Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 53
Page 18 of 53 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 35 ... 53
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Noor wrote:šta fali crvenom odijelu? boja je prekrasna, ali isto bi pričali i da se obukla u bijelo...kao, samo da odskače od svih, da se izdigne i bude posebna..
pa, neka...i ja bih tako :)
no, i njeno veselje zbog gola je mnogima trn u oku...ali, neka pate!
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Utakmica se pratila širom Hrvatske, a najvatrenije je bilo u gradovima iz kojih dolaze hrvatski reprezentativci. Navijači u Slavonskom Brodu mogu se pohvaliti da im je pivo platio Mario Mandžukić.
Mandžo nije zaboravio svoj Slavonski Brod pa je uplatio 25 tisuća kuna kako bi se svi navijači u brodskoj Tvrđavi počastili pivom.
Mandžo nije zaboravio svoj Slavonski Brod pa je uplatio 25 tisuća kuna kako bi se svi navijači u brodskoj Tvrđavi počastili pivom.
It's coming home.#ENG #WorldCup pic.twitter.com/6pQja3v4xO
— 9GAG Football (@9GAGFootball) July 4, 2018
ZAVRŠENA VLADAVINA RONALDA I MESSIJA! MOŽE LI MODRIĆ POSTATI PRVI NOGOMETAŠ KOJI ĆE SKINUTI DVOJAC S TRONA? Kapetan Vatrenih na korak do besmrtnosti
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:ZAVRŠENA VLADAVINA RONALDA I MESSIJA! MOŽE LI MODRIĆ POSTATI PRVI NOGOMETAŠ KOJI ĆE SKINUTI DVOJAC S TRONA? Kapetan Vatrenih na korak do besmrtnosti
za to će mu trebati finale SP iako nikada ne znaš jer je uzeo LP kao jedan od najboljih igrača
Zatonska prevara više nego dvostruko bolja od malenog Blessija (28-13).
Zeko-
2015-08-26
Sa finalom SP-a zlatna lopta je definitivno Lukina, a i ovako je jako blizu. Ima LP sa Realom, klupsko SP sa Realom i među 4 je na SP sa reprezentacijom i tu je na 3 od 5 utakmica bio igrač utakmice. Nitko od gore navedenih nije mu ni blizu po tome.
Zeko-
2015-08-26
U zadnjih 8 godina smo se uvjerili da nitko nema šanse osvojiti Zlatnu loptu ako ne igra u Realu ili Barceloni i k tome ako nije Cristiano ili Messi.
Tako će biti i ovaj put.
Tako će biti i ovaj put.
Guest- Guest
problem sa obojicom je šta perišić ne ide nazad dok rebić pomaže vrsaljku pa ako odu naprijed i izgube loptu može bit sranje tako je portugal zabio. a i realno ne znaju oni ne možeš ih krivit šta nisu klase kao ni šta nisi mogao pranjića kad su ga žrtvovali godinamamuckodjubre wrote:Strinic je defenzivno bolji ( iako je protiv danac to bio pivaric) a pivaric je ofenzivno aktivniji jer se strinic boji krenuti naprijed...kada bi ih spojio dobio bi jednog kvalitetnog beka...mozda u buducnosti bude nesto od maloga soseFénix wrote:Smiješni izgledaju obojica, znaju nas koštati grešaka ili golova. Strinić u prošlosti, sinoć Pivarić. Ali to je tako, nema boljeg.muckodjubre wrote:I jos nesto,vama koji cete danas srati po pivi ili strini porucujem da pusite kurac jer decki daju koliko.mogu,boljih nemamo. Nemamo marcela ili jarnija.
A sad neka mi kic da ban jer sam zasluzio.
Ja sam sinoć zamišljao kako bi to bilo da imamo Marcela na lijevoj strani... Pa on bi doslovno kampirao na protivničkoj polovici i trčao k'o grom naprijed nazad, kao što je to i radio protiv Belgije i k tome bi dodavao dosta dobrih i sigurnih lopti.
Ali mi nemamo super lijevog beka, imamo to što imamo i igramo s time. Sreća za nas je što guramo s njima i guramo dobro. Samo neka se tako nastavi i zadnje dvije utakmice.
pa upravo to samo neočekivano je potonuo a prošle sezone je bilo i interesa uniteda a u interu dobro igra. baš bi nam trebao da se probudi sadFénix wrote:5 godina je nabolji igrač reprezentacije bio, u 2018. je stao i to je to. Gdje su drugi bili sve to vrijeme, ne treba spominjati.kic wrote:bafalo wrote:ovo prvenstvo me najviše razočarao perišić a bio je tako dobar u kvalifikacijama
ona stativa je trebala uc, ali jbg da.. nekako nije prodoran vise..
