Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 53
Page 34 of 53 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 43 ... 53
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
To je karakter,volja,inat...svi za jednog jedan za sve ...
Ipak ima nesto u iskustvu,raketa,luka i zvijer 6 osvojenih lp i ne gube glavu samo tako...pogledajte mandzinu reakciju 3sec prije gola,pogled u pod ocajan jer lopta nije dosla do njega i onda u sekundi ulazi u pravi prostor i ujeda kao kobra...perisic se muci cijeli turnir i onda piva centrira,a ovaj preskace i zaobilazi 2,3 incestna smrada i poentira
Koka,zvijer,piva i broz u momcadi kola...
Ipak ima nesto u iskustvu,raketa,luka i zvijer 6 osvojenih lp i ne gube glavu samo tako...pogledajte mandzinu reakciju 3sec prije gola,pogled u pod ocajan jer lopta nije dosla do njega i onda u sekundi ulazi u pravi prostor i ujeda kao kobra...perisic se muci cijeli turnir i onda piva centrira,a ovaj preskace i zaobilazi 2,3 incestna smrada i poentira
Koka,zvijer,piva i broz u momcadi kola...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
viđe što su govna pokušala napraviti nakon mandžinog gola:
https://streamable.com/di6y2
sitting_bull-
2015-09-28
Croatia last population census was about 4.2m - the smallest country to play in a World Cup final since Uruguay 1950, and it's obviously a very different - and much bigger - football world since then. Astonishing achievement.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Lik je valjda na cijelom turniru jedva izgubio koju loptu...to je ono o cemu pricam,on sinoc proda loptu i sta nakon toga? trk i klizeci start kako bi je vratioSerbia Strong wrote:Luka modrić-najbolji i najveći igrač svih vremena sa ovih prostora...
ne kužim šta je on napravio sad opet tako bajno u razmaku od rusije do prolaska protiv engleza da se opet mora nasrati milijun članaka.. jel sam odveo HR u finale zabio hattrick? odigrao je dobro kao svi ostali i opet drugima ništa. uvijek uzima svjetla pozornice klošar mali, daj jednom u životu ostalima posveti malo pažnje ovo je sramotno već..fridrih_niche wrote:Naravno da nije...Serbia Strong wrote:Luka modrić-najbolji i najveći igrač svih vremena sa ovih prostora...
Al iskreno, da bi mu Zlatnu loptu za ovu godinu...
;)
2015-08-25
Ma ne može se niko pojedinačno istaknut...
Cila ekipa je bila dobra...
;)
Cila ekipa je bila dobra...
;)
Guest- Guest
ova najgora piva na svijetu ipak dala igrača utakmice perišiću.
2015-08-25
gol+asist+stativa...igrač utakmice...
najjače je bilo kada su čarli i pivarić u zadjim minuatma mrtvi hladno okretali engleze bez trunka panike ahahha...vičem izbij,napucaj loptu,ali ne ovi je hladno iznose kao da se igra trning
najjače je bilo kada su čarli i pivarić u zadjim minuatma mrtvi hladno okretali engleze bez trunka panike ahahha...vičem izbij,napucaj loptu,ali ne ovi je hladno iznose kao da se igra trning
sitting_bull wrote:viđe što su govna pokušala napraviti nakon mandžinog gola:
ne razumijem ovo, baš su se osramotili ovime..
kic wrote:sitting_bull wrote:viđe što su govna pokušala napraviti nakon mandžinog gola:
ne razumijem ovo, baš su se osramotili ovime..
prije je bilo pravilo ako si protivnici izađu van igrališta izvedeš centra i zabiješ gol koji bi priznali(čak sam to vidio na jednoj niželigaškpj tekmi)...sad sam nešto čitao da je to ukinuto...
Sjećate se, možda, slične situacije iz prvog kola SP-a. Španjolska protiv Portugala, Ronaldo je zabio za 3-3, svi su slavili osim Fontea koji je stajao uz aut liniju.
Pazio je da slučajno ne prijeđe crtu.
Odmah se pojavila teorija prema kojoj je to napravio kako bi spriječio Španjolce da brzo izvedu loptu. Isto je pokušala i Panama, baš protiv Engleske.
Englezi su protiv Tunisa strahovali od iste stvari, Kieran Trippier jedini nije slavio gol Harryja Kanea u 2-1 pobjedi.
Kad je stani-pani uvik neki hajdukovac s mudima. Ovaj put to je bio Ivan Perišić
Guest- Guest
Jaaaaavi seeee. Ali priznajem samo objašnjenje koje ima smisla iako znam da ga je od tebe teško očekivati. No, još si mali i s vremenom će ti sve doći iz guzice u glavu.scorpion wrote:Čmarend je mentalna sirotinja, ali je donekle u pravu. Mi smo sa panjevima u polufinalu. Ovoj reprezentaciji da nema Modrića bi ispala u onoj grupi sa smiješnom ArgentinomZeko wrote:Jesam stari, pogledao sam i ostala mi je u sjećanju utakmica protiv oslabljene Kolumbije koju su dobili na penale na jedvite jade. A mi smo daleko jači od te Kolumbije, a oni su najslabija ekipa na ovom SP-u protiv koje ćemo igrati. Velim ti, utakmica u kojoj apsolutno sve ovisi o nama i mi tu možemo jedino sami sebe pobijediti. Dakle, vidimn da si ti isti k'o i onaj zagorski kreten koji tvrdi da smo sa 10 panjeva došli do polufinala, ti pak veliš da smo sa lošom igrom došli do polufinala. OK, vrijeme je onda da proigramo, ma kakvi god da smo panjevi.
