Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate
Page 10 of 15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate
Ne zna, jebem mu mater. Nemoj ko ludi Longi jebote.ljubo1212 wrote:znaš ti dobro na kog ljubo misli kad napiše...
ajde tko vas nezna, mislio bi da se nešto razlikuješ od pižona, jedino druga vrsta salame u sendviču, i brlja umjesto cole
Nema kod mene brlje, samo domaće.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:
Ustav nije donet legalno jwr su zaobiđeni Srbi kao konstitutivni narod. Zato je taj novi Ustav i donošen.
Samo po mišljenju Srbije kao agresora na Hrvatsku. Badinter i cijela EU pa i međunarodna zajednica su donijeli potpuno suprotne zaključke.
Guest- Guest
vi ste jedino u SFRJ, zajedno sa svim ostalim narodima bili konstitutivni, u SRH ne.dzango wrote:Postao sam sto puta. Nemoj me zajebavati da ti guglam sa telefona.Noor wrote:pokazi gdje pise da ste bili konstitutivni
nema toga ni u ustavu iz 63., a ni 74.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
lijepo se pravit blesav pa bacit na pravopis,
nebitno, važno je da ništa nije bilo nelegalno, da ste po međunarodnom pravu agresori u napadu na vukovar, i da ćemo se još ćerati kad htjeli ne htjeli budete 2025 ili 2035 išli u eu
odgodit to možete jedino da povješate vladajuće skup s pižonom, nama svejedno, odvolje vam bilo, rezultatski je to za nas isto
nebitno, važno je da ništa nije bilo nelegalno, da ste po međunarodnom pravu agresori u napadu na vukovar, i da ćemo se još ćerati kad htjeli ne htjeli budete 2025 ili 2035 išli u eu
odgodit to možete jedino da povješate vladajuće skup s pižonom, nama svejedno, odvolje vam bilo, rezultatski je to za nas isto
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Kako odluku Srbije kada je još bila savezna država. Nemogućе i da hoćeš.Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Nije tuđ. JNA je bila jedina legitimna vojna sila. Sve ostalo su bile paravojne formacije.
Po presudi Međunarodnog suda pravde u Haagu JNA je provodila odluku Srbije o agresiji na Hrvatsku.
A sve presude tog suda su konačne, pravomoćne i ne postoji pravo na žalbu.
2014-04-19
Оpet Srbija? Kako bre?Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Ustav nije donet legalno jwr su zaobiđeni Srbi kao konstitutivni narod. Zato je taj novi Ustav i donošen.
Samo po mišljenju Srbije kao agresora na Hrvatsku. Badinter i cijela EU pa i međunarodna zajednica su donijeli potpuno suprotne zaključke.
2014-04-19
Pa Srbi svi misle da je Srbija bila samo srpska a Hrvatska hrvatska i srpska. E pa jbg... , gdje ce vam duša :)
Doduše ja nisam zadovoljna da je samo lopov.. ovaj hrvatska .
A mislim da ni onih 170 dnevno u busu za Njemačku..
Doduše ja nisam zadovoljna da je samo lopov.. ovaj hrvatska .
A mislim da ni onih 170 dnevno u busu za Njemačku..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jeste.Noor wrote:vi ste jedino u SFRJ, zajedno sa svim ostalim narodima bili konstitutivni, u SRH ne.dzango wrote:Postao sam sto puta. Nemoj me zajebavati da ti guglam sa telefona.Noor wrote:pokazi gdje pise da ste bili konstitutivni
nema toga ni u ustavu iz 63., a ni 74.
2014-04-19
ajmo opet, kad se netko dugo pravi blesav takav i postane, tako i dzango, tanka granica u odnosu na pižona, tanka, ko šajba salame
nije srbija nego srbija i crna gora,
pa čiji je onda trofej u montevideu? :D
nije srbija nego srbija i crna gora,
pa čiji je onda trofej u montevideu? :D
2015-08-02
dzango wrote:Оpet Srbija? Kako bre?Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Ne znam, pitaj Međunarodni sud pravde u Haagu. Za agresiju na Hrvatsku je osuđena samo Srbija, ne i Crna Gora niti Jugoslavija.
