ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RIP Oliver

Page 4 of 21 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21  Next

Go down

RIP Oliver - Page 4 Empty Re: RIP Oliver

Post by Guest 30/7/2018, 11:06

Regoč wrote:
Serbia Strong wrote:
kic wrote:
ja zato poštujem i Čorbu-

nemojmo glumit da se volimo, ako postoji nesporazum, bolje jasno reć da svak gleda u svoje dvorište i njeg se drži zar ne- bolje za sve..

boro corbo je moje postovanje izgubio stapanjem u naprednjacku botovsku nomenklaturu. od coveka koji je 90-ih fasovao zatvor zbog ,,baba jule'' i ,,kada gospodar postane car'' danas smo dobili boro corboa  ,,svaka cast vucicu'' edition. bas je veliki jadnik postao.
Godine smekšaju čovjeka, postajemo manje kurčeviti.

i sa godinama postanes manje relevantno ime. opadne potraznja za tvojim nastupima i automatski opada kinta. moras negde naci svoju sigurnu luku i ispasti cmar tako sto ces se prikloniti vladajucoj stranci na ovaj ili onaj nacin...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 30/7/2018, 11:07

Serbia Strong wrote:
Regoč wrote:
Serbia Strong wrote:
kic wrote:

nemojmo glumit da se volimo, ako postoji nesporazum, bolje jasno reć da svak gleda u svoje dvorište i njeg se drži zar ne- bolje za sve..

boro corbo je moje postovanje izgubio stapanjem u naprednjacku botovsku nomenklaturu. od coveka koji je 90-ih fasovao zatvor zbog ,,baba jule'' i ,,kada gospodar postane car'' danas smo dobili boro corboa  ,,svaka cast vucicu'' edition. bas je veliki jadnik postao.
Godine smekšaju čovjeka, postajemo manje kurčeviti.

i sa godinama postanes manje relevantno ime. opadne potraznja za tvojim nastupima i automatski opada kinta. moras negde naci svoju sigurnu luku i ispasti cmar tako sto ces se prikloniti vladajucoj stranci na ovaj ili onaj nacin...
Jebi ga, male su mirovine.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by abraham 30/7/2018, 11:11

Pocivao u miru.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus 30/7/2018, 11:26

kic wrote:

jasno, mene bi isto malo razočaralo da bora dođe u zagreb i počne srat u stilu "prijatelji stari gde ste pička vam materina"

da, volim boru, ali ako bi ga baš htio slušat uživo (ako je još živ i ako ga alkohol nije dotuko) otišo bi do beograda

ps sjećam se jednom u vodicama smo bili kao teenageri na odmoru, svirao bora, nakon koncerta sjedio stol do nas na terasi lokalnog čega već... on i ekipa su djelovali kao vrlo normalan svijet, jedino što su mogli popit čudo jedno

2014-04-16

Back to top Go down

Post by melkior 30/7/2018, 11:54

Svi veliki odlaze, a sada je otišao najveći od svih...RIP
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by jastreb 30/7/2018, 11:56

marcellus wrote: 
jasno, mene bi isto malo razočaralo da bora dođe u zagreb i počne srat u stilu "prijatelji stari gde ste pička vam materina"  
Ma Bora kad bi i došao u Hrvatsku ne bi došo u ZG,nego u ČK.

Čakovec je Čorbina metropola u Hrvatskoj. tamo imaju jedno od najvećih društava fanova Riblje Čorbe uopće.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by melkior 30/7/2018, 11:56

Jedan od posljednjih čija glazba se više slušala nego gledala :_|

Hrvatski Leonard Cohen...
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Hektorović 30/7/2018, 11:59

marcellus wrote:
kic wrote:

da, volim boru, ali ako bi ga baš htio slušat uživo (ako je još živ i ako ga alkohol nije dotuko) otišo bi do beograda

ps sjećam se jednom u vodicama smo bili kao teenageri na odmoru, svirao bora, nakon koncerta sjedio stol do nas na terasi lokalnog čega već... on i ekipa su djelovali kao vrlo normalan svijet, jedino što su mogli popit čudo jedno

S druge strane evo stara mi se sjeća kako je 92 Neda Ukraden pjevala četničke pjesme, i to srbi puštali na TV...

A evo je sad nastupa nonstop po Uvodićevoj Lijepom Našom ... netko bi trebao iskopati te ratne nastupe...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by jastreb 30/7/2018, 12:04

Hektorović wrote: 
S druge strane evo stara mi se sjeća kako je 92 Neda Ukraden pjevala četničke pjesme, i to srbi puštali na TV... 
Nikada.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 30/7/2018, 12:06

Oliver je neponovljiva i jedinstvena pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Nasuprot onom urlatoru koji ga nikad nije podnosio.A Grdovića da ne spominjemo.

