Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate
Po tom sudu ste agresori u Bosni a ceo politički i vojni vrh HR je deo udruženog zločinačkog poduvata. A Orić i Haradinaj nisu ni mrava zgazili. Nije ni Alijam.Speare Shaker wrote:veber wrote:isti kurac. kao i nimberški proces. formalno zadovoljenje.Speare Shaker wrote:veber wrote:haag je osudio, pa oslobodio generale. malo su ameri stisnuli.
To je ICTY, ja govorim o Međunarodnom sudu pravde u Haagu, što je posve deseta stvar.
Daleko od toga, jer ne Nirnberg bio čista ad hoc situacija bez ikakvog temelja u međunarodnom pravu, čisti izraz provođenja volje pobjednika, a Međunarodni sud pravde u Haagu je ipak legalno i službeno UN sudište.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja sam počela o neveselim temama , a sto je ono bila tema?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Priznajem. Kazni me.Nice wrote:Mozda si i htio, ali si se zaigrao..k'o pocesto..ne da ti vrag mira :~dzango wrote:Јok bre. Ja sam o seljani i turbo folku, što i sami znate.Nice wrote:Ti pocnes o pjevanju, a zavrsis o klanju,u tome i jest problem. :-\dzango wrote:Моra nešto da se piše. Bolje o pevanju nego o klanju. Estrada je dobra za forum.Nice wrote:
Pjeva tko hoce, kad hoce..demokracija, zakon trzista, trendovi i ostale gluposti..;-)
Sto zelim reci je da tebe ne bi trebalo biti previse briga tko nama pjeva, ispadas opsjednut :-D
Plus sto ne mozes utjecat ni na to tko vama pjeva..jedino na sto mozes utjecati je sto ces sam slusati i ne soliti drugome pamet...:-))
P.s. mozes i pjevat po volji..pod tusom :~
Јаca se više ne loži na Marka.kaja wrote:Ja sam počela o neveselim temama , a sto je ono bila tema?
2014-04-19
dzango wrote:Po tom sudu ste agresori u Bosni a ceo politički i vojni vrh HR je deo udruženog zločinačkog poduvata. A Orić i Haradinaj nisu ni mrava zgazili. Nije ni Alijam.Speare Shaker wrote:veber wrote:isti kurac. kao i nimberški proces. formalno zadovoljenje.Speare Shaker wrote:veber wrote:haag je osudio, pa oslobodio generale. malo su ameri stisnuli.
To je ICTY, ja govorim o Međunarodnom sudu pravde u Haagu, što je posve deseta stvar.
Daleko od toga, jer ne Nirnberg bio čista ad hoc situacija bez ikakvog temelja u međunarodnom pravu, čisti izraz provođenja volje pobjednika, a Međunarodni sud pravde u Haagu je ipak legalno i službeno UN sudište.
Po Međunarodnom sudu pravde u Haagu?
Po kojoj to presudi?
Guest- Guest
Aha Marko, kolko je ono dobio da ne pjeva i da ne ujedinjuje , pola miljona?
2015-08-15
Da, da, sjetih se..dzango wrote:Јаca se više ne loži na Marka.kaja wrote:Ja sam počela o neveselim temama , a sto je ono bila tema?
2015-08-15
Speare Shaker wrote:dzango wrote:Po tom sudu ste agresori u Bosni a ceo politički i vojni vrh HR je deo udruženog zločinačkog poduvata. A Orić i Haradinaj nisu ni mrava zgazili. Nije ni Alijam.Speare Shaker wrote:veber wrote:isti kurac. kao i nimberški proces. formalno zadovoljenje.Speare Shaker wrote:
Haški tribunal. I on je zvanični sud UN.
Po Međunarodnom sudu pravde u Haagu?
Po kojoj to presudi?
2014-04-19
kao prvo, bilo vas je 12% i niste bili nikakav konstitutivni element...dzango wrote:Po Ustavu su Srbi bili konstutivni narod u HR i imalu su pravo da se pitaju o otcepljenju.Sabina Spielrein wrote:dzango wrote:Nije isto jer su ti oficiri bili jedina regularna vojska a ovi su bili paravojne pobunjeničke formacije. Plus , oficiri nisu uhvaćeni u borbi već kada su išli do svojih stanova. Posle su mučeni u logoru ali to nije?glavni problem. Glavni problem je šta će oficiri uhvaćeni u BIH u logoru u HR? Da li je to agresija i mešanje u rat u drugoj državi?Noor wrote:to ni priblizno nije isto, jer tvoji oficiri su bili agresor, a ovi sto ste ih odvodili bili su branitelji i civilidzango wrote:
Isto zato što su moji oficiri hapšeni u BIH i vođeni u Loru.
no, vi 25 godina trubite da srbija nema nista s ratom i zlocinima, pa sad te opet pitam, zasto ste onda vi srbi nase ljude dovozili i zatvarali? i to u srbiji?
