Angela Merkel potpuno otpilila Hrvatsku u slučaju navale migranata....
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Angela Merkel potpuno otpilila Hrvatsku u slučaju navale migranata....
heheh vuk dere jagnje, pa sikire će padatiSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:to su svi tvoji argumenti šejkeru?..vrlo tanko....tu foru da nisi davao podrsku ni u ejdnom postu plenkiju ne mozes prodati vise ni ne znam..ni bebi u jaslicamaSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:šejkeru tko je iole davao makar malo podrsku plenkiju en bi sebe mogao podcrtati kao suverenist a jos vise nacionalist...mozemo mi pronaci x postova tvoje podrske plenkiju...ja sam bio pravas ali nisam vise..Speare Shaker wrote:
Ne samo da sam suverenist nego i hrvatski nacionalist što sam bezbroj puta napisao kako na starom tako i na ovom forumu.
Dakle, ako sam suverenist ne mogu biti za Plenkija i barem si tu u pravu.
Ono što ja radim je da ustrajem na racionalnoj analizi temeljenoj na argumentima, dakle, upravo suprotno od onoga što mi ti podmećeš koji i sam ionako samo blebećeš jedne te iste gluposti kao da ti o tome život ovisi.
I ovo za pravaše sam potpuno u pravu, nisu suverenisti nego glupani i dupelisci, u ogromnoj većini, druga je priča što si ti toliko glup da ti je to nemoguće shvatiti.
Nećeš naći niti jedan jedini, druga je priča što ćeš ih ti tako mentalno retardiran kakav jesi protumačiti kao takve. Ali to samo pokazuje da nisi u stanju shvatiti racionalnu analizu.
Nisi više pravaš? Odlično. Jedini je problem što i dalje podržavaš njihove retardirane stavove što pokazuje da se ne držiš čak niti one Borine da ako si već đubre, najbolje da to ostaneš do kraja inače nisi dosljedan, a uz to i ostaješ glup.
Ne samo da si glup nego i jako dosadan i ustraješ na svojim glupavim projekcijama, a kud ćeš gore od takve kombinacije.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Pa da sad padne merkl došlo bi do potopa EU, osim toga ja u njemačkoj ne vidim nasljednikaRayMabus wrote:Merkel je vrlo sposobna u zadržavanju fotelje tako da će ovo sad biti par godina agonije Evrope jer bez micanja nje nema ni konačnog rješenja
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
pa kad me hoce uvjeriti d anikad niej drukao za plenkija...doista naivnoKermit wrote:heheh vuk dere jagnje, pa sikire će padatiSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:to su svi tvoji argumenti šejkeru?..vrlo tanko....tu foru da nisi davao podrsku ni u ejdnom postu plenkiju ne mozes prodati vise ni ne znam..ni bebi u jaslicamaSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
šejkeru tko je iole davao makar malo podrsku plenkiju en bi sebe mogao podcrtati kao suverenist a jos vise nacionalist...mozemo mi pronaci x postova tvoje podrske plenkiju...ja sam bio pravas ali nisam vise..
Nećeš naći niti jedan jedini, druga je priča što ćeš ih ti tako mentalno retardiran kakav jesi protumačiti kao takve. Ali to samo pokazuje da nisi u stanju shvatiti racionalnu analizu.
Nisi više pravaš? Odlično. Jedini je problem što i dalje podržavaš njihove retardirane stavove što pokazuje da se ne držiš čak niti one Borine da ako si već đubre, najbolje da to ostaneš do kraja inače nisi dosljedan, a uz to i ostaješ glup.
Ne samo da si glup nego i jako dosadan i ustraješ na svojim glupavim projekcijama, a kud ćeš gore od takve kombinacije.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..i onda dosoli izjavom da je suverenisticki nastrojen a prdi da bez eu ne mozemo..kakav si ti onda to suverenist i nacionalist ako tvrdis da bez drugog ne mozemo...
