RIP Oliver
Page 9 of 21
Page 9 of 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Re: RIP Oliver
a, možda kućni pritvor, nikad ne znaš.kaja wrote:a mislim ono..u zatvoru :)veber wrote:ovisi gdje zatvorit
veber- Posts : 53509
2014-12-30
si znal ekipu iz marticeve?...a jednog crnogorca zivio je u zgradi gdje je radnicki dom..veber wrote:to me podsjetilo, tamo kod nas u kvartu iza radničkog doma bila je tiskara koja je tiskala sva ta sabrana sranja. i baš toljeto nakon kaj je tito umro hitili su u kontejner cijelu seriju o titu jer su otkrili da su nekaj zbrljalu u printu. i mi klinci pobrali te knjižice i od stana do stana, a blizu je bio dom jna i hrpa oficirskih stanova, jedna zgrada i od milicije. fine pare smo namlatili.Speare Shaker wrote:A tek kada su od kuće do kuće krenuli trgovački putnici sa sabranim djelima neumrlog vođe...
Majko mila, ako nisi nešto kupio, automatski si bio sumnjiv. Ali kad si već nešto kupio, u pravilu ono najjeftinije, najbolja strategija je bila izaći na vrata mahati tom knjigom i praviti se kako više nemaš novaca za još jednu.
kasnije su nas starci namlatili jer smo ih u zatvor mogli sterat, ali vrijedilo je truda.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kuhinja ili spavaća?veber wrote:a, možda kućni pritvor, nikad ne znaš.kaja wrote:a mislim ono..u zatvoru :)veber wrote:ovisi gdje zatvorit
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mišo digne ruke, a publika odradi koncert. nije ni on blesav.vuksadinare wrote:eh kad miso umre...to ce tek biti belaj..milijuni ce rukom dat znak i horski 'dalmacija u mom oku'...ima deset dana dana zalosti.. ili nista...
2014-12-30
biraj.kaja wrote:kuhinja ili spavaća?veber wrote:a, možda kućni pritvor, nikad ne znaš.kaja wrote:a mislim ono..u zatvoru :)veber wrote:ovisi gdje zatvorit
di buš prvo.
2014-12-30
ima ne da brodice budu na ispracaju..vec trajekti,tankeri,fregate i pjesma 'poljubi zemlju po kojoj hodas' a onda sa neba miso znak rukom i svi u transu...kaja wrote:otprilike.vuksadinare wrote:eh kad miso umre...to ce tek biti belaj..milijuni ce rukom dat znak i horski 'dalmacija u mom oku'...ima deset dana dana zalosti.. ili nista...kaja wrote:ma šta ti je , i dan sućuti, tri dana..čuj to, cijeli dan svira na tv -u na klaviru a na radiju isto?!svaka mu čast al pjevač zabavne glazbe, hoćemo i za mišom tako. za arsenom ? on je i pisao pjesme ..vuksadinare wrote:Slazem se sa Kajom...u redu ispracaj pa da dodje i milijun ljudi...ali bengalke,brodice,trubljenje,mahanje...ko da je opet docek hrvatske,hajduka...malo vise pijeteta..
baš se preseravaju..
2015-09-08
s njima smo se mlatili, socka je bila granicavuksadinare wrote:si znal ekipu iz marticeve?...a jednog crnogorca zivio je u zgradi gdje je radnicki dom..
2014-12-30
:)vuksadinare wrote:ima ne da brodice budu na ispracaju..vec trajekti,tankeri,fregate i pjesma 'poljubi zemlju po kojoj hodas' a onda sa neba miso znak rukom i svi u transu...kaja wrote:otprilike.vuksadinare wrote:eh kad miso umre...to ce tek biti belaj..milijuni ce rukom dat znak i horski 'dalmacija u mom oku'...ima deset dana dana zalosti.. ili nista...kaja wrote:ma šta ti je , i dan sućuti, tri dana..čuj to, cijeli dan svira na tv -u na klaviru a na radiju isto?!svaka mu čast al pjevač zabavne glazbe, hoćemo i za mišom tako. za arsenom ? on je i pisao pjesme ..vuksadinare wrote:Slazem se sa Kajom...u redu ispracaj pa da dodje i milijun ljudi...ali bengalke,brodice,trubljenje,mahanje...ko da je opet docek hrvatske,hajduka...malo vise pijeteta..
baš se preseravaju..
2015-08-15
Mišo nije godinama pjevao na koncertu.
On samo krene .. poljubi zemlju... publika do kraja.