Društvene mreže gore kada je u pitanju hrvatska nogometna reprezentacija. Kao i nakon Danske, svijet se divi našoj čudesnoj predstavi. Veličaju Luku Modrića za kojeg mnogi misle da treba osvojiti Zlatnu loptu, a brojni pozitivni komentari stižu i na račun Ivana Rakitića, koji je dva puta preuzeo odgovornost i zabio odlučujuće golove u raspucavanju.
Luka Modrić was Man of the Match in #RUSCRO:
139 touches
89/102 passes
16/18 long balls
10 crosses
4 chances created
3 shots
8/10 dribbles
14/22 duels won
4 fouls won
15 recoveries
2 tackles
https://www.fifa.com/worldcup/matches/match/300331504/#motm
Luka Modrić was Man of the Match in #RUSCRO:
139 touches
89/102 passes
16/18 long balls
10 crosses
4 chances created
3 shots
8/10 dribbles
14/22 duels won
4 fouls won
15 recoveries
2 tackles
https://www.fifa.com/worldcup/matches/match/300331504/#motm
Hierro no volverá a la dirección deportiva y deja la FederaciónFernando Hierro y la RFEF comunican que pese a tener contrato, declina seguir en el cargo. La RFEF le agradece su compromiso.
https://as.com/futbol/2018/07/08/seleccion/1531046064_739614.html
Sportski direktor Furije Fernando Hierro nakon privremenog vođenja reprezentacije odlazi iako je vezan dugogodišnjim ugovorom.
S naše perspektive uopće nije loše što je J. Lopetegui dobio otkaz, dapače...
Guest- Guest
Noor wrote:šta fali crvenom odijelu? boja je prekrasna, ali isto bi pričali i da se obukla u bijelo...kao, samo da odskače od svih, da se izdigne i bude posebna..
pa, neka...i ja bih tako :)
no, i njeno veselje zbog gola je mnogima trn u oku...ali, neka pate!
Trebala je mozda Visnju Pevec povesti...zbog uskladenosti...
darth_vader-
2014-04-17
I Strinić i Pivarić su kurčine od igrača, s time da je Piva ipak malo manje zlo. Slažem se jedino da nisu oni krivi kaj ne znaju, ali da nemamo boljih nije istina. Dva Borne su daleko bolji igrači nego što su Piva i Strina ikada bili, već sada.
Zeko-
2015-08-26
možda to i je razlog perišićeva pada jer ne dobije pravovremen lopte od bekova...oism ako mu luka i raketa ne dodajubafalo wrote:problem sa obojicom je šta perišić ne ide nazad dok rebić pomaže vrsaljku pa ako odu naprijed i izgube loptu može bit sranje tako je portugal zabio. a i realno ne znaju oni ne možeš ih krivit šta nisu klase kao ni šta nisi mogao pranjića kad su ga žrtvovali godinamamuckodjubre wrote:Strinic je defenzivno bolji ( iako je protiv danac to bio pivaric) a pivaric je ofenzivno aktivniji jer se strinic boji krenuti naprijed...kada bi ih spojio dobio bi jednog kvalitetnog beka...mozda u buducnosti bude nesto od maloga soseFénix wrote:Smiješni izgledaju obojica, znaju nas koštati grešaka ili golova. Strinić u prošlosti, sinoć Pivarić. Ali to je tako, nema boljeg.muckodjubre wrote:I jos nesto,vama koji cete danas srati po pivi ili strini porucujem da pusite kurac jer decki daju koliko.mogu,boljih nemamo. Nemamo marcela ili jarnija.
A sad neka mi kic da ban jer sam zasluzio.
Ja sam sinoć zamišljao kako bi to bilo da imamo Marcela na lijevoj strani... Pa on bi doslovno kampirao na protivničkoj polovici i trčao k'o grom naprijed nazad, kao što je to i radio protiv Belgije i k tome bi dodavao dosta dobrih i sigurnih lopti.
Ali mi nemamo super lijevog beka, imamo to što imamo i igramo s time. Sreća za nas je što guramo s njima i guramo dobro. Samo neka se tako nastavi i zadnje dvije utakmice.
Pa šteta je velika što on više nije onaj najbolji i najučinkovitiji igrač reprezentacije kao što je to bio od Eura 12' do prošle godine.bafalo wrote:pa upravo to samo neočekivano je potonuo a prošle sezone je bilo i interesa uniteda a u interu dobro igra. baš bi nam trebao da se probudi sadFénix wrote:5 godina je nabolji igrač reprezentacije bio, u 2018. je stao i to je to. Gdje su drugi bili sve to vrijeme, ne treba spominjati.kic wrote:bafalo wrote:ovo prvenstvo me najviše razočarao perišić a bio je tako dobar u kvalifikacijama
ona stativa je trebala uc, ali jbg da.. nekako nije prodoran vise..
