Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate
ne ide to kako ti mislis, redom odgovaraj...a moje pitanje je bilo..sto civili i branitelji uhvaceni u HR rade u Srbiji po logorima? kako ste ih i zasto pohvatali ako niste bili na tuđoj zemlji u svojstvu agresora?dzango wrote:Nije isto jer su ti oficiri bili jedina regularna vojska a ovi su bili paravojne pobunjeničke formacije. Plus , oficiri nisu uhvaćeni u borbi već kada su išli do svojih stanova. Posle su mučeni u logoru ali to nije?glavni problem. Glavni problem je šta će oficiri uhvaćeni u BIH u logoru u HR? Da li je to agresija i mešanje u rat u drugoj državi?Noor wrote:to ni priblizno nije isto, jer tvoji oficiri su bili agresor, a ovi sto ste ih odvodili bili su branitelji i civilidzango wrote:Isto zato što su moji oficiri hapšeni u BIH i vođeni u Loru.Noor wrote:ma niste vi ništa, znamo, to su sve krajišnici, samo ne znam zašto su naši ljudi dovoženi, zatvarani, mučeni i ubijani baš ovdje...dzango wrote:
Како 4 godine? Mi smo se povukli odatle još 91.
Sremska Mitrovica
Aleksinac
Stajićevo
Niš
Begejci
VIZ Beograd
no, vi 25 godina trubite da srbija nema nista s ratom i zlocinima, pa sad te opet pitam, zasto ste onda vi srbi nase ljude dovozili i zatvarali? i to u srbiji?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pravosudje se iskazalo tim presudama, ali je apsolutno zakazalo u svezi tuzbi zlocina JNA i paravojnih formacija iz Srbije i CG.
2014-04-12
Što se incidenata tiče, neki dan je postavljena bomba u automobil, u Dubrovniku, navodno sukob BBB i još nekih, zaboravila sam kojih.
O tučnjavama na benzinskim crpkama da i ne govorimo.
O tučnjavama na benzinskim crpkama da i ne govorimo.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
zakaj se srbija nakon raspada nie proglasila državom?
tato jer je slobo forsao da je srbija s pokrajinama i crna gora jedini legitimni nasljednik ex yu.
no svijet je po ustavu iz 1974e priznao republike bivše juge.
ameri su na silu priznali kosovo koje nema nikakva državna svojstva, ali su kaznili srbiju.
tato jer je slobo forsao da je srbija s pokrajinama i crna gora jedini legitimni nasljednik ex yu.
no svijet je po ustavu iz 1974e priznao republike bivše juge.
ameri su na silu priznali kosovo koje nema nikakva državna svojstva, ali su kaznili srbiju.
2014-12-30
Nice wrote:Pravosudje se iskazalo tim presudama, ali je apsolutno zakazalo u svezi tuzbi zlocina JNA i paravojnih formacija iz Srbije i CG.
Politički razlozi prije svega zbog pritisaka iz EU. Nova vrsta bratstva i jedinstva naših naroda i narodnosti.
Guest- Guest
veber wrote:ameri su na silu priznali kosovo koje nema nikakva državna svojstva, ali su kaznili srbiju.
Međunarodni sud pravde u Haagu je 2010. donio presudu povodom tužbe Srbije kako deklaracija o neovisnosti Kosova nije protivna međunarodnom pravu i time zapravo dao za pravo svima koji su priznali Kosovo kao neovisnu državu pa tako i Americi.
Guest- Guest
haag je osudio, pa oslobodio generale. malo su ameri stisnuli.
2014-12-30
pa tu nije bilo ničega normalnog u prvostupanjskoj presudi, politički je donešena a tako politički i razrješena. Da je po pravdi bilo generali koji oslobađaju svoju zemlju nisu ni smjeli biti na opuženičkoj klupi.veber wrote:haag je osudio, pa oslobodio generale. malo su ameri stisnuli.
veber wrote:haag je osudio, pa oslobodio generale. malo su ameri stisnuli.
