DIREKTIVA IZ BRUXELLESA KOJA ĆE PROMIJENITI SVE 'Morate kazneno goniti sve koji poriču fašističke zločine!'
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
DIREKTIVA IZ BRUXELLESA KOJA ĆE PROMIJENITI SVE 'Morate kazneno goniti sve koji poriču fašističke zločine!'
Autor: Augustin Palokaj, Slavica Lukić
Objavljeno: prije 2 h i 9 min
EK želi da se u hrvatskom kaznenom zakonu izrijekom navede kako je negiranje holokausta i ostalih zločina fašizma kažnjivo
Nakon što je zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo odbacilo kaznenu prijavu protiv autora poruke “Pedere u logore”, objavljene na jednom od internetskih portala jer je autor taj poziv objavio pod utjecajem “psihologije mase, zbog čega nije imao namjeru poticati na nasilje i mržnju”, DORH se napokon trgnuo. Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo poništilo je odluku općinskog državnog odvjetništva i naložilo provođenje istrage. Nakon toga DORH je na svojim internetskim stranicama objavio da je zbog uočenih pogrešnih odluka općinskih i županijskih državnih odvjetništava pokrenuta provjera svih postupaka i presuda za kazneno djelo poticanja na nasilje i mržnju vođenih u zadnje tri godine. Tko zna bi li do toga buđenja središnje državno-odvjetničke institucije i sada došlo da vijest o odbacivanju kaznene prijave u slučaju pokliča “Pedere u logore” nije objavljena u medijima.
http://www.jutarnji.hr/direktiva-iz-bruxellesa-koja-ce-promijeniti-sve--morate-kazneno-goniti-sve-one-koji-poricu-fasisticke-zlocine--/1435346/
Dragan Matić / Cropix
EK želi da se u hrvatskom kaznenom zakonu izrijekom navede kako je negiranje holokausta i ostalih zločina fašizma kažnjivo
Nakon što je zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo odbacilo kaznenu prijavu protiv autora poruke “Pedere u logore”, objavljene na jednom od internetskih portala jer je autor taj poziv objavio pod utjecajem “psihologije mase, zbog čega nije imao namjeru poticati na nasilje i mržnju”, DORH se napokon trgnuo. Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo poništilo je odluku općinskog državnog odvjetništva i naložilo provođenje istrage. Nakon toga DORH je na svojim internetskim stranicama objavio da je zbog uočenih pogrešnih odluka općinskih i županijskih državnih odvjetništava pokrenuta provjera svih postupaka i presuda za kazneno djelo poticanja na nasilje i mržnju vođenih u zadnje tri godine. Tko zna bi li do toga buđenja središnje državno-odvjetničke institucije i sada došlo da vijest o odbacivanju kaznene prijave u slučaju pokliča “Pedere u logore” nije objavljena u medijima.
http://www.jutarnji.hr/direktiva-iz-bruxellesa-koja-ce-promijeniti-sve--morate-kazneno-goniti-sve-one-koji-poricu-fasisticke-zlocine--/1435346/
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: DIREKTIVA IZ BRUXELLESA KOJA ĆE PROMIJENITI SVE 'Morate kazneno goniti sve koji poriču fašističke zločine!'
Hajmo sad tko ima screen shoots veličanja fašizma i fašističkih zločina s Iskona i odavde, sve to lijepo dostaviti DORH-u.
2015-10-07
Re: DIREKTIVA IZ BRUXELLESA KOJA ĆE PROMIJENITI SVE 'Morate kazneno goniti sve koji poriču fašističke zločine!'
Kako ce sad sa Drazom?
Pa vec je i Nedic nominiran za rehabilitaciju:D
Pa vec je i Nedic nominiran za rehabilitaciju:D
2014-04-12
Pusti to, nego ja maloprije gledam member list kad ono ti gore a ja ispod tebe.
2015-10-07
Šta će biti sa onima koji se hvale fašizmom i holokaustom, a ne poriču ga
pusti to,znas kako Gundulic kaze ' ko bi gori,eto je doli..':Pmarcus-t wrote:Pusti to, nego ja maloprije gledam member list kad ono ti gore a ja ispod tebe.
2014-04-12
Da bi riječ jednu rekao. Dobra izreka.maggie13 wrote:pusti to,znas kako Gundulic kaze ' ko bi gori,eto je doli..':Pmarcus-t wrote:Pusti to, nego ja maloprije gledam member list kad ono ti gore a ja ispod tebe.
2015-10-07
Hahaha slavica lukić, ono nema ona veze sa pupavcem i bratijommarcus-t wrote:DIREKTIVA IZ BRUXELLESA KOJA ĆE PROMIJENITI SVE 'Morate kazneno goniti sve koji poriču fašističke zločine!'
Dragan Matić / Cropix
Guest- Guest
Auuu što će ovaj forum opustjeti uskoro. Jel tako Tre?
2015-10-07
Kad ja samo pametno zborim 8-)marcus-t wrote:Da bi riječ jednu rekao. Dobra izreka.maggie13 wrote:pusti to,znas kako Gundulic kaze ' ko bi gori,eto je doli..':Pmarcus-t wrote:Pusti to, nego ja maloprije gledam member list kad ono ti gore a ja ispod tebe.
2014-04-12
Marcus nam promijenio plocu pa sad gusla za bruxelles, EU, korporacije i novi svjetski poredak. Cestitam. :D
omni-
2014-04-12
pa tek si došo bem te ludog i nije te niko pošteno izvrjeđao a ti već oćeš otići :(marcus-t wrote:Auuu što će ovaj forum opustjeti uskoro. Jel tako Tre?
Guest- Guest
Pssst ovo sad postaje komicno. Ljevicari dizali demonstracije po gradovima EU za podrsku izbjeglicama, sad nema mjesta za iste al se nitko ne nudi da ih primi doma, sve se zavuklo po misjim rupama , igrali za kapitalizam, korporacije, liberale i novi svjetski poredak po zapadnom planu. Pobjegli od prvih rezultata, pricelles.tre911 wrote:pa tek si došo bem te ludog i nije te niko pošteno izvrjeđao a ti već oćeš otići :(marcus-t wrote:Auuu što će ovaj forum opustjeti uskoro. Jel tako Tre?
omni-
2014-04-12
Da ne znam da se pališ na mene samo radi mojih mišića još bih se i zaljubio.maggie13 wrote:Kad ja samo pametno zborim 8-)marcus-t wrote:Da bi riječ jednu rekao. Dobra izreka.maggie13 wrote:pusti to,znas kako Gundulic kaze ' ko bi gori,eto je doli..':Pmarcus-t wrote:Pusti to, nego ja maloprije gledam member list kad ono ti gore a ja ispod tebe.
2015-10-07
zato sad stavi sliku svoju,da se ne ohladim..:Pmarcus-t wrote:Da ne znam da se pališ na mene samo radi mojih mišića još bih se i zaljubio.maggie13 wrote:Kad ja samo pametno zborim 8-)marcus-t wrote:Da bi riječ jednu rekao. Dobra izreka.maggie13 wrote:pusti to,znas kako Gundulic kaze ' ko bi gori,eto je doli..':Pmarcus-t wrote:Pusti to, nego ja maloprije gledam member list kad ono ti gore a ja ispod tebe.
Bolje da ja patim za tobom,nego ti za mnom...za promjenu. (*_*)
2014-04-12
Ne kužim ti ja ovaj zadnji znak. Jesu li to oči i usta ili su sise i pupak?maggie13 wrote:zato sad stavi sliku svoju,da se ne ohladim..:Pmarcus-t wrote:Da ne znam da se pališ na mene samo radi mojih mišića još bih se i zaljubio.maggie13 wrote:Kad ja samo pametno zborim 8-)marcus-t wrote:Da bi riječ jednu rekao. Dobra izreka.maggie13 wrote:pusti to,znas kako Gundulic kaze ' ko bi gori,eto je doli..':Pmarcus-t wrote:Pusti to, nego ja maloprije gledam member list kad ono ti gore a ja ispod tebe.
2015-10-07
to se kaze "pusti neka oci govore" :Dmarcus-t wrote:Ne kužim ti ja ovaj zadnji znak. Jesu li to oči i usta ili su sise i pupak?maggie13 wrote:zato sad stavi sliku svoju,da se ne ohladim..:Pmarcus-t wrote:Da ne znam da se pališ na mene samo radi mojih mišića još bih se i zaljubio.maggie13 wrote:Kad ja samo pametno zborim 8-)marcus-t wrote:Da bi riječ jednu rekao. Dobra izreka.maggie13 wrote:pusti to,znas kako Gundulic kaze ' ko bi gori,eto je doli..':Pmarcus-t wrote:Pusti to, nego ja maloprije gledam member list kad ono ti gore a ja ispod tebe.
2014-04-12
A djeca se malo zaigrala jebiga no ja sam uvjeren da će marcus primiti barem jednu deseteročlanu obitelj pod svoj krov da pokaže da je on u pravu!! jel tako v marcuse :))))omni wrote:Pssst ovo sad postaje komicno. Ljevicari dizali demonstracije po gradovima EU za podrsku izbjeglicama, sad nema mjesta za iste al se nitko ne nudi da ih primi doma, sve se zavuklo po misjim rupama , igrali za kapitalizam, korporacije, liberale i novi svjetski poredak po zapadnom planu. Pobjegli od prvih rezultata, pricelles.tre911 wrote:pa tek si došo bem te ludog i nije te niko pošteno izvrjeđao a ti već oćeš otići :(marcus-t wrote:Auuu što će ovaj forum opustjeti uskoro. Jel tako Tre?
Guest- Guest
Tvoje govore i previše.maggie13 wrote:to se kaze "pusti neka oci govore" :Dmarcus-t wrote:Ne kužim ti ja ovaj zadnji znak. Jesu li to oči i usta ili su sise i pupak?maggie13 wrote:zato sad stavi sliku svoju,da se ne ohladim..:Pmarcus-t wrote:Da ne znam da se pališ na mene samo radi mojih mišića još bih se i zaljubio.maggie13 wrote:Kad ja samo pametno zborim 8-)marcus-t wrote:Da bi riječ jednu rekao. Dobra izreka.maggie13 wrote:pusti to,znas kako Gundulic kaze ' ko bi gori,eto je doli..':Pmarcus-t wrote:Pusti to, nego ja maloprije gledam member list kad ono ti gore a ja ispod tebe.
2015-10-07
Svidja mi se ova direktiva.
Konacno ce zadrti naciradikali poput trea, megi i slicnih skoncati iza brave.
Konacno ce zadrti naciradikali poput trea, megi i slicnih skoncati iza brave.
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Direktiva 'koja će promijeniti život milijunima građana EU'
» Američke škole će od roditelja štititi djecu koja žele promijeniti spol i rasu
» Orban odgovorio na prijetnje iz Belgije: Borit ćemo se protiv onih koji žele promijeniti kršćanski identitet Europe
» Nemci napali Nojera zbog Tompsona: Pevaš pesme čoveka koji slavi zločine ustaša i ubijanje Srba
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Američke škole će od roditelja štititi djecu koja žele promijeniti spol i rasu
» Orban odgovorio na prijetnje iz Belgije: Borit ćemo se protiv onih koji žele promijeniti kršćanski identitet Europe
» Nemci napali Nojera zbog Tompsona: Pevaš pesme čoveka koji slavi zločine ustaša i ubijanje Srba
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
Page 1 of 8