SLAVA UKRAINI! RUssia Today na Aparatima
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: SLAVA UKRAINI! RUssia Today na Aparatima
Eroo wrote:PS:
"Slava Ukrajini" je fašistički poklič, a "lijepa li si" je ustaška pesma...Onda se čude...
Aj Bosanac Zlovenski ne seri više i ne truj forum svojom zloćom.
S M R T F A Š I Z M U
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Suspenzija na vidiku i povratak kuci.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Takodje stetu u odnosima HR i RUS, ali ko da on nesto pa zna.
2014-08-25
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Yehudim wrote:O čemu pričaš?
Vida...video s Ogijem
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Serbinho-3 wrote:Suspenzija na vidiku i povratak kuci.
Serbinho-3 wrote:Takodje stetu u odnosima HR i RUS, ali ko da on nesto pa zna.
vlažni snovi, srbi na aparatima,
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
inače...stavlja se i neki link, bemuSerbinho-3 wrote:Suspenzija na vidiku i povratak kuci.
http://www.telegraf.rs/sport/rusija-2018/vesti-rusija-2018/2973338-nevidjeno-kladio-se-na-rusiju-za-100000-dinara-meridian-mu-vratio-novac
2014-08-25
Hrvatski navijač bacio krevet kroz prozor posle plasmana Kockastih u 1/2 finale Mundijala (VIDEO)
http://www.telegraf.rs/sport/rusija-2018/vesti-rusija-2018/2973308-hrvatski-navijac-bacio-krevet-kroz-prozor-posle-plasmana-kockastih-u-12-finale-mundijala-video?utm_source=nove_povezane_vesti&utm_medium=povezane&utm_campaign=nove_povezane_vesti&utm_content=1
http://www.telegraf.rs/sport/rusija-2018/vesti-rusija-2018/2973308-hrvatski-navijac-bacio-krevet-kroz-prozor-posle-plasmana-kockastih-u-12-finale-mundijala-video?utm_source=nove_povezane_vesti&utm_medium=povezane&utm_campaign=nove_povezane_vesti&utm_content=1
2014-08-25
http://www.telegraf.rs/sport/rusija-2018/vesti-rusija-2018/2973285-hrvatski-fudbaler-izazvao-diplomatski-incident-i-razbesne-ruse-uzvikom-iz-svlacionice-video?utm_source=nove_povezane_vesti&utm_medium=preporucene&utm_campaign=nove_povezane_vesti&utm_content=2
2014-08-25
Slava Ukrajini
Hvala Vida i hvala Ukrajini na podršci
Hvala Vida i hvala Ukrajini na podršci
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Točno trebala mi je snaga 40 miljona dušaLeteca Pegla wrote:ma referiram se na mabusove upise na onoj temi o nogometnom prvenstvu...Yehudim wrote:O čemu ti to ?
znam da je cak prijetio da ce vratiti krim ukrajni ili nesto..
https://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/555183/vida-i-vukojevic-prosli-samo-s-opomenom-nije-nam-bila-namjera-bilo-koga-uvrijediti
2014-04-11
Evo ovdje
https://www.ex-iskon-pleme.com/t27331p880-svjetsko-prvenstvo-u-nogometu
Prije nego je Vida dao gol ja sam stvarno zamolio Ukrajinu da navija za nas
I onda uleti kozak i zabije gol
Slava Ukrajini
https://www.ex-iskon-pleme.com/t27331p880-svjetsko-prvenstvo-u-nogometu
Prije nego je Vida dao gol ja sam stvarno zamolio Ukrajinu da navija za nas
I onda uleti kozak i zabije gol
Slava Ukrajini
2014-04-11
RayMabus wrote:Slava krajini
Hvala Vida i hvala krajini na podršci
Odjeb
Odjebite i vi sa svojom vračanjem
Doveli vraća da lopta neuđe u gol
Ono s Perišićem i stativom
Dvoboj vraćeva od tada
Doveli vraća da lopta neuđe u gol
Ono s Perišićem i stativom
Dvoboj vraćeva od tada
2014-04-11
e, nećeteYehudim wrote:RayMabus wrote:Slava krajini
Hvala Vida i hvala krajini na podršci
vratićemo mi krajinu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Bitno je da smo mi pobjedili
I nemojte više vraćati, navijanje i vraćanje nije isto
Dovedeš vraća pa to skuži drugi pa pokolj
Iscrpljujuće
I nemojte više vraćati, navijanje i vraćanje nije isto
Dovedeš vraća pa to skuži drugi pa pokolj
Iscrpljujuće
2014-04-11
FIFA potvrdila: Ništa od suspenzije, Vida može igrati protiv Engleske!
