SLAVA UKRAINI! RUssia Today na Aparatima
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: SLAVA UKRAINI! RUssia Today na Aparatima
Pa sta ce vucko, usrao je vlastitu repku sad mu jedino preostaje da navija za Island, Argentinu, Rusiju, Engleze, Dansku i FR da pokaže kako je domoljuban, kreten...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eno ona budala gastarbajterska što sam je citirao reče da su Srbi krivi a ne Hrvati i Rusi.claire wrote:Sad će one, samo što nisu. :joker:Nego, da se uozbiljimo. Nitko normalan ne krivi vas, nema ni razloga. Problem je što Jupiter Bem i slični, ne znam kako bih ih nazvala, potiču skučeniji dio nacije na preveliko angažiranje oko naših problema. Da budem preciznija, potiču netrpeljivost i namjerno pojačavaju animozitete.dzango wrote:Ја sam uvek kriv i nemam ništa protiv da volim susedke, ako treba i više puta.claire wrote:"Nisam kriv i volim naše susjed(k)e!"dzango wrote:Маni me suseda. Bolje susedke.claire wrote:
Odbaci nametnuti ti osjećaj krivnje i vikni na sav glas: "Nisam kriv i volim naše susjede!"
Zato, tko je normalan i neutralan, uvijek je dobrodošao. Zatrovanost šteti svima.
Sasvim je normalno da Srbi navijaju za Ruse jer su i Rusi navijali za Srbe i stadionom se orilo Srbija iako je naših bilo samo par hiljada. U isto vreme su Hrvati u svlačionici pevalu Tompsona i obećavali Srbima handjob.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ijs.. bas si zlopamtilodzango wrote:Eno ona budala gastarbajterska što sam je citirao reče da su Srbi krivi a ne Hrvati i Rusi.claire wrote:Sad će one, samo što nisu. :joker:Nego, da se uozbiljimo. Nitko normalan ne krivi vas, nema ni razloga. Problem je što Jupiter Bem i slični, ne znam kako bih ih nazvala, potiču skučeniji dio nacije na preveliko angažiranje oko naših problema. Da budem preciznija, potiču netrpeljivost i namjerno pojačavaju animozitete.dzango wrote:Ја sam uvek kriv i nemam ništa protiv da volim susedke, ako treba i više puta.claire wrote:"Nisam kriv i volim naše susjed(k)e!"dzango wrote:
Маni me suseda. Bolje susedke.
Zato, tko je normalan i neutralan, uvijek je dobrodošao. Zatrovanost šteti svima.
Sasvim je normalno da Srbi navijaju za Ruse jer su i Rusi navijali za Srbe i stadionom se orilo Srbija iako je naših bilo samo par hiljada. U isto vreme su Hrvati u svlačionici pevalu Tompsona i obećavali Srbima handjob.
2015-08-15
Lako je tebi. Ne bi ja da mi ga gubavim prstima dira konobarska loša kopija Željka Bebeka.kaja wrote:Ijs.. bas si zlopamtilodzango wrote:Eno ona budala gastarbajterska što sam je citirao reče da su Srbi krivi a ne Hrvati i Rusi.claire wrote:Sad će one, samo što nisu. :joker:Nego, da se uozbiljimo. Nitko normalan ne krivi vas, nema ni razloga. Problem je što Jupiter Bem i slični, ne znam kako bih ih nazvala, potiču skučeniji dio nacije na preveliko angažiranje oko naših problema. Da budem preciznija, potiču netrpeljivost i namjerno pojačavaju animozitete.dzango wrote:Ја sam uvek kriv i nemam ništa protiv da volim susedke, ako treba i više puta.claire wrote:
"Nisam kriv i volim naše susjed(k)e!"
2014-04-19
Ajme, džani, pa vi stvarno živite na staroj slavi Ta pjesma je odavno postala simbol otpora i pobjede, a stihove ne možemo naknadno mijenjat. To kad se budemo drugi put branili, ne daj, Bože (što nekako sumnjam, prije ćemo nestat), pa da pjevamo budućim/potencijalnim agresorima.dzango wrote:Eno ona budala gastarbajterska što sam je citirao reče da su Srbi krivi a ne Hrvati i Rusi.claire wrote:Sad će one, samo što nisu. :joker:Nego, da se uozbiljimo. Nitko normalan ne krivi vas, nema ni razloga. Problem je što Jupiter Bem i slični, ne znam kako bih ih nazvala, potiču skučeniji dio nacije na preveliko angažiranje oko naših problema. Da budem preciznija, potiču netrpeljivost i namjerno pojačavaju animozitete.dzango wrote:Ја sam uvek kriv i nemam ništa protiv da volim susedke, ako treba i više puta.claire wrote:"Nisam kriv i volim naše susjed(k)e!"dzango wrote:
Маni me suseda. Bolje susedke.
