Glavni tajnik Zivog Zida tvrdi da i HDZ i SDP zele ukinuti hrvatsku nogometnu reprezentaciju
Page 1 of 1
Glavni tajnik Zivog Zida tvrdi da i HDZ i SDP zele ukinuti hrvatsku nogometnu reprezentaciju
https://www.dnevno.hr/sport/nogomet/teska-zloupotreba-vatrenih-hdz-i-sdp-zele-ukinuti-nogometnu-reprezentaciju-1278268/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Glavni tajnik Zivog Zida tvrdi da i HDZ i SDP zele ukinuti hrvatsku nogometnu reprezentaciju
Zasto bi to bila nebuloza..i od hdz-a i od sdp-a je svasta moguce ocekivat pa i ovo
2015-09-08
Re: Glavni tajnik Zivog Zida tvrdi da i HDZ i SDP zele ukinuti hrvatsku nogometnu reprezentaciju
O Bože...
Ako je i od ŽZ, previše je.
Guest- Guest
tocno...ali i do hdz-a i sdp-a...pogotovo ovih drugih...sjetimo se svastike,pokusaja prekida utakmice na euru pa pariola..'da bog da sve izgubili'..ovo od ŽZ mi cak mozda ima smisla od svih nebulozaSpeare Shaker wrote:O Bože...
2015-09-08
vuksadinare wrote:tocno...ali i do hdz-a i sdp-a...pogotovo ovih drugih...sjetimo se svastike,pokusaja prekida utakmice na euru pa pariola..'da bog da sve izgubili'..ovo od ŽZ mi cak mozda ima smisla od svih nebulozaSpeare Shaker wrote:O Bože...
Pa tek ova provala nema ama baš nikakvog smisla.
Ovo što si naveo dabogda sve izgubili, svastika i stadionski terorizam kako bi repku izbacili sa ep, jeste upravo takav tip potpuno sumanute reakcije tipa ove od ŽZ.
Potpuno je na istoj liniji, bez obzira što se ŽZ sveo samo na trash talk, a ova je ekipa ipak poduzela neke praktične revolucionarne korake, što je puno teže.
Guest- Guest
Znam hrpu zivozidasa kojima ej reprezentacija svetinja i koji redovno pohode na utakmice reprezentacije među njima je i sincic i ovaj tajnik..za sdpovce se recimo to ne bi moglo reci kao i za ove New kid's on the Block iz 'Amsterdama'Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:tocno...ali i do hdz-a i sdp-a...pogotovo ovih drugih...sjetimo se svastike,pokusaja prekida utakmice na euru pa pariola..'da bog da sve izgubili'..ovo od ŽZ mi cak mozda ima smisla od svih nebulozaSpeare Shaker wrote:O Bože...
Ovo što si naveo dabogda sve izgubili, svastika i stadionski terorizam kako bi repku izbacili sa ep, jeste upravo takav tip potpuno sumanute reakcije tipa ove od ŽZ.
Potpuno je na istoj liniji, bez obzira što se ŽZ sveo samo na trash talk, a ova je ekipa ipak poduzela neke praktične revolucionarne korake, što je puno teže.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Znam hrpu zivozidasa kojima ej reprezentacija svetinja i koji redovno pohode na utakmice reprezentacije među njima je i sincic i ovaj tajnik..za sdpovce se recimo to ne bi moglo reci kao i za ove New kid's on the Block iz 'Amsterdama'Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:tocno...ali i do hdz-a i sdp-a...pogotovo ovih drugih...sjetimo se svastike,pokusaja prekida utakmice na euru pa pariola..'da bog da sve izgubili'..ovo od ŽZ mi cak mozda ima smisla od svih nebulozaSpeare Shaker wrote:O Bože...
Pa tu si u pravu, a ja nisam ni rekao da su svi živozidaši munjeni. Samo im je vodstvo takvo i svako malo pošalju u javnost neku poruku koji ni pas s maslom ne bi mogao progutati i tako zapravo od sebe odbijaju najveći dio biračkog tijela. U biti oni tako zbijaju birače oko Plenkija jer ljudi kada vide tko mu predstavlja alternativu pomisle kako on zapravo uopće i nije tako loš.
Dakle, Plenki i HDZ stvarno ne trebaju strahovati za vlast pored ovakvih konkurenata među kojima se ŽZ posebno ističe munjenim stavovima.
Guest- Guest
C-vitamin.
Jos ce reci da je Modric ustvari zensko i da su on/a i Mamic u ljubavnoj vezi.
Jos ce reci da je Modric ustvari zensko i da su on/a i Mamic u ljubavnoj vezi.
Similar topics
» ''Gospodin Martinović je postao državni tajnik i sad se svi pitaju hoće li dio ekipe iz Živog zida podržati HDZ. Ne bi bio prvi put''
» Glavni tajnik SDP-a tvrdi da su dobili izbore ali nema pojma gdje
» HDZ u duploj prednosti naspram SDP-a i Zivog zida
» Todoric predsjednicki kandidat Zivog Zida?
» esdepeizacija Živog Zida, vrh stranke si kupuje vozila
» Glavni tajnik SDP-a tvrdi da su dobili izbore ali nema pojma gdje
» HDZ u duploj prednosti naspram SDP-a i Zivog zida
» Todoric predsjednicki kandidat Zivog Zida?
» esdepeizacija Živog Zida, vrh stranke si kupuje vozila
Page 1 of 1