FIFA ipak nije odrezala suspenziju Domagoju Vidi.
Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić ipak će u polufinalu protiv Engleske imati na raspolaganju startni stoperski dvojac.
Domagoju Vidi je prijetila suspenzija od dvije utakmice nakon pro-ukrajinske poruke nakon utakmice s Rusijom, ali FIFA mu je izdala samo upozorenje.
''Možemo potvrditi da je disciplinsko vijeće izdalo upozorenje igraču Domagoju Vidi zbog video-poruke nakon utakmice između Rusije i Hrvatske'', stoji u priopćenju Fife.
Podsjetimo, u videu su Vida i Ognjen Vukojević poručili ''Slava Ukrajini'' te ''Ovo je pobjeda za Dinamo i Ukrajinu.''
To je razbjesnilo rusku javnost jer ''Slava Ukraini'' je poklič pod kojim se bori ukrajinska vojska, a znamo za dugogodišnje njihove napetosti s Rusima.
Članak 3 Fifina disciplinskog pravilnika zabranjuje "isticanje političkih slogana u bilo kakvom obliku", dok u članku 54 stoji da "svatko tko provocira javnost za vrijeme utakmice dobiva suspenziju na dvije utakmice i kažnjava ga se novačno s najmanje 5.000 švicarskih franaka".
Zbog sličnog postupka, Fifa je Švicarce Granita Xhaku i Xherdana Shaqirija kaznila novčanom kaznom. Švicarski dvojac albanskih korijena je kažnjen zbog nesportskog ponašanja na utakmici sa Srbijom. Kažnjeni su jer su golove slavili simboličnim pokazivanjem albanskog dvoglavog orla tijekom utakmice sa Srbijom.
"Žao mi je što je dio medija protumačio na ovakav način našu komunikaciju. Naravno da se nije radilo o političkoj poruci, već samo o zahvali za podršku iz Ukrajine gdje smo igrali dugi niz godina. Nije nam namjera bila bilo koga uvrijediti. Kroz karijeru sam igrao sa suigračima iz puno zemalja i sve ih iznimno poštujem, a kao što imam puno prijatelja u Ukrajini, tako ih imam i među Rusima te sam ponosan na sva ta prijateljstva.
Sretan sam što znam ruski jezik, uživam u ruskom gostoprimstvu na ovom natjecanju i duboko se nadam da ova izjava neće biti shvaćena kao ništa drugo nego poruka zahvale prijateljima iz Ukrajine na podršci, ne u utakmici protiv Rusije nego općenito na Svjetskom prvenstvu", poručio je Vida za stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.
Artur Petrosjan, ruski novinar koji piše za brojne ugledne medije (ESPN, BBC, New York Times, Guardian...) na Twitteru je nagovijestio kako bi ovaj video mogao promijeniti kompletnu sliku Hrvata u Rusiji.
"Zbog Vidinog i Vukojevićeva videa već je započelo anti-hrvatsko skandiranje u Moskvi. Tako to obično krene... Mislim da hrvatski navijači više neće biti tako sigurni u Rusiji, a dosad su se odlično zabavljali. A sve to zato jer je netko glup napravio nešto glupo", napisao je Petrosjan.
https://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsko-prvenstvo-2018/fifa-potvrdila-nista-od-suspenzije-vida-moze-igrati-protiv-engleske---523210.html
Guest- Guest
Upozorenje samo. Putin je gospodin. A malom neka dalic da nogom u guzicu prije spavanja. I iza uha.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Izuzetno glup potez Vide i Vukojevića.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» TRUMP ako bude predsjednik zabranit će uvoz muslimana u USA. RUssia Today na aparatima
» Slava Ukraini, ekipa uljuđena verzija HDZa u odjelima i na makrobiotici...
» Uk blokirala racune Russia Today
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
» Russia Today ponosno- 250 000 muslimana oko najveće đamije u Moskvi se klanjalo ..
» Slava Ukraini, ekipa uljuđena verzija HDZa u odjelima i na makrobiotici...
» Uk blokirala racune Russia Today
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
» Russia Today ponosno- 250 000 muslimana oko najveće đamije u Moskvi se klanjalo ..
Page 2 of 11