Iz Srebrenice zamolili hrvatsku reprezentaciju da sutra stave crnu traku na rukav
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Iz Srebrenice zamolili hrvatsku reprezentaciju da sutra stave crnu traku na rukav
To možda tvoje tako doživljavaju, to ne znam...ne družim se s tim ljudima.catabbath wrote:veber wrote:ok. još jedna laž.
Poznato je da Sovenci jednostavno obožavaju Čefurje, zbog mentaliteta najviše.
Hercegovci su ovdje elita...
Last edited by Eroo on 11/7/2018, 13:49; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Iz Srebrenice zamolili hrvatsku reprezentaciju da sutra stave crnu traku na rukav
...ko kome duguje lovu za fuš
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veber wrote:Eroo wrote:Muž je fetivi Amerikanac(Irac!), također sveučilišni profesor...Ne miješamo se s nižim rasama, to strogo pazimo...
Posebno ne s turskom kopiladi, kao što si ti...
stalno imaš kompleks škole. koga boli kurac za školu?
Znao sam, samo sam htio provjerit...Nas dvojica sno dva različita svijeta.
PS:
Naš moto je: više i bolje, kad nam je Bog dao tu mogućnost.
Genetika je Božji dar i ne moja zasluga. Hvala Svevišnjemu na tom daru...
Vas dvojica možete, ali ja neću ...sad ste moji, dok god budete tu.veber wrote:ajmo stvarno prekinut. postaje degutantno. jadni se sav zmotal u lažima.catabbath wrote:veber wrote:ok. još jedna laž.
Poznato je da Sovenci jednostavno obožavaju Čefurje, zbog mentaliteta najviše.
Link? Čekamo....
stjecem dojam da je veber ne's delao u fušu eri pa ga ovaj zakinuo za neku lovu pa ovak je nabrijan...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koji si ti 10kre, pa to je za nebilivit.Eroo wrote:veber wrote:Eroo wrote:Muž je fetivi Amerikanac(Irac!), također sveučilišni profesor...Ne miješamo se s nižim rasama, to strogo pazimo...
Posebno ne s turskom kopiladi, kao što si ti...
stalno imaš kompleks škole. koga boli kurac za školu?
Znao sam, samo sam htio provjerit...Nas dvojica sno dva različita svijeta.
PS:
Naš moto je: više i bolje, kad nam je Bog dao tu mogućnost.
Genetika je Božji dar i ne moja zasluga. Hvala Svevišnjemu na tom daru...
jučer si sazna da postoji ACAD. daj se pokrij ušima i odi ćerat ovčice po bohinju, čefure.
i ja kreten, spuštam se na razinu jednog kompleksaša, nikad prihvaćenog od okoline, inteligencije kao amebe.
fakat sam debil.
dosta. do slijedećeg pms free you are.
2014-12-30
veber wrote:stalno imaš kompleks škole. koga boli kurac za školu?
a, to ti je podsvjesno jer si partijac, udbaš. morao si se dokazivati kroz partijsku liniju i to ti je u mentalitetu.
stalno podcjenjuješ ljude. po tebi moj frend skladištar je niže biće.
odjebi lažove udbaški.
Veberu, što se ti ovoliko baviš s ovim smećem od čovjeka, previše pažnje posvećuješ olinjalom matorcu iz slovenačke provincije :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa ja nisam bauštelac.vuksadinare wrote:stjecem dojam da je veber ne's delao u fušu eri pa ga ovaj zakinuo za neku lovu pa ovak je nabrijan...
ero bi mogao meni žbukat, to mu je domet.
onaj me sjebao, vanja zlatović, pa je završio u zatvoru. 6g dobio. za svakih soma eura jedna godina.
2014-12-30
veber wrote:
i ja kreten, spuštam se na razinu jednog kompleksaša, nikad prihvaćenog od okoline, inteligencije kao amebe.
fakat sam debil.
Pa kad dolazi iz neke vukojebine, vjerojatno je prvi pismen u obitelji :D
2018-04-10
prekidam. neka nastavi lagat dalje...Hektorović wrote:veber wrote:stalno imaš kompleks škole. koga boli kurac za školu?
a, to ti je podsvjesno jer si partijac, udbaš. morao si se dokazivati kroz partijsku liniju i to ti je u mentalitetu.
odjebi lažove udbaški.
Veberu, što se ti ovoliko baviš s ovim smećem od čovjeka, previše pažnje posvećuješ olinjalom matorcu iz slovenačke provincije :)
2014-12-30
veber wrote:prekidam. neka nastavi lagat dalje...Hektorović wrote:veber wrote:stalno imaš kompleks škole. koga boli kurac za školu?
odjebi lažove udbaški.
Pametno :)
Mislim svima je sve jasno, ono, a on je takav kakav je. Jadan i iskompleksiran do boli.
