RIP Oliver
Page 10 of 21
Page 10 of 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Re: RIP Oliver
dalmatinac radi dva miseca u godini i zdrao...kaja wrote:Ej al svaku :)Eroo wrote:Poljubi Zemlju je odpjevana i na Marsu..Rekoše u NASA-i, kao ne raumijemo što pjeva, ali znamo da je nešto lijepo...i bi odabrana.kaja wrote:Mišo nije godinama pjevao na koncertu.
On samo krene .. poljubi zemlju... publika do kraja.
On na koncert samo dođe :)
Nije on pjevao 10 minuta sve skupa na koncertu
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ekipa plati da bi pjevala, a mišo drži ruke gore i brojimax123 wrote:ma znam,al kad procitas to dobije jos jednu dodatnu notu smijesnog cirkusa...kaja wrote:Doslovno je tako. Vidjela na svoje oci u Areni:)max123 wrote:hahahaha...veber wrote:mišo digne ruke, a publika odradi koncert. nije ni on blesav.vuksadinare wrote:eh kad miso umre...to ce tek biti belaj..milijuni ce rukom dat znak i horski 'dalmacija u mom oku'...ima deset dana dana zalosti.. ili nista...
On samo dođe , digne ruke i prvi stih. Ovi sve ostalo.
Kralj.
2014-12-30
hahahaha...aj u kuracveber wrote:
ekipa plati da bi pjevala, a mišo drži ruke gore i broji
2015-10-28
Ja sam recimo uvijek volio Olivera a Misu nikada.kaja wrote:Oliver je pjevao , Mišo ne. Ne treba. Samo prvi stih
Nisam volio njegov stav, kad je bio na vrhuncu djelovao mi je uvijek kao neki nadrkani umisljeni tip.
A Oliver je bio u svemu klasa nad klasama. kakav Miso.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
to je samo tvoj subjektivni vid.oliver i miso imaju i na kraju krajeva sasvim razlicit opus pjesama..Ringo10 wrote:Ja sam recimo uvijek volio Olivera a Misu nikada.kaja wrote:Oliver je pjevao , Mišo ne. Ne treba. Samo prvi stih
Nisam volio njegov stav, kad je bio na vrhuncu djelovao mi je uvijek kao neki nadrkani umisljeni tip.
2015-10-28
veber wrote:ekipa plati da bi pjevala, a mišo drži ruke gore i brojimax123 wrote:ma znam,al kad procitas to dobije jos jednu dodatnu notu smijesnog cirkusa...kaja wrote:Doslovno je tako. Vidjela na svoje oci u Areni:)max123 wrote:hahahaha...veber wrote:
mišo digne ruke, a publika odradi koncert. nije ni on blesav.
On samo dođe , digne ruke i prvi stih. Ovi sve ostalo.
Kralj.
Kaže neki svjetski poznati pjevač , domingo mislim se hvalio da pjevali dvije pjesme s njim na koncertu .
Veli Mišo - sa mnom 32!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa dobro, različite pjesme u svakom slučaju.Ringo10 wrote:Ja sam recimo uvijek volio Olivera a Misu nikada.kaja wrote:Oliver je pjevao , Mišo ne. Ne treba. Samo prvi stih
2015-08-15
veber wrote:mi smo imali i crnce :P:ameda i buraze. koji se kvart može pohvaliti da je imao niggu u ekipi
opet ti s lovačkim pričama.. Prvo, ime mu je Hamed i nikad se nije mlatio, možda stariji brat Miško, nisam siguran. Što se tiče Martićevaca, samo su tri lika bila s mudima, ostalo sve pizduni koji se lemaju kad je omjer 5:1. A ni taj omjer im nebi pomogao kad bi naletil na Pačeta, kojeg su onda vrbovali. . Danas je uspješan alkoholičar.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
oliver je taman za ljetne noći, lahor puše lagano pijuckaš, ženska se mazi uz tebe. i tako to.
2014-12-30
vidi ga...ko to more platit....;)kaja wrote:
Kaže neki svjetski poznati pjevač , domingo mislim se hvalio da pjevali dvije pjesme s njim na koncertu .
