SLAVA UKRAINI! RUssia Today na Aparatima
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: SLAVA UKRAINI! RUssia Today na Aparatima
Daj nemoj fuflat i sekirat sepizzon wrote:el on slavi pobedu hrvatske ili pretpostavku da mi kao patimo
svasta u picku materinu, bolestan covek, boli nas Q
to ni u promilima nije prisutno ni juce ni danas u nasim zivotima
Malo je glup jbg al dobro igra :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vida radi gluposti, to je tocnopizzon wrote:el on slavi pobedu hrvatske ili pretpostavku da mi kao patimo
ali da vi patite, to nije pretpostavka, nego ziva istina
ne bi mi ni znali da nam sami ne pokazujete
kaja wrote:Daj nemoj fuflat i sekirat sepizzon wrote:el on slavi pobedu hrvatske ili pretpostavku da mi kao patimo
zar nije bolesno da se slavi na nacin kojim se apostrofira narod koji nema veze sa temom
niti je tacno da je sva srbija navijala za rusiju, ne ni za hrvatsku, to je na kraju intimno pitanje
Guest- Guest
cim cujem bosanske glasove u tv. emisiji ja menjam kanal
Last edited by pizzon on 10/7/2018, 00:26; edited 1 time in total
Guest- Guest
Valjda je čuo da vucko pati, a mozda mu fali samo provod u Bgpizzon wrote:kaja wrote:Daj nemoj fuflat i sekirat sepizzon wrote:el on slavi pobedu hrvatske ili pretpostavku da mi kao patimo
zar nije bolesno da se slavi na nacin kojim se apostrofira narod koji nema veze sa temom
niti je tacno da je sva srbija navijala za rusiju, ne ni za hrvatsku, to je na kraju intimno pitanje
Pitaj boga jel on to zlonamjerno, dobronamjerno, ne mogu shvatiti iz priloženoga
Al sta da radimo, da ih na faks šaljemo prije mundijala:)
2015-08-15
Ja gađam tv.pizzon wrote:cim cujem bosanske glasove u tv. emisiji ja menjam kanal
2015-08-15
kaja wrote:Valjda je čuo da vucko pati, a mozda mu fali samo provod u Bgpizzon wrote:kaja wrote:Daj nemoj fuflat i sekirat sepizzon wrote:el on slavi pobedu hrvatske ili pretpostavku da mi kao patimo
Pitaj boga jel on to zlonamjerno, dobronamjerno, ne mogu shvatiti iz priloženoga
Guest- Guest
kaja wrote:Ja gađam tv.pizzon wrote:cim cujem bosanske glasove u tv. emisiji ja menjam kanal
Guest- Guest
pizzon wrote:cim cujem bosanske glasove u politickoj emisiji ja menjam kanal
Užas od "intelekta" i gostiju...pa do tvrdnji
Guest- Guest
Noor wrote:vida radi gluposti, to je tocnopizzon wrote:el on slavi pobedu hrvatske ili pretpostavku da mi kao patimo
ali da vi patite, to nije pretpostavka, nego ziva istina
ne bi mi ni znali da nam sami ne pokazujete
koga vam pokazuju
informer vam prezentuje istinu, ajde
istina je ??
normalno da je vecina uzdrzana od javnog stava
jednostavno vecina se povukla i nema javno stav, sto ne znaci da je za hrvatsku, ili da je bila za rusiju
medjutim, ovakvo ponasanje, ubacivanje srbije u negativnom kontekstu prilikom slavlja, prvo je glupo,
a drugo razocaravajuce
Guest- Guest
A ne možes, doduše jedino mu je dalic mogao mobitel oduzetipizzon wrote:kaja wrote:Valjda je čuo da vucko pati, a mozda mu fali samo provod u Bgpizzon wrote:kaja wrote:Daj nemoj fuflat i sekirat sepizzon wrote:el on slavi pobedu hrvatske ili pretpostavku da mi kao patimo
I zabraniti drugima da mu posude svoj .