Guest- Guest
alo đubre nije moja sestra nelegalna ili paravojna niti ljudi koji su živjeli u vukovaru nelegalni pička ti materina glupava, nisu moji nećaci nelegalni pa su završili kod vas u logoru i jeli mekinje budaletino šugava ogavnadzango wrote:Pohvatali su pripanike pobunjeničkih paravojnih formacija? U čemu je problem?Noor wrote:ne ide to kako ti mislis, redom odgovaraj...a moje pitanje je bilo..sto civili i branitelji uhvaceni u HR rade u Srbiji po logorima? kako ste ih i zasto pohvatali ako niste bili na tuđoj zemlji u svojstvu agresora?dzango wrote:Nije isto jer su ti oficiri bili jedina regularna vojska a ovi su bili paravojne pobunjeničke formacije. Plus , oficiri nisu uhvaćeni u borbi već kada su išli do svojih stanova. Posle su mučeni u logoru ali to nije?glavni problem. Glavni problem je šta će oficiri uhvaćeni u BIH u logoru u HR? Da li je to agresija i mešanje u rat u drugoj državi?Noor wrote:to ni priblizno nije isto, jer tvoji oficiri su bili agresor, a ovi sto ste ih odvodili bili su branitelji i civilidzango wrote:
Isto zato što su moji oficiri hapšeni u BIH i vođeni u Loru.
no, vi 25 godina trubite da srbija nema nista s ratom i zlocinima, pa sad te opet pitam, zasto ste onda vi srbi nase ljude dovozili i zatvarali? i to u srbiji?
ne da je samo moguce, nego je tako i bilo...dzango wrote:Kako odluku Srbije kada je još bila savezna država. Nemogućе i da hoćeš.Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Nije tuđ. JNA je bila jedina legitimna vojna sila. Sve ostalo su bile paravojne formacije.
Po presudi Međunarodnog suda pravde u Haagu JNA je provodila odluku Srbije o agresiji na Hrvatsku.
A sve presude tog suda su konačne, pravomoćne i ne postoji pravo na žalbu.
metastazirali ste godinama po zapovijednom kadru JNA, miliciji, republickoj i saveznoj upravi...a to se zove mic po mic ostvarivanje velikosrpskih snova....
a onda, prc milojko, nema majci vise!!!
Nismo agresori jer Srbija nigde nije proglašena za agresora.ljubo1212 wrote:lijepo se pravit blesav pa bacit na pravopis,
Blokirajte odmah umesto što pretite karanjem kao Bata Životinja. Ne budite pičke kao i uvek.
Pižona i ove besite, jebe mi se. Ja častim kanap.
dzango wrote:
Nismo agresori jer Srbija nigde nije proglašena za agresora.
Jeste. Po presudi Međunarodnog suda pravde u Haagu.
Ignorirajte tu činjenicu dok možete, ali nećete moći dovijeka, a što dulje je budete ignorirali, to ćete veći račun za ratnu štetu dobiti na naplatu.
Guest- Guest
gdje je to predsjedništvo sfrj dalo dozvolu da jna napusti vojarne i napadne hrvatsku? ako je netko nelegalno nešto radio to je jna i koljačka ti braća četnicidzango wrote:Nije tuđ. JNA je bila jedina legitimna vojna sila. Sve ostalo su bile paravojne formacije.Noor wrote:sta ti imas raditi i vatati po tudem teritoriju i odvoditi te ljude u svoju zemlju u logore?dzango wrote:Pohvatali su pripanike pobunjeničkih paravojnih formacija? U čemu je problem?Noor wrote:ne ide to kako ti mislis, redom odgovaraj...a moje pitanje je bilo..sto civili i branitelji uhvaceni u HR rade u Srbiji po logorima? kako ste ih i zasto pohvatali ako niste bili na tuđoj zemlji u svojstvu agresora?dzango wrote:
Nije isto jer su ti oficiri bili jedina regularna vojska a ovi su bili paravojne pobunjeničke formacije. Plus , oficiri nisu uhvaćeni u borbi već kada su išli do svojih stanova. Posle su mučeni u logoru ali to nije?glavni problem. Glavni problem je šta će oficiri uhvaćeni u BIH u logoru u HR? Da li je to agresija i mešanje u rat u drugoj državi?
