Iz Srebrenice zamolili hrvatsku reprezentaciju da sutra stave crnu traku na rukav
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Iz Srebrenice zamolili hrvatsku reprezentaciju da sutra stave crnu traku na rukav
a di je snimka?kaja wrote:Joj naduskala sam se prije koji dan, ne mogu vise, jedva cekam da to završiveber wrote:ja čekam samo tebe.kaja wrote:Je kako ne, crne trake za Srebrenicu , crne kape za Bleiburg i cvijet na dresu za Jasenovac a uvod neka bude umjesto himne Vukovar, Vukovar...
Taman nam to fali
mislim skidanje i đuskanje s znojnim momcima.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Iz Srebrenice zamolili hrvatsku reprezentaciju da sutra stave crnu traku na rukav
Nema snimke , nisam vida..veber wrote:a di je snimka?kaja wrote:Joj naduskala sam se prije koji dan, ne mogu vise, jedva cekam da to završiveber wrote:ja čekam samo tebe.kaja wrote:Je kako ne, crne trake za Srebrenicu , crne kape za Bleiburg i cvijet na dresu za Jasenovac a uvod neka bude umjesto himne Vukovar, Vukovar...
Taman nam to fali
mislim skidanje i đuskanje s znojnim momcima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vida je po fizonomiji izravni 1bih gen. verovatno mu je enteligencija 1bihširokibrijeg podgen.kaja wrote:I Vidu za uvodni govor!
čekamo drk-drka da izbroji krvna zrnca.
2014-12-30
kaj nisi vidjela?kaja wrote:Nema snimke , nisam vida..
(koliko se sjećam, žensko si, nisi spol mijenjala?)
2014-12-30
Ma čisto da Balijama ispunite želju. Presešće im crna traka kada vide Praljka.kaja wrote:Pa da nas izbace prije početka :)dzango wrote:Моže li traka na ruci a Praljak na grudima?kaja wrote:Je kako ne, crne trake za Srebrenicu , crne kape za Bleiburg i cvijet na dresu za Jasenovac a uvod neka bude umjesto himne Vukovar, Vukovar...
Taman nam to fali
I Vidu za uvodni govor!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Koga su molili? Dalica, Lovrena, Corluk, Kovacica te ostale koji su pobjegli iz BiH i koji su pripadnici naroda koji ne smije postojat.
:-}
:-}
2014-04-12
njah...ustasa si i od toga ne mos pobjeci...eno jucer onaj glavni urednik informera glasnogovornik vucica,vlade,sns-a divljao im na drzavnoj televiziji..sve hrvate proglasio ustasama..pa gotovo zazivao unistenje hrvatske drzave..vrijedjao hrvate poput bolesnici,idioti...a on je glavni urednik propagandnog biltena vucica i sns-a...dakle on to na drzavnoj televiziji ne bi govorio da ga se nije amenovalo odozgo i da isto ne misle mu sefoviHektorović wrote:vuksadinare wrote:je da...ali te oni preko ne zele cuti...a poruku mi krscani..su poslali preko pape-otkantavsi ga...epikur37 wrote:malo strasti malo budala...sve 5...mi smo kičma balkana i kršćanivuksadinare wrote:..ovih dana mogao si se uvjeriti da si za srbe ipak samo-ustasa...jebiga...i papa je dobio nogu ako te to tjesiepikur37 wrote:to, hrvtasko muslimansko bratstvo...drina!
Ono je vijest od prije pola godine :D Otkantavaju ga oni već godinama. Isto i RPC.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veber wrote:ok, stari ti je bio tamo. mislim da je alexandar22 bio baš tamo. 108a.epikur37 wrote:
otkud znam, ja sam mislio da si ti bio u zavjetrini a nisam imao pojma za buraza. Žao mi je.
Glede mene, ćaća je bio u hvo 108. posavina ali i svi iz uže i šire obitelji. Ja sam cijeli rat bio tamo.
(ja sam bio u spec. policiji)
i u jednom trenu od nas 4 brata trojica nigdje. pa si ti misli kako je bilo mojim starcima.
ja nikad nisam bježao i branio sam svoje i pride jebenu bosnu da bi mi drk-drk iz slovenije "opisivao" događaje.
i kao svi normalni ljudi, ne pišemo o tome niti se "hvalimo" a ima tu na forumu ljudi koji su se probili iz vukovara, a onda neka drk-drk i dalje drka.
govno udbaško, mogao je otići za ercegovinu, ali nije.
I izbjeglica Ero ima pravo na svoje mišljenje,
Jer mišljenje je kao šupak, svatko ga ima
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Zato su Hrvati bez glaveHektorović wrote:Yehudim wrote:AssadNaPodmornici wrote:evo trčimo
Malo su Hrvata pobili i glave odrezali
To je sve KOS napravio, nebi oni
:D
PRALJAK Na nebudzango wrote:Ma čisto da Balijama ispunite želju. Presešće im crna traka kada vide Praljka.kaja wrote:Pa da nas izbace prije početka :)dzango wrote:Моže li traka na ruci a Praljak na grudima?kaja wrote:Je kako ne, crne trake za Srebrenicu , crne kape za Bleiburg i cvijet na dresu za Jasenovac a uvod neka bude umjesto himne Vukovar, Vukovar...
Taman nam to fali
I Vidu za uvodni govor!
I u finom drustvu s Milosevicem
I prave se da nisu pobili balije u Bosni
inace sumnjam da ce to fifa dozvoliti da se nesto na dresove stavi..mozda minuta sutnje..mozda...kad su subasica kaznili zbog majice sa likom poginulog prijatelja i nema veze sa politikom..onda tesko i ovo
2015-09-08
Ne mogu i da hoce.
Nema mesanje politike a ovi bi od Mundijala napravili ratove 90-ih.
Brate Jovane, ladno pivo molim.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
inace mislim d aje fifa ovako stroga sto je natjecanje u rusiji..prije ovog svjetskog prvenstva su dozvoljavali neke stvari na sp..poput minute sutnje,tolerirali neke transparente poput sp u juznoj africi,brazilu....tako da je ovo cisto usluga rusiji..da ne dođe do nekih nezeljenih incidenata koji su se realno spremali..poput pokusaja rusko-srpskih prosvjeda ili poruka na tribinama zbog kosova,amerike i slicno..Serbinho-3 wrote:Ne mogu i da hoce.
2015-09-08
to ovisi od zemlje do zemlje domacina..ako neka zemlja zeli ili dopusta nekakve poruke i slicno fifa ce im izaci u susret ako ne...fifa ce strogo kaznjavati sve sto ej van nogometa
2015-09-08
..a koliko šuker ili boban imaju doista realno 'utjecaja' u fifi je dokaz da je subasic kaznjen zbog totalno apoliticne poruke..i oni nisu uspjeli uvjeriti ove iz fifa da ta poruka sa majicom nema veze sa politikom...a nije tesko ni onima u fifi kliknuti na internet da se vidi o cemu se radi...
2015-09-08
kad je na sp u juznoj koreji i japanu jedan brazlski igrac pokazao majicu ispod dresa na utakmcii nakon gola brazila svog preminulog brata fifa ga nije kaznila
2015-09-08
vuksadinare wrote:Iz pijeteta da ali i za inat sugavcima iz srbije sve zbog ovog sto divljaju danima zbog uspjeha cro repke..nek se i dalje grizu za jaja i nore ka'k bi rekli zagorci
To su oni koji su htjeli tužiti RH zbog zločima u Bosni? Kad su mujage u pitanju ti se sav rastopiš od dragosti.
catabbath-
2015-08-22
ne...da su neke druge okolnosti ne bi me toliko tangiralo..ali nakon bjesomucnih napada iz komsiluka ovih dana koji i dalje traju cotp zbog rajcanja bi volio...no nece jer fifa nece dozvoliticatabbath wrote:vuksadinare wrote:Iz pijeteta da ali i za inat sugavcima iz srbije sve zbog ovog sto divljaju danima zbog uspjeha cro repke..nek se i dalje grizu za jaja i nore ka'k bi rekli zagorci
To su oni koji su htjeli tužiti RH zbog zločima u Bosni? Kad su mujage u pitanju ti se sav rastopiš od dragosti.
2015-09-08
inace Suljo i ekipa non stop lizu dupe erdoganu..tako d ane znam tko se vise slizuje sa mujama
2015-09-08
Kakav jeftin pokušaj iskorištavanja žrtava po n-ti put.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
upravo tonewuser wrote:Kakav jeftin pokušaj iskorištavanja žrtava po n-ti put.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» NATO sutra zove Crnu Goru - prst u oko Rusiji...Srbiji? :)
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Glavni tajnik Zivog Zida tvrdi da i HDZ i SDP zele ukinuti hrvatsku nogometnu reprezentaciju
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» DJ Moby: prijatelji iz CIA-e su me zamolili da širim informacije o “ruskoj zavjeri”
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Glavni tajnik Zivog Zida tvrdi da i HDZ i SDP zele ukinuti hrvatsku nogometnu reprezentaciju
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» DJ Moby: prijatelji iz CIA-e su me zamolili da širim informacije o “ruskoj zavjeri”
Page 3 of 8