Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate
kaja wrote:Mislim Cavoglave je deplasirano i neprimjereno slušati 2018 , osim toga u repki ima Srba i glupo je naprosto.
Ali mene zanima prosječna svjest nekoga iz Srbije o tome sto su oni izvodili ovdje 4 godine.
Jer meni se čini da misle da nisu ništa..
Čavoglave su jedna od najautentičnijih domaćih pjesmi... Da ne govorimo koliko simboliziraju borbeni duh i pobjedu unatoč svemu :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kaja wrote:Jer meni se čini da misle da nisu ništa..
Ne misle tako. Nisu oni baš toliko glupi. Samo su podmukli, pokvareni, prljavi i zli.
Uostalom, nije ih badava Churchill tijekom Drugog s. rata opisao kao najprljaviju vojsku u povijesti ratovanja.
Guest- Guest
Како 4 godine? Mi smo se povukli odatle još 91.kaja wrote:Mislim Cavoglave je deplasirano i neprimjereno slušati 2018 , osim toga u repki ima Srba i glupo je naprosto.
Ali mene zanima prosječna svjest nekoga iz Srbije o tome sto su oni izvodili ovdje 4 godine.
Tebe već udomili zmajčeki prošli put.Eroo wrote:Na kraju ste ga sami sebi uterali.dzango wrote:Izgleda da smo vam uterivali turbo folk u genetski kod.mortal wrote:Bolje se bavite pitanjima sto ste sve radili po Hrvatskoj iza 91!!dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
Ako opet zaratite može te Kaja udomit.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nije ni bitno u ovom slucaju, vise gdje se iseljavaju..:-Dpizzon wrote:pitanje je ko se vise iseljava. hrvati ili srbiNice wrote:Sto fali Vucicu?dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
Nista, samo su se svi normalni iselili iz Srbije :-D
Zato ti volis Hrvate, a posto se ne mozes iselit, i druzis se s nama svaki dan..:-))
ko vodi ?
Nece Hrvatska propast..mi na Zapad, Srbi kod nas..;-P
Forum je plasticni primjer :-))
2014-04-12
Vidi se što nismo.mortal wrote:Niste uspjeli. Ti koji slusaju turbo folk su vase krvi. Pravi Hrvati ne slusaju cajke.dzango wrote:Izgleda da smo vam uterivali turbo folk u genetski kod.mortal wrote:Bolje se bavite pitanjima sto ste sve radili po Hrvatskoj iza 91!!dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
2014-04-19
Rvat vole cajku vise nego leba da jede. To je vec aksiom...
Vučićiju fali isto što i Tompsonu. Psihijatar i kurs iz opšte kulture.Nice wrote:Sto fali Vucicu?dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
Zato ti volis Hrvate, a posto se ne mozes iselit, i druzis se s nama svaki dan..:-))
Volim. Lepši pol.
Маrko je Meka i Medina, samo nek se okreće ustaška turbina.Stanojko wrote:Rvat vole cajku vise nego leba da jede. To je vec aksiom...
2014-04-19
Koji si ti Srbin, dzani..izjednacujes pjevaca pastirskih nota i vlastitog predsjednika :-Ddzango wrote:Vučićiju fali isto što i Tompsonu. Psihijatar i kurs iz opšte kulture.Nice wrote:Sto fali Vucicu?dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
Volim. Lepši pol.
Dobro, imaju poveznicu: Suljo je vol :-))
Nek'te zena cuje sad..8-@
2014-04-12
opet guraš nosinu gdje ti nije mjesto, idi brate gledaj u svoje dvorište, baci pogled na kosovo, nađi nekoga tko će vas ujediniti da oslobodite svoje kosovo nakon 18 godina okupacije. Đe ste hrabri četnici, kraljevska vojska, vulinove snage, šešeljevci, arkanovci, beli orlići, niški specijalci pička materina će ga sve znat koliko vas je četničkih maloumnih idiota haračilo po tuđim zemljama a sad kad trebate svoje osloboditi nema vas nigdje.dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
Dakle potražite novog slobu pa da se priča sa srbljima konačno zaokruži završi sa beogradskim pašalukom.
Eto kajo zašto je ovaj ljigavac na tapeti, pogledaj što piše i sa čime se ponosi a sad opet meni prebaci da sam bezobrazan i da bi se svađao :)dzango wrote:Izgleda da smo vam uterivali turbo folk u genetski kod.mortal wrote:Bolje se bavite pitanjima sto ste sve radili po Hrvatskoj iza 91!!dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
A srbin kosovo, kaš u oslobađanje srpskih manastira i svetog tla otadžbinskog :)Stanojko wrote:Rvat vole cajku vise nego leba da jede. To je vec aksiom...
https://narod.hr/kultura/24-srpnja-1992-brisevo-prijedor-najveci-zlocin-nad-hrvatima-bih-nepoznat-javnosti-a-zasto
2014-04-14
i mene..kaja wrote:Mislim Cavoglave je deplasirano i neprimjereno slušati 2018 , osim toga u repki ima Srba i glupo je naprosto.
evo, možemo pitati Džanga, srbina prosječne svijesti
Džango?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
na žalost,tu si potpuno u pravu.Do prije godinu dvije ni sanjao nisam da smo totalno zaglibili u to sranje.Pa idu dvije navijačke pa pedesetak cajki na srpskom.Stanojko wrote:Rvat vole cajku vise nego leba da jede. To je vec aksiom...
vili40-
2015-08-02
a kome se ti imaš šta opravdavati? nek priča šta je volja...tre wrote:Eto kajo zašto je ovaj ljigavac na tapeti, pogledaj što piše i sa čime se ponosi a sad opet meni prebaci da sam bezobrazan i da bi se svađao :)dzango wrote:Izgleda da smo vam uterivali turbo folk u genetski kod.mortal wrote:Bolje se bavite pitanjima sto ste sve radili po Hrvatskoj iza 91!!dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
i ne samo protiv njih, pogledaj kako tek vi šizite...dzango wrote:Ako vam je ovaj perjanica i najači adut protiv levice, onda kukala vam majka.mortal wrote:ti ne mozes shvatiti ni priblizno njegov znacajdzango wrote:Jebeš narod koji bi ovakav ujedinjavao.
da ti Hrvatska nacija ne sjeda kao ni ujedinjenje to nam je jasno
NEPROCJENJIVO!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:i mene..kaja wrote:Mislim Cavoglave je deplasirano i neprimjereno slušati 2018 , osim toga u repki ima Srba i glupo je naprosto.
evo, možemo pitati Džanga, srbina prosječne svijesti
Džango?
jedan od najboljih opisa u par riječi, podmukli, pokvareni, prljavi i zliSpeare Shaker wrote:kaja wrote:Jer meni se čini da misle da nisu ništa..
Ne misle tako. Nisu oni baš toliko glupi. Samo su podmukli, pokvareni, prljavi i zli.
Uostalom, nije ih badava Churchill tijekom Drugog s. rata opisao kao najprljaviju vojsku u povijesti ratovanja.
nosina im mora biti u našem dvorištu pa kad dobiju po njoj onda ide kmečanje i vrijeđanjeNoor wrote:i ne samo protiv njih, pogledaj kako tek vi šizite...dzango wrote:Ako vam je ovaj perjanica i najači adut protiv levice, onda kukala vam majka.mortal wrote:ti ne mozes shvatiti ni priblizno njegov znacajdzango wrote:Jebeš narod koji bi ovakav ujedinjavao.
da ti Hrvatska nacija ne sjeda kao ni ujedinjenje to nam je jasno
NEPROCJENJIVO!
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Legendarna Meri Cetinic kod neoljevicarskih medija i udruga na zubu kao i Thompson
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» Čovjek koji je dokazao da su poligrafi glupost
» Sloga je mit koji ušutkuje drukčije glasove, stimulira drijemež duha, te posljedično potiče glupost
» Thompson o zabrani koncerta u Mariboru : Tipično za one koji vole komunistička klanja
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» Čovjek koji je dokazao da su poligrafi glupost
» Sloga je mit koji ušutkuje drukčije glasove, stimulira drijemež duha, te posljedično potiče glupost
» Thompson o zabrani koncerta u Mariboru : Tipično za one koji vole komunistička klanja
Page 5 of 15