DIREKTIVA IZ BRUXELLESA KOJA ĆE PROMIJENITI SVE 'Morate kazneno goniti sve koji poriču fašističke zločine!'
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: DIREKTIVA IZ BRUXELLESA KOJA ĆE PROMIJENITI SVE 'Morate kazneno goniti sve koji poriču fašističke zločine!'
Pa neće biti baš tako...bogomdani wrote:
Iskreno da ti kazem,hocu..to ce tek biti okruzenje,u kojem cu uzivati...najbrutalniji i najjaci opstaju...tudej,hrpa metroseksualcica i frigidnih quja vladaju i rastacu drustvo...
Guest- Guest
Re: DIREKTIVA IZ BRUXELLESA KOJA ĆE PROMIJENITI SVE 'Morate kazneno goniti sve koji poriču fašističke zločine!'
oOO..ne poznas me Ezek,ne poznas..ovo je prijelazno vrijeme,gdje svoj potencijal trosim na posao..poslije tek ce da se ukazu blagodati u kojima cu stvarno uzivati..red wolf wrote:Pa neće biti baš tako...bogomdani wrote:
Iskreno da ti kazem,hocu..to ce tek biti okruzenje,u kojem cu uzivati...najbrutalniji i najjaci opstaju...tudej,hrpa metroseksualcica i frigidnih quja vladaju i rastacu drustvo...
Guest- Guest
Pa sad, ako netko može uživati uz strahote koje se događaju kraj njega...Valjda je i to moguće, ne znam...bogomdani wrote:
oOO..ne poznas me Ezek,ne poznas..ovo je prijelazno vrijeme,gdje svoj potencijal trosim na posao..poslije tek ce da se ukazu blagodati u kojima cu stvarno uzivati..
Guest- Guest
Ezek..strahote s uu biti potpuno normalni dijelovi zivota..to sto se drustvo uljuljkalo u laznu sigurnost civilizacije,umjetno odrzavanog zdravlja,luksuza na neizbalansiranoj ekonomiji,samoljublju,laznom humanizmu,kad dodje do reseta,sve ce se svesti na pravu mjeru...tako i treba..red wolf wrote:Pa sad, ako netko može uživati uz strahote koje se događaju kraj njega...Valjda je i to moguće, ne znam...bogomdani wrote:
oOO..ne poznas me Ezek,ne poznas..ovo je prijelazno vrijeme,gdje svoj potencijal trosim na posao..poslije tek ce da se ukazu blagodati u kojima cu stvarno uzivati..
Guest- Guest
A ovo će biti pravo...Prava vožnja...hehehehehehehehehebogomdani wrote:Ezek..strahote s uu biti potpuno normalni dijelovi zivota..to sto se drustvo uljuljkalo u laznu sigurnost civilizacije,umjetno odrzavanog zdravlja,luksuza na neizbalansiranoj ekonomiji,samoljublju,laznom humanizmu,kad dodje do reseta,sve ce se svesti na pravu mjeru...tako i treba..red wolf wrote:Pa sad, ako netko može uživati uz strahote koje se događaju kraj njega...Valjda je i to moguće, ne znam...bogomdani wrote:
Guest- Guest
Eto,mogu i ja sad slobodno reci,da sve uskoro krece...
Guest- Guest
Moram te ispraviti, krenulo je...bogomdani wrote:Eto,mogu i ja sad slobodno reci,da sve uskoro krece...
Guest- Guest
tocno,no puni efekat jos nije zviznuo..red wolf wrote:Moram te ispraviti, krenulo je...bogomdani wrote:Eto,mogu i ja sad slobodno reci,da sve uskoro krece...
Guest- Guest
Sutra će biti zanimljivo...bogomdani wrote:tocno,no puni efekat jos nije zviznuo..red wolf wrote:Moram te ispraviti, krenulo je...bogomdani wrote:Eto,mogu i ja sad slobodno reci,da sve uskoro krece...
Guest- Guest
No kad krene pravo bit ce kao Tsunami..
Guest- Guest
Iz kaosa se rađa red...Tako je bilo oduvijek...bogomdani wrote:No kad krene pravo bit ce kao Tsunami..
Guest- Guest
Sad treba se snabdijeti Rujkom,mozda i Ukrajinkom,i osigurati se..
Guest- Guest
Nebitno...bogomdani wrote:Sad treba se snabdijeti Rujkom,mozda i Ukrajinkom,i osigurati se..
Guest- Guest
pleasered wolf wrote:Sutra će biti zanimljivo...bogomdani wrote:tocno,no puni efekat jos nije zviznuo..red wolf wrote:Moram te ispraviti, krenulo je...bogomdani wrote:Eto,mogu i ja sad slobodno reci,da sve uskoro krece...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
bitno ,bittno..necu sam zivjeti naravno
Guest- Guest
@Sveče, zanimljiv je ovaj svijet...Ljudi žive svoje različite živote...Neki u sreći, neki u patnji...Zamisli sad, koliko ljudi na Zemlji zna da će sutra proći asteroid pokraj Zemlje jaaaaaaaaakoooo blizu.....?
Guest- Guest
Koga briga...red wolf wrote:@Sveče, zanimljiv je ovaj svijet...Ljudi žive svoje različite živote...Neki u sreći, neki u patnji...Zamisli sad, koliko ljudi na Zemlji zna da će sutra proći asteroid pokraj Zemlje jaaaaaaaaakoooo blizu.....?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Znam...melkior wrote:Koga briga...red wolf wrote:@Sveče, zanimljiv je ovaj svijet...Ljudi žive svoje različite živote...Neki u sreći, neki u patnji...Zamisli sad, koliko ljudi na Zemlji zna da će sutra proći asteroid pokraj Zemlje jaaaaaaaaakoooo blizu.....?
Guest- Guest
Pa zna podosta,koji prate te forume i stranice koje pisu o eventualnim katastrofama..sve i da sigurno ce puknuti u zemlju,ebi ga..treba zivjeti kao da nece..cemu panika...?? zato svaki dan zivim kao da mi je posljednji..red wolf wrote:@Sveče, zanimljiv je ovaj svijet...Ljudi žive svoje različite živote...Neki u sreći, neki u patnji...Zamisli sad, koliko ljudi na Zemlji zna da će sutra proći asteroid pokraj Zemlje jaaaaaaaaakoooo blizu.....?
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Direktiva 'koja će promijeniti život milijunima građana EU'
» Američke škole će od roditelja štititi djecu koja žele promijeniti spol i rasu
» Orban odgovorio na prijetnje iz Belgije: Borit ćemo se protiv onih koji žele promijeniti kršćanski identitet Europe
» Nemci napali Nojera zbog Tompsona: Pevaš pesme čoveka koji slavi zločine ustaša i ubijanje Srba
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Američke škole će od roditelja štititi djecu koja žele promijeniti spol i rasu
» Orban odgovorio na prijetnje iz Belgije: Borit ćemo se protiv onih koji žele promijeniti kršćanski identitet Europe
» Nemci napali Nojera zbog Tompsona: Pevaš pesme čoveka koji slavi zločine ustaša i ubijanje Srba
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
Page 5 of 8