RIP Oliver
Page 4 of 21
Page 4 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Re: RIP Oliver
Regoč wrote:Godine smekšaju čovjeka, postajemo manje kurčeviti.Serbia Strong wrote:kic wrote:
ja zato poštujem i Čorbu-
nemojmo glumit da se volimo, ako postoji nesporazum, bolje jasno reć da svak gleda u svoje dvorište i njeg se drži zar ne- bolje za sve..
boro corbo je moje postovanje izgubio stapanjem u naprednjacku botovsku nomenklaturu. od coveka koji je 90-ih fasovao zatvor zbog ,,baba jule'' i ,,kada gospodar postane car'' danas smo dobili boro corboa ,,svaka cast vucicu'' edition. bas je veliki jadnik postao.
i sa godinama postanes manje relevantno ime. opadne potraznja za tvojim nastupima i automatski opada kinta. moras negde naci svoju sigurnu luku i ispasti cmar tako sto ces se prikloniti vladajucoj stranci na ovaj ili onaj nacin...
Guest- Guest
Jebi ga, male su mirovine.Serbia Strong wrote:Regoč wrote:Godine smekšaju čovjeka, postajemo manje kurčeviti.Serbia Strong wrote:kic wrote:
nemojmo glumit da se volimo, ako postoji nesporazum, bolje jasno reć da svak gleda u svoje dvorište i njeg se drži zar ne- bolje za sve..
boro corbo je moje postovanje izgubio stapanjem u naprednjacku botovsku nomenklaturu. od coveka koji je 90-ih fasovao zatvor zbog ,,baba jule'' i ,,kada gospodar postane car'' danas smo dobili boro corboa ,,svaka cast vucicu'' edition. bas je veliki jadnik postao.
i sa godinama postanes manje relevantno ime. opadne potraznja za tvojim nastupima i automatski opada kinta. moras negde naci svoju sigurnu luku i ispasti cmar tako sto ces se prikloniti vladajucoj stranci na ovaj ili onaj nacin...
Pocivao u miru.
2014-04-14
kic wrote:
jasno, mene bi isto malo razočaralo da bora dođe u zagreb i počne srat u stilu "prijatelji stari gde ste pička vam materina"
da, volim boru, ali ako bi ga baš htio slušat uživo (ako je još živ i ako ga alkohol nije dotuko) otišo bi do beograda
ps sjećam se jednom u vodicama smo bili kao teenageri na odmoru, svirao bora, nakon koncerta sjedio stol do nas na terasi lokalnog čega već... on i ekipa su djelovali kao vrlo normalan svijet, jedino što su mogli popit čudo jedno
Svi veliki odlaze, a sada je otišao najveći od svih...RIP
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ma Bora kad bi i došao u Hrvatsku ne bi došo u ZG,nego u ČK.marcellus wrote:
jasno, mene bi isto malo razočaralo da bora dođe u zagreb i počne srat u stilu "prijatelji stari gde ste pička vam materina"
Čakovec je Čorbina metropola u Hrvatskoj. tamo imaju jedno od najvećih društava fanova Riblje Čorbe uopće.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jedan od posljednjih čija glazba se više slušala nego gledala
Hrvatski Leonard Cohen...
Hrvatski Leonard Cohen...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
marcellus wrote:kic wrote:
da, volim boru, ali ako bi ga baš htio slušat uživo (ako je još živ i ako ga alkohol nije dotuko) otišo bi do beograda
ps sjećam se jednom u vodicama smo bili kao teenageri na odmoru, svirao bora, nakon koncerta sjedio stol do nas na terasi lokalnog čega već... on i ekipa su djelovali kao vrlo normalan svijet, jedino što su mogli popit čudo jedno
S druge strane evo stara mi se sjeća kako je 92 Neda Ukraden pjevala četničke pjesme, i to srbi puštali na TV...
A evo je sad nastupa nonstop po Uvodićevoj Lijepom Našom ... netko bi trebao iskopati te ratne nastupe...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nikada.Hektorović wrote:
S druge strane evo stara mi se sjeća kako je 92 Neda Ukraden pjevala četničke pjesme, i to srbi puštali na TV...
2014-04-22
Oliver je neponovljiva i jedinstvena pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni.
Nasuprot onom urlatoru koji ga nikad nije podnosio.A Grdovića da ne spominjemo.
Sve Oliverove pjesme imaju dušu.
Nasuprot onom urlatoru koji ga nikad nije podnosio.A Grdovića da ne spominjemo.
Sve Oliverove pjesme imaju dušu.
2014-04-22
jastreb wrote:Nikada.Hektorović wrote:
jesi siguran? :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Bas si naivan. Za pjevače ovih prostora njihovo tržište ne premalo. Vani ih ne slušaju.kic wrote:
Bora je sendvicar i rado bi nastupio i ubrao lovu al previse se izasro a i u dupetu je vučicu slini.
