RIP Oliver
Page 18 of 21
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Re: RIP Oliver
kaja wrote:Ne znam sto je pisao, ako je iz njegovog kuta gledišta , starac, more, brod i spanjulet.epikur37 wrote:kaja wrote::) ja ga nisam čitala al izgleda da je epija naveo na krivi trag..veber wrote:imam negdje u obiteljskoj biblioteci s posvetom mojoj mami pa ti po dijagramu pošaljem, ja ga nisam mogao čitat.epikur37 wrote:Pa da sam se srodio jesam i jako mi se sviđa breviojarom se pojmovi i slike mogu jako lijepo produbiti. U ostalom to je napravio jedan mostarac :)
dobro to što ti nisi čitala nije novost :p
Tamo postoje i vlaji , grub ali dobar svijet , navikao preživljavati u kamenu s filozofijom
“ Moj dida i caca nisu imali zahod i srali su u polju i sta in je falilo ?! Teško se mijenjaju hoću reci.
Primorci , porijeklom mozda i ovi prvi ali finije izdanje a ipak slično. Zgražaju se nad prvima :)
I boduli , mozda je o njima pisao jer mu je to egzotika, ribar, mriza , bore i to.
Kompleksni dosta svi zajedno i teško je on mogao uci u bit. Kao i ti uostalom.
Lirska stilizacija. Međutim, dobro je to napravio.
Guest- Guest
odi se liječit!Eroo wrote:veber wrote:kaj je tebi?Eroo wrote:Samo usput...ako si učinio ono što mislim da jesi...Da ti kažem, ja sam se naživio, a ti?
Jebat ću ti majku, da znaš...Ovo ti javno kažem.
zmešali ti se lijekići?
o čemu ti bulazniš stari prdonjo?
Dirnio si mi u obitelj, a to nikad ne bi smio učinit... jebat ću ti mater, ne možeš to izbjeći.
i nemoj meni prijetit, tko ti je dirnuo obitelj, majmune jedan.
odjebi od mene.
budaletino stara.
2014-12-30
prdonja si pridodaje preveliku važnost, zaboravim na njega kada odem na drugu temu, a ne da se baktam još u RL
2014-12-30
2014-04-12
2014-04-12
veber i ero odmah da ste prestali s prepucavanjima na osnovi svoje obitelji ili ce te se ici hladiti malo (ovo cak zvuci kao nagrada u ovim vremenskim uvjetima)
Razlika je što si na Titov ispraćaj moral doći, ako nisi bil si nepodoban. Olivera ispraćaju oni koji žele, nitko nikoga ne tjera na dolazak, nitko nikoga ne tjera da pravi špalir svojom brodicom. Ovo je iskaz pučkoga poštovanja, nikakva ceremonija koju nameće vlast.kaja wrote:Nije izrugivanje , jesu Tita tako pratili?Regoč wrote:Čemu toliko izrugivanje? Tjera li te itko da dođeš?kaja wrote:On ko drug Tito, jedino ne ide za Bg nego u Vela Luku .Fénix wrote:
Ispraćaj će uživo prenositi i kamere Nove TV u Dnevniku, koji će danas iznimno početi već u 18:25. U zagrebačkom će studiju biti voditelji Romina Knežić i Petar Pereža, a iz Splita će se s javljati reporteri Sofija Preljvukić, Mario Jurič i Šime Vičević. Kamera Nove TV bit će i u Oliverovoj rodnoj Veloj Luci, odakle će se javljati Paula Klaić Saulačić. [/b]
veber wrote:odi se liječit!Eroo wrote:veber wrote:kaj je tebi?Eroo wrote:Samo usput...ako si učinio ono što mislim da jesi...Da ti kažem, ja sam se naživio, a ti?
Jebat ću ti majku, da znaš...Ovo ti javno kažem.
zmešali ti se lijekići?
o čemu ti bulazniš stari prdonjo?
Dirnio si mi u obitelj, a to nikad ne bi smio učinit... jebat ću ti mater, ne možeš to izbjeći.
i nemoj meni prijetit, tko ti je dirnuo obitelj, majmune jedan.
odjebi od mene.
budaletino stara.
Imam arhivirane neke tvoje upise i "obećanja"...Vidjet ćeš ti šta je udba... Pseto, pokvareno.
Odabrana je glasovanjem u hrvatskim novinama, mislim u 24sata, ali ne jamčim.Eroo wrote:Poljubi Zemlju je odpjevana i na Marsu..Rekoše u NASA-i, kao ne raumijemo što pjeva, ali znamo da je nešto lijepo...i bi odabrana.kaja wrote:Mišo nije godinama pjevao na koncertu.
On samo krene .. poljubi zemlju... publika do kraja.
On na koncert samo dođe :)
Na kraju je odabrala NASA, između tisuće dospjelih pjesama....Regoč wrote:Odabrana je glasovanjem u hrvatskim novinama, mislim u 24sata, ali ne jamčim.Eroo wrote:Poljubi Zemlju je odpjevana i na Marsu..Rekoše u NASA-i, kao ne raumijemo što pjeva, ali znamo da je nešto lijepo...i bi odabrana.kaja wrote:Mišo nije godinama pjevao na koncertu.
On samo krene .. poljubi zemlju... publika do kraja.
On na koncert samo dođe :)
Od pet dalmatinskih pjevackih ikona ostade jedan - miso kovac...pokojni tomislav ivcic,pokojni coce,pokojni olivrer,pokojni vice vukov
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A Gibo???vuksadinare wrote:Od pet dalmatinskih pjevackih ikona ostade jedan - miso kovac...pokojni tomislav ivcic,pokojni coce,pokojni olivrer,pokojni vice vukov
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 18 of 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Similar topics
» Oliver Dragojević
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Ubijen Oliver Ivanović
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Ubijen Oliver Ivanović