Veli Mišo - sa mnom 32!
2015-10-28
ako me sjecanje ne vara pache je bio debel...mozda se varam ali sumnjam..pokerjocker wrote:veber wrote:mi smo imali i crnce :P:ameda i buraze. koji se kvart može pohvaliti da je imao niggu u ekipi
opet ti s lovačkim pričama.. Prvo, ime mu je Hamed i nikad se nije mlatio, možda stariji brat Miško, nisam siguran. Što se tiče Martićevaca, samo su tri lika bila s mudima, ostalo sve pizduni koji se lemaju kad je omjer 5:1. A ni taj omjer im nebi pomogao kad bi naletil na Pačeta, kojeg su onda vrbovali. . Danas je uspješan alkoholičar.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
h je ispalopokerjocker wrote:veber wrote:mi smo imali i crnce :P:ameda i buraze. koji se kvart može pohvaliti da je imao niggu u ekipi
ne sjećam se nikakvog miška. i tko veli da se mlatio s jednom kraćom nogom teško da bi se mogao mlatiti.
2014-12-30
vuksadinare wrote:ako me sjecanje ne vara pache je bio debel...mozda se varam ali sumnjam..pokerjocker wrote:veber wrote:mi smo imali i crnce :P:ameda i buraze. koji se kvart može pohvaliti da je imao niggu u ekipi
debeo nije bio sigurno, možda korpulentan
2017-09-13
veber wrote:h je ispalopokerjocker wrote:veber wrote:mi smo imali i crnce :P:ameda i buraze. koji se kvart može pohvaliti da je imao niggu u ekipi
ne sjećam se nikakvog miška. i tko veli da se mlatio s jednom kraćom nogom teško da bi se mogao mlatiti.
Miško je Hamedov brat
2017-09-13
Ma ne, to treba doživjeti , ne slušam ga ja inače ali koncert je show.max123 wrote:vidi ga...ko to more platit....;)kaja wrote:
Veli Mišo - sa mnom 32!
Pijuckaš i umireš od smijeha. Fakat je legenda.
Samo teatralno raširi ruke, s raširenim prstima i prvi stih sa grimasom .. i onda stane, publika sve ostalo.
I odjeven naravno kao konobar ..bordo šulja i neke hlače od odijela
2015-08-15
jebo vas hamdo i misko.pustite da gustamo na olivera i misu...
2015-10-28
max123 wrote:jebo vas hamdo i misko.pustite da gustamo na olivera i misu...
2017-09-13
buahahahaha...orginal...nek mi oliver ne zamjeri,al kad misko otegne papke cili region ce plakat....kaja wrote:
Ma ne, to treba doživjeti , ne slušam ga ja inače ali koncert je show.
Samo teatralno raširi ruke, s raširenim prstima i prvi stih sa grimasom .. i onda stane, publika sve ostalo.
2015-10-28
aepokerjocker wrote:max123 wrote:jebo vas hamdo i misko.pustite da gustamo na olivera i misu...
2015-10-28
miso je djelovao takav...mada je zapravo suprotnost..miso je pravi prototip dalmatinca...pomalo umisljen a opet vickast..malo filozofije malo zajebancije...oliver mi ne pari bas prototip dalmatinca mada je...vise mi je po ophodjenju bosanac ili slavonac..htjedoh rec veseljak...naivbo iskren...zato ti je mozda draziRingo10 wrote:Ja sam recimo uvijek volio Olivera a Misu nikada.kaja wrote:Oliver je pjevao , Mišo ne. Ne treba. Samo prvi stih
2015-09-08
tocno..max123 wrote:buahahahaha...orginal...nek mi oliver ne zamjeri,al kad misko otegne papke cili region ce plakat....kaja wrote:
Ma ne, to treba doživjeti , ne slušam ga ja inače ali koncert je show.
2015-09-08
Page 10 of 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Similar topics
» Oliver Dragojević
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Ubijen Oliver Ivanović
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio