ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli - Page 4 Empty Re: Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli

Post by Kavran 20/7/2018, 13:54

Kavran wrote:
pizzon wrote:
Kavran wrote:
pizzon wrote:
Kavran wrote:

i na kraju smo vas stamburali 1995. da se sve prašilo do beograda. i kako vidim još se prašina nije slegla.

kad cimba roštilj i pivicu za obljetnicu oluje .... ma lagano možete na pušenje kurca.

nas ???????????????

ma ne vas ..... marsijance jeb'o te onjko u bulju blesavu.

ajde gavrane ne kenjaj lazi
pa turdjman se vise plasio da ga negde  " slobo " ne doceka nego bilo cega
cim mu je holbruk reko da stane on je stao, jer nadalje nije imao usa garnacije o slobonoj  neutralnosti
seri tamo svojoj babi
vas krajnji domet bio i jeste loklani srbi
za vas je srbija baba roga

kavran jebem te blesava ... kavran.

a tvoja srbija nek ide na pušenje kurca. sad su vas i rusi počeli betonirati u temelje. dokurčili ste i bogu i vragu. pederu.

e da .... još nešto - jebeš zemlju kojoj je bošnjakistan zapad. aj bok.

Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli - Page 4 Empty Re: Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli

Post by Guest 20/7/2018, 13:59

Potrebna je srpska "Oluja" na Kosmetu, ali nema volje, a bezmalo ni muda.... jebe se prosječnom Srbijancu za Kosovo na ovu vrućinu...idi bre begaj   pirat
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 20/7/2018, 14:04

vuksadinare wrote:meni je pizzon ci's ok... :)
brat brata prepozna.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/7/2018, 14:15

veber wrote:
brat brata prepozna.
meni je ono fakat ci's ok lik voli sve sto vole mladi :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 20/7/2018, 15:26

kaja wrote:
pizzon wrote:
tre wrote:
pizzon wrote:nema stanojka
mozda šeta najboljim voćnacima z. balkana
kakve veze vi imate sa zapadom???

mi smo bili zapad dok ste vi svabama i madzarima pušili  qite
strpi se, videces
To je bilo davno, u kraljevini. 
Međutim od 90 do Vucka sline  ste Bocvana a ne zapad..

e pa, zato nam je i islo, dok smo bili kraljevina, odnosno uz saveznike
nakon 8. sednice, sk srbije, sloba i mira okrecu novi kurs, nacisto
tu smo, gde jesmo
lepo je pre par dana izjavio jedan novinar,
moramo da shvatimo da je srbija postala rusofilska zemlja,
znaci postala, znam(o) od kada i sa kim je to uspela
ja nemam nista, licno, protiv rusa, cak ih uvazavam kao svetsku silu
ali imam protiv toga da srbija glibi zbog necijeg nadmudrivanja sa zapadom
i tako postanemo zrtva, kolateralna steta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/7/2018, 15:35

vuksadinare wrote:
veber wrote:
brat brata prepozna.
meni je ono fakat ci's ok lik voli sve sto vole mladi :D
Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli - Page 4 Kabrio8

Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli - Page 4 Is?vDubv6nejalklL5OhBl-uxHx2860tSUwZijVK8MOylg&height=268

tacno, bas tako
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/7/2018, 15:40

najgori je bio pre par dana onaj lj.r. koji je izjavio
da u nato ide jedan deo makedonije, da to nije volja naroda.
medjutim, prilikom glasanja u skupstini makedonije,
glasanje je bilo jednoglasno, znaci svi makedonci, svi siptari,
sve manjine, ako postoje kao takve u tom telu.
nato im garantuje celovitost zemlje, a doticni drug se zalaze
sa zamrznuti status kosmeta, to je za nas navodno najbolje. 
pa kad bude drugacije bice drugacije. ja znam da neke budale
cekaju vise od hiljadu godina da zapad propadne. smesno !
hrvati su verovali da je hitler nepobediv, dobar deo njih,
pa sad igraju kako zapad svira, i to sve poskakuju od radosti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/7/2018, 15:44

Kavran wrote:
pizzon wrote:
Kavran wrote:
pizzon wrote:
kofein wrote:

Konju, ja sam za vas po pitanju Kosova.  Naravno da ti to ne shvaćaš.  Kršćani ste, dajem vam priliku za popravni, obzirom na sve izdaje kršćanstva u službi turaka treba biti oprezan s vama.

konju, kao sto vidis pise, vasim, a ne tvojim
sluzbi turaka, to hrvati nama kenjaju
koji su sluzili i turke, italijane, svabe i madzare,
sve zuzamen

i na kraju smo vas stamburali 1995. da se sve prašilo do beograda. i kako vidim još se prašina nije slegla.

kad cimba roštilj i pivicu za obljetnicu oluje .... ma lagano možete na pušenje kurca.

nas ???????????????

nas ni za qurac niste mogli da uhvatite
ni da nam popusite
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/7/2018, 15:46

