Iz Srebrenice zamolili hrvatsku reprezentaciju da sutra stave crnu traku na rukav
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Iz Srebrenice zamolili hrvatsku reprezentaciju da sutra stave crnu traku na rukav
moral je opet češnjofke od starogaKavran wrote:bogec ....Noor wrote:a bome ni od grenadirmaršaKavran wrote:epikur37 wrote:Bio sam ironičan veberu...njah
izgleda da nije bilo niš od bažula s ričetom i kobasicama .... pa je nervozan.
sve ih mu bude pojel
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Iz Srebrenice zamolili hrvatsku reprezentaciju da sutra stave crnu traku na rukav
Noor wrote:moral je opet češnjofke od starogaKavran wrote:bogec ....Noor wrote:a bome ni od grenadirmaršaKavran wrote:epikur37 wrote:Bio sam ironičan veberu...njah
sve ih mu bude pojel
Voli on papati pa zaliti pivo!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:
fakat sam debil.
Malo je reć...
Hektorović wrote:veber wrote:stalno imaš kompleks škole. koga boli kurac za školu?
a, to ti je podsvjesno jer si partijac, udbaš. morao si se dokazivati kroz partijsku liniju i to ti je u mentalitetu.
stalno podcjenjuješ ljude. po tebi moj frend skladištar je niže biće.
odjebi lažove udbaški.
Veberu, što se ti ovoliko baviš s ovim smećem od čovjeka, previše pažnje posvećuješ olinjalom matorcu iz slovenačke provincije :)
A ti si ono izBosne...dupe Evrope, jebate.
stari spekao zabatke i pride mahune na lešo.Noor wrote:moral je opet češnjofke od starogaKavran wrote:bogec ....Noor wrote:a bome ni od grenadirmaršaKavran wrote:epikur37 wrote:Bio sam ironičan veberu...njah
sve ih mu bude pojel
žemska dofurala tri mcšita menija.
sada stari izigrava uvrijeđenu frajlu. on kuha a ova živi zdravo i te spike.
2014-12-30
Nas i Amer 334 meleona...
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» NATO sutra zove Crnu Goru - prst u oko Rusiji...Srbiji? :)
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Glavni tajnik Zivog Zida tvrdi da i HDZ i SDP zele ukinuti hrvatsku nogometnu reprezentaciju
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» DJ Moby: prijatelji iz CIA-e su me zamolili da širim informacije o “ruskoj zavjeri”
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Glavni tajnik Zivog Zida tvrdi da i HDZ i SDP zele ukinuti hrvatsku nogometnu reprezentaciju
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» DJ Moby: prijatelji iz CIA-e su me zamolili da širim informacije o “ruskoj zavjeri”
Page 8 of 8