Neće biti.
Po Ustavu SFRJ, sve republike imale su pravo na neovisnost, što je Hrvatska učinila i provela kroz Sabor.
Nakon toga, to je bila agresija JNA na drugu zemlju.
drugo, kao građani i državljani Republike Hrvatske bili ste dužni poštivati legitimno i legalno donesenu odluku o promjeni hrvatskog Ustava iz 1990. posto je taj Ustav donesen demokratski kvalificiranom dvotrećinskom većinom zastupnika hrvatskog Sabora po proceduri propisanoj ranijim hrvatskim Ustavom i Ustavom SFRJ, sto nitko u tadašnjoj SFRJ, pa ni Ustavni sud SFRJ nije osporio.
Last edited by Noor on 24/7/2018, 17:19; edited 2 times in total
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
sta ti imas raditi i vatati po tudem teritoriju i odvoditi te ljude u svoju zemlju u logore?dzango wrote:Pohvatali su pripanike pobunjeničkih paravojnih formacija? U čemu je problem?Noor wrote:ne ide to kako ti mislis, redom odgovaraj...a moje pitanje je bilo..sto civili i branitelji uhvaceni u HR rade u Srbiji po logorima? kako ste ih i zasto pohvatali ako niste bili na tuđoj zemlji u svojstvu agresora?dzango wrote:Nije isto jer su ti oficiri bili jedina regularna vojska a ovi su bili paravojne pobunjeničke formacije. Plus , oficiri nisu uhvaćeni u borbi već kada su išli do svojih stanova. Posle su mučeni u logoru ali to nije?glavni problem. Glavni problem je šta će oficiri uhvaćeni u BIH u logoru u HR? Da li je to agresija i mešanje u rat u drugoj državi?Noor wrote:to ni priblizno nije isto, jer tvoji oficiri su bili agresor, a ovi sto ste ih odvodili bili su branitelji i civilidzango wrote:
Isto zato što su moji oficiri hapšeni u BIH i vođeni u Loru.
no, vi 25 godina trubite da srbija nema nista s ratom i zlocinima, pa sad te opet pitam, zasto ste onda vi srbi nase ljude dovozili i zatvarali? i to u srbiji?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ustav nije donet legalno jwr su zaobiđeni Srbi kao konstitutivni narod. Zato je taj novi Ustav i donošen.Noor wrote:kao prvo, bilo vas je 12% i niste bili nikakav konstitutivan element...dzango wrote:Po Ustavu su Srbi bili konstutivni narod u HR i imalu su pravo da se pitaju o otcepljenju.Sabina Spielrein wrote:dzango wrote:Nije isto jer su ti oficiri bili jedina regularna vojska a ovi su bili paravojne pobunjeničke formacije. Plus , oficiri nisu uhvaćeni u borbi već kada su išli do svojih stanova. Posle su mučeni u logoru ali to nije?glavni problem. Glavni problem je šta će oficiri uhvaćeni u BIH u logoru u HR? Da li je to agresija i mešanje u rat u drugoj državi?Noor wrote:
to ni priblizno nije isto, jer tvoji oficiri su bili agresor, a ovi sto ste ih odvodili bili su branitelji i civili
Neće biti.
Po Ustavu SFRJ, sve republike imale su pravo na neovisnost, što je Hrvatska učinila i provela kroz Sabor.
Nakon toga, to je bila agresija JNA na drugu zemlju.
drugo, kao građani i državljani Republike Hrvatske bili ste u dužni poštivati legitimno i legalno donesenu odluku o promjeni hrvatskog Ustava iz 1990. posto je taj Ustav donesen demokratski kvalificiranom dvotrećinskom većinom zastupnika hrvatskog Sabora po proceduri propisanoj ranijim hrvatskim Ustavom i Ustavom SFRJ, sto nitko u tadašnjoj SFRJ, pa ni Ustavni sud SFRJ nije osporio.
kako je lepo biti glup..
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Pa nisam ja sadist.8-}dzango wrote:Priznajem. Kazni me.Nice wrote:Mozda si i htio, ali si se zaigrao..k'o pocesto..ne da ti vrag mira :~dzango wrote:Јok bre. Ja sam o seljani i turbo folku, što i sami znate.Nice wrote:Ti pocnes o pjevanju, a zavrsis o klanju,u tome i jest problem. :-\dzango wrote:
Моra nešto da se piše. Bolje o pevanju nego o klanju. Estrada je dobra za forum.
2014-04-12
Nije tuđ. JNA je bila jedina legitimna vojna sila. Sve ostalo su bile paravojne formacije.Noor wrote:sta ti imas raditi i vatati po tudem teritoriju i odvoditi te ljude u svoju zemlju u logore?dzango wrote:Pohvatali su pripanike pobunjeničkih paravojnih formacija? U čemu je problem?Noor wrote:ne ide to kako ti mislis, redom odgovaraj...a moje pitanje je bilo..sto civili i branitelji uhvaceni u HR rade u Srbiji po logorima? kako ste ih i zasto pohvatali ako niste bili na tuđoj zemlji u svojstvu agresora?dzango wrote:Nije isto jer su ti oficiri bili jedina regularna vojska a ovi su bili paravojne pobunjeničke formacije. Plus , oficiri nisu uhvaćeni u borbi već kada su išli do svojih stanova. Posle su mučeni u logoru ali to nije?glavni problem. Glavni problem je šta će oficiri uhvaćeni u BIH u logoru u HR? Da li je to agresija i mešanje u rat u drugoj državi?Noor wrote:
to ni priblizno nije isto, jer tvoji oficiri su bili agresor, a ovi sto ste ih odvodili bili su branitelji i civili
pokazi gdje pise da ste bili konstitutivni
Ljuba konačno doziveo prosvetljenje. Aleluja.ljubo1212 wrote:kako je lepo biti glup..
2014-04-19
Postao sam sto puta. Nemoj me zajebavati da ti guglam sa telefona.Noor wrote:pokazi gdje pise da ste bili konstitutivni
2014-04-19
znaš ti dobro na kog ljubo misli kad napiše...
ajde tko vas nezna, mislio bi da se nešto razlikuješ od pižona, jedino druga vrsta salame u sendviču, i brlja umjesto cole
ajde tko vas nezna, mislio bi da se nešto razlikuješ od pižona, jedino druga vrsta salame u sendviču, i brlja umjesto cole
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Nemoj onda jako. Samo malo, onako, ovlaš.Nice wrote:Pa nisam ja sadist.8-}dzango wrote:Priznajem. Kazni me.Nice wrote:Mozda si i htio, ali si se zaigrao..k'o pocesto..ne da ti vrag mira :~dzango wrote:уЈok bre. Ja sam o seljani i turbo folku, što i sami znate.Nice wrote:
Ti pocnes o pjevanju, a zavrsis o klanju,u tome i jest problem. :-\
2014-04-19
dzango wrote:
Nije tuđ. JNA je bila jedina legitimna vojna sila. Sve ostalo su bile paravojne formacije.
Po presudi Međunarodnog suda pravde u Haagu JNA je provodila odluku Srbije o agresiji na Hrvatsku.
A sve presude tog suda su konačne, pravomoćne i ne postoji pravo na žalbu.
Guest- Guest
Ne zna, jebem mu mater. Nemoj ko ludi Longi jebote.ljubo1212 wrote:znaš ti dobro na kog ljubo misli kad napiše...
Nema kod mene brlje, samo domaće.
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» Legendarna Meri Cetinic kod neoljevicarskih medija i udruga na zubu kao i Thompson
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» Čovjek koji je dokazao da su poligrafi glupost
» Sloga je mit koji ušutkuje drukčije glasove, stimulira drijemež duha, te posljedično potiče glupost
» Thompson o zabrani koncerta u Mariboru : Tipično za one koji vole komunistička klanja
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» Čovjek koji je dokazao da su poligrafi glupost
» Sloga je mit koji ušutkuje drukčije glasove, stimulira drijemež duha, te posljedično potiče glupost
» Thompson o zabrani koncerta u Mariboru : Tipično za one koji vole komunistička klanja
Page 9 of 15