2018-04-10
Anđela...Mogu ja i nastavit s ostalima, a ja dolazim tek na kraju. A vi? Ti?Hektorović wrote:veber wrote:prekidam. neka nastavi lagat dalje...Hektorović wrote:veber wrote:stalno imaš kompleks škole. koga boli kurac za školu?
odjebi lažove udbaški.
Pametno :)
Mislim svima je sve jasno, ono, a on je takav kakav je. Jadan i iskompleksiran do boli.
Tko si ti uopće? Skrivaš se iza avatara? Zašto? Sad znate tko sam ja, ja se ne skrivam...sve što kažem je veoma lako provjerljivo.
Ko je tu iskompleksiran?
Virtualni svijet ti je pokriće...možeš pričat šta god hoćeš ionako se ne da provjeriti.
Imaš li ti link o vlastitim referencama? IMaš ili nemaš. Nemaš, jebote, nemaš...Nikogović si.
vuksadinare wrote:njah...ustasa si i od toga ne mos pobjeci...eno jucer onaj glavni urednik informera glasnogovornik vucica,vlade,sns-a divljao im na drzavnoj televiziji..sve hrvate proglasio ustasama..pa gotovo zazivao unistenje hrvatske drzave..vrijedjao hrvate poput bolesnici,idioti...a on je glavni urednik propagandnog biltena vucica i sns-a...dakle on to na drzavnoj televiziji ne bi govorio da ga se nije amenovalo odozgo i da isto ne misle mu sefovi
Pa u bosni smo većinom otvoreni, oni mene ustašom, ja njih četnicima :)
Naravno znaš koliko ja ne volim te pravaške gluposti, no dosta njih još uvijek pali to četništvo...
2018-04-10
vuksadinare wrote:inace sumnjam da ce to fifa dozvoliti da se nesto na dresove stavi..mozda minuta sutnje..mozda...kad su subasica kaznili zbog majice sa likom poginulog prijatelja i nema veze sa politikom..onda tesko i ovo
Infantino se ne želi zamjeriti Putku, na koncu dosta je tu i novca iz sponzorstva,... Za dvije godine čitava grupa Eura će se igrati u Sankt Petersburgu.
2018-04-10
PS:
Sve izbjeglice, kao i 80% hr nogometne reprezentacije.
Kad dođeš u tuđi svijet ne ostane ti ništa drugo nego truditi se, truditi se i truditi...biti najbolji.
Poštivati domicilni narod i njegove običaje, kulturu i sve drugo...
Šta rade dotepenci u HR? Pljuju po hr narodu kad god su u prilici...
Meni se ne mogu sakrit iza avatara, jer odlično poznajem dušu "dotepenca"...
ima takvih i u SLO. Šibaj tamo odakle si i dopuzao...
Sve izbjeglice, kao i 80% hr nogometne reprezentacije.
Kad dođeš u tuđi svijet ne ostane ti ništa drugo nego truditi se, truditi se i truditi...biti najbolji.
Poštivati domicilni narod i njegove običaje, kulturu i sve drugo...
Šta rade dotepenci u HR? Pljuju po hr narodu kad god su u prilici...
Meni se ne mogu sakrit iza avatara, jer odlično poznajem dušu "dotepenca"...
ima takvih i u SLO. Šibaj tamo odakle si i dopuzao...
Sve odreda intelektualci...Takva nam bila sredina u kojoj sam odrastao.Hektorović wrote:veber wrote:
fakat sam debil.
Pa kad dolazi iz neke vukojebine, vjerojatno je prvi pismen u obitelji :D
Zimi smo se uz toplu peć igrali "matematike"...a ti? Bikoborba i to?
https://www.pmfst.unist.hr/team/anka-golemac/
Još jedan zanimljiv link iz obiteljskog stabla...
Još jedan zanimljiv link iz obiteljskog stabla...
epikur37 wrote:Bio sam ironičan veberu...njah
izgleda da nije bilo niš od bažula s ričetom i kobasicama .... pa je nervozan.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
a bome ni od grenadirmaršaKavran wrote:epikur37 wrote:Bio sam ironičan veberu...njah
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:a bome ni od grenadirmaršaKavran wrote:epikur37 wrote:Bio sam ironičan veberu...njah
bogec ....
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
moral je opet češnjofke od starogaKavran wrote:bogec ....Noor wrote:a bome ni od grenadirmaršaKavran wrote:epikur37 wrote:Bio sam ironičan veberu...njah
sve ih mu bude pojel
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» NATO sutra zove Crnu Goru - prst u oko Rusiji...Srbiji? :)
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Glavni tajnik Zivog Zida tvrdi da i HDZ i SDP zele ukinuti hrvatsku nogometnu reprezentaciju
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» DJ Moby: prijatelji iz CIA-e su me zamolili da širim informacije o “ruskoj zavjeri”
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Glavni tajnik Zivog Zida tvrdi da i HDZ i SDP zele ukinuti hrvatsku nogometnu reprezentaciju
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» DJ Moby: prijatelji iz CIA-e su me zamolili da širim informacije o “ruskoj zavjeri”
Page 7 of 8