To je ICTY, ja govorim o Međunarodnom sudu pravde u Haagu, što je posve deseta stvar.
Guest- Guest
u biti nije ni bilo zločina. ok pojedinci su radili pizdarije.tre wrote:pa tu nije bilo ničega normalnog u prvostupanjskoj presudi, politički je donešena a tako politički i razrješena. Da je po pravdi bilo generali koji oslobađaju svoju zemlju nisu ni smjeli biti na opuženičkoj klupi.veber wrote:haag je osudio, pa oslobodio generale. malo su ameri stisnuli.
samo su ljudi odsjedili i samo je gotovina oslobođen optužbi.
onaj falset od šešelja je pušten zbog zdravstvenog stanja, da sud ikaj vrijedi opet bi ga strpali u zatvor.
kao i praljak, kaj je trebao muje češkat po jajcima?
2014-12-30
isti kurac. kao i nimberški proces. formalno zadovoljenje.Speare Shaker wrote:veber wrote:haag je osudio, pa oslobodio generale. malo su ameri stisnuli.
To je ICTY, ja govorim o Međunarodnom sudu pravde u Haagu, što je posve deseta stvar.
ameri hitili dvije atomske i to je ok. da se razumijemo i ja bi ih hitio jer po procjeni američke vojske da se svrgne režim trebalo bi još godina dana i oko milijun mrtvih i ranjenih.
no kurvinjski nisu bacili na tokio da bi netko mogao potpisat kapitulaciju.
isto tako von braun je nastavio živjet u americi i razvijao je raketni sustav.
licemjerno, no pobjednici kroje povjest.
2014-12-30
Ti pocnes o pjevanju, a zavrsis o klanju,u tome i jest problem. :-\dzango wrote:Моra nešto da se piše. Bolje o pevanju nego o klanju. Estrada je dobra za forum.Nice wrote:Pjeva tko hoce, kad hoce..demokracija, zakon trzista, trendovi i ostale gluposti..;-)dzango wrote:Nije nož nego mač. Kvlitetna plastika, made in PRC. Volim ja šro Marko vama peva. Ne bi mi se sviđalo da vam peva Rundek ili pokojni Arsen.Nice wrote:Uz duzno postovanje, dzani, cini mi se da **be tebe;-)dzango wrote:
I ovaj je turbo folk političar kao što je ovaj drugi pevač. Poređenje je sasvim na mestu. Obojica se bave estradom i mršenjem muda. S tim da mi je Tompson mnogo draži. On bar jebe Hrvate.
Naravno, ne bukvalno..toliko si ga se uhvatio, ohladi, brate..radi sebe...pocet ce ti izlazit para na usi, dok zamisljas zapjenjenog Thomija s velikim plasticnim nozem kako ti kolje omiljenu kravu Rumenku..:-D
Sto zelim reci je da tebe ne bi trebalo biti previse briga tko nama pjeva, ispadas opsjednut :-D
Plus sto ne mozes utjecat ni na to tko vama pjeva..jedino na sto mozes utjecati je sto ces sam slusati i ne soliti drugome pamet...:-))
P.s. mozes i pjevat po volji..pod tusom :~
2014-04-12
I ne samo to.Speare Shaker wrote:Nice wrote:Pravosudje se iskazalo tim presudama, ali je apsolutno zakazalo u svezi tuzbi zlocina JNA i paravojnih formacija iz Srbije i CG.
Politički razlozi prije svega zbog pritisaka iz EU. Nova vrsta bratstva i jedinstva naših naroda i narodnosti.
Nasa nesposobnost, to nam nitko nije kriv.
