RIP Oliver
Page 3 of 21
Page 3 of 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Re: RIP Oliver
Pa dobro, nije bas dan žalosti da se vrte cijeli dan njegove pjesme, ili je?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
2014-04-12
I naravno stavili ste najdosadnije . Sad cu ja staviti najbolje:
2015-08-15
2014-04-12
Kad vec stavljate stavite najbolje a ne dosadne , al evo ja cu
2015-08-15
Glavno da ti znaš...kaja wrote:Kad vec stavljate stavite najbolje a ne dosadne , al evo ja cu
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pa znam, megi stavlja ove za posljednji ispraćaj a ti...aj bar stine si stavioT. wrote:Glavno da ti znaš...kaja wrote:Kad vec stavljate stavite najbolje a ne dosadne , al evo ja cu
2015-08-15
Regoč-
2015-08-21
RIP ....
...i uvijek kada dođe kraj, uvijek mi se čini da su riječi suhoparne, prazne, nedostatne ...jer zapravo mislim da nije kraj, da će Oliver ili moja majka, ili svi naši dragi opet ponovo pjevati, družiti se, voljeti tamo negdje, tamo daleko ....
...i uvijek kada dođe kraj, uvijek mi se čini da su riječi suhoparne, prazne, nedostatne ...jer zapravo mislim da nije kraj, da će Oliver ili moja majka, ili svi naši dragi opet ponovo pjevati, družiti se, voljeti tamo negdje, tamo daleko ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
dzango wrote:Svaka čast. Kamo sreće da su i ostali tako.Noor wrote:
dabome.
olivera sam cesto slusao, iako je bio samo izvodjac a ne kompozitor i tekstopisac. on je imao onu sinatrovstinu u sebi, kada ti docara pesmu koju peva svojom savrsenom emocijom i dikcijom. kada slusas njegove pesme, to je kao kada gledas film. mozda je cola jaci vokal od njega, ali nema taj filing kada ti naslika celu pesmu recima.
njegovi stavovi su drugra prica. zbog njih mozda ne bih platio kartu da ga slusam, ali stav u kome je istrajao da nikada nece pevati u beogradu je za postovanje. jer mnogo je klosara koji su isto rekli pa porekli, a prvi je ona turska slina iz sarajeva.
Guest- Guest
ja zato poštujem i Čorbu-
nemojmo glumit da se volimo, ako postoji nesporazum, bolje jasno reć da svak gleda u svoje dvorište i njeg se drži zar ne- bolje za sve..
kic wrote:
nemojmo glumit da se volimo, ako postoji nesporazum, bolje jasno reć da svak gleda u svoje dvorište i njeg se drži zar ne- bolje za sve..
boro corbo je moje postovanje izgubio stapanjem u naprednjacku botovsku nomenklaturu. od coveka koji je 90-ih fasovao zatvor zbog ,,baba jule'' i ,,kada gospodar postane car'' danas smo dobili boro corboa ,,svaka cast vucicu'' edition. bas je veliki jadnik postao.
Guest- Guest
Godine smekšaju čovjeka, postajemo manje kurčeviti.Serbia Strong wrote:kic wrote:
boro corbo je moje postovanje izgubio stapanjem u naprednjacku botovsku nomenklaturu. od coveka koji je 90-ih fasovao zatvor zbog ,,baba jule'' i ,,kada gospodar postane car'' danas smo dobili boro corboa ,,svaka cast vucicu'' edition. bas je veliki jadnik postao.
Regoč wrote:Godine smekšaju čovjeka, postajemo manje kurčeviti.Serbia Strong wrote:kic wrote:
i sa godinama postanes manje relevantno ime. opadne potraznja za tvojim nastupima i automatski opada kinta. moras negde naci svoju sigurnu luku i ispasti cmar tako sto ces se prikloniti vladajucoj stranci na ovaj ili onaj nacin...
Guest- Guest
Page 3 of 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Similar topics
» Oliver Dragojević
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Ubijen Oliver Ivanović
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Ubijen Oliver Ivanović
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!