Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate
A čuj , Srbima 90 ih nije bilo bitno ko mu je keva niti su mu progledali kroz prste zbog toga .pizzon wrote:barem sad znamo ko je kome ćale a ko keva dok zavijaju glazbenikove ustašoidne zavete
da dokazu svoju vernost i pripadnost
Spalili mu kuću , ubili dedu a da nisu zbrisali i njega bi vjerojatno.
Tako da vjernost i pripadnost zaboravite. A da ste imalo svjesni koje svinjarije su tu , posebno u tom zadarskom zaledu radili Srbi ne bi lupetali toliko.
Sta vi uopće mislite, da su te “ sirote izbjeglice iz Oluje” imali 4 godine svoj mali raj u Tzv srpska krajina i da sadili cvijece i nisu dirali nikoga ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
Bolje se bavite pitanjima sto ste sve radili po Hrvatskoj iza 91!!dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
immortal-
2014-04-16
Izgleda da smo vam uterivali turbo folk u genetski kod.mortal wrote:Bolje se bavite pitanjima sto ste sve radili po Hrvatskoj iza 91!!dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mislim Cavoglave je deplasirano i neprimjereno slušati 2018 , osim toga u repki ima Srba i glupo je naprosto.
Ali mene zanima prosječna svjest nekoga iz Srbije o tome sto su oni izvodili ovdje 4 godine.
Jer meni se čini da misle da nisu ništa..
Ali mene zanima prosječna svjest nekoga iz Srbije o tome sto su oni izvodili ovdje 4 godine.
2015-08-15
Na kraju ste ga sami sebi uterali.dzango wrote:Izgleda da smo vam uterivali turbo folk u genetski kod.mortal wrote:Bolje se bavite pitanjima sto ste sve radili po Hrvatskoj iza 91!!dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
Ako opet zaratite može te Kaja udomit.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Dzanga.. uvijek :)Eroo wrote:Na kraju ste ga sami sebi uterali.dzango wrote:Izgleda da smo vam uterivali turbo folk u genetski kod.mortal wrote:Bolje se bavite pitanjima sto ste sve radili po Hrvatskoj iza 91!!dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
Ako opet zaratite može te Kaja udomit.
2015-08-15
Ne mene fascinira kako se prosječni stanovnik Srbije uvijek čudi Oluji i borbenim iz 90 ih.
Valjda misle da je i tu bilo mirno pa sta im je došlo.
A ovi su 4 godine imali Buru svaki dan. Potjerali sve hrvatsko iz zadarskog zaleđa i to tko je stigao zbrisati
Valjda misle da je i tu bilo mirno pa sta im je došlo.
A ovi su 4 godine imali Buru svaki dan. Potjerali sve hrvatsko iz zadarskog zaleđa i to tko je stigao zbrisati
2015-08-15
Niste uspjeli. Ti koji slusaju turbo folk su vase krvi. Pravi Hrvati ne slusaju cajke.dzango wrote:Izgleda da smo vam uterivali turbo folk u genetski kod.mortal wrote:Bolje se bavite pitanjima sto ste sve radili po Hrvatskoj iza 91!!dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
immortal-
2014-04-16
al ga tupite,
dečki su otpjevali čavoglave u svlačionici poneseni pobjedom, mislim protiv argentine...koja je bila više nego važna, nije otpjevana za pizdojalce i stoku sitnog zuba nego između igrača,
čavoglave otpjevati kao podsjetnik četnicima, isto je kao odigrati sinjsku alku i pozvati turskog veleposlanika u gledalište,
turski veleposlanik se nije uvrijedio, ne bi trebali ni srbi, ako nisu četnici i nisu im želje jednake onima iz 91
a kako izgleda da se vrijeđaju, onda razlog više da im se češće otpjeva, evo sad će opet u sinju nakon knina
igrači kasnije otpjevali lijepa li si, u busu pjevali nije u šoldima sve, ispred busa moju domovinu,
lijepa li si je i inače himna reprezentacija, rukometne i nogometne..
sve tri pjesme imali su na dočeku, kako i treba...
sve ostalo, šuć muć pa prolij...
dečki su otpjevali čavoglave u svlačionici poneseni pobjedom, mislim protiv argentine...koja je bila više nego važna, nije otpjevana za pizdojalce i stoku sitnog zuba nego između igrača,
čavoglave otpjevati kao podsjetnik četnicima, isto je kao odigrati sinjsku alku i pozvati turskog veleposlanika u gledalište,
turski veleposlanik se nije uvrijedio, ne bi trebali ni srbi, ako nisu četnici i nisu im želje jednake onima iz 91
a kako izgleda da se vrijeđaju, onda razlog više da im se češće otpjeva, evo sad će opet u sinju nakon knina
igrači kasnije otpjevali lijepa li si, u busu pjevali nije u šoldima sve, ispred busa moju domovinu,
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo1212 wrote:al ga tupite,
Nije mi jasno kako Hrvati uvijek nasjednu ovima s juga i domaćim Jugosima.
Kad kažu da im smeta "Lijepa li si", "Geni kameni" i slično, odpjevajte im ih još jednom,
pa ako treba onda i još jednom...
Osobno one s juga uopće ne čujem, a za ove domaće, jugose, imam samo motku za priko leđa.
Last edited by Eroo on 24/7/2018, 09:03; edited 1 time in total
2016-07-22
mortal wrote:
Niste uspjeli. Ti koji slusaju turbo folk su vase krvi. Pravi Hrvati ne slusaju cajke.
Turci, bosnčerosi, šipac, ukratko doboljubi :)
http://www.kalelargainfo.hr/domoljubni-video-kalmeta-i-josipa-rimac-plesu-na-srpske-cajke/
https://www.express.hr/top-news/mamic-gol-do-pasa-pjevao-cajke-i-urlao-je-sam-vam-majku-svima-12574
https://www.tportal.hr/sport/clanak/hrvatski-nogometasi-veliku-pobjedu-u-kijevu-proslavili-uz-narodnjake-foto-20171010
https://www.tportal.hr/sport/clanak/reprezentativci-pijani-izasli-s-cajki-20091010
Last edited by catabbath on 24/7/2018, 09:05; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Ma kakvi .. :)mortal wrote:Niste uspjeli. Ti koji slusaju turbo folk su vase krvi. Pravi Hrvati ne slusaju cajke.dzango wrote:Izgleda da smo vam uterivali turbo folk u genetski kod.mortal wrote:Bolje se bavite pitanjima sto ste sve radili po Hrvatskoj iza 91!!dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
2015-08-15
Na Dalićev doček u Livno stižu Thompson, Rebić i 40 tisuća ljudi
I.G. prije 12 sati
4063
Foto: Hina
LIVNO se priprema za veliki doček Zlatka Dalića, hrvatskog izbornika i svog trenutno najpoznatijeg građanina.
Dalić je rođen u Livnu, ali je nogometnu karijeru i velik dio života proveo u Hrvatskoj. Nakon što je hrvatskom izborniku priređena fešta u Varaždinu, gdje trenutno živi, u utorak u 19 sati Daliću će biti priređen svečani doček i u susjednoj Bosni i Hercegovini. Tjedan dana nakon što je s Hrvatskom osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu Dalića čeka spektakularan doček u Livnu na gradskom stadionu Zgona.
Prema najavama lokalnih medija, na dočeku bi moglo biti čak 40 tisuća ljudi. Najavljuju se nastupi Marka Perkovića Thompsona, Mate Bulića, Nine Badrić i drugih.
Najavljeni su i gosti iznenađenja, Šime Strikoman bi trebao snimiti novu milenijsku fotografiju, a portal livno-online.com javlja da će s Dalićem doći i hrvatski reprezentativac Ante Rebić.
Najavljuje se najmasovnije okupljanje u novijoj povijesti Livna.
I.G. prije 12 sati
4063
Foto: Hina
LIVNO se priprema za veliki doček Zlatka Dalića, hrvatskog izbornika i svog trenutno najpoznatijeg građanina.
Dalić je rođen u Livnu, ali je nogometnu karijeru i velik dio života proveo u Hrvatskoj. Nakon što je hrvatskom izborniku priređena fešta u Varaždinu, gdje trenutno živi, u utorak u 19 sati Daliću će biti priređen svečani doček i u susjednoj Bosni i Hercegovini. Tjedan dana nakon što je s Hrvatskom osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu Dalića čeka spektakularan doček u Livnu na gradskom stadionu Zgona.
Prema najavama lokalnih medija, na dočeku bi moglo biti čak 40 tisuća ljudi. Najavljuju se nastupi Marka Perkovića Thompsona, Mate Bulića, Nine Badrić i drugih.
Najavljeni su i gosti iznenađenja, Šime Strikoman bi trebao snimiti novu milenijsku fotografiju, a portal livno-online.com javlja da će s Dalićem doći i hrvatski reprezentativac Ante Rebić.
Najavljuje se najmasovnije okupljanje u novijoj povijesti Livna.
2016-07-22
Dogodilo se ono što sam u početku prvenstva i najavljivao,ako će dečki uspjeti lijepit će se za njih i pokušati iskoristiti njihov uspijeh i one zadnje repne muhe.I bio sam u pravu,čak su i nereformatori i niškoristi iz vlade dobili predah i nezasluženi odmor.
E sad,to što naši dečki igraju sjajno ali baš ne odišu intelegencijom i spoznajama što se u državi događa pa nasjedaju,nije im previše za zamjeriti.I sad sve na stranu pa se vratimo na početak:Notorna je činjenica i istina da takvi poput thompsona ne ujedinjuju hrvate nego bacaju ulje na vatru.Željeli smo biti dio EU onda bi se tako trebali i ponašati a rat je odavno gotov,za onaj pametniji i napredniji dio naroda.
E sad,to što naši dečki igraju sjajno ali baš ne odišu intelegencijom i spoznajama što se u državi događa pa nasjedaju,nije im previše za zamjeriti.I sad sve na stranu pa se vratimo na početak:Notorna je činjenica i istina da takvi poput thompsona ne ujedinjuju hrvate nego bacaju ulje na vatru.Željeli smo biti dio EU onda bi se tako trebali i ponašati a rat je odavno gotov,za onaj pametniji i napredniji dio naroda.
vili40-
2015-08-02
Sto fali Vucicu?dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
Nista, samo su se svi normalni iselili iz Srbije :-D
Zato ti volis Hrvate, a posto se ne mozes iselit, i druzis se s nama svaki dan..:-))
2014-04-12
@ kaya
ne, ne mislim
mislim na mog slobu koji je morao da zna s kime ima posla. da taj posao ne moze da se okonca sa poz. ishodom terajuci inat onima koji odlucuju o istini i pravdi.
inacenje proizvodi inacenje. tako sad imamo relax odnis zapada prema ustaluku
kao pariranje srpskom inacenju. recimo po pitanju vojne neutralnosti, koju osokoljuje zainteredovana strana.
koja je suparnik zapadu. vrlo jednostavno. jos 45 je cercil racunao na ustase kao saveznike u sukobu sa staljinom. To neko zna mnogo bolje od mene glupsona i to
je morao da ukalkulise.
ne, ne mislim
mislim na mog slobu koji je morao da zna s kime ima posla. da taj posao ne moze da se okonca sa poz. ishodom terajuci inat onima koji odlucuju o istini i pravdi.
inacenje proizvodi inacenje. tako sad imamo relax odnis zapada prema ustaluku
kao pariranje srpskom inacenju. recimo po pitanju vojne neutralnosti, koju osokoljuje zainteredovana strana.
koja je suparnik zapadu. vrlo jednostavno. jos 45 je cercil racunao na ustase kao saveznike u sukobu sa staljinom. To neko zna mnogo bolje od mene glupsona i to
je morao da ukalkulise.
Last edited by pizzon on 24/7/2018, 10:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
pitanje je ko se vise iseljava. hrvati ili srbiNice wrote:Sto fali Vucicu?dzango wrote:Šta fali Tompsonu kao ujedinitelju svih Hrvata? Em je ustaša, em je seljačina.
Nista, samo su se svi normalni iselili iz Srbije :-D
Zato ti volis Hrvate, a posto se ne mozes iselit, i druzis se s nama svaki dan..:-))
ko vodi ?
Guest- Guest
zapad nece nikad dozvoliti legalizaciju ustasa. ali ce im gledati kroz prste " narodna slavlja " kao vid pritiska i omalovazavanja nas srba. zbog politickog iskoraka.
Guest- Guest
kaja wrote:Mislim Cavoglave je deplasirano i neprimjereno slušati 2018 , osim toga u repki ima Srba i glupo je naprosto.
Čavoglave su jedna od najautentičnijih domaćih pjesmi... Da ne govorimo koliko simboliziraju borbeni duh i pobjedu unatoč svemu :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» Legendarna Meri Cetinic kod neoljevicarskih medija i udruga na zubu kao i Thompson
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» Čovjek koji je dokazao da su poligrafi glupost
» Sloga je mit koji ušutkuje drukčije glasove, stimulira drijemež duha, te posljedično potiče glupost
» Thompson o zabrani koncerta u Mariboru : Tipično za one koji vole komunistička klanja
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» Čovjek koji je dokazao da su poligrafi glupost
» Sloga je mit koji ušutkuje drukčije glasove, stimulira drijemež duha, te posljedično potiče glupost
» Thompson o zabrani koncerta u Mariboru : Tipično za one koji vole komunistička klanja
Page 4 of 15