Ne shvaćat sve preosobno, ti si ionako u Begešu u to vrijeme djevojke hvatao.
2014-04-12
O kome konkretno pričaš? :)dzango wrote:Lako je tebi. Ne bi ja da mi ga gubavim prstima dira konobarska loša kopija Željka Bebeka.kaja wrote:Ijs.. bas si zlopamtilodzango wrote:Eno ona budala gastarbajterska što sam je citirao reče da su Srbi krivi a ne Hrvati i Rusi.claire wrote:Sad će one, samo što nisu. :joker:Nego, da se uozbiljimo. Nitko normalan ne krivi vas, nema ni razloga. Problem je što Jupiter Bem i slični, ne znam kako bih ih nazvala, potiču skučeniji dio nacije na preveliko angažiranje oko naših problema. Da budem preciznija, potiču netrpeljivost i namjerno pojačavaju animozitete.dzango wrote:
Ја sam uvek kriv i nemam ništa protiv da volim susedke, ako treba i više puta.
2015-08-15
Та pesma vam je simbol bilo čega? Jebote koja dubioza. Kao kada bi nama simbol bio Baja Mali Knindža.claire wrote:Ajme, džani, pa vi stvarno živite na staroj slavi Ta pjesma je odavno postala simbol otpora i pobjede, a stihove ne možemo naknadno mijenjat. To kad se budemo drugi put branili, ne daj, Bože (što nekako sumnjam, prije ćemo nestat), pa da pjevamo budućim/potencijalnim agresorima.dzango wrote:Eno ona budala gastarbajterska što sam je citirao reče da su Srbi krivi a ne Hrvati i Rusi.claire wrote:Sad će one, samo što nisu. :joker:Nego, da se uozbiljimo. Nitko normalan ne krivi vas, nema ni razloga. Problem je što Jupiter Bem i slični, ne znam kako bih ih nazvala, potiču skučeniji dio nacije na preveliko angažiranje oko naših problema. Da budem preciznija, potiču netrpeljivost i namjerno pojačavaju animozitete.dzango wrote:Ја sam uvek kriv i nemam ništa protiv da volim susedke, ako treba i više puta.claire wrote:
"Nisam kriv i volim naše susjed(k)e!"
Hoćeš da kažeš da sad ne vatam?
2014-04-19
koja pesma džani?
jel ova?
jel ova?
Nemate vi te o otporudzango wrote:Та pesma vam je simbol bilo čega? Jebote koja dubioza. Kao kada bi nama simbol bio Baja Mali Knindža.claire wrote:Ajme, džani, pa vi stvarno živite na staroj slavi Ta pjesma je odavno postala simbol otpora i pobjede, a stihove ne možemo naknadno mijenjat. To kad se budemo drugi put branili, ne daj, Bože (što nekako sumnjam, prije ćemo nestat), pa da pjevamo budućim/potencijalnim agresorima.dzango wrote:Eno ona budala gastarbajterska što sam je citirao reče da su Srbi krivi a ne Hrvati i Rusi.claire wrote:Sad će one, samo što nisu. :joker:Nego, da se uozbiljimo. Nitko normalan ne krivi vas, nema ni razloga. Problem je što Jupiter Bem i slični, ne znam kako bih ih nazvala, potiču skučeniji dio nacije na preveliko angažiranje oko naših problema. Da budem preciznija, potiču netrpeljivost i namjerno pojačavaju animozitete.dzango wrote:
Ја sam uvek kriv i nemam ništa protiv da volim susedke, ako treba i više puta.
Hoću, da...nije tako strašno, kao da bi više mogao i da smiješ
2014-04-12
Valjda. U isto vreme su Rusi protiv Kostarike i Šiptarske navijali za Srbiju da se orio stadion.Noor wrote:koja pesma džani?
jel ova?
Sutra ce za nas. A vucko ce za englesku :)dzango wrote:Valjda. U isto vreme su Rusi protiv Kostarike i Šiptarske navijali za Srbiju da se orio stadion.Noor wrote:koja pesma džani?
jel ova?
2015-08-15
Ima o otporu koliko hoćeš. Beograd je grad za koji se vodilo najviše bitki u celoj istoriji. Poslušaj jednom Tamo daleko i biće ti jasno o čemu pišem. Razlika je kao između Cece i onog Betovena što Palmi nije mogao da gostuje jer je ovaj jo bio mali.claire wrote:Nemate vi te o otporudzango wrote:Та pesma vam je simbol bilo čega? Jebote koja dubioza. Kao kada bi nama simbol bio Baja Mali Knindža.claire wrote:Ajme, džani, pa vi stvarno živite na staroj slavi Ta pjesma je odavno postala simbol otpora i pobjede, a stihove ne možemo naknadno mijenjat. To kad se budemo drugi put branili, ne daj, Bože (što nekako sumnjam, prije ćemo nestat), pa da pjevamo budućim/potencijalnim agresorima.dzango wrote:Eno ona budala gastarbajterska što sam je citirao reče da su Srbi krivi a ne Hrvati i Rusi.claire wrote:
Sad će one, samo što nisu. :joker:Nego, da se uozbiljimo. Nitko normalan ne krivi vas, nema ni razloga. Problem je što Jupiter Bem i slični, ne znam kako bih ih nazvala, potiču skučeniji dio nacije na preveliko angažiranje oko naših problema. Da budem preciznija, potiču netrpeljivost i namjerno pojačavaju animozitete.
