SLAVA UKRAINI! RUssia Today na Aparatima
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: SLAVA UKRAINI! RUssia Today na Aparatima
Izuzetno glup potez Vide i Vukojevića.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Hehe ničim izazvan provocirati domaćina SP koji je upravo postao vlasnik trećina drzave...
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Hehe ničim izazvan provocirati domaćina SP koji je upravo postao vlasnik trećina drzave...
nogometaška pamet :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..koliki im je IQ...ne vjerujem da su imali kakvu najmjeru..ono nafukali ih ovi iz dinama kijeva ukrajinci nasli dvije budale preko kojih mogu....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:..koliki im je IQ...ne vjerujem da su imali kakvu najmjeru..ono nafukali ih ovi iz dinama kijeva ukrajinci nasli dvije budale preko kojih mogu....
otprilike to
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa vida je rekao..'nismo htjeli..'..pa mu vjerujem,..sigoerno ih nazvao neki ukrajinski prijatelj ili prijatelji po sistemu..'aj ne budite pederi pa recite to nece vam nitko nista'epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..koliki im je IQ...ne vjerujem da su imali kakvu najmjeru..ono nafukali ih ovi iz dinama kijeva ukrajinci nasli dvije budale preko kojih mogu....
otprilike to
2015-09-08
To je normalno.
Rusi su Srbi, a mi smo Hrvati i mrzimo Srbe.
Rusi su Srbi, a mi smo Hrvati i mrzimo Srbe.
crvenkasti-
2014-04-17
Ukrajinski neofašisti nasli pravo drustvo
Gle titione zvijezde i kokarde skupa kao nekada od 41 na ovamoSora wrote:Ukrajinski neofašisti nasli pravo drustvo
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Vidi sore kako je lep i zgodan sa petokrakom na čelu
šteta jer rusi mrze engleze i sigurno bi svi navijali za nas, ovako...epikur37 wrote:Kermit wrote:Hehe ničim izazvan provocirati domaćina SP koji je upravo postao vlasnik trećina drzave...
Kermit-
2014-04-17
ma navijat ce...cak su neki rusi rekli da razumiju vidu i vukojevica koji su igrali za dinamo kijev koji se smatra proukrajinskim klubom za razliku od šahtjara koji se smatra bliskim rusima...Kermit wrote:šteta jer rusi mrze engleze i sigurno bi svi navijali za nas, ovako...epikur37 wrote:Kermit wrote:Hehe ničim izazvan provocirati domaćina SP koji je upravo postao vlasnik trećina drzave...
2015-09-08
Ma hoće jer mrze ove iz dna duše, kao i pola planete, ali ovo je bilo maloumnovuksadinare wrote:ma navijat ce...cak su neki rusi rekli da razumiju vidu i vukojevica koji su igrali za dinamo kijev koji se smatra proukrajinskim klubom za razliku od šahtjara koji se smatra bliskim rusima...Kermit wrote:šteta jer rusi mrze engleze i sigurno bi svi navijali za nas, ovako...epikur37 wrote:Kermit wrote:Hehe ničim izazvan provocirati domaćina SP koji je upravo postao vlasnik trećina drzave...
Kermit-
2014-04-17
gle kermit..znas i sam da nogometasi(vecian ne svi) nisu cvijet inteligentnosti...ja vjerujem d aovi nisu htjeli provocirati ruje vec da su pali pod nagovore ukrajinaca mislim na igrace,navijace a mozd ai funkcionere dinama kijeva da u kakvoj prigodi nesto kazu za ukrajinu..i nagovori si vjerojatno bili kako sma rekao u stilu..'ajde to recite ne budite pederi bit cete ovdje junaci,jos vise cete biti popularni'..a nogometasi ko nogometasi kad im spomenes popularnost,tapsanje padaju na to narocito oni sa nizim IQKermit wrote:Ma hoće jer mrze ove iz dna duše, kao i pola planete, ali ovo je bilo maloumnovuksadinare wrote:ma navijat ce...cak su neki rusi rekli da razumiju vidu i vukojevica koji su igrali za dinamo kijev koji se smatra proukrajinskim klubom za razliku od šahtjara koji se smatra bliskim rusima...Kermit wrote:šteta jer rusi mrze engleze i sigurno bi svi navijali za nas, ovako...epikur37 wrote:Kermit wrote:Hehe ničim izazvan provocirati domaćina SP koji je upravo postao vlasnik trećina drzave...
2015-09-08
Ma znam, Vida je polagao vozački 10 puta, ali opet...dobro je prošlovuksadinare wrote:gle kermit..znas i sam da nogometasi(vecian ne svi) nisu cvijet inteligentnosti...ja vjerujem d aovi nisu htjeli provocirati ruje vec da su pali pod nagovore ukrajinaca mislim na igrace,navijace a mozd ai funkcionere dinama kijeva da u kakvoj prigodi nesto kazu za ukrajinu..i nagovori si vjerojatno bili kako sma rekao u stilu..'ajde to recite ne budite pederi bit cete ovdje junaci,jos vise cete biti popularni'..a nogometasi ko nogometasi kad im spomenes popularnost,tapsanje padaju na to narocito oni sa nizim IQKermit wrote:Ma hoće jer mrze ove iz dna duše, kao i pola planete, ali ovo je bilo maloumnovuksadinare wrote:ma navijat ce...cak su neki rusi rekli da razumiju vidu i vukojevica koji su igrali za dinamo kijev koji se smatra proukrajinskim klubom za razliku od šahtjara koji se smatra bliskim rusima...Kermit wrote:šteta jer rusi mrze engleze i sigurno bi svi navijali za nas, ovako...epikur37 wrote:
Kermit-
2014-04-17
recimo plenkovic je vec nesto drugo..koji odista ne voli rusiju bez obzira na sefove...jer su mu na zapadu isprali mozak..a i radi svoje proslosti ono tipa mama lekarka,otac imao polozaje u partiji,firmama..pa rus-komunist i tako to.. ..to znaju i rusi pa njima izjave vide i vukojevica kroz jedno uslo kroz drugo izaslo a i ova dvojica su inace bili vise godina u ukrajini pa shodno tome pritisak i tako toKermit wrote:Ma znam, Vida je polagao vozački 10 puta, ali opet...dobro je prošlovuksadinare wrote:gle kermit..znas i sam da nogometasi(vecian ne svi) nisu cvijet inteligentnosti...ja vjerujem d aovi nisu htjeli provocirati ruje vec da su pali pod nagovore ukrajinaca mislim na igrace,navijace a mozd ai funkcionere dinama kijeva da u kakvoj prigodi nesto kazu za ukrajinu..i nagovori si vjerojatno bili kako sma rekao u stilu..'ajde to recite ne budite pederi bit cete ovdje junaci,jos vise cete biti popularni'..a nogometasi ko nogometasi kad im spomenes popularnost,tapsanje padaju na to narocito oni sa nizim IQKermit wrote:Ma hoće jer mrze ove iz dna duše, kao i pola planete, ali ovo je bilo maloumnovuksadinare wrote:ma navijat ce...cak su neki rusi rekli da razumiju vidu i vukojevica koji su igrali za dinamo kijev koji se smatra proukrajinskim klubom za razliku od šahtjara koji se smatra bliskim rusima...Kermit wrote:
šteta jer rusi mrze engleze i sigurno bi svi navijali za nas, ovako...
2015-09-08
Ono kad ti pamet ode u noge pa ne ostaje puno u glavi. Vida i Vukojević su kao sličice iz životinjskog carstva. Telac i majmun.
..inace plenki i jandrokovic idu u moskvu na 1/2-finale... ..moraju kad su dali obecanje prije 1/4-finala nadajuci se da ce nas ruje izbaciti pa oni imaju izgovor..'mi smo htjeli lai jbg suci nisu dali' ...sad bu se rostiljali tamo..
2015-09-08
vuksadinare wrote:..koliki im je IQ...
Vida ima teleći pogled, toliki mu je otprilike IQ.
catabbath-
2015-08-22
Samo pravac Patika ili ovi tamburaši Vranac, Kas, Slavonia Band, par boca viskija i osvojio si ga.Kermit wrote:Ma znam, Vida je polagao vozački 10 puta, ali opet...dobro je prošlovuksadinare wrote:gle kermit..znas i sam da nogometasi(vecian ne svi) nisu cvijet inteligentnosti...ja vjerujem d aovi nisu htjeli provocirati ruje vec da su pali pod nagovore ukrajinaca mislim na igrace,navijace a mozd ai funkcionere dinama kijeva da u kakvoj prigodi nesto kazu za ukrajinu..i nagovori si vjerojatno bili kako sma rekao u stilu..'ajde to recite ne budite pederi bit cete ovdje junaci,jos vise cete biti popularni'..a nogometasi ko nogometasi kad im spomenes popularnost,tapsanje padaju na to narocito oni sa nizim IQKermit wrote:Ma hoće jer mrze ove iz dna duše, kao i pola planete, ali ovo je bilo maloumnovuksadinare wrote:ma navijat ce...cak su neki rusi rekli da razumiju vidu i vukojevica koji su igrali za dinamo kijev koji se smatra proukrajinskim klubom za razliku od šahtjara koji se smatra bliskim rusima...Kermit wrote:
šteta jer rusi mrze engleze i sigurno bi svi navijali za nas, ovako...
Guest- Guest
Što fali slavonia bendu? Bocu viskija mijenjam rado sa litrom domaće rakije, ko voli viski njemu dobro a i ja profitirao :DFénix wrote:Samo pravac Patika ili ovi tamburaši Vranac, Kas, Slavonia Band, par boca viskija i osvojio si ga.Kermit wrote:Ma znam, Vida je polagao vozački 10 puta, ali opet...dobro je prošlovuksadinare wrote:gle kermit..znas i sam da nogometasi(vecian ne svi) nisu cvijet inteligentnosti...ja vjerujem d aovi nisu htjeli provocirati ruje vec da su pali pod nagovore ukrajinaca mislim na igrace,navijace a mozd ai funkcionere dinama kijeva da u kakvoj prigodi nesto kazu za ukrajinu..i nagovori si vjerojatno bili kako sma rekao u stilu..'ajde to recite ne budite pederi bit cete ovdje junaci,jos vise cete biti popularni'..a nogometasi ko nogometasi kad im spomenes popularnost,tapsanje padaju na to narocito oni sa nizim IQKermit wrote:Ma hoće jer mrze ove iz dna duše, kao i pola planete, ali ovo je bilo maloumnovuksadinare wrote:
ma navijat ce...cak su neki rusi rekli da razumiju vidu i vukojevica koji su igrali za dinamo kijev koji se smatra proukrajinskim klubom za razliku od šahtjara koji se smatra bliskim rusima...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» TRUMP ako bude predsjednik zabranit će uvoz muslimana u USA. RUssia Today na aparatima
» Slava Ukraini, ekipa uljuđena verzija HDZa u odjelima i na makrobiotici...
» Uk blokirala racune Russia Today
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
» Russia Today ponosno- 250 000 muslimana oko najveće đamije u Moskvi se klanjalo ..
» Slava Ukraini, ekipa uljuđena verzija HDZa u odjelima i na makrobiotici...
» Uk blokirala racune Russia Today
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
» Russia Today ponosno- 250 000 muslimana oko najveće đamije u Moskvi se klanjalo ..
Page 3 of 11