Nemoguće da ga jebeš. Ako tako nešto uopšte piše u presudi.Speare Shaker wrote:dzango wrote:Оpet Srbija? Kako bre?Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Ne znam, pitaj Međunarodni sud pravde u Haagu. Za agresiju na Hrvatsku je osuđena samo Srbija, ne i Crna Gora niti Jugoslavija.
Crče baterija.
2014-04-19
Bilo kako bilo i bilo sto je bilo ali jedino bitno je da ne treba opancare dozivljavati i danas i osvrtati se na to sto oni misle, tko treba pjevat, igrati i sl. Osobno ih dozivljavam kao i Bugare ili Rumunje. Istocnoeuropski sljam. Nit me briga sto ni kako im je. Zelim im ostanak sadasnjeg rukvodstva na vlasti najmanje jos 20-30 godina. Da, mora biti jebena frustracija da ti je jedna DNRH zapad u svakom pogledu. Muhahahhahha Kila mozga....
Nikada vise zajedno i zato odjebaus. Brini se za svoje dvoriste i to je to.
Nikada vise zajedno i zato odjebaus. Brini se za svoje dvoriste i to je to.
2014-04-14
Jedva čekam. Moći ćemo lasnije da vas odjebemo. Sad stvarno crče skroz, 30 sekundi.Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Nismo agresori jer Srbija nigde nije proglašena za agresora.
Jeste. Po presudi Međunarodnog suda pravde u Haagu.
Ignorirajte tu činjenicu dok možete, ali nećete moći dovijeka, a što dulje je budete ignorirali, to ćete veći račun za ratnu štetu dobiti na naplatu.
2014-04-19
JNA su agresori na Hrvatsku još od 1943.
crvenkasti-
2014-04-17
Hvala bogu pa smo ih se riješili.
Kurac bi nam sad Tompson pjevao da nismo!
Kurac bi nam sad Tompson pjevao da nismo!
crvenkasti-
2014-04-17
proglašena za agresora? haha, ajd se vadi na to, luzerski
dakle, agresori jeste, postoje pravosnažne presude za to,
a i sud kad je odbacio optužbe hrvatske za genocid srbije, jasno je naveo da
"Sud zaključuje da je utvrdio djela genocida (actus reus genocida) "na nizu lokacija u istočnoj Slavoniji, zapadnoj Slavoniji, Kordunu, Lici, Banovini, Dalmaciji". Odnosno, da je Hrvatska dokazala da su "JNA i srpske snage" počinile zločine koji jesu actus reus genocida."
inače, vaša protuoptužba je odbačena u cjelini
a ne, svoje zločince sami vješajte, ubijajte, ne bilo vam ni prvi ni zadnji puta
dakle, agresori jeste, postoje pravosnažne presude za to,
a i sud kad je odbacio optužbe hrvatske za genocid srbije, jasno je naveo da
"Sud zaključuje da je utvrdio djela genocida (actus reus genocida) "na nizu lokacija u istočnoj Slavoniji, zapadnoj Slavoniji, Kordunu, Lici, Banovini, Dalmaciji". Odnosno, da je Hrvatska dokazala da su "JNA i srpske snage" počinile zločine koji jesu actus reus genocida."
inače, vaša protuoptužba je odbačena u cjelini
a ne, svoje zločince sami vješajte, ubijajte, ne bilo vam ni prvi ni zadnji puta
2015-08-02
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Similar topics
» Legendarna Meri Cetinic kod neoljevicarskih medija i udruga na zubu kao i Thompson
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» Čovjek koji je dokazao da su poligrafi glupost
» Sloga je mit koji ušutkuje drukčije glasove, stimulira drijemež duha, te posljedično potiče glupost
» Thompson o zabrani koncerta u Mariboru : Tipično za one koji vole komunistička klanja
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» Čovjek koji je dokazao da su poligrafi glupost
» Sloga je mit koji ušutkuje drukčije glasove, stimulira drijemež duha, te posljedično potiče glupost
» Thompson o zabrani koncerta u Mariboru : Tipično za one koji vole komunistička klanja
Page 10 of 15