Hoću, da...nije tako strašno, kao da bi više mogao i da smiješ
Mogu ja nego ne da žena. Pitanje je bilo retoričko.
2014-04-19
Sutra se igra? E jebiga, ne mogu da gledam. Videćemo za koga će Rusi. Mislim da će biti prilično neutralni. Zahvalite onim dvema budalama.kaja wrote:Sutra ce za nas. A vucko ce za englesku :)dzango wrote:Valjda. U isto vreme su Rusi protiv Kostarike i Šiptarske navijali za Srbiju da se orio stadion.Noor wrote:koja pesma džani?
jel ova?
2014-04-19
u srijedu u 20:00
sutra je francuska-belgija
sutra je francuska-belgija
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
9. jul 2018 | 23:43 [size=14]» 23:51
[/size]
Slava Ukrajini, Beograd gori: Vida ponovo
http://www.telegraf.rs/sport/rusija-2018/vesti-rusija-2018/2973765-slava-ukrajini-beograd-gori-vida-ponovo-provocirao-ruse-pa-zapevao-srpske-narodnjake-video
ova svinja je obican bolesnik
kao sto sam ga i proceinio
jebi se mater bolesnu, koji ti je q bolesniku
slavite svoje sta se koji q kaci za nas i nije jedini
i to sto je naklonjeno fudbalsoj, sportskoj hrvatskoj
vi ukenjate svojim " proslavama "
jebala te ukrajina, rusija, srbija, beograd, jebi si mater kretnu
u startu sam napisao da je jedna ogavna masa
i bio sam u pravu, on je ogavniji od bilo kakve pretpostavke
[/size]
Slava Ukrajini, Beograd gori: Vida ponovo
http://www.telegraf.rs/sport/rusija-2018/vesti-rusija-2018/2973765-slava-ukrajini-beograd-gori-vida-ponovo-provocirao-ruse-pa-zapevao-srpske-narodnjake-video
ova svinja je obican bolesnik
kao sto sam ga i proceinio
jebi se mater bolesnu, koji ti je q bolesniku
slavite svoje sta se koji q kaci za nas i nije jedini
i to sto je naklonjeno fudbalsoj, sportskoj hrvatskoj
vi ukenjate svojim " proslavama "
jebala te ukrajina, rusija, srbija, beograd, jebi si mater kretnu
u startu sam napisao da je jedna ogavna masa
i bio sam u pravu, on je ogavniji od bilo kakve pretpostavke
Guest- Guest
boli nas q vise da li cete propasti ili cete biti prvaci
jebite se
navijam za englesku
u stvari navijam protiv hrvatske,
do sada sam navijao protiv hr. protivnika
jebite se
navijam za englesku
u stvari navijam protiv hrvatske,
do sada sam navijao protiv hr. protivnika
Guest- Guest
Vida nemože pričekati da završi prvenstvo pa da onda slavi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jebo ga beograd u sred pederske goozice
slavi svoje nas zaboravi picko ljigava
slavi svoje nas zaboravi picko ljigava
Last edited by pizzon on 10/7/2018, 00:20; edited 2 times in total
Guest- Guest
el on slavi pobedu hrvatske ili pretpostavku da mi kao patimo
svasta u picku materinu, bolestan covek, boli nas Q
to ni u promilima nije prisutno ni juce ni danas u nasim zivotima
Guest- Guest
Aj šta se uzbuđuješ možda ga sad suspendiraju
Koga briga
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Daj nemoj fuflat i sekirat sepizzon wrote:el on slavi pobedu hrvatske ili pretpostavku da mi kao patimo
Malo je glup jbg al dobro igra :)
2015-08-15
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» TRUMP ako bude predsjednik zabranit će uvoz muslimana u USA. RUssia Today na aparatima
» Slava Ukraini, ekipa uljuđena verzija HDZa u odjelima i na makrobiotici...
» Uk blokirala racune Russia Today
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
» Russia Today ponosno- 250 000 muslimana oko najveće đamije u Moskvi se klanjalo ..
» Slava Ukraini, ekipa uljuđena verzija HDZa u odjelima i na makrobiotici...
» Uk blokirala racune Russia Today
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
» Russia Today ponosno- 250 000 muslimana oko najveće đamije u Moskvi se klanjalo ..
Page 9 of 11