RIP Oliver
Page 17 of 21
Page 17 of 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Re: RIP Oliver
epikur37 wrote:Noor wrote:a ne....majstor sam za odabir trenutka i koze :)epikur37 wrote:Noor wrote:samo kad treba :)epikur37 wrote:
da, do kauča i odmori kosti svoje..
esil i ti plavuša kao i kaja?
je al pazi da ti ne postane navika...možeš tako i ostati :p
Da sam zločest izmijenio bih jedno slovo u tvom postu
:D
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:arsen je bio prvenstveno pjesnik, a tek onda muzičar. i imam većinu njegovih albuma. neke pjesme su teške, crne ali niti se ne očekuje vrištanje curica ispod bine.Speare Shaker wrote:Mišo ima taj sentiment, zov pa i vapaj zemlje o kojoj pjeva ili koja kroz njega pjeva, no sve drugo mu nedostaje i uvijek mu je nedostajalo.
No, zapamtio sam Arsenovu primjedbu da je njegova mama jednom rekla kako joj je puno draže kada čuje Mišu kako pjeva jednu od Arsenovih pjesama nego kada on to odradi.
Tipična Dalmatinka stare škole. :)
a, nakon kaj je seve pustila uradak u javnost, arsen ju je nazvao i rekao; kolegice čujem da imate film, pa bi se ponudio da vam skladam muziku...
Arsen je jednostavno jedan i jedinstven i tko zna hoće li se i kad roditi još jedan takav. Prije svega pjesnik, tu si u pravu, nije on imao karizmu scenskog izvođača, stalno je bio flegma, nije se znao ponašati na sceni, napraviti show, a kamoli spektakl. Bio je i sjajan kompozitor, napravio je hrpu sjajne glazbe sa serije i filmove.
O drugim njegovim sklonostima radije ne bih, prepustit ću to Ostapu ako navrati, a očito ima i više informacija od mene.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
je ti si muškarčina ...slušaš stonese..:)
slušao sam i slušam i žešće stvari od stonesa i blaže od beatlesa...u ostalom stonesi nisu nešto baš ni žestoki, malo jači rok.
Kaj god, meni su više legli beatlesi premda volim i rolingstonse, a doorse sam furaop aovo i ono...tko bi to sve izbrojao
sepet glazbe razne
Majko mila, kad vas dvojicu čitam, kao da čitam one rasprave iz Poleta u šminkerima i hašomanima sedamdesetih godina. Metuzalemi.
To je samo jedan dio....
Prelazak preko novog vala Joy Division, bauhaus i Joe Jacksona...pa Nirvanu, Depeche mode, Faith no more.
I tu negdje krajem 90-ih sam prestao ići dalje...od 2000-te godine počeo sam opet u natrag...sad na rokabiliju, bluesu i klasici.
Ali stavrno pregršt je toga...ali zašto ne i rock klasike..
današnju glazbu modernu ne rpatim posebno tek ako nešto posebno iznenaqdi.
Ma ja sam stariji od obojice i sve mni je to itekako poznato. :)
No, ne mogu se načuditi da netko još vodi rasprave o tome jesu
l' bolji Beatlesi ili Stonesi, kao dva tinejdžera.
pa to je zeza...bokte pa kolko ti imaš godina ako si stariji od vebera?!!?
Više. :D
Guest- Guest
I što, nitko se ne sjeća Hootie And The Blowfish? Crni pjevač - bijeli glas, rijetka pojava u pop-rock ili kako ćemo već žanrovski odrediti tu glazbu.
Guest- Guest
bio sam na jednom koncertu, ne sjećam gdje ali manji, intimniji prostor. obiteljska atmosfera. a bio je dobar u pričanju viceva...Speare Shaker wrote:veber wrote:arsen je bio prvenstveno pjesnik, a tek onda muzičar. i imam većinu njegovih albuma. neke pjesme su teške, crne ali niti se ne očekuje vrištanje curica ispod bine.Speare Shaker wrote:Mišo ima taj sentiment, zov pa i vapaj zemlje o kojoj pjeva ili koja kroz njega pjeva, no sve drugo mu nedostaje i uvijek mu je nedostajalo.