Kavran wrote:
pizzon wrote:
Kavran wrote:
pizzon wrote:
Kavran wrote:

nas ???????????????

ajde gavrane ne kenjaj lazi
pa turdjman se vise plasio da ga negde  " slobo " ne doceka nego bilo cega
cim mu je holbruk reko da stane on je stao, jer nadalje nije imao usa garnacije o slobonoj  neutralnosti
seri tamo svojoj babi
vas krajnji domet bio i jeste loklani srbi
za vas je srbija baba roga

kavran jebem te blesava ... kavran.

nisam ja kriv sto ti ne znas pravilno da izgovoris tu rec.
jebi se sam

Last edited by pizzon on 20/7/2018, 15:52; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/7/2018, 15:51

VUČIĆ O DIJALOGU S KOSOVOM: 
Partija nije gotova, ima još figura na tabli, 
IZVUĆI ĆEMO MAKAR REMI!
 Predsednik Srbije Aleksandar  ocenio je danas, poredivši dijalog Beograda i Prištine sa šahovskim mečom, da ima još figura na tabli, i da ćemo probati da izvučemo remi
Pr. Srbije je, nakon prijema mladih šahista, upitan kako je stanje u dijalogu, ako bi se govorilo jezikom šaha, kazao da smo bili u očajnoj poziciji.

- I dalje smo u vrlo teškoj poziciji. Ima još po koja figura na tabli. Moguće je da se borimo, da probamo da izvučemo nekakav remi, iako će biti vrlo teško - kazao je on.
On je rekao da se nada da neće nikada doći do rata, već do nekakvog rešenja.
- Nije dogovor ako nam kažete sve je naše a vi nas samo priznajte. Ljudima je to teško, ali ne može da se odugovlači. Naš je interes da se to pitanje reši. Ako ostajne zamrznut konflikt mnogi će razmišljati da li da ulaze u takvu zemljiu ili ne i svi to znaju.
Predsednik je rekao će pokušati da očuva mir i napredak zemlje, kao i da traži rešenje koje neće srušiti obraz Srbiji i biće zadovoljavajuće za državne interese.
Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli - Page 4 Vucic1257_660x388

Neka se bratime, mi ćemo da gledamo da napredujemo

V.A. je odgovarajući na molbu novinara da prokomentariše izjavu predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Ktarović da su Hrvatska i Albanija braća po oružju, rekao da Srbiji nisu potrebna braća, već prijatelji.

On je naglasio da to dovoljno govori o težini našeg položaja i koliko neki ne žele naš napredak.

- Čestitam na izjavi. Nama nisu potrebna braća, već prijatelji. Neka se bratime, mi ćemo da gledamo da napredujemo eknomski - poručion je.

On je, u izjavi novinarima, posle prijema za mlade šahiste, kazao da, što se oružja tiče, neki moraju da žive u prošlosti.

- Koliko ih je izgubilo život za Hrvatsku ne zanima mene niti Srbiju. Ako neko misli da treba da me to posebno plaši, ne plaši me ni najmanje. Mi radimo svoj posao, da što više pametne dece imamo, koja gledaju u budućnost - kazao je Mila Maca

On je istakao da je uveren da, ako postoji svest da je politička veština dobijanje mogućeg, a ne ispunjavanje snova, Srbija ima budućnost.

Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli - Page 4 Vucic2177_660x388Printscreen TV Pink

Lepo što su podelili mandate, a gde su im glasovi 

Predsednik Srbije je "čestitao" pojedinim opozicionim predstavnicima na tome što su već podelili mandate, ali i naveo da postoji samo jedna sitnica u svemu tome, a to je da ne mogu da dobiju glasove građana.

V.A. je odgovarajući na pitanja novinara naveo da vidi da su u delu opozicje podelili fotelje, ali da imaju taj problem što ne mogu da dobiju glasove.

- To je sitnica koja im nedostaje - rekao je V.A.i istakao da se glasovi građana dobijaju radom, marljivošću, borbom, posvećenošću...a ne u kafani. 

Last edited by pizzon on 20/7/2018, 15:54; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/7/2018, 15:53

sad mu krivo,a? :)..a rek'o si da ne naviajs niti ces ikad navijat za hrvatsku pa dakle ako nisi sa nama protiv nas..jbg vucko rek'o si hop a nisi skocio :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 20/7/2018, 15:55

pizzon wrote:
Speare Shaker wrote:
pizzon wrote:
Speare Shaker wrote:Što se tiče teme, Albanci na to nikada neće dati svoj formalni pristanak, dakle, ništa od podjele. Pogotovo ako se Kosovo i Albanije ujedine, što je vrlo izvjesno i na što će ih natjerati srpska politika prema Kosovu.
Nisu s Marsa pali jer im demografska kretanja ne samo na Kosovu nego i u južnoj Srbiji itekako ide na ruku i neće mijenjati svoj stav dok je tako.
mozda je to i najbolje
da odbiju poslusnost americi
eu i nato paktu, da krenu svojim putem i  dobiju nista
Do sada im je poslušnost Americi donosila jasne probitke i korist pa sve nekako mislim da ćeš se načekati dok ju ne odbiju.
to i ne ocekujem
ocekujem da okrenu jos neki krug pre nego prihvate kompromis
Ma to je već poslovično kako su Ameri često prisiljeni sa Srbima prihvaćati kompromise ;P
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Guest 20/7/2018, 15:57

