCYwe
— Andrej Kenwood Kenon (@AndrejPlenkovic) July 30, 2018
Srpski pevač Oliver Mandić gostovao je pre tri godine u emisiji “Mojih 50” na Naksi radiju i tom prilikom otkrio zašto Dragojević nije smeo da dođe u Srbiju.
"Oliver je sjajan pjevač. Šteta što ne može da dođe u Beograd. Nudio sam mu 200.000 evra da napravimo koncert pod nazivom “Dva Olivera” s filharmonijom. Situacija je veoma specifična u njihovoj sredini. On kaže da bi, kada bi se vratio u Split posle koncerta u Beogradu, morao da brine za živote svojih sinova", rekao je Mandić tom prilikom.
"Oliver je sjajan pjevač. Šteta što ne može da dođe u Beograd. Nudio sam mu 200.000 evra da napravimo koncert pod nazivom “Dva Olivera” s filharmonijom. Situacija je veoma specifična u njihovoj sredini. On kaže da bi, kada bi se vratio u Split posle koncerta u Beogradu, morao da brine za živote svojih sinova", rekao je Mandić tom prilikom.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Hektorović wrote:Serbia Strong wrote:al pazi ti, istices svoje hrvatstvo i srpstvo, gledas popreko na ove preko, i onda posle dodjes i napravis koncert tamo preko. pa daj se rokni gluperdo. il imaj obraza kao oliver, il' cuti i drzi svoje misljenje u sebi, bavi se muzikom i mlati pare...
ma jebes pare. fali to sto nisi covek i sto nemas obraza...
Guest- Guest
Hektorović wrote:Serbia Strong wrote:al pazi ti, istices svoje hrvatstvo i srpstvo, gledas popreko na ove preko, i onda posle dodjes i napravis koncert tamo preko. pa daj se rokni gluperdo. il imaj obraza kao oliver, il' cuti i drzi svoje misljenje u sebi, bavi se muzikom i mlati pare...
previše ... sve bih ja to šmajserom ....
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
Page 5 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Similar topics
» Oliver Dragojević
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Ubijen Oliver Ivanović
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio