Legendarna Meri Cetinic kod neoljevicarskih medija i udruga na zubu kao i Thompson
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Legendarna Meri Cetinic kod neoljevicarskih medija i udruga na zubu kao i Thompson
http://direktno.hr/zivot/meri-i-83-su-pocele-kruziti-glasine-o-meni-nakon-povratka-iz-kanade-97290/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Legendarna Meri Cetinic kod neoljevicarskih medija i udruga na zubu kao i Thompson
...sad slijedi zabrana koncerata i olajavanje... ...imbex vec poceo
2015-09-08
Re: Legendarna Meri Cetinic kod neoljevicarskih medija i udruga na zubu kao i Thompson
ufffff,tu je sestra voljela aslusati i ono njeno jakukanje i zavijanje o nekoj ljubavi....
Guest- Guest
pismejker wrote:ufffff,tu je sestra voljela aslusati i ono njeno jakukanje i zavijanje o nekoj ljubavi....
kako sto , titu je pjevala od srca veselo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
rezimska pjevacica...
Guest- Guest
debotoijusto wrote:pismejker wrote:ufffff,tu je sestra voljela aslusati i ono njeno jakukanje i zavijanje o nekoj ljubavi....
ajde reci tko nije titu pjevao ? .... oni koji nisu bili pozvani
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Legendarna?
Objasnila je koji pjevac nije...ali bormes jedna od rijetkih uz kicu,lokina,ivcica koja se usudila pjevat iseljenicima pod cro barjakom...i to s prvim bijelim poljemdebotoijusto wrote:pismejker wrote:ufffff,tu je sestra voljela aslusati i ono njeno jakukanje i zavijanje o nekoj ljubavi....
2015-09-08
Da legendarna...catabbath wrote:Legendarna?
2015-09-08
vuksadinare wrote:...sad slijedi zabrana koncerata i olajavanje... ...imbex vec poceo
ima dobar tekst na mojoj temi da ga sad ne tražim po portalima...
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t21090p100-od-vardara-pa-do-triglava#949585
Guest- Guest
debotoijusto wrote:pismejker wrote:ufffff,tu je sestra voljela aslusati i ono njeno jakukanje i zavijanje o nekoj ljubavi....
a tek gertruda munitić
Guest- Guest
Nes ti meni nikada u Areni zapjevat, jebo te dida tvoj ustashki. Muhahahahahaaaaaa
2014-04-14
..za razliku od thompsona meri ne zna trpjeti i adekvatno uzvrati...pazi malo kako se vade stalno o pjevanju titu..pa vec godinama broje ko im se zamjeri tko je pjevao titu i nikad kraja...ono dodje direktor jugotona...'halo meri nazvao me drug iz ck-a kaze moras pjevat titu...'...meri:'a ako mi se neda'...direktor:'Trazi drugog distributera ako ga nadjes'
2015-09-08
metilda wrote:debotoijusto wrote:pismejker wrote:ufffff,tu je sestra voljela aslusati i ono njeno jakukanje i zavijanje o nekoj ljubavi....
a tek gertruda munitić
getruda je imala milozvucni gucak za tita...jel ona danas zbori da nije ?
2014-04-12
E, jebi ga sto reci.Tipicno rvatski. Napad na osobnoj razini, vrijedjanje i etiketiranje a sam osudjen provalnik. Sto je najgore ljudi glasaju za ovakove tipove. Nije stvar u mentalitetu, neeee, nije. Kila mozga dvije......
2014-04-14
vuksadinare wrote:..za razliku od thompsona meri ne zna trpjeti i adekvatno uzvrati...pazi malo kako se vade stalno o pjevanju titu..pa vec godinama broje ko im se zamjeri tko je pjevao titu i nikad kraja...ono dodje direktor jugotona...'halo meri nazvao me drug iz ck-a kaze moras pjevat titu...'...meri:'a ako mi se neda'...direktor:'Trazi drugog distributera ako ga nadjes'
mda...bas tako je bilo
ako se dobro spominjem meri je pjevala na nekim od onih dogadjaja s kojih nisam mogao pobjeci iz skole
gotovo sam siguran povodom neceg borbenog zimi a bitnog za popizdit negdje prvi srednje podno marjana...
pjevala je pa sto , budi postena i reci pjevala sam jer bilo drustveno prihvatljivo a danas podrzavam "ovo sve" mozda ozivim karijeru kao maskota u ime zivota ili sto vec
2014-04-12
abraham wrote:
E, jebi ga sto reci.Tipicno rvatski. Napad na osobnoj razini, vrijedjanje i etiketiranje a sam osudjen provalnik. Sto je najgore ljudi glasaju za ovakove tipove. Nije stvar u mentalitetu, neeee, nije. Kila mozga dvije......
seljačina nekulturna, neodgojena ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Opet progoni , oh sudbo kleta... mislim da je sad najprikladnija ona naša za teške trenutke:vuksadinare wrote:...sad slijedi zabrana koncerata i olajavanje... ...imbex vec poceo
U katedralu jedne teške noći,
uđoh tiho i priđoh do oltara,
sa zvonika jecahu zvona stara.
Htio sam duši molitvom pomoći
kad tamo pri tamnom visokom odru,
jedna žena gledaše u daljinu.
Tri su joj boje ovile haljinu,
prepoznah crvenu, bijelu i modru,
i reče mi tiho: moli se sinko
nad nama pletu neke čudne niti,
Hrvat je opet tako teško biti...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ti si od onih sto smo tad samarali na koncertima...debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..za razliku od thompsona meri ne zna trpjeti i adekvatno uzvrati...pazi malo kako se vade stalno o pjevanju titu..pa vec godinama broje ko im se zamjeri tko je pjevao titu i nikad kraja...ono dodje direktor jugotona...'halo meri nazvao me drug iz ck-a kaze moras pjevat titu...'...meri:'a ako mi se neda'...direktor:'Trazi drugog distributera ako ga nadjes'
mda...bas tako je bilo
ako se dobro spominjem meri je pjevala na nekim od onih dogadjaja s kojih nisam mogao pobjeci iz skole
gotovo sam siguran povodom neceg borbenog zimi a bitnog za popizdit negdje prvi srednje podno marjana...
pjevala je pa sto , budi postena i reci pjevala sam jer bilo drustveno prihvatljivo a danas podrzavam "ovo sve" mozda ozivim karijeru kao maskota u ime zivota ili sto vec
2015-09-08
znaci i meri ti smeta...kaja wrote:Opet progoni , oh sudbo kleta... mislim da je sad najprikladnija ona naša za teške trenutke:vuksadinare wrote:...sad slijedi zabrana koncerata i olajavanje... ...imbex vec poceo
U katedralu jedne teške noći,
uđoh tiho i priđoh do oltara,
sa zvonika jecahu zvona stara.
Htio sam duši molitvom pomoći
kad tamo pri tamnom visokom odru,
jedna žena gledaše u daljinu.
Tri su joj boje ovile haljinu,
prepoznah crvenu, bijelu i modru,
i reče mi tiho: moli se sinko
nad nama pletu neke čudne niti,
Hrvat je opet tako teško biti...
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Salji dalje....Meri Cetinic
» U 44 godini preminula kci Meri Cetinic
» Glazbena diva Meri Cetinić dala podršku Thompsonu:Uništili su Vicu Vukova,a sada zabranjuju Thompsona
» Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate
» MERI KURI
» U 44 godini preminula kci Meri Cetinic
» Glazbena diva Meri Cetinić dala podršku Thompsonu:Uništili su Vicu Vukova,a sada zabranjuju Thompsona
» Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate
» MERI KURI
Page 1 of 2