Oh_Femder wrote:
pizzon wrote:
Speare Shaker wrote:
pizzon wrote:
Speare Shaker wrote:Što se tiče teme, Albanci na to nikada neće dati svoj formalni pristanak, dakle, ništa od podjele. Pogotovo ako se Kosovo i Albanije ujedine, što je vrlo izvjesno i na što će ih natjerati srpska politika prema Kosovu.
Nisu s Marsa pali jer im demografska kretanja ne samo na Kosovu nego i u južnoj Srbiji itekako ide na ruku i neće mijenjati svoj stav dok je tako.
mozda je to i najbolje
da odbiju poslusnost americi
eu i nato paktu, da krenu svojim putem i  dobiju nista
Do sada im je poslušnost Americi donosila jasne probitke i korist pa sve nekako mislim da ćeš se načekati dok ju ne odbiju.
to i ne ocekujem
ocekujem da okrenu jos neki krug pre nego prihvate kompromis
Ma to je već poslovično kako su Ameri često prisiljeni sa Srbima prihvaćati kompromise ;P

ne mislim na usa, vec na siptare
da, ako su ameri presekli  nesto drugo osim 100% volja siptara, to je realno  nova realnost,
koju ce siptari prihvatiti u situaciji, prihvatite ili se nosite sami sa srbijom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 20/7/2018, 16:03

podjela nego šta ----
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 20/7/2018, 16:04

ne vjerujem da ce biti podjele...bas tu blizu moguce granice podjele je americka baza bondstil..pa nece amer d amu rus i srbin budu 100 metara od baze..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 20/7/2018, 16:06

vuksadinare wrote:ne vjerujem da ce biti podjele...bas tu blizu moguce granice podjele je americka baza bondstil..pa nece amer d amu rus i srbin budu 100 metara od baze..

nije amer htio ni da se juga raspadne...kad ono prc.

Srbima srpsko, šiptarima šiptarsko, bošnjacim bošnjačko.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 20/7/2018, 16:08

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:ne vjerujem da ce biti podjele...bas tu blizu moguce granice podjele je americka baza bondstil..pa nece amer d amu rus i srbin budu 100 metara od baze..

Ne daju Reuf, Suljo i zlatni Ljiljani Željko i Slaviša :)
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by epikur37 20/7/2018, 16:08

Hektorović wrote:
epikur37 wrote:

Ne daju Reuf, Suljo i zlatni Ljiljani Željko i Slaviša :)

jadna majko...

ajmo Dodo, razvali taj ciganluk
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 20/7/2018, 16:14

ja verujem  da ti verujes u sve ono sto ne odgovara srbiji, msm srbima.
pa kad mogu da im savzenici budu U ovom regionu  izvesni  koji su pobili sve 
saveznicke vojnike, pilote i sl. n ije poznato da se neke vratili zive, mogu
valjda neke druge  koji su vratili na stotine takvih sa ovih prostora :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/7/2018, 16:16

cim je nato jelena izjavila da treba traziti neki kompromis vezano za teritoriju,
nama je bilo jasno, da nesto mora da ima :))
lako je nama da pregovaramo sa siptarima, tu nema komromisa,
ali sa amerima, moramo da igramo drugacije. fakticki mi pravimo dil
sa amerima, nato i eu. siptari su tu fakticki dobili bingo, koliko god da dobiju,
ni to ne bi ostvarili.
i sad, pada izjava usa ambas. u pristini, da je komromis ipak moguc, ako prihvate obe strane.
to je vec neki znak, u dobrom smeru,
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/7/2018, 16:24

Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli - Page 4 Greg-2-620x350

Ignorišite lažne vesti. Evo šta sam rekao: Kosovo treba da odredi šta su njegovi ciljevi, mora da pokuša da postigne konsenzus o tim ciljevima. I to je ono na šta sam sada fokusiran - napisao je Delavi.
Prema prištinskim medijima, međutim, Delavi je na insistiranje novinara da kaže, da li isključuje mogućnost podele Kosova, naveo:
Rekao sam da ne želim da govorim o tome što može da bude deo konačnog sporazuma. Neću da govorim o tome šta mislim kako treba voditi briselski dijalog, niti šta bi se desilo ako bi se promenila forma dijaloga. Ako govorimo o tome šta bi trebalo da se desi ovde to je da treba da postoji veće učešće kosovskih političkih predstavnika u tome. Svako treba da bude uključen u razgovor o svim pitanja - naglasio je on.
Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli - Page 4 FhKL859G_normal

ok, to je to, samo drugacije receno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics