Jovanović najavljuje 'rušenje' vjeronauka u školama!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jovanović najavljuje 'rušenje' vjeronauka u školama!
treba ostaviti vjeronauku 2 sata tjedno ili čak povećati na 4
to je najbolji način da se odgoje ateisti
to je najbolji način da se odgoje ateisti
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
stigla ti nama...
ateisti ne idu na vjeronauk
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:stigla ti nama...
fala bogu da ne idu
to bi bilo kontra pameti i uvjerenja
vama koji idete ili ste išli- ostaje samo ovo drugo
2014-04-29
glavno da ti zahvaljuješ Bogu za svoju pametSora wrote:Trinity wrote:stigla ti nama...
fala bogu da ne idu
ajd sad ponovo pročitaj što si napisala, pa prepravi, ovdje post možeš editirati koliko hoćeš
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:glavno da ti zahvaljuješ Bogu za svoju pametSora wrote:Trinity wrote:stigla ti nama...
fala bogu da ne idu
ajd sad ponovo pročitaj što si napisala, pa prepravi, ovdje post možeš editirati koliko hoćeš
o pa zezala sam se, naravno iako često koristim tu uzrečicu kao i neke druge u kojima se spominje bog..hehe
nego draga
ti se mene sjetila, znači ostala sam u sjećanju?
ajde neka nisam se znala vratit na onaj stari na netu Forum a ovdje sam znala
i da nije tema ateizam nego vjeronauk
pa ja rekoh ..vjeronauk... je način da se odgoje mnogi novi ateisti
kužiš?
2014-04-29
dobar glas daleko se čuje, loš još dalje...he he...draga?Sora wrote:Trinity wrote:glavno da ti zahvaljuješ Bogu za svoju pametSora wrote:Trinity wrote:stigla ti nama...
fala bogu da ne idu
o pa zezala sam se, naravno iako često koristim tu uzrečicu kao i neke druge u kojima se spominje bog..hehe
nego draga
ti se mene sjetila, znači ostala sam u sjećanju?
ajde neka nisam se znala vratit na onaj stari na netu Forum a ovdje sam znala
i da nije tema ateizam nego vjeronauk
pa ja rekoh ..vjeronauk... je način da se odgoje mnogi novi ateisti
kužiš?
Trinity-
2014-04-17
na vjeronauku se odgajaju vjernici
kužiš?
kužiš?
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:na vjeronauku se odgajaju vjernici
kužiš?
ja kužim da to žele oni koji su ga smjestili u škole
ali ajde ti draga se sjeti kad si bila dijete kako si doživljavala kontradikcije koje su ti pričali stariji?
da u školi slušaju klinci kako je postao čovjek i Zemlja i svemir .. o evoluciji dakle
da na satu povijesti se govori o križarskim ratovima, inkiviziciji
da na satu hrvatskog jezika ili čega već .. vjerovatno građanskog odgoja ..saznaju da ima različitih vjera ili kultura misliš li ti -da se od onih učenika koji imalo misle -mogu stvoriti i odgojiti VJERNICI?
2014-04-29
neću najproduktivniji dio dana trošiti na tebe, moram zarađivati za ovozemaljska materijalna dobra...
nice to meet you !....draga...
nice to meet you !....draga...
Trinity-
2014-04-17
uvijek su ljudi balavi i zbunjeni...a u srednjoj pogotovo...roditelji nek odgajaju dijete po svojim uvjerenjima, normalno da ne mogu natjerati osobu da vjeruje ili ne...Trinity wrote:U srednjoj su još balavi i zbunjeni, treba ih pametno usmjeravati, jasno, sukladno svojim(roditeljskim) vjerovanjima i uvjerenjima.mortal-joint wrote:nakon što se ožene crkveno????Trinity wrote:Kad bolje promislim, ni tada...mortal-joint wrote:Trinity wrote:Dijete eventualno u srednjoj pustiti da o tome odlučuje.bogomdani wrote:Nemam niš protiv vjerskog odgoja u školama,no po izboru roditelja i djeteta.Nikako nisam za ono što ovaj quasiministar najavljuje.. planira uvesti Marksizam??
genitalni_herpes-
2014-04-11
naravno da ne...smjernice su dobili...a što će poslije biti, na njima je...genitalni_herpes wrote:uvijek su ljudi balavi i zbunjeni...a u srednjoj pogotovo...roditelji nek odgajaju dijete po svojim uvjerenjima, normalno da ne mogu natjerati osobu da vjeruje ili ne...Trinity wrote:U srednjoj su još balavi i zbunjeni, treba ih pametno usmjeravati, jasno, sukladno svojim(roditeljskim) vjerovanjima i uvjerenjima.mortal-joint wrote:nakon što se ožene crkveno????Trinity wrote:Kad bolje promislim, ni tada...mortal-joint wrote:Trinity wrote:Dijete eventualno u srednjoj pustiti da o tome odlučuje.bogomdani wrote:Nemam niš protiv vjerskog odgoja u školama,no po izboru roditelja i djeteta.Nikako nisam za ono što ovaj quasiministar najavljuje.. planira uvesti Marksizam??