2015-08-15
ŠEŠELJ: Razumem što Kolinda vrcka pred Medvedevim -
NE RAZUMEM SRPSKA GO*NA ŠTO NAVIJAJU ZA HRVATE!
a ti si doso i unistavas mi drzavu i narod
sta sa time da radimo ??
Guest- Guest
Veći je problem za nas jer bi mogao biti suspendiran ok ima zamjena ali ovo dan dva prije utakmice s Englezima za polufinale jednostavno nepotrebno opterećenje za sve nas
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A ne bi, al zbilja bi mu mogli internet vezu prekinuti.RayMabus wrote:Veći je problem za nas jer bi mogao biti suspendiran ok ima zamjena ali ovo dan dva prije utakmice s Englezima za polufinale jednostavno nepotrebno opterećenje za sve nas
2015-08-15
Ili dečku dati neki lažni mobitel , da se igra
2015-08-15
Mogao bi mogao bi dobit suspenziju radi ovog novog snimkakaja wrote:A ne bi, al zbilja bi mu mogli internet vezu prekinuti.RayMabus wrote:Veći je problem za nas jer bi mogao biti suspendiran ok ima zamjena ali ovo dan dva prije utakmice s Englezima za polufinale jednostavno nepotrebno opterećenje za sve nas
Previše se zajebaje i onda to još stavi na mobitel i pošalje u eter
Ja mislim da njemu slijedi suspenzija
2014-04-11
Ej, to je ista snimka mislim, al on pozdravlja nakon Ukrajine neku kafanu Beograd u Kijevu gdje se ocito opušta :)
On ne provocira nego je malo tupav ..
2015-08-15
To će FIFA sutra procijenitikaja wrote:Ej, to je ista snimka mislim, al on pozdravlja nakon Ukrajine neku kafanu Beograd u Kijevu gdje se ocito opušta :)
2014-04-11
Daklem , koliko mogu primjetiti za sankcije Vidi i Vukojevicu su oni koji su najglasniji u borbi protiv cardaka. Cudno?? Mozda i ne, naime u vrhu FIFA sjedi i Boban koji je kao borac protiv cardaka i mocvare. Doma tako a sjedi u najkorumpiranoj planetarnoj organizaciji., Vukojevic je i novcano kaznjen?? Zasto??? Od kada je zabranjeno spominjati i pozdravljati drzavu koja je clan UN i svih svjetskih i europskih asocijacija??? Zemlju protiv cijeg spominjanja ne postoji nikakova odluka , niti vijeca siguornosti, niti europskog niti nekog drugog vijeca, suda i sl. Koji je krimen??? Los kucni odgoj??? Neukus??? Jako zanimljivo. Jos zanimljivije reakcije iz DNRH. Kila mozga????Boban je tipican primjer hrvatskog govneta. Jedno doma drugo tamo gdje je mast. Plenkovic, cijela politicka nomeklatura...... prodavacica u Komzum-u....... Skovacin Joso.......tststtststtstsss dobro je vama jos uvijek. DA, prije pljuvanja i vrijedjanja na osobnoj razini ,molim navesti kojim zakonom, odlukom ili necim takovim je zabranjeno pominjanje Ukrajine, Kamerun-a ili Mongolije.
2014-04-14
To je stvar zdravog razuma ne jesti govna u tuđoj hiži. Za nogometaše je jasno, oni su uglavnom low IQ ali očito nisu usamljeni. Btw. zašto si vi wannabe čardak domoljubi iz susjednih država makar ne nabavite hrtvatsku tipkovnicu za početak?
catabbath-
2015-08-22
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» TRUMP ako bude predsjednik zabranit će uvoz muslimana u USA. RUssia Today na aparatima
» Slava Ukraini, ekipa uljuđena verzija HDZa u odjelima i na makrobiotici...
» Uk blokirala racune Russia Today
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
» Russia Today ponosno- 250 000 muslimana oko najveće đamije u Moskvi se klanjalo ..
» Slava Ukraini, ekipa uljuđena verzija HDZa u odjelima i na makrobiotici...
» Uk blokirala racune Russia Today
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
» Russia Today ponosno- 250 000 muslimana oko najveće đamije u Moskvi se klanjalo ..
Page 10 of 11