DIREKTIVA IZ BRUXELLESA KOJA ĆE PROMIJENITI SVE 'Morate kazneno goniti sve koji poriču fašističke zločine!'
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: DIREKTIVA IZ BRUXELLESA KOJA ĆE PROMIJENITI SVE 'Morate kazneno goniti sve koji poriču fašističke zločine!'
Naučno dokazano :D što se tiče ezekovog mozga tu nauka jednostavno nema što dokazivati :Dprckov wrote:da, i flora i fauna im je umrla od tuge za njimatre911 wrote:Ne vidim ništa logičnije od toga :DDDprckov wrote:kaze stara legenda da su otisli marsovcima na proslavu dana rasipnistva pa su se zapili i u povratku su zalutali u bespucima svemirared wolf wrote:Zašto su Maye nestale?
Guest- Guest
Re: DIREKTIVA IZ BRUXELLESA KOJA ĆE PROMIJENITI SVE 'Morate kazneno goniti sve koji poriču fašističke zločine!'
nije mi jasno kako naizgled normalan covjek moze tolko zalutattre911 wrote:Naučno dokazano :D što se tiče ezekovog mozga tu nauka jednostavno nema što dokazivati :Dprckov wrote:da, i flora i fauna im je umrla od tuge za njimatre911 wrote:Ne vidim ništa logičnije od toga :DDDprckov wrote:kaze stara legenda da su otisli marsovcima na proslavu dana rasipnistva pa su se zapili i u povratku su zalutali u bespucima svemirared wolf wrote:Zašto su Maye nestale?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ni meni, čovjek jednostavno želi biti zarobljen po svaku cjenu. Meni suludo no gledao sam klipova gdje ljudi razmišljaju ko on tako da nije usamljen po tom pitanju.prckov wrote:nije mi jasno kako naizgled normalan covjek moze tolko zalutattre911 wrote:Naučno dokazano :D što se tiče ezekovog mozga tu nauka jednostavno nema što dokazivati :Dprckov wrote:da, i flora i fauna im je umrla od tuge za njimatre911 wrote:Ne vidim ništa logičnije od toga :DDDprckov wrote:kaze stara legenda da su otisli marsovcima na proslavu dana rasipnistva pa su se zapili i u povratku su zalutali u bespucima svemirared wolf wrote:Zašto su Maye nestale?
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Direktiva 'koja će promijeniti život milijunima građana EU'
» Američke škole će od roditelja štititi djecu koja žele promijeniti spol i rasu
» Orban odgovorio na prijetnje iz Belgije: Borit ćemo se protiv onih koji žele promijeniti kršćanski identitet Europe
» Nemci napali Nojera zbog Tompsona: Pevaš pesme čoveka koji slavi zločine ustaša i ubijanje Srba
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Američke škole će od roditelja štititi djecu koja žele promijeniti spol i rasu
» Orban odgovorio na prijetnje iz Belgije: Borit ćemo se protiv onih koji žele promijeniti kršćanski identitet Europe
» Nemci napali Nojera zbog Tompsona: Pevaš pesme čoveka koji slavi zločine ustaša i ubijanje Srba
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
Page 8 of 8