Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Američki amabasador "promenio ploču", sad može o podeli
tre wrote:
nikada vi niste bili zapad niti ćete biti
Što je jednom rekao Stipe Mesić, mani zemlju kojoj je Bosna zapad.
Guest- Guest
Što se tiče teme, Albanci na to nikada neće dati svoj formalni pristanak, dakle, ništa od podjele. Pogotovo ako se Kosovo i Albanije ujedine, što je vrlo izvjesno i na što će ih natjerati srpska politika prema Kosovu.
Nisu s Marsa pali jer im demografska kretanja ne samo na Kosovu nego i u južnoj Srbiji itekako ide na ruku i neće mijenjati svoj stav dok je tako.
Nisu s Marsa pali jer im demografska kretanja ne samo na Kosovu nego i u južnoj Srbiji itekako ide na ruku i neće mijenjati svoj stav dok je tako.
Last edited by Speare Shaker on 20/7/2018, 11:31; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ima crvenkasti. Hrvat, ono skoro pa ustaša, ali ipak četnik.T. wrote:boli nas ku*ac za vas, kosovo i američkog ambasadora...
divani o tome na nekom vašem forumu, sa svojim sunarodnjacima, četnicima i umjerenim četnicima, jer nema trećih...
znači treba osnovat opet srao krakijnu?epikur37 wrote:podjela kosova, bih i makedonije je jedino rješenje.
2014-12-30
veber wrote:znači treba osnovat opet srao krakijnu?epikur37 wrote:podjela kosova, bih i makedonije je jedino rješenje.
ne jer nema više biološke supstance
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ili da, ali će se zvati hercegBosna :D
2015-08-06
Kako je Kosovo postalo ’raj’ za firme iz Srbije
hehehe.... ponos srBstva...
https://www.slobodnaevropa.org/a/kosovo-preregistracija-firmi/29352321.html
hehehe.... ponos srBstva...
https://www.slobodnaevropa.org/a/kosovo-preregistracija-firmi/29352321.html
Guest- Guest
slobodnaevropa-pres
2015-08-06
Speare Shaker wrote:Što se tiče teme, Albanci na to nikada neće dati svoj formalni pristanak, dakle, ništa od podjele. Pogotovo ako se Kosovo i Albanije ujedine, što je vrlo izvjesno i na što će ih natjerati srpska politika prema Kosovu.
mozda je to i najbolje
da odbiju poslusnost americi
eu i nato paktu, da krenu svojim putem i dobiju nista
Guest- Guest
epikur37 wrote:kofein wrote:..a sad bez zezanja, ovakve promjene priče služe za zaoštravanje međusrpskih odnosa.
Tenzije su sve veće.
da , pobit će se međusobno a naša djevojačka sreća neće biti veća + našeg mujinog cveća :D
Nije ta priča o podjeli moja želja, nego američka poluga za destabilizaciju srpske političke scene i zaoštravanje.
Guest- Guest
epikur37 wrote:slobodnaevropa-pres
Urednik Nin-a priča o tome kao tabuu u Srbiji. Naravno da neće Informer o tome, brate....mnogo je :)
Guest- Guest
kofein wrote:epikur37 wrote:kofein wrote:..a sad bez zezanja, ovakve promjene priče služe za zaoštravanje međusrpskih odnosa.
Tenzije su sve veće.
da , pobit će se međusobno a naša djevojačka sreća neće biti veća + našeg mujinog cveća :D
Nije ta priča o podjeli moja želja, nego američka poluga za destabilizaciju srpske političke scene i zaoštravanje.
to se nece dogoditi, u vasim zeljenim razmerama
naprotiv
Guest- Guest
pizzon wrote:kofein wrote:epikur37 wrote:kofein wrote:..a sad bez zezanja, ovakve promjene priče služe za zaoštravanje međusrpskih odnosa.
Tenzije su sve veće.
naprotiv
Konju, ja sam za vas po pitanju Kosova. Naravno da ti to ne shvaćaš. Kršćani ste, dajem vam priliku za popravni, obzirom na sve izdaje kršćanstva u službi turaka treba biti oprezan s vama.
Guest- Guest
znaš kako me zaboli ona stvar za kosov
AssadNaPodmornici wrote:znaš kako me zaboli ona stvar za kosov
kako vidim i ogroman broj žitelja Srbije.
Guest- Guest
pa ercegovci su ionako pripojili rvacku bosni i zagreb proglasili glavnim gradom.epikur37 wrote:ili da, ali će se zvati hercegBosna :D
tu ima jedan 10kre erinih korjena. u merđanu na zadnjoj polici zastava ercegovine. a tip se ponaša kao ero, parka nasred ceste i ode u dućan, nedavno kripl na moje parkirno mjesto u garaži stao.
-a, bolan šta se ljutiš, samo sam parikiiiroooo.
-e, bolan, slijedeći put ću ti razbit sve šajbe
-ajjj bolan, pa nijeee to takooo strašnooo
-je bosančino jer si mi zauzeo parkirno mjesto koje sam platio i zauzeli ste mi državu.
i najozbiljnije ako mi se opet sparka svo staklovinje na autu ću mu razbit, a ercegovina u srcu u šupak nagurat.
gori ste od žohara.
2014-12-30
kofein wrote:pizzon wrote:kofein wrote:epikur37 wrote:kofein wrote:..a sad bez zezanja, ovakve promjene priče služe za zaoštravanje međusrpskih odnosa.
Tenzije su sve veće.
naprotiv
Konju, ja sam za vas po pitanju Kosova. Naravno da ti to ne shvaćaš. Kršćani ste, dajem vam priliku za popravni, obzirom na sve izdaje kršćanstva u službi turaka treba biti oprezan s vama.
konju, kao sto vidis pise, vasim, a ne tvojim
sluzbi turaka, to hrvati nama kenjaju
koji su sluzili i turke, italijane, svabe i madzare,
sve zuzamen
Guest- Guest
srbi i mitomanija. ako pokraj zagreba postoji turopolje, znači da su turci bili nadomak zagreba. ako su bili nadomak zagreba znači da je cijela srbija bila pod turcima.pizzon wrote:
konju, kao sto vidis pise, vasim, a ne tvojim
sluzbi turaka, to hrvati nama kenjaju
koji su sluzili i turke, italijane, svabe i madzare,
sve zuzamen
sendvičaru, daj se malo educiraj. koje godine je pao beograd?
2014-12-30
pizzon wrote:nema stanojka
mozda šeta najboljim voćnacima z. balkana
brutala kako vas jebu ameri. pa to je strava. a ruse libo racku. da sam srbo kao ti ubil bih se.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
ma nije on srbo, on je na ćipla i sendvičima.Kavran wrote:pizzon wrote:nema stanojka
mozda šeta najboljim voćnacima z. balkana
brutala kako vas jebu ameri. pa to je strava. a ruse libo racku. da sam srbo kao ti ubil bih se.
2014-12-30
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Rektor Univerziteta Crne Gore promenio nadgrobnu ploču svog pradede na kojoj je pisalo da je u pitanju SRPSKI JUNAK
» Američki ambasador u BG, Kirby: Srbija može surađivti sa kim god želi
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Dan koji je promenio svet 11 Septembar
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Američki ambasador u BG, Kirby: Srbija može surađivti sa kim god želi
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Dan koji je promenio svet 11 Septembar
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
Page 2 of 11