2014-04-12
Po Ustavu su Srbi bili konstutivni narod u HR i imalu su pravo da se pitaju o otcepljenju.Sabina Spielrein wrote:dzango wrote:Nije isto jer su ti oficiri bili jedina regularna vojska a ovi su bili paravojne pobunjeničke formacije. Plus , oficiri nisu uhvaćeni u borbi već kada su išli do svojih stanova. Posle su mučeni u logoru ali to nije?glavni problem. Glavni problem je šta će oficiri uhvaćeni u BIH u logoru u HR? Da li je to agresija i mešanje u rat u drugoj državi?Noor wrote:to ni priblizno nije isto, jer tvoji oficiri su bili agresor, a ovi sto ste ih odvodili bili su branitelji i civilidzango wrote:Isto zato što su moji oficiri hapšeni u BIH i vođeni u Loru.Noor wrote:
ma niste vi ništa, znamo, to su sve krajišnici, samo ne znam zašto su naši ljudi dovoženi, zatvarani, mučeni i ubijani baš ovdje...
Sremska Mitrovica
Aleksinac
Stajićevo
Niš
Begejci
VIZ Beograd
no, vi 25 godina trubite da srbija nema nista s ratom i zlocinima, pa sad te opet pitam, zasto ste onda vi srbi nase ljude dovozili i zatvarali? i to u srbiji?
Neće biti.
Po Ustavu SFRJ, sve republike imale su pravo na neovisnost, što je Hrvatska učinila i provela kroz Sabor.
Nakon toga, to je bila agresija JNA na drugu zemlju.
Da je baba bila musko, zvala bi se Dusko.dzango wrote:Prebile ga budale u Srbiji koje bi slušale Tompsona da su slučajno rođeni u HR.Nice wrote:i sjetih se, u svezi Rundeka kojeg dzani preporuca, otkad su ga prebili u Beogradu pobjegao na Soltu i cini kuco (:V)
Kako bilo, sad su rodjeni gdje jesu, uce od Seselja i glasaju za Vucica.
2014-04-12
Pohvatali su pripanike pobunjeničkih paravojnih formacija? U čemu je problem?Noor wrote:ne ide to kako ti mislis, redom odgovaraj...a moje pitanje je bilo..sto civili i branitelji uhvaceni u HR rade u Srbiji po logorima? kako ste ih i zasto pohvatali ako niste bili na tuđoj zemlji u svojstvu agresora?dzango wrote:Nije isto jer su ti oficiri bili jedina regularna vojska a ovi su bili paravojne pobunjeničke formacije. Plus , oficiri nisu uhvaćeni u borbi već kada su išli do svojih stanova. Posle su mučeni u logoru ali to nije?glavni problem. Glavni problem je šta će oficiri uhvaćeni u BIH u logoru u HR? Da li je to agresija i mešanje u rat u drugoj državi?Noor wrote:to ni priblizno nije isto, jer tvoji oficiri su bili agresor, a ovi sto ste ih odvodili bili su branitelji i civilidzango wrote:Isto zato što su moji oficiri hapšeni u BIH i vođeni u Loru.Noor wrote:
ma niste vi ništa, znamo, to su sve krajišnici, samo ne znam zašto su naši ljudi dovoženi, zatvarani, mučeni i ubijani baš ovdje...
Sremska Mitrovica
Aleksinac
Stajićevo
Niš
Begejci
VIZ Beograd
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
veber wrote:isti kurac. kao i nimberški proces. formalno zadovoljenje.Speare Shaker wrote:veber wrote:haag je osudio, pa oslobodio generale. malo su ameri stisnuli.
Daleko od toga, jer ne Nirnberg bio čista ad hoc situacija bez ikakvog temelja u međunarodnom pravu, čisti izraz provođenja volje pobjednika, a Međunarodni sud pravde u Haagu je ipak legalno i službeno UN sudište.
Guest- Guest
dzango wrote:Po Ustavu su Srbi bili konstutivni narod u HR i imalu su pravo da se pitaju o otcepljenju.Sabina Spielrein wrote:dzango wrote:Nije isto jer su ti oficiri bili jedina regularna vojska a ovi su bili paravojne pobunjeničke formacije. Plus , oficiri nisu uhvaćeni u borbi već kada su išli do svojih stanova. Posle su mučeni u logoru ali to nije?glavni problem. Glavni problem je šta će oficiri uhvaćeni u BIH u logoru u HR? Da li je to agresija i mešanje u rat u drugoj državi?Noor wrote:to ni priblizno nije isto, jer tvoji oficiri su bili agresor, a ovi sto ste ih odvodili bili su branitelji i civilidzango wrote:
Isto zato što su moji oficiri hapšeni u BIH i vođeni u Loru.
