RIP Oliver
Page 6 of 21
Page 6 of 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Re: RIP Oliver
Hektorović wrote:Serbia Strong wrote:al pazi ti, istices svoje hrvatstvo i srpstvo, gledas popreko na ove preko, i onda posle dodjes i napravis koncert tamo preko. pa daj se rokni gluperdo. il imaj obraza kao oliver, il' cuti i drzi svoje misljenje u sebi, bavi se muzikom i mlati pare...
Pa što fali ako su prljavci izvukli lovu od vas :)
Koliko ovo vaše smeće zarađuje u HR...
previše ... sve bih ja to šmajserom ....
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Isplakah se jučer zbog Olivera...
Kud sam popio pivo više, kud pustio stare dobre njegove hitove...a suze ko kiša.
Kud sam popio pivo više, kud pustio stare dobre njegove hitove...a suze ko kiša.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
to su kao oni likovi kada te vide pa te tapsu po ramenu i govore ti ,,ljubi brat'', ,,de si brat moj'', ,,ka'ce pijemo kafu'', a ustvari te ne podnose i prvi bi te nabili u rupu kada bi bio na ivici...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:to su kao oni likovi kada te vide pa te tapsu po ramenu i govore ti ,,ljubi brat'', ,,de si brat moj'', ,,ka'ce pijemo kafu'', a ustvari te ne podnose i prvi bi te nabili u rupu kada bi bio na ivici...
Balkan
Pa to je baš u vas
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ta orijentalna slatkorječivost i neiskrena bliskost je upravo kod vas i bošnjaka dominantni model interakcije
Last edited by Hektorović on 30/7/2018, 13:48; edited 1 time in total
2018-04-10
Hektorović wrote:Serbia Strong wrote:to su kao oni likovi kada te vide pa te tapsu po ramenu i govore ti ,,ljubi brat'', ,,de si brat moj'', ,,ka'ce pijemo kafu'', a ustvari te ne podnose i prvi bi te nabili u rupu kada bi bio na ivici...
Balkan
Pa to je baš u vas
toga je po bosni pun kurac, još više sad poslije rata.
Prijatelju moj, ruko moja, brato tvoj...
i tako dalje....dođe mi bljuv od toga
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:
Krkanluk, još i teško licemjerje.
Pa ovdje na forumu sam bosančeros, no u bosni me svi kuže kao nekoga iz HR upravo što držim distancu i pristupam hladnije, a i naglasak mi je pomalo nedefiniran :D
2018-04-10
to od milja mi..:)Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Krkanluk, još i teško licemjerje.
Pa ovdje na forumu sam bosančeros, no u bosni me svi kuže kao nekoga iz HR upravo što držim distancu i pristupam hladnije, a i naglasak mi je pomalo nedefiniran :D
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
inače obraz i čast i ni za koje novce , ha ha ha
pa to nema ni na filmu
dobro vi ste skloni od posebno preminulih raditi heroje...
al dobro..
pa to nema ni na filmu
al dobro..
2015-08-15
kaja wrote:to od milja mi..:)
Pa imam ja bosančeros mode :)
Al znam se pravit i fin :D
2018-04-10
Oliver je kao pjevač jedan od neponovljivih, ali kada im krenete davati epitete superheroja to je ipak malo previše...
2015-08-15
Serbia Strong wrote:
balijsko govno koje je govorilo kako bi u beograd samo na bombarderu, a odrzava vec deseti koncert u beogradu. zapalio bih sve 3 arene sa njim i svim govnima koja su platila kartu da ga slusaju.
ovi što ga slušaju su možda i gori.
đole je devesprve pjevao da su slovenci bečki konjušari, rođeni da šene, kurci palci ovo ono. dvije godine kasnije zatražio slovensko državljanstvo. Govno on i ko mu dade pasoš
komunjare mu dale, komunjare ga slusaju i nehrvati, neslovencimarcellus wrote:Serbia Strong wrote:
balijsko govno koje je govorilo kako bi u beograd samo na bombarderu, a odrzava vec deseti koncert u beogradu. zapalio bih sve 3 arene sa njim i svim govnima koja su platila kartu da ga slusaju.
ovi što ga slušaju su možda i gori.
đole je devesprve pjevao da su slovenci bečki konjušari, rođeni da šene, kurci palci ovo ono. dvije godine kasnije zatražio slovensko državljanstvo. Govno on i ko mu dade pasoš
Slovenija po jacini komunjara mozda i jaca od Hrvatske
immortal-
2014-04-16
karleusa je uvijek pljuvala...samo debili koji joj pohode koncerte to ne kuze ili ne zele kuziti...to ona kao fol 'liberalka' pa casniji je bora corbaabraham wrote:Karleusa u ponedjeljak pljuje po Hrvatima a u srijedu pjeva u Makarskoj. Kila mozga......