Sve Oliverove pjesme imaju dušu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Hektorović 30/7/2018, 12:09

jastreb wrote:
Hektorović wrote: 
Nikada.

jesi siguran? :)
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by kaya 30/7/2018, 12:11

kic wrote:

Bas si naivan. Za pjevače ovih prostora njihovo tržište ne premalo. Vani ih ne slušaju.
Bora je sendvicar i rado bi nastupio i ubrao lovu al previse se izasro a i u dupetu je vučicu slini.
Oliver, on je bio star, i tu je jedva držao držao koncerte, glas mu se promjenio. Iz toga razloga samo domaće tržište.
Da je imao 40 odletio bi nastupati svugdje. Ovako iz drugih razloga nije pa “ ja sam rekao da necu !”
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by jastreb 30/7/2018, 12:16

Hektorović wrote:
jastreb wrote:
Hektorović wrote: 
Nikada.

jesi siguran? :)
Pa da je ,već bi krovne udruge i pravaši to obznanili.

Ja koliko se sjećam pjevala je neku pravoslavnu pjesmu "Kada dođe Đurđevdan,Petrovdan,Mitrovdan",tako nešto.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 30/7/2018, 12:18

kaja wrote:
kic wrote:

Bas si naivan. Za pjevače ovih prostora njihovo tržište ne premalo. Vani ih ne slušaju.
Bora je sendvicar i rado bi nastupio i ubrao lovu al previse se izasro a i u dupetu je vučicu  slini.
Oliver, on je bio star, i tu je jedva držao držao koncerte, glas mu se promjenio. Iz toga razloga samo domaće tržište.
Da je imao 40 odletio bi nastupati svugdje. Ovako iz drugih razloga nije pa “ ja sam rekao da necu !”

2002, 2003. je i dalje bio u punoj snazi pa nije dosao. bio je principijalan i treba to postovati...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 30/7/2018, 12:33

kaja wrote:
kic wrote:

Bora je sendvicar i rado bi nastupio i ubrao lovu al previse se izasro a i u dupetu je vučicu  slini.

erm, ne.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by L'âme 30/7/2018, 12:38

Oliver je bio u najboljim pjevackim godinama nakon rata..45-50..odabrao je ne pjevati iz osobnih razloga.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 30/7/2018, 12:44

kaja wrote:
kic wrote:

oliveru su nudili 200 k eura za nastup s gay četnikom mandićem na marakani i 50 k eura za solo nastup u BG, ladno ih je odjebao

a devedesetih je plovio u opkoljeni dubrovnik i vuko plinske boce s broda, pa ne znam baš da nije mogo pjevat, on je do 2010-2011 bio u naponu snage i pjevao je po australiji, sad, svugdje.

nastupio je u njujorškom Carnegie Hallu, londonskom Royal Albert Hallu, pariškoj Olympiji i Opera Houseu u Sydneyju pa ne vidim zašto bi mu bilo daleko ić do marakane.

druga stvar je što nisu svi ko tereza da seru protiv srba da ovo da ono da zapalili kuću da pizda im materina zločinačka a čim joj je neki čedo mahnuo s par ojra pred očima odjezdila sa sedam banki u begeš i počela koncert s "prijatelji stari gdje ste"

pa da meni neko kuću zapali nema para da bi mu pjevo a kamoli da bi pjevo "prijatelji stari" pizda joj materina kurvinska

oliver je imao kičmu, integritet, sve ono što ljudi "s ovih prostora" u devedeset posto slučajeva nemaju

kod kurve je to kom će raširit noge pitanje cijene, kod ostalih neke stvari nisu na prodaju i točka.

Last edited by marcellus on 30/7/2018, 12:46; edited 1 time in total

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 30/7/2018, 12:46

Zbogom legendo! Uvijek si bio i ostao čovjek, jednostavan i skroz na zemlji, ustrajan u onome što si živio, vjerovao, volio i radio.

Veliki čovjek i duša! Glazba ti je bila čista emocija, romantika, trilijarda priča koja se može proživjeti slušajući je. Teško je navesti prave riječi, ali tu su sve pjesme i emocije koje se dožive slušajući ih, one sve kažu. Hvala ti Olivere na svemu!  :}

1947. - 201∞. 
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 30/7/2018, 12:50

Ja sam ga volio sve dok nisam saznao da je u onoj pjesmi "Uvik žaj mi biće" ustvari žalio što nije poljubio druga Titu.
Užas.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by immortal 30/7/2018, 12:52

crvenkasti wrote:Ja sam ga volio sve dok nisam saznao da je u onoj pjesmi "Uvik žaj mi biće" ustvari žalio što nije poljubio druga Titu.
Užas.
jesi ti smradu i tu dosao srat
neka ste prokleti svi koji ste ovdje naveliko poceli raditi sprdacinu od Hrvata
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti 30/7/2018, 12:53

.
crvenkasti