Trinity-
2014-04-17
tip je u najmanju ruku iritantan, ne što je etnički srbin, već radi svog nadmenog nastupa na granici bezobrazluka, kleveta i uvrjeda koje konstantno upućuje političkim neistomišljenicima putem medija, što ne priliči ministru obrazovanja bilo koje države...
Ebi ga...Jovanović zasada forumaši na ministarskom mjestu..Jedno žešće baniranje mu bude posložilo argumentirani i smisleni izričaj..
Guest- Guest
Uvjeren sam da čim se vjeronauk makne iz škola, Hrvatska će procvjetati.
iskreno- Posts : 5
2014-04-25
lalama????iskreno wrote:Uvjeren sam da čim se vjeronauk makne iz škola, Hrvatska će procvjetati.
immortal-
2014-04-16
uz to je stalno nešto napet, pokažeš mu mali prst, eksplodira...kao i šef mu...Totenkopf wrote:tip je u najmanju ruku iritantan, ne što je etnički srbin, već radi svog nadmenog nastupa na granici bezobrazluka, kleveta i uvrjeda koje konstantno upućuje političkim neistomišljenicima putem medija, što ne priliči ministru obrazovanja bilo koje države...
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:S koliko godina ćeš mu dati da donese takvu odluku ? 7? 10? 15?Vegvísir wrote:
Iako nisam religiozna (i ako budem imala dijete jednog dana, na vjeronauk će ići samo i isključivo ako ono to samo zatraži)
smatram da bi ukidanje vjeronauka u školama bilo diskriminirajuće i protivno zakonima.
Uostalom, to je izborni predmet kao i svaki drugi.
Inače, Jovanović serucka po običaju.
da .... predstava za loženje ateista, antifa-e, index-a, pedera, lezbi i svašta-nešto ... malo glasova pred izbore pohvatat. inače uredno i on i zokan-kokan kad ih se upita glede ugovora s vatikanom kažu da se baš s njime i ne slažu, ali da ga nemaju nakanu mjenjat.
Iosephvs-
2014-04-15
Jovanović neki skroz živčani tip, ne znam jel mu se omaklo u ovih par godina da je jednom javno istupio smireno i smisleno.... tako da psi laju a vozovi, kako sada stvari stoje, stoje na sporednim kolosjecima ...... i sve skupa da nije tragično bila bi loša komedija po izboru publike..... a novi izbori sve bliže i bliže, a ponuda na političkom tržištu sve jadnija i jadnija ....
obojani_dani- Posts : 140
2014-04-17
pa i nije tako jadna..do sada su hrvatskom vladale samo dvije stranke tako da ustvari nismo iskusili baš neku lepezu okusaobojani_dani wrote:Jovanović neki skroz živčani tip, ne znam jel mu se omaklo u ovih par godina da je jednom javno istupio smireno i smisleno.... tako da psi laju a vozovi, kako sada stvari stoje, stoje na sporednim kolosjecima ...... i sve skupa da nije tragično bila bi loša komedija po izboru publike..... a novi izbori sve bliže i bliže, a ponuda na političkom tržištu sve jadnija i jadnija ....
genitalni_herpes-
2014-04-11
Dijete nikad ne treba pustit da samo odlučuje,odnosno sam odlučuje kad se sam počne uzdržavati.Do tad važe pravila koja donose roditelji.Trinity wrote:Dijete eventualno u srednjoj pustiti da o tome odlučuje.bogomdani wrote:Nemam niš protiv vjerskog odgoja u školama,no po izboru roditelja i djeteta.Nikako nisam za ono što ovaj quasiministar najavljuje.. planira uvesti Marksizam??
danni1-
2014-04-16
Vegvísir wrote:Iako nisam religiozna (i ako budem imala dijete jednog dana, na vjeronauk će ići samo i isključivo ako ono to samo zatraži)
smatram da bi ukidanje vjeronauka u školama bilo diskriminirajuće i protivno zakonima.
Uostalom, to je izborni predmet kao i svaki drugi.
Misliš li da će ti dijete postaviti zahtjev, "mama pošalji me na vjeronauk jer vjerujem u Boga i i hoću više saznati o njemu" ?
2014-04-13
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ovo je slika vjeronauka u hrvatskim školama
» Crkva šalje pisma školama: "Ne smijete djeci nuditi da se ispišu s vjeronauka"
» Nikolić: Informisan sam da je na sceni rušenje vlasti u RS-u kroz rušenje Dodika
» 'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
» Čeda Jovanović na aparatima
» Crkva šalje pisma školama: "Ne smijete djeci nuditi da se ispišu s vjeronauka"
» Nikolić: Informisan sam da je na sceni rušenje vlasti u RS-u kroz rušenje Dodika
» 'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
» Čeda Jovanović na aparatima
Page 2 of 5