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jel otišao u srbiju pjevati? nije i ne znam zašto onda prolijevanje žući. Otišao je čovjek sa karakterem i naravno da mu se i zbog toga skida kapa što je bonus na njegovu cijelokupnu karijeru i život.kaja wrote:inače obraz i čast i ni za koje novce , ha ha ha
pa to nema ni na filmu
al dobro..
Počivao u miru legendo
zašto ti to smeta?kaja wrote:Pa dobro, nije bas dan žalosti da se vrte cijeli dan njegove pjesme, ili je?!
de kajo smanji doživljaj jebote, čovjek je mogao što je htio do prije 3-4 godinekaja wrote:Bas si naivan. Za pjevače ovih prostora njihovo tržište ne premalo. Vani ih ne slušaju.kic wrote:
ja zato poštujem i Čorbu-
nemojmo glumit da se volimo, ako postoji nesporazum, bolje jasno reć da svak gleda u svoje dvorište i njeg se drži zar ne- bolje za sve..
Bora je sendvicar i rado bi nastupio i ubrao lovu al previse se izasro a i u dupetu je vučicu slini.
Oliver, on je bio star, i tu je jedva držao držao koncerte, glas mu se promjenio. Iz toga razloga samo domaće tržište.
Da je imao 40 odletio bi nastupati svugdje. Ovako iz drugih razloga nije pa “ ja sam rekao da necu !”
sve pet ali ova zadnja rečenica je čista desetkamarcellus wrote:kaja wrote:Bas si naivan. Za pjevače ovih prostora njihovo tržište ne premalo. Vani ih ne slušaju.kic wrote:
ja zato poštujem i Čorbu-
nemojmo glumit da se volimo, ako postoji nesporazum, bolje jasno reć da svak gleda u svoje dvorište i njeg se drži zar ne- bolje za sve..
Bora je sendvicar i rado bi nastupio i ubrao lovu al previse se izasro a i u dupetu je vučicu slini.
Oliver, on je bio star, i tu je jedva držao držao koncerte, glas mu se promjenio. Iz toga razloga samo domaće tržište.
Da je imao 40 odletio bi nastupati svugdje. Ovako iz drugih razloga nije pa “ ja sam rekao da necu !”
oliveru su nudili 200 k eura za nastup s gay četnikom mandićem na marakani i 50 k eura za solo nastup u BG, ladno ih je odjebao
a devedesetih je plovio u opkoljeni dubrovnik i vuko plinske boce s broda, pa ne znam baš da nije mogo pjevat, on je do 2010-2011 bio u naponu snage i pjevao je po australiji, sad, svugdje.
nastupio je u njujorškom Carnegie Hallu, londonskom Royal Albert Hallu, pariškoj Olympiji i Opera Houseu u Sydneyju pa ne vidim zašto bi mu bilo daleko ić do marakane.
druga stvar je što nisu svi ko tereza da seru protiv srba da ovo da ono da zapalili kuću da pizda im materina zločinačka a čim joj je neki čedo mahnuo s par ojra pred očima odjezdila sa sedam banki u begeš i počela koncert s "prijatelji stari gdje ste"
pa da meni neko kuću zapali nema para da bi mu pjevo a kamoli da bi pjevo "prijatelji stari" pizda joj materina kurvinska
oliver je imao kičmu, integritet, sve ono što ljudi "s ovih prostora" u devedeset posto slučajeva nemaju
kod kurve je to kom će raširit noge pitanje cijene, kod ostalih neke stvari nisu na prodaju i točka.
iliti mašingeveromKavran wrote:Hektorović wrote:Serbia Strong wrote:al pazi ti, istices svoje hrvatstvo i srpstvo, gledas popreko na ove preko, i onda posle dodjes i napravis koncert tamo preko. pa daj se rokni gluperdo. il imaj obraza kao oliver, il' cuti i drzi svoje misljenje u sebi, bavi se muzikom i mlati pare...
Pa što fali ako su prljavci izvukli lovu od vas :)
Koliko ovo vaše smeće zarađuje u HR...
previše ... sve bih ja to šmajserom ....
Page 6 of 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Similar topics
» Oliver Dragojević
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Ubijen Oliver Ivanović
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Ubijen Oliver Ivanović
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!
Page 6 of 21