Oliver, on je bio star, i tu je jedva držao držao koncerte, glas mu se promjenio. Iz toga razloga samo domaće tržište.
Da je imao 40 odletio bi nastupati svugdje. Ovako iz drugih razloga nije pa “ ja sam rekao da necu !”
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa da je ,već bi krovne udruge i pravaši to obznanili.Hektorović wrote:jastreb wrote:Nikada.Hektorović wrote:
jesi siguran? :)
Ja koliko se sjećam pjevala je neku pravoslavnu pjesmu "Kada dođe Đurđevdan,Petrovdan,Mitrovdan",tako nešto.
2014-04-22
kaja wrote:Bas si naivan. Za pjevače ovih prostora njihovo tržište ne premalo. Vani ih ne slušaju.kic wrote:
Bora je sendvicar i rado bi nastupio i ubrao lovu al previse se izasro a i u dupetu je vučicu slini.
Oliver, on je bio star, i tu je jedva držao držao koncerte, glas mu se promjenio. Iz toga razloga samo domaće tržište.
Da je imao 40 odletio bi nastupati svugdje. Ovako iz drugih razloga nije pa “ ja sam rekao da necu !”
2002, 2003. je i dalje bio u punoj snazi pa nije dosao. bio je principijalan i treba to postovati...
Guest- Guest
kaja wrote:Bas si naivan. Za pjevače ovih prostora njihovo tržište ne premalo. Vani ih ne slušaju.kic wrote:
erm, ne.
Oliver je bio u najboljim pjevackim godinama nakon rata..45-50..odabrao je ne pjevati iz osobnih razloga.
2014-04-12
oliveru su nudili 200 k eura za nastup s gay četnikom mandićem na marakani i 50 k eura za solo nastup u BG, ladno ih je odjebao
a devedesetih je plovio u opkoljeni dubrovnik i vuko plinske boce s broda, pa ne znam baš da nije mogo pjevat, on je do 2010-2011 bio u naponu snage i pjevao je po australiji, sad, svugdje.
nastupio je u njujorškom Carnegie Hallu, londonskom Royal Albert Hallu, pariškoj Olympiji i Opera Houseu u Sydneyju pa ne vidim zašto bi mu bilo daleko ić do marakane.
druga stvar je što nisu svi ko tereza da seru protiv srba da ovo da ono da zapalili kuću da pizda im materina zločinačka a čim joj je neki čedo mahnuo s par ojra pred očima odjezdila sa sedam banki u begeš i počela koncert s "prijatelji stari gdje ste"
pa da meni neko kuću zapali nema para da bi mu pjevo a kamoli da bi pjevo "prijatelji stari" pizda joj materina kurvinska
oliver je imao kičmu, integritet, sve ono što ljudi "s ovih prostora" u devedeset posto slučajeva nemaju
kod kurve je to kom će raširit noge pitanje cijene, kod ostalih neke stvari nisu na prodaju i točka.
Last edited by marcellus on 30/7/2018, 12:46; edited 1 time in total
Zbogom legendo! Uvijek si bio i ostao čovjek, jednostavan i skroz na zemlji, ustrajan u onome što si živio, vjerovao, volio i radio.
Veliki čovjek i duša! Glazba ti je bila čista emocija, romantika, trilijarda priča koja se može proživjeti slušajući je. Teško je navesti prave riječi, ali tu su sve pjesme i emocije koje se dožive slušajući ih, one sve kažu. Hvala ti Olivere na svemu!
1947. - 201∞.
Veliki čovjek i duša! Glazba ti je bila čista emocija, romantika, trilijarda priča koja se može proživjeti slušajući je. Teško je navesti prave riječi, ali tu su sve pjesme i emocije koje se dožive slušajući ih, one sve kažu. Hvala ti Olivere na svemu!
1947. - 201∞.
Guest- Guest
Ja sam ga volio sve dok nisam saznao da je u onoj pjesmi "Uvik žaj mi biće" ustvari žalio što nije poljubio druga Titu.
Užas.
Užas.
crvenkasti-
2014-04-17
jesi ti smradu i tu dosao sratcrvenkasti wrote:Ja sam ga volio sve dok nisam saznao da je u onoj pjesmi "Uvik žaj mi biće" ustvari žalio što nije poljubio druga Titu.
Užas.
neka ste prokleti svi koji ste ovdje naveliko poceli raditi sprdacinu od Hrvata
immortal-
2014-04-16
Page 4 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Similar topics
» Oliver Dragojević
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Ubijen Oliver Ivanović
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!
» U 2: Oliver Mlakar