RIP Oliver
Page 12 of 21
Page 12 of 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Re: RIP Oliver
vuksadinare wrote:ovaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:znas koja je jedina dalmatinska himna?...nema druge...kad se ta pjeva kleci seepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
miso je iz murtera kakav vlaj jebote..on i coce pravo olicenje dalmosa.. ...oliver je vise ono..premekan....kajic i parangal i aj bok...
Iz Tribunja ali je vaše vlaške provenijencije, priča se i da je Srbin...
šta znam
Mislim ima par pjesama ali nije to ni po meni ni blizu boji, osjećaju Oliverovom ili Arsenovom...
To ću pitati prave Dalmatince ;)
https://youtu.be/kDpeDYxQ0pA
Oke je stvar, ima on lijepih pjesama ali Oliver je ipak, car, bog i idol Dalmacije.
Ove obalne i bodulske, kulturnije i profinjenije...one prave.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kaja wrote:Ej Helou , od njega ti vise ploča prodao jedino serfezi i jos neki , Mišo treći.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:miso je iz murtera kakav vlaj jebote..on i coce pravo olicenje dalmosa.. ...oliver je vise ono..premekan....kajic i parangal i aj bok...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
miso je djelovao takav...mada je zapravo suprotnost..miso je pravi prototip dalmatinca...pomalo umisljen a opet vickast..malo filozofije malo zajebancije...oliver mi ne pari bas prototip dalmatinca mada je...vise mi je po ophodjenju bosanac ili slavonac..htjedoh rec veseljak...naivbo iskren...zato ti je mozda drazi
Oliver je pravi dalmoš, Mišo je više vlaj.Miješana i grublja sredina.
Nije čudo što je bliži vučini.
šta znam
Mislim ima par pjesama ali nije to ni po meni ni blizu boji, osjećaju Oliverovom ili Arsenovom...
Nisi ti dugo tamo pa jos nisi skužio na sto je odkidanje :)
Oliver je za ono, večericu..
ja ne odkidam...
odkidaju ljudi jednako i na bulića i tompsona..i tako
govorimo o kvaliteti i autentičnom
2015-08-06
Aha :)vuksadinare wrote:ovaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:znas koja je jedina dalmatinska himna?...nema druge...kad se ta pjeva kleci seepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
miso je iz murtera kakav vlaj jebote..on i coce pravo olicenje dalmosa.. ...oliver je vise ono..premekan....kajic i parangal i aj bok...
šta znam
Ne zna epikur, on je novopečeni Dalmatinac.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
za svakog isknoskog hajdukovca miso je broj 1...pa coce broj 2...oliveru svaka cast...ali poljudom su se tresli hitovi mise i coce...istina svaka cast oliju i hajduckoj pjesmi...'bili su bili vrhovi planina'...ali opcenito pucani su vise palili na misu i cocuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ovaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:znas koja je jedina dalmatinska himna?...nema druge...kad se ta pjeva kleci seepikur37 wrote:
šta znam
Oke je stvar, ima on lijepih pjesama ali Oliver je ipak, car, bog i idol Dalmacije.
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
kaja wrote:Aha :)vuksadinare wrote:ovaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:znas koja je jedina dalmatinska himna?...nema druge...kad se ta pjeva kleci seepikur37 wrote:
šta znam
Ne zna epikur, on je novopečeni Dalmatinac.
Mišo je ok ali je priprost u odnosi na Olija...to nije usporedivo ni po tekstu ni po melodiji ni po glasu..
Za tri klase iznad.
2015-08-06
Nisi vidim jos ušao u bit Dalmacijeepikur37 wrote:kaja wrote:Ej Helou , od njega ti vise ploča prodao jedino serfezi i jos neki , Mišo treći.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:miso je iz murtera kakav vlaj jebote..on i coce pravo olicenje dalmosa.. ...oliver je vise ono..premekan....kajic i parangal i aj bok...epikur37 wrote:
Oliver je pravi dalmoš, Mišo je više vlaj.Miješana i grublja sredina.
Nije čudo što je bliži vučini.
šta znam
ja ne odkidam...
Polako
:)
Evo pomažemo ti
2015-08-15
vuksadinare wrote:za svakog isknoskog hajdukovca miso je broj 1...pa coce broj 2...oliveru svaka cast...ali poljudom su se tresli hitovi mise i coce...istina svaka cast oliju i hajduckoj pjesmi...'bili su bili vrhovi planina'...ali opcenito pucani su vise palili na misu i cocuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ovaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
znas koja je jedina dalmatinska himna?...nema druge...kad se ta pjeva kleci se
Dobro navijači su bit će jedna od rijetkih skupina koju krasi manja pamet od samih nogometaša :)
2015-08-06
kaja wrote:Nisi vidim jos ušao u bit Dalmacijeepikur37 wrote:kaja wrote:Ej Helou , od njega ti vise ploča prodao jedino serfezi i jos neki , Mišo treći.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
šta znam
ja ne odkidam...
Polako
Evo pomažemo ti
Vas dvoje iz Mrduše donje pored hana i Ostrovica gornjih :p
2015-08-06
sta su ti kompleksi.jucer stigo izbosne u opankama malo se izskolovavao i sad vec kaki o priprostenosti...epikur37 wrote:
Mišo je ok ali je priprost u odnosi na Olija...to nije usporedivo ni po tekstu ni po melodiji ni po glasu..