No, zapamtio sam Arsenovu primjedbu da je njegova mama jednom rekla kako joj je puno draže kada čuje Mišu kako pjeva jednu od Arsenovih pjesama nego kada on to odradi.
Tipična Dalmatinka stare škole. :)
a, nakon kaj je seve pustila uradak u javnost, arsen ju je nazvao i rekao; kolegice čujem da imate film, pa bi se ponudio da vam skladam muziku...
Arsen je jednostavno jedan i jedinstven i tko zna hoće li se i kad roditi još jedan takav. Prije svega pjesnik, tu si u pravu, nije on imao karizmu scenskog izvođača, stalno je bio flegma, nije se znao ponašati na sceni, napraviti show, a kamoli spektakl. Bio je i sjajan kompozitor, napravio je hrpu sjajne glazbe sa serije i filmove.
O drugim njegovim sklonostima radije ne bih, prepustit ću to Ostapu ako navrati, a očito ima i više informacija od mene.
...baš je bio pjesnik intime.
2014-12-30
veber wrote:
bio sam na jednom koncertu, ne sjećam gdje ali manji, intimniji prostor. obiteljska atmosfera. a bio je dobar u pričanju viceva...
Da, upravo to.
Guest- Guest
Je li ja ovo vidim pok. Stipišića u mladim godinama, krajnje lijevo?
Noor? (ostali su bosanci, njih ne bih pitao... )
Ne znam sto je pisao, ako je iz njegovog kuta gledišta , starac, more, brod i spanjulet.epikur37 wrote:kaja wrote::) ja ga nisam čitala al izgleda da je epija naveo na krivi trag..veber wrote:imam negdje u obiteljskoj biblioteci s posvetom mojoj mami pa ti po dijagramu pošaljem, ja ga nisam mogao čitat.epikur37 wrote:Pa da sam se srodio jesam i jako mi se sviđa breviojarom se pojmovi i slike mogu jako lijepo produbiti. U ostalom to je napravio jedan mostarac :)
dobro to što ti nisi čitala nije novost :p
Tamo postoje i vlaji , grub ali dobar svijet , navikao preživljavati u kamenu s filozofijom
“ Moj dida i caca nisu imali zahod i srali su u polju i sta in je falilo ?! Teško se mijenjaju hoću reci.
Primorci , porijeklom mozda i ovi prvi ali finije izdanje a ipak slično. Zgražaju se nad prvima :)
I boduli , mozda je o njima pisao jer mu je to egzotika, ribar, mriza , bore i to.
Kompleksni dosta svi zajedno i teško je on mogao uci u bit. Kao i ti uostalom.
Last edited by kaja on 31/7/2018, 19:12; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Arsen? Je. On je sve sam pisao mislim.Speare Shaker wrote:veber wrote:
bio sam na jednom koncertu, ne sjećam gdje ali manji, intimniji prostor. obiteljska atmosfera. a bio je dobar u pričanju viceva...
Da, upravo to.
2015-08-15
ma ono kaj sam pročitao nikaj naročito, više filozofira, stari bakrorezi i sl.kaja wrote:Ne znam sto je pisao, ako je iz njegovog kuta gledišta , starac, more, brod i spanjulet.
Tamo postoje i vlaji , grub ali dobar svijet , navijao preživljavati u kamenu s filozofijom
“ moj Dida i caca nisu imali zahod i srali su u polju i sta in je falilo ?! Teško se mijenjaju hoću reci.
Primorci , porijeklom mozda i ovi prvi ali finije izdanje a ipak slično.
I boduli , mozda je o njima pisao jer mu je to egzotika, ribar, mriza , bore i to.
2014-12-30
:-DEroo wrote:Noor? (ostali su bosanci, njih ne bih pitao... )
Mislim da je.
2014-04-12
nije, uglazbio je mak dizdara i još neke. ali zato hrpa pjesama koji drugi izvode su njegove.kaja wrote:Arsen? Je. On je sve sam pisao mislim.Speare Shaker wrote:veber wrote:
Da, upravo to.
2014-12-30
Ujevica.veber wrote:nije, uglazbio je mak dizdara i još neke. ali zato hrpa pjesama koji drugi izvode su njegove.kaja wrote:Arsen? Je. On je sve sam pisao mislim.Speare Shaker wrote:veber wrote:
Da, upravo to.
2014-04-12
Samo usput...ako si učinio ono što mislim da jesi...Da ti kažem, ja sam se naživio, a ti?veber wrote:ma ono kaj sam pročitao nikaj naročito, više filozofira, stari bakrorezi i sl.kaja wrote:Ne znam sto je pisao, ako je iz njegovog kuta gledišta , starac, more, brod i spanjulet.
Tamo postoje i vlaji , grub ali dobar svijet , navijao preživljavati u kamenu s filozofijom
“ moj Dida i caca nisu imali zahod i srali su u polju i sta in je falilo ?! Teško se mijenjaju hoću reci.
Primorci , porijeklom mozda i ovi prvi ali finije izdanje a ipak slično.
Jebat ću ti majku, da znaš...Ovo ti javno kažem.
Joj da, Odlazak je UjevićNice wrote:Ujevica.veber wrote:nije, uglazbio je mak dizdara i još neke. ali zato hrpa pjesama koji drugi izvode su njegove.kaja wrote:Arsen? Je. On je sve sam pisao mislim.Speare Shaker wrote:veber wrote:
Da, upravo to.
2015-08-15
daNice wrote:Ujevica.veber wrote:nije, uglazbio je mak dizdara i još neke. ali zato hrpa pjesama koji drugi izvode su njegove.kaja wrote:Arsen? Je. On je sve sam pisao mislim.Speare Shaker wrote:veber wrote:
Da, upravo to.
2014-12-30
Nice wrote::-DEroo wrote:Noor? (ostali su bosanci, njih ne bih pitao... )
Mislim da je.
Hvala...oko sokolovo...
kaj je tebi?Eroo wrote:Samo usput...ako si učinio ono što mislim da jesi...Da ti kažem, ja sam se naživio, a ti?
zmešali ti se lijekići?
o čemu ti bulazniš stari prdonjo?
2014-12-30
veber wrote:kaj je tebi?Eroo wrote:Samo usput...ako si učinio ono što mislim da jesi...Da ti kažem, ja sam se naživio, a ti?
zmešali ti se lijekići?
o čemu ti bulazniš stari prdonjo?
Dirnio si mi u obitelj, a to nikad ne bi smio učinit... jebat ću ti mater, ne možeš to izbjeći.
kaja wrote:Ne znam sto je pisao, ako je iz njegovog kuta gledišta , starac, more, brod i spanjulet.epikur37 wrote:kaja wrote::) ja ga nisam čitala al izgleda da je epija naveo na krivi trag..veber wrote:imam negdje u obiteljskoj biblioteci s posvetom mojoj mami pa ti po dijagramu pošaljem, ja ga nisam mogao čitat.epikur37 wrote:Pa da sam se srodio jesam i jako mi se sviđa breviojarom se pojmovi i slike mogu jako lijepo produbiti. U ostalom to je napravio jedan mostarac :)
dobro to što ti nisi čitala nije novost :p
Tamo postoje i vlaji , grub ali dobar svijet , navikao preživljavati u kamenu s filozofijom
“ Moj dida i caca nisu imali zahod i srali su u polju i sta in je falilo ?! Teško se mijenjaju hoću reci.
Primorci , porijeklom mozda i ovi prvi ali finije izdanje a ipak slično. Zgražaju se nad prvima :)
Lirska stilizacija. Međutim, dobro je to napravio.
Guest- Guest
Page 17 of 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Similar topics
» Oliver Dragojević
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Ubijen Oliver Ivanović
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Ubijen Oliver Ivanović
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!