Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 53
Page 35 of 53 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 44 ... 53
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Ti si daleko najpametniji kad se uopće ne javiš. Zatonska prevara posrala te od glave do pete.End wrote:eno javi se zove te onaj okorjeli debil na novu debatu da se vidi tko je veći debil od vas dvojice
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Je, samo problem je u tome kaj Strinić nije igrao ni od 1-100-te minute, a izašao je van polumrtav. Sve je to isto hahahahaha ...fridrih_niche wrote:Pa Lukica zaslužuje Zlatnu loptu za ovu godinu...
Iako je bankomat, kriminalac i varalica...
Al triba bit pošten i to priznat...
Drago mi je da vise niko ne spominje Pederka u tom kontekstu, jer bi to bila blasfemija...
A ovaj gore debil vuče opet paralale Strina - Plivaric...
Nema veze šta je Plivaric usa u 100.-oj minuti igrat protiv polumrtvih igrača, sve je to isto hahahahaha...
Idiot...
;)
Zeko-
2015-08-26
to se nije vidjelo na prijenosu. englezi gospodski vidi se da su razina više od svihmuckodjubre wrote:svaka čast kako je suba u ovoj situaciji spasio gol jer je ostao pribran...da je i on otišao van terena slaviti sa siugračima gol bi priznali,mislim da je tako neko glupo pravilo
https://streamable.com/di6y2
muckodjubre wrote:Lik je valjda na cijelom turniru jedva izgubio koju loptu...to je ono o cemu pricam,on sinoc proda loptu i sta nakon toga? trk i klizeci start kako bi je vratioSerbia Strong wrote:Luka modrić-najbolji i najveći igrač svih vremena sa ovih prostora...
Ma doktor nad doktorima. Mogu samo da mu se sagnu hejteri. Nikada neko kao on nije dirigovao svojom ekipom na ovim prostorima, a puno velikih igrača ovde je igralo ovu igru...
Guest- Guest
Ovo je glupost i ne znam šta su englezi uopće pokušali izvest ovdje? U nogometu nema brzog centra i po pravilima nogometa, nakon gola, sa centra se može krenut tek kad su svi igrači na svojoj polovini.muckodjubre wrote:svaka čast kako je suba u ovoj situaciji spasio gol jer je ostao pribran...da je i on otišao van terena slaviti sa siugračima gol bi priznali,mislim da je tako neko glupo pravilo
https://streamable.com/di6y2
argentinski emdiji su mu rekli hrvatski di stefano..sto ej dovoljno..kad se zna da omaleni argetinac(kao modric) je dirigirao onim realom madridom koji ej bio nekoliko puta prvak europe uzastopno...a smatra se d aej di stefano najbolji veznjak svih vremenaSerbia Strong wrote:muckodjubre wrote:Lik je valjda na cijelom turniru jedva izgubio koju loptu...to je ono o cemu pricam,on sinoc proda loptu i sta nakon toga? trk i klizeci start kako bi je vratioSerbia Strong wrote:Luka modrić-najbolji i najveći igrač svih vremena sa ovih prostora...
Ma doktor nad doktorima. Mogu samo da mu se sagnu hejteri. Nikada neko kao on nije dirigovao svojom ekipom na ovim prostorima, a puno velikih igrača ovde je igralo ovu igru...
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
....vezni igrac mora diktirati tempo svoje momcadi to je u biti najveca vrlina veznjaka...dati tempo svojoj momcadi...usporiti..ubrzati...mozda je bilo na ovim prostorima i lucidnijih veznjaka sa boljim potezima...ali nitko nije dirigirao igru kao modric..mozda mu se priblizio u tom segmentu jurica jerkovic veznjak zlatne generacije hajduka iz sedamdesetih..zapravo citi playmekeri..
2015-09-08
Jedino mi žao mažića, zaslužio je da sudi finale kao najbolji sudija na svetu. Sada nema šanse da mu daju priliku da sudi finale pošto su hrvati unutra...
Guest- Guest
takva pravila vrijede za sve..da je obratno isto bi bilo sa sucem iz hrvatske,bosne,makedonije...svedske,norveske...ali tasto bi onda morao suditi senegalac koji ej ejdan od uzih kandidata a senegal je bio francuska kolonija i senegalci govore francuskim..Serbia Strong wrote:Jedino mi žao mažića, zaslužio je da sudi finale kao najbolji sudija na svetu. Sada nema šanse da mu daju priliku da sudi finale pošto su hrvati unutra...
2015-09-08
End wrote:
koja legenda raketa, najveći..
e kad su mirnog raketu uspjeli naživcirati...ali dobili su oni svoje od lovrena ahahha kako ih je dejo karao
Kakva momčad, kakva ekipa, kakav duh, kakav karakter, kakvo strpljenje, kakva vjera... Ne mogu vjerovati da smo u finalu. Trebalo mi je vremena da postanem svjestan kako smo polufinalisti nakon Rusije, a dok sam ušao u taj sistem, mi već otišli u idući u kojem nikad nismo bili.
Bože, ono jučer nije bilo normalno!!! Svaki puta povratak, svaki puta se nismo predali i klonuli već smo lagano hvatali povratak i onda okrenuli sve u svoju korist.