Prije nije imao suradnika na drugom krilu, a sad kad je tu moćni Ante Rebić, on radi sve ono što je on radio, makar kad je u pitanju pressing, zalaganje, prodori i gdje jedino fali 2-3 gola više na kontu. Modrić i Rakitić od Eura 16' su konačno postali važni i igraju ono što se traži od njih u veznom redu, Brozović isto izvrstan posao radi iza njihovih leđa, ali nema više Perišića u napadu. Đilkoš odradi svoje, koji gol i asistencija mada to nije na onom njegovom vrhuncu između 2012. i 2014., ali posluži.
Kamo sreće da znamo igrati duple pasove i one trokutiće raditi na terenu, bilo bi to ajme na terenu, no i ovako guramo i takva su nogometna vremena došla zadnje 2 godine da se gleda samo reaktivnost, učinak i efikasnost pa iz tog dolaze trofeji i naslovi, a ne ljepota, posjed i što već ne.
Guest- Guest
Ali sad imamo daleko veću priliku nego 98' ući u finale. Ona generacija Francuske je sve prošla i uzela 1998. i 2000. svjetski i europski naslov, a igrali su i doma.
Englezi ne igraju kod kuće, nego na maksimalno omraženom mjestu. U povijest bi se zauvijek upisali kad bi ušli u finale pa osvojili naslov i zlato ili srebro.
Ni o 3. mjestu se toliko ne govori i ne daje pažnja koliko ona 2 imena finalista što su igrali zadnju utakmicu turnira.
Englezi ne igraju kod kuće, nego na maksimalno omraženom mjestu. U povijest bi se zauvijek upisali kad bi ušli u finale pa osvojili naslov i zlato ili srebro.
Ni o 3. mjestu se toliko ne govori i ne daje pažnja koliko ona 2 imena finalista što su igrali zadnju utakmicu turnira.
Guest- Guest
[size=57]Šok iz Rusije: Zbog poruke u videu SP gotov za vatrenog!?[/size]
Hrvatski branič u videu viče: Slava Ukrajini! Uzvik je to koji koriste ukrajinski vojnici te nacionalisti koji je bore za teritorijalnu cjelovitost Ukrajine.
Domagoj Vida pod istragom je Fife zbog videa koji je zajedno s Ognjenom Vukojevićem snimio video nakon pobjede Hrvatske nad Rusijom.
Hrvatski branič u videu viče: Slava Ukrajini! Uzvik je to koji koriste ukrajinski vojnici te nacionalisti koji je bore za teritorijalnu cjelovitost Ukrajine.
Domagoj Vida pod istragom je Fife zbog videa koji je zajedno s Ognjenom Vukojevićem snimio video nakon pobjede Hrvatske nad Rusijom.
Normalno da je sve moguće, ali realno, englezi su veliki favoriti protiv nas. Jesi gledao jučer kako su igrali protiv Švedske?muckodjubre wrote:Nikada se ne zna. Kada su rusi mogli izbaciti spanjolce ili na ep island engleze...scorpion wrote:Realno rečeno NEMA ŠANSE. Ovo je ogromni uspjeh, ali dalje neće ići. Zapravo 99% sam siguran da je Hrvatska 4. na svijetu i to je više nego dobrofridrih_niche wrote:Sad nek dobiju i engleska smeća i sve 5...
;)
Baš smo mi komentirali jučer kako engleska po imenima nikad lošija, a najveća šansa da osvoje prvenstvo. Nemaju zvijezde, ali svi kao tim izgledju odlično
scorpion wrote:Normalno da je sve moguće, ali realno, englezi su veliki favoriti protiv nas. Jesi gledao jučer kako su igrali protiv Švedske?muckodjubre wrote:Nikada se ne zna. Kada su rusi mogli izbaciti spanjolce ili na ep island engleze...scorpion wrote:Realno rečeno NEMA ŠANSE. Ovo je ogromni uspjeh, ali dalje neće ići. Zapravo 99% sam siguran da je Hrvatska 4. na svijetu i to je više nego dobrofridrih_niche wrote:Sad nek dobiju i engleska smeća i sve 5...
;)
Baš smo mi komentirali jučer kako engleska po imenima nikad lošija, a najveća šansa da osvoje prvenstvo. Nemaju zvijezde, ali svi kao tim izgledju odlično
nisma gledao cijelu u 1.p šveđani neopasni...brat kaže da su šveđani flali nekoliko zicera
Page 18 of 53 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 35 ... 53
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 53