Javit ću ti se poslije tekme sa Engleskom, da mi objasniš gdje je zapelo i ko je kriv za ispadanje
Mi smo daleko bolja ekipa od engleza i to je to, vrlo jednostavno. Oni jedino mogu biti sretni kaj je to završilo samo sa 2-1, realno su drugo poluvrijeme i u produžecima 5 komada trebali dobiti. I još smo 95 minuta igrali sa 10 igrača protiv 12 njihovih. Jer, Strinić je našoj reprezentaciji napravio više panike nego cijela engleska reprezentacija. Nije to Strina kriv, ali čovjek je jednostavno zalutao u ovu reprezentaciju, to je užas od igrača. Niti jedan točan centaršut, od bar 10-ak prilika za to svaka lopta mu završi na prvom obranbenom, nijedna oduzeta lopta u obrani, drugim riječima - katastrofa. Piva, koji je također kurac od igrača, u ovih 25 minuta kol'ko je igrao, pokazao je da je za 3 klase bolji igrač od Strinića, onda vam je valjda svima jasno kakav je Strinić. Onaj Mbape će ga uništiti bude li Strinić igrao finale.
Zeko-
2015-08-26
https://www.facebook.com/fotbollskanalen/videos/10155799754457169/
Šteta samo šta ovog lupeža nije opizdija s staklenom bocom po glavi.
Šteta samo šta ovog lupeža nije opizdija s staklenom bocom po glavi.
Guest- Guest
Čak i navijači Barcelone žele da Modrić osvoji Zlatnu loptu jer bi ih to manje zaboljelo nego da Ronaldo ponovno podigne prestižni trofej ispred njihovog Lionela Messija.
Kevin Egan, novinar beIN Sporta, Modrića naziva genijem, liderom i ratnikom koji u potpunosti zaslužuje Zlatnu loptu. Isto smatra i argentinski novinar Roy Nemer.
"Čestitke Hrvatskoj, nevjerojatan uspjeh. Modrić jednostavno mora osvojiti Zlatnu loptu ove godine, nebitno kako završi finale. Nitko nije bio važniji za klub i državu od njega ove godine", piše talijanski novinar Carlo Garganese.
Bez konkurencije najveci HR igrac svih vremena...
Probudili su se sa srebrom,sanjaju zlato...
Kakva ekipa,kakvi decki,kakvi fajteri,svi za jednog jedan za sve...
Kevin Egan, novinar beIN Sporta, Modrića naziva genijem, liderom i ratnikom koji u potpunosti zaslužuje Zlatnu loptu. Isto smatra i argentinski novinar Roy Nemer.
"Čestitke Hrvatskoj, nevjerojatan uspjeh. Modrić jednostavno mora osvojiti Zlatnu loptu ove godine, nebitno kako završi finale. Nitko nije bio važniji za klub i državu od njega ove godine", piše talijanski novinar Carlo Garganese.
Bez konkurencije najveci HR igrac svih vremena...
Probudili su se sa srebrom,sanjaju zlato...
Kakva ekipa,kakvi decki,kakvi fajteri,svi za jednog jedan za sve...
Pa Lukica zaslužuje Zlatnu loptu za ovu godinu...
Iako je bankomat, kriminalac i varalica...
Al triba bit pošten i to priznat...
Drago mi je da vise niko ne spominje Pederka u tom kontekstu, jer bi to bila blasfemija...
A ovaj gore debil vuče opet paralale Strina - Plivaric...
Nema veze šta je Plivaric usa u 100.-oj minuti igrat protiv polumrtvih igrača, sve je to isto hahahahaha...
Idiot...
;)
Drago mi je da vise niko ne spominje Pederka u tom kontekstu, jer bi to bila blasfemija...
Nema veze šta je Plivaric usa u 100.-oj minuti igrat protiv polumrtvih igrača, sve je to isto hahahahaha...
Idiot...
;)
Guest- Guest
Strinić je ko prvi livi bek u finalu SP. Logikom nekih, najbolji je livi bek Hrvatske svih vremena, bolji od Jarnija.fridrih_niche wrote:Pa Lukica zaslužuje Zlatnu loptu za ovu godinu...
Idiot...
;)
Guest- Guest
Normalno da ne kužiš kad si pod br. 1 GLUP KO KURAC i kad pod br. 2 O NOGOMETU POJMA NEMAŠ. Idi ubij se klošarično retardirana.End wrote:ne kužim šta je on napravio sad opet tako bajno u razmaku od rusije do prolaska protiv engleza da se opet mora nasrati milijun članaka.. jel sam odveo HR u finale zabio hattrick? odigrao je dobro kao svi ostali i opet drugima ništa. uvijek uzima svjetla pozornice klošar mali, daj jednom u životu ostalima posveti malo pažnje ovo je sramotno već..fridrih_niche wrote:Naravno da nije...Serbia Strong wrote:Luka modrić-najbolji i najveći igrač svih vremena sa ovih prostora...
Al iskreno, da bi mu Zlatnu loptu za ovu godinu...
;)
eno javi se zove te onaj okorjeli debil na novu debatu da se vidi tko je veći debil od vas dvojice
2015-08-25
Ti si daleko najpametniji kad se uopće ne javiš. Zatonska prevara posrala te od glave do pete.End wrote:eno javi se zove te onaj okorjeli debil na novu debatu da se vidi tko je veći debil od vas dvojice
Zeko-
2015-08-26
Page 34 of 53 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 43 ... 53
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji