RIP Oliver
Page 11 of 21
Page 11 of 21 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
Re: RIP Oliver
tocno..max123 wrote:buahahahaha...orginal...nek mi oliver ne zamjeri,al kad misko otegne papke cili region ce plakat....kaja wrote:
Ma ne, to treba doživjeti , ne slušam ga ja inače ali koncert je show.
Pijuckaš i umireš od smijeha. Fakat je legenda.
Samo teatralno raširi ruke, s raširenim prstima i prvi stih sa grimasom .. i onda stane, publika sve ostalo.
I odjeven naravno kao konobar ..bordo šulja i neke hlače od odijela
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
:)max123 wrote:buahahahaha...orginal...nek mi oliver ne zamjeri,al kad misko otegne papke cili region ce plakat....kaja wrote:
Ma ne, to treba doživjeti , ne slušam ga ja inače ali koncert je show.
Pijuckaš i umireš od smijeha. Fakat je legenda.
Samo teatralno raširi ruke, s raširenim prstima i prvi stih sa grimasom .. i onda stane, publika sve ostalo.
I odjeven naravno kao konobar ..bordo šulja i neke hlače od odijela
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a ispratit će ga uzdignutih ruku...max123 wrote:buahahahaha...orginal...nek mi oliver ne zamjeri,al kad misko otegne papke cili region ce plakat....
2014-12-30
vuksadinare wrote:miso je djelovao takav...mada je zapravo suprotnost..miso je pravi prototip dalmatinca...pomalo umisljen a opet vickast..malo filozofije malo zajebancije...oliver mi ne pari bas prototip dalmatinca mada je...vise mi je po ophodjenju bosanac ili slavonac..htjedoh rec veseljak...naivbo iskren...zato ti je mozda draziRingo10 wrote:Ja sam recimo uvijek volio Olivera a Misu nikada.kaja wrote:Oliver je pjevao , Mišo ne. Ne treba. Samo prvi stih
Nisam volio njegov stav, kad je bio na vrhuncu djelovao mi je uvijek kao neki nadrkani umisljeni tip.
A Oliver je bio u svemu klasa nad klasama. kakav Miso.
Oliver je pravi dalmoš, Mišo je više vlaj.Miješana i grublja sredina.
Nije čudo što je bliži vučini.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ipak Coce je biopravi iskonski dalmatinac...'u se na se po da se' i festa i pjesma...
2015-09-08
miso je iz murtera kakav vlaj jebote..on i coce pravo olicenje dalmosa.. ...oliver je vise ono..premekan....kajic i parangal i aj bok...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:miso je djelovao takav...mada je zapravo suprotnost..miso je pravi prototip dalmatinca...pomalo umisljen a opet vickast..malo filozofije malo zajebancije...oliver mi ne pari bas prototip dalmatinca mada je...vise mi je po ophodjenju bosanac ili slavonac..htjedoh rec veseljak...naivbo iskren...zato ti je mozda draziRingo10 wrote:Ja sam recimo uvijek volio Olivera a Misu nikada.kaja wrote:Oliver je pjevao , Mišo ne. Ne treba. Samo prvi stih
Nisam volio njegov stav, kad je bio na vrhuncu djelovao mi je uvijek kao neki nadrkani umisljeni tip.
2015-09-08
ja cu leba mi obuc i svoje odjelo od krizme samo njemu i nitkom vise....:(veber wrote:a ispratit će ga uzdignutih ruku...max123 wrote:buahahahaha...orginal...nek mi oliver ne zamjeri,al kad misko otegne papke cili region ce plakat....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
veber wrote:a ispratit će ga uzdignutih ruku...max123 wrote:buahahahaha...orginal...nek mi oliver ne zamjeri,al kad misko otegne papke cili region ce plakat....
2015-08-15
vuksadinare wrote:miso je iz murtera kakav vlaj jebote..on i coce pravo olicenje dalmosa.. ...oliver je vise ono..premekan....kajic i parangal i aj bok...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:miso je djelovao takav...mada je zapravo suprotnost..miso je pravi prototip dalmatinca...pomalo umisljen a opet vickast..malo filozofije malo zajebancije...oliver mi ne pari bas prototip dalmatinca mada je...vise mi je po ophodjenju bosanac ili slavonac..htjedoh rec veseljak...naivbo iskren...zato ti je mozda draziRingo10 wrote:Ja sam recimo uvijek volio Olivera a Misu nikada.kaja wrote:Oliver je pjevao , Mišo ne. Ne treba. Samo prvi stih
Iz Tribunja ali je vaše vlaške provenijencije, priča se i da je Srbin...
šta znam
Mislim ima par pjesama ali nije to ni po meni ni blizu boji, osjećaju Oliverovom ili Arsenovom...