On na koncert samo dođe :)
2015-08-15
bila dobra ekipa...tamo osamdesetih se stalno kefali...nije bilo kina u zg gdje nisu nazicali lovu..a tapkarose nalemali...po meni najjaca kvartovska ekipa u drugoj polovici osamdesetih...uz njih jos ovi sa sigecice...dubrava,trnje,trnsko vec tad bili u padu mada su se vise decki tih kvartova ukljucili u navijacki djir bbb...a ovi iz marticeve,sige i dalje su furali kvartovski stemeraj...veber wrote:s njima smo se mlatili, socka je bila granicavuksadinare wrote:si znal ekipu iz marticeve?...a jednog crnogorca zivio je u zgradi gdje je radnicki dom..
2015-09-08
mi smo imali i crnce :P:ameda i buraze. koji se kvart može pohvaliti da je imao niggu u ekipi.
2014-12-30
hahahaha...veber wrote:mišo digne ruke, a publika odradi koncert. nije ni on blesav.vuksadinare wrote:eh kad miso umre...to ce tek biti belaj..milijuni ce rukom dat znak i horski 'dalmacija u mom oku'...ima deset dana dana zalosti.. ili nista...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
mišo je famozan, jedn vrijeme je živio u španskom i dolazio u kvartovski birc, davos. i sjeda za stol, dođe konobar, a on njemu: kavu za mišu...kaja wrote:Oliver je pjevao , Mišo ne. Ne treba. Samo prvi stih
...kasnije smo navikli da se sam sebi obraća u trećem licu.
2014-12-30
Poljubi Zemlju je odpjevana i na Marsu..Rekoše u NASA-i, kao ne raumijemo što pjeva, ali znamo da je nešto lijepo...i bi odabrana.kaja wrote:Mišo nije godinama pjevao na koncertu.
Doslovno je tako. Vidjela na svoje oci u Areni:)max123 wrote:hahahaha...veber wrote:mišo digne ruke, a publika odradi koncert. nije ni on blesav.vuksadinare wrote:eh kad miso umre...to ce tek biti belaj..milijuni ce rukom dat znak i horski 'dalmacija u mom oku'...ima deset dana dana zalosti.. ili nista...
On samo dođe , digne ruke i prvi stih. Ovi sve ostalo.
Kralj.
2015-08-15
imala je savica mulata pantu... ...no tamo cini mi se 1989 godine nesto se kurcio na sigecici..pa popio dobre batine...poslije vise nisam cuo za njega...navodno u ljubljanu godinu poslije preselio jer mu je stari bio iz gvineje i konzul tad u jugi..pa je dobio premjestaj u ljubljanu jer se u zagrebu zatvorio konzulat..veber wrote:mi smo imali i crnce :P:ameda i buraze. koji se kvart može pohvaliti da je imao niggu u ekipi.
2015-09-08
Ej al svaku :)Eroo wrote:Poljubi Zemlju je odpjevana i na Marsu..Rekoše u NASA-i, kao ne raumijemo što pjeva, ali znamo da je nešto lijepo...i bi odabrana.kaja wrote:Mišo nije godinama pjevao na koncertu.
Nije on pjevao 10 minuta sve skupa na koncertu
2015-08-15
ma znam,al kad procitas to dobije jos jednu dodatnu notu smijesnog cirkusa...kaja wrote:Doslovno je tako. Vidjela na svoje oci u Areni:)max123 wrote:hahahaha...veber wrote:mišo digne ruke, a publika odradi koncert. nije ni on blesav.vuksadinare wrote:eh kad miso umre...to ce tek biti belaj..milijuni ce rukom dat znak i horski 'dalmacija u mom oku'...ima deset dana dana zalosti.. ili nista...
On samo dođe , digne ruke i prvi stih. Ovi sve ostalo.
Kralj.
2015-10-28
Pa rekao je u nekom intervjuu da on ima svoju vojsku, to je njegova publika .veber wrote:mišo je famozan, jedn vrijeme je živio u španskom i dolazio u kvartovski birc, davos. i sjeda za stol, dođe konobar, a on njemu: kavu za mišu...kaja wrote:Oliver je pjevao , Mišo ne. Ne treba. Samo prvi stih
...kasnije smo navikli da se sam sebi obraća u trećem licu.
Pokrene ih kad digne ruke i prvi takt :)
2015-08-15
dalmatinac radi dva miseca u godini i zdrao...kaja wrote:Ej al svaku :)Eroo wrote:Poljubi Zemlju je odpjevana i na Marsu..Rekoše u NASA-i, kao ne raumijemo što pjeva, ali znamo da je nešto lijepo...i bi odabrana.kaja wrote:Mišo nije godinama pjevao na koncertu.
Nije on pjevao 10 minuta sve skupa na koncertu
2015-10-28
Page 9 of 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Similar topics
» Oliver Dragojević
» U 2: Oliver Mlakar
» Oliver se spasio
» Ubijen Oliver Ivanović
» Oliver Dragojevic boluje od raka?!
» U 2: Oliver Mlakar