Za tri klase iznad.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:sta su ti kompleksi.jucer stigo izbosne u opankama malo se izskolovavao i sad vec kaki o priprostenosti...epikur37 wrote:
Za tri klase iznad.
stvar ukusa...i Tompson ima dobrih stavri (Dida i ja, Vjetre s Dinare )...međutim to nije ni blizu kvalitete, melodičnosti, poetike jednog Olivera ili Arsena.
2015-08-06
O joj , ti si Zadar na slici vidio dok sam ja tamo svako ljeto trčala od relje do Voštarnice tri put dnevno , od 4 godine pa na dalje.epikur37 wrote:kaja wrote:Nisi vidim jos ušao u bit Dalmacijeepikur37 wrote:kaja wrote:Ej Helou , od njega ti vise ploča prodao jedino serfezi i jos neki , Mišo treći.epikur37 wrote:
šta znam
ja ne odkidam...
Polako
Evo pomažemo ti
Vas dvoje iz Mrduše donje pored hana i Ostrovica gornjih :p
Al dobro , proniknuti ces u bit, s vremenom..
2015-08-15
svaka cast oliveru.on ima svoj trenutak..sto bi rekla kaja,vecerica i zdrao.miso je za sve zivotne trenutke,covik iz naroda..malo mu je modni naglasaj specifican.al bas sve to u paketu ga cini nezamjenjivim...vuksadinare wrote:
za svakog isknoskog hajdukovca miso je broj 1...pa coce broj 2...oliveru svaka cast...ali poljudom su se tresli hitovi mise i coce...istina svaka cast oliju i hajduckoj pjesmi...'bili su bili vrhovi planina'...ali opcenito pucani su vise palili na misu i cocu
2015-10-28
Ti ovo ja sam ono...
Djetinjarija, kako god.
meni su Oliver i Arsen svakako za tri koplja iznad i mogu mi prenijeti sliku, romatniku i poeziju dalmacije daleko bolje i ljepše.
Djetinjarija, kako god.
meni su Oliver i Arsen svakako za tri koplja iznad i mogu mi prenijeti sliku, romatniku i poeziju dalmacije daleko bolje i ljepše.
2015-08-06
:)max123 wrote:svaka cast oliveru.on ima svoj trenutak..sto bi rekla kaja,vecerica i zdrao.miso je za sve zivotne trenutke,covik iz naroda..malo mu je modni naglasaj specifican.al bas sve to u paketu ga cini nezamjenjivim...vuksadinare wrote:
za svakog isknoskog hajdukovca miso je broj 1...pa coce broj 2...oliveru svaka cast...ali poljudom su se tresli hitovi mise i coce...istina svaka cast oliju i hajduckoj pjesmi...'bili su bili vrhovi planina'...ali opcenito pucani su vise palili na misu i cocu
Da.
2015-08-15
zemi ga za rukicu i odvedi ga na koncertkaja wrote:Nisi vidim jos ušao u bit Dalmacije
Polako
Evo pomažemo ti
2014-12-30
molim?pa nije oliver pisao svoje pisme.on je citirao samo druge(runjica).majka priroda i puno duvana su mu oblikovala glas i to je to...epikur37 wrote:
stvar ukusa...i Tompson ima dobrih stavri (Dida i ja, Vjetre s Dinare )...međutim to nije ni blizu kvalitete, melodičnosti, poetike jednog Olivera ili Arsena.
2015-10-28
max123 wrote:molim?pa nije oliver pisao svoje pisme.on je citirao samo druge(runjica).majka priroda i puna duvana su mu oblikovala glas i to je to...epikur37 wrote:
naravno govorim o svemu pjesmama, glazbi i glasu...
neopisivo...
meni "poljubi zemlju" nije ni blizu ovoga..ali je isto ok
2015-08-06
Oni su profinjenije zdanje za vecerice.epikur37 wrote:Ti ovo ja sam ono...
Djetinjarija, kako god.
Al posebnim prigodama Oliver se sluša a Mišo pjeva .
Ako kužiš kužiš ako ne skuzit ces s vremenom.
2015-08-15
ti arsena uspoređuješ s mišomepikur37 wrote: Arsen svakako za tri koplja iznad i mogu mi prenijeti sliku, romatniku i poeziju dalmacije daleko bolje i ljepše.
relacija ti je; berlinska filharmonija vs roling stonesi
2014-12-30
kaja wrote:Oni su profinjenije zdanje za vecerice.epikur37 wrote:Ti ovo ja sam ono...
Djetinjarija, kako god.
Al posebnim prigodama Oliver se sluša a Mišo pjeva .
Ako kužiš kužiš ako ne skuzit ces s vremenom.
Ja sam skužio a i ti si do svojih granica :)
2015-08-06
A morati cu , da ne bude bas ono s Marsa..veber wrote:zemi ga za rukicu i odvedi ga na koncertkaja wrote:Nisi vidim jos ušao u bit Dalmacije
Polako
Evo pomažemo ti
2015-08-15
Page 12 of 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Similar topics
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Oliver Dragojević
» Ubijen Oliver Ivanović
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!