2015-08-06
budeš stao u odjelo od krizme? prošlo je od tada vremena, pojelo se i popilo...max123 wrote:ja cu leba mi obuc i svoje odjelo od krizme samo njemu i nitkom vise....:(veber wrote:a ispratit će ga uzdignutih ruku...max123 wrote:buahahahaha...orginal...nek mi oliver ne zamjeri,al kad misko otegne papke cili region ce plakat....
2014-12-30
znas koja je jedina dalmatinska himna?...nema druge...kad se ta pjeva kleci seepikur37 wrote:vuksadinare wrote:miso je iz murtera kakav vlaj jebote..on i coce pravo olicenje dalmosa.. ...oliver je vise ono..premekan....kajic i parangal i aj bok...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:miso je djelovao takav...mada je zapravo suprotnost..miso je pravi prototip dalmatinca...pomalo umisljen a opet vickast..malo filozofije malo zajebancije...oliver mi ne pari bas prototip dalmatinca mada je...vise mi je po ophodjenju bosanac ili slavonac..htjedoh rec veseljak...naivbo iskren...zato ti je mozda draziRingo10 wrote:
Ja sam recimo uvijek volio Olivera a Misu nikada.
šta znam
Mislim ima par pjesama ali nije to ni po meni ni blizu boji, osjećaju Oliverovom ili Arsenovom...
2015-09-08
nema ga bogteebo...:))))))kaja wrote:
max123- Posts : 2853
2015-10-28
vuksadinare wrote:znas koja je jedina dalmatinska himna?...nema druge...kad se ta pjeva kleci seepikur37 wrote:vuksadinare wrote:miso je iz murtera kakav vlaj jebote..on i coce pravo olicenje dalmosa.. ...oliver je vise ono..premekan....kajic i parangal i aj bok...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
miso je djelovao takav...mada je zapravo suprotnost..miso je pravi prototip dalmatinca...pomalo umisljen a opet vickast..malo filozofije malo zajebancije...oliver mi ne pari bas prototip dalmatinca mada je...vise mi je po ophodjenju bosanac ili slavonac..htjedoh rec veseljak...naivbo iskren...zato ti je mozda drazi
šta znam
To ću pitati prave Dalmatince ;)
2015-08-06
a, jesu li i srbi pjevali?kaja wrote:veber wrote:a ispratit će ga uzdignutih ruku...max123 wrote:buahahahaha...orginal...nek mi oliver ne zamjeri,al kad misko otegne papke cili region ce plakat....
2014-12-30
a i poprimili gestikulaciju, ruke u zraku :Dkaja wrote:A ? Sta kažete? Sve znaju, od prve do zadnje rijeci :)
2014-12-30
ovaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:znas koja je jedina dalmatinska himna?...nema druge...kad se ta pjeva kleci seepikur37 wrote:vuksadinare wrote:miso je iz murtera kakav vlaj jebote..on i coce pravo olicenje dalmosa.. ...oliver je vise ono..premekan....kajic i parangal i aj bok...epikur37 wrote:
šta znam
https://youtu.be/kDpeDYxQ0pA
2015-09-08
Ej Helou , od njega ti vise ploča prodao jedino serfezi i jos neki , Mišo treći.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:miso je iz murtera kakav vlaj jebote..on i coce pravo olicenje dalmosa.. ...oliver je vise ono..premekan....kajic i parangal i aj bok...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:miso je djelovao takav...mada je zapravo suprotnost..miso je pravi prototip dalmatinca...pomalo umisljen a opet vickast..malo filozofije malo zajebancije...oliver mi ne pari bas prototip dalmatinca mada je...vise mi je po ophodjenju bosanac ili slavonac..htjedoh rec veseljak...naivbo iskren...zato ti je mozda draziRingo10 wrote:
Ja sam recimo uvijek volio Olivera a Misu nikada.
šta znam
Nisi ti dugo tamo pa jos nisi skužio na sto je odkidanje :)
Oliver je za ono, večericu..
2015-08-15
vuksadinare wrote:ovaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:znas koja je jedina dalmatinska himna?...nema druge...kad se ta pjeva kleci seepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
miso je iz murtera kakav vlaj jebote..on i coce pravo olicenje dalmosa.. ...oliver je vise ono..premekan....kajic i parangal i aj bok...
šta znam
https://youtu.be/kDpeDYxQ0pA
Oke je stvar, ima on lijepih pjesama ali Oliver je ipak, car, bog i idol Dalmacije.
Ove obalne i bodulske, kulturnije i profinjenije...one prave.
2015-08-06
Page 11 of 21 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 21
Similar topics
» Oliver Dragojević
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Ubijen Oliver Ivanović
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Ubijen Oliver Ivanović