Koja energija i koja trka... Ja ne mogu vjerovati da su oni 3x120 minuta odigrali u 10 dana i izašli kao pobjednici, opet bili u formi i jaki za najveće napore.
To je ono što nam je oduvijek nedostajalo, ta snaga i trka, taj karakter, mentalitet, samopouzdanje i vjera da možemo baš sve kad hoćemo!
Svi su bili top! Modrić, Raketina, Đilkoš, Lovren, Rebić, Vrsaljko, Strinić, Subašić, Vida, Brozović i konačno Perišić s ona dva mega udarca i jednim golom!
Svi zajedničkim snagama jedni druge čine boljima i to što jesu na ovom prvenstvu u Rusiji, a to je ono što je uvijek bila i bit i zbog čega su mnogi završili natjecanje prije nas jer to nisu imali. Taj žar i tu strast!
Bože, ono jučer nije bilo normalno!!! Svaki puta povratak, svaki puta se nismo predali i klonuli već smo lagano hvatali povratak i onda okrenuli sve u svoju korist.
Koja energija i koja trka... Ja ne mogu vjerovati da su oni 3x120 minuta odigrali u 10 dana i izašli kao pobjednici, opet bili u formi i jaki za najveće napore.
To je ono što nam je oduvijek nedostajalo, ta snaga i trka, taj karakter, mentalitet, samopouzdanje i vjera da možemo baš sve kad hoćemo!
Svi su bili top! Modrić, Raketina, Đilkoš, Lovren, Rebić, Vrsaljko, Strinić, Subašić, Vida, Brozović i konačno Perišić s ona dva mega udarca i jednim golom!
Svi zajedničkim snagama jedni druge čine boljima i to što jesu na ovom prvenstvu u Rusiji, a to je ono što je uvijek bila i bit i zbog čega su mnogi završili natjecanje prije nas jer to nisu imali. Taj žar i tu strast!
Guest- Guest
Raketa komandos! Kao da mu je Simeone trener, a ne Enrique i Valverde. Samo gazi! Samo jako!
Medalju imamo! Idemo na isti način po trofej. Protivnik nam je teško zlo u svijetu i čovječanstvu. Nikad ih nismo dobili, nikad! Ćiro sve ono vrijeme nakon 98' čeka tu pobjedu nad njima na turnirima i prijateljskim utakmicama, a evo sad jedinstvene i neponovljive prilike za to.
Taj središnji vezni red je nakon toliko godina čekanja proradio i konačno radi ono što treba. Napokon!
Čestitke izborniku Zlatku Daliću! Nevjerojatno je što je sve uspio u 8-9 mjeseci postići, a uoči Ukrajine je sve izgledalo bezveze i loše. Samo još jedna runda koju treba dobiti i pobjednici smo.
Medalju imamo! Idemo na isti način po trofej. Protivnik nam je teško zlo u svijetu i čovječanstvu. Nikad ih nismo dobili, nikad! Ćiro sve ono vrijeme nakon 98' čeka tu pobjedu nad njima na turnirima i prijateljskim utakmicama, a evo sad jedinstvene i neponovljive prilike za to.
Taj središnji vezni red je nakon toliko godina čekanja proradio i konačno radi ono što treba. Napokon!
Čestitke izborniku Zlatku Daliću! Nevjerojatno je što je sve uspio u 8-9 mjeseci postići, a uoči Ukrajine je sve izgledalo bezveze i loše. Samo još jedna runda koju treba dobiti i pobjednici smo.
Guest- Guest
završili drugi u skupini iza islanda, promijenili trenera pred ukrajinu i sad u finalu.. tanka je granica
End- Posts : 21177
2015-08-25
messi popušio od oba finalista, nemaš mu šta zamjerit inače bi oni bili u finalu
End- Posts : 21177
2015-08-25
još kada bi i belgija isprašila smrdljive,incestuozne,ružne engleze to bi bilo odlično
ubiše čoveka:
"Modrić je bio čaroban i odveo je Englesku u ponor. Hrvatski maestro očaravajućim plesom slomio je engleska srca. Uoči utakmice navijači Engleske šalili su se na društvenim mrežama na račun Modrića i Rakitića, no oni su vrlo brzo pokazali svoju snagu. Baš kao što je kazao Andres Iniesta, riječ je o najkompletnijim veznjacima na svijetu", piše Daily Mail.
Alan Shearer, u komentaru za BBC, čestitao je Hrvatskoj i pohvalio Englesku.
"Luka Modrić zaslužio je titulu igrača utakmice. Držao je sredinu terena poput gospodara i nitko mu nije mogao prići. Engleskoj nedostaje iskustva da zaustavi takvog igrača", kazao je legendarni engleski napadač.
Alan Shearer, u komentaru za BBC, čestitao je Hrvatskoj i pohvalio Englesku.
"Luka Modrić zaslužio je titulu igrača utakmice. Držao je sredinu terena poput gospodara i nitko mu nije mogao prići. Engleskoj nedostaje iskustva da zaustavi takvog igrača", kazao je legendarni engleski napadač.
Page 35 of 53 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 44 ... 53
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 53