Neće biti.
Po Ustavu SFRJ, sve republike imale su pravo na neovisnost, što je Hrvatska učinila i provela kroz Sabor.
Nakon toga, to je bila agresija JNA na drugu zemlju.
Samo u vašoj mašti. Pitaj Badintera ako meni ne vjeruješ.
Guest- Guest
Јok bre. Ja sam o seljani i turbo folku, što i sami znate.Nice wrote:Ti pocnes o pjevanju, a zavrsis o klanju,u tome i jest problem. :-\dzango wrote:Моra nešto da se piše. Bolje o pevanju nego o klanju. Estrada je dobra za forum.Nice wrote:Pjeva tko hoce, kad hoce..demokracija, zakon trzista, trendovi i ostale gluposti..;-)dzango wrote:Nije nož nego mač. Kvlitetna plastika, made in PRC. Volim ja šro Marko vama peva. Ne bi mi se sviđalo da vam peva Rundek ili pokojni Arsen.Nice wrote:
Uz duzno postovanje, dzani, cini mi se da **be tebe;-)
Naravno, ne bukvalno..toliko si ga se uhvatio, ohladi, brate..radi sebe...pocet ce ti izlazit para na usi, dok zamisljas zapjenjenog Thomija s velikim plasticnim nozem kako ti kolje omiljenu kravu Rumenku..:-D
Sto zelim reci je da tebe ne bi trebalo biti previse briga tko nama pjeva, ispadas opsjednut :-D
Plus sto ne mozes utjecat ni na to tko vama pjeva..jedino na sto mozes utjecati je sto ces sam slusati i ne soliti drugome pamet...:-))
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mozda si i htio, ali si se zaigrao..k'o pocesto..ne da ti vrag mira :~dzango wrote:Јok bre. Ja sam o seljani i turbo folku, što i sami znate.Nice wrote:Ti pocnes o pjevanju, a zavrsis o klanju,u tome i jest problem. :-\dzango wrote:Моra nešto da se piše. Bolje o pevanju nego o klanju. Estrada je dobra za forum.Nice wrote:Pjeva tko hoce, kad hoce..demokracija, zakon trzista, trendovi i ostale gluposti..;-)dzango wrote:
Nije nož nego mač. Kvlitetna plastika, made in PRC. Volim ja šro Marko vama peva. Ne bi mi se sviđalo da vam peva Rundek ili pokojni Arsen.
2014-04-12
Po tom sudu ste agresori u Bosni a ceo politički i vojni vrh HR je deo udruženog zločinačkog poduvata. A Orić i Haradinaj nisu ni mrava zgazili. Nije ni Alijam.Speare Shaker wrote:veber wrote:isti kurac. kao i nimberški proces. formalno zadovoljenje.Speare Shaker wrote:veber wrote:haag je osudio, pa oslobodio generale. malo su ameri stisnuli.
Daleko od toga, jer ne Nirnberg bio čista ad hoc situacija bez ikakvog temelja u međunarodnom pravu, čisti izraz provođenja volje pobjednika, a Međunarodni sud pravde u Haagu je ipak legalno i službeno UN sudište.
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Legendarna Meri Cetinic kod neoljevicarskih medija i udruga na zubu kao i Thompson
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» Čovjek koji je dokazao da su poligrafi glupost
» Sloga je mit koji ušutkuje drukčije glasove, stimulira drijemež duha, te posljedično potiče glupost
» Thompson o zabrani koncerta u Mariboru : Tipično za one koji vole komunistička klanja
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» Čovjek koji je dokazao da su poligrafi glupost
» Sloga je mit koji ušutkuje drukčije glasove, stimulira drijemež duha, te posljedično potiče glupost
» Thompson o zabrani koncerta u Mariboru : Tipično za one koji vole komunistička klanja
Page 8 of 15