2015-09-08
On je govorio da će rusi dobiti par % agrokora, da je lex super zakon, da su mirovine sigurne, da je Plenki ingeniozni svjetski igrač i diplomata par excellance, da je masovno iseljavanje sasvim normalna stvar i "sport u Hrvata" (vjerojatno to njemu tako izgleda sa 5. kata sinekure), da migranti neće biti smješteni u RH-a, da je RH-a veliki igrač u EU, pogotovo na istoku EU, da samo što nismo ušli u V4 etc etc etcvuksadinare wrote:pa kad me hoce uvjeriti d anikad niej drukao za plenkija...doista naivnoKermit wrote:heheh vuk dere jagnje, pa sikire će padatiSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:to su svi tvoji argumenti šejkeru?..vrlo tanko....tu foru da nisi davao podrsku ni u ejdnom postu plenkiju ne mozes prodati vise ni ne znam..ni bebi u jaslicamaSpeare Shaker wrote:
Kermit-
2014-04-17
ispast ces maloumna kretencina..muci nesricoKermit wrote:On je govorio da će rusi dobiti par % agrokora, da je lex super zakon, da su mirovine sigurne, da je Plenki ingeniozni svjetski igrač i diplomata par excellance, da je masovno iseljavanje sasvim normalna stvar i "sport u Hrvata" (vjerojatno to njemu tako izgleda sa 5. kata sinekure), da migranti neće biti smješteni u RH-a, da je RH-a veliki igrač u EU, pogotovo na istoku EU, da samo što nismo ušli u V4 etc etc etcvuksadinare wrote:pa kad me hoce uvjeriti d anikad niej drukao za plenkija...doista naivnoKermit wrote:heheh vuk dere jagnje, pa sikire će padatiSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
to su svi tvoji argumenti šejkeru?..vrlo tanko....tu foru da nisi davao podrsku ni u ejdnom postu plenkiju ne mozes prodati vise ni ne znam..ni bebi u jaslicama
2015-09-08
Pa zato što su suverensiti iz Hadezea toliko uništili RH-a da samo ne bi preživjeli do rujna, prodali bi F-16 za brašno, šećer i benzin posebice jer nama ne trebaju tvornice i rafinerijevuksadinare wrote:..i onda dosoli izjavom da je suverenisticki nastrojen a prdi da bez eu ne mozemo..kakav si ti onda to suverenist i nacionalist ako tvrdis da bez drugog ne mozemo...
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:Merkel je vrlo sposobna u zadržavanju fotelje tako da će ovo sad biti par godina agonije Evrope jer bez micanja nje nema ni konačnog rješenja
Skoro kao Plenki. Ona bar ima neke jasno proklamirane političke ciljeve zbog kojih ne odustaje od zadržavanja na vlasti, dok je to kod njega krajnje dvojbeno.
Inače stoji da bez zbacivanja mutti neće biti iole ozbiljnijeg jasno vidljivog pomaka u EU, samo unutarnja previranja koja će se jasno pokazati kada mutti ode, na ovaj ili na onaj način.
Guest- Guest
Kermit wrote:On je govorio da će rusi dobiti par % agrokora, da je lex super zakon, da su mirovine sigurne, da je Plenki ingeniozni svjetski igrač i diplomata par excellance, da je masovno iseljavanje sasvim normalna stvar i "sport u Hrvata" (vjerojatno to njemu tako izgleda sa 5. kata sinekure), da migranti neće biti smješteni u RH-a, da je RH-a veliki igrač u EU, pogotovo na istoku EU, da samo što nismo ušli u V4 etc etc etcvuksadinare wrote:pa kad me hoce uvjeriti d anikad niej drukao za plenkija...doista naivnoKermit wrote:heheh vuk dere jagnje, pa sikire će padatiSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
to su svi tvoji argumenti šejkeru?..vrlo tanko....tu foru da nisi davao podrsku ni u ejdnom postu plenkiju ne mozes prodati vise ni ne znam..ni bebi u jaslicama
Ništa od toga nije točno i jasno je da ti to nisu u stanju dokazati pa pribjegavaš svojim uobičajenim kretenskim lažima. :)
Što je to u biću velikomađarskog i antihrvatskog veleizdajničkog krmka da laže protiv onih koji su se pokazali uspješnijim u političkim prognozama od njega?
Koga briga.
Vučiću-sa-dinare, evo tebi novog zadatka, a to je svinjokolja. :)
Last edited by Speare Shaker on 5/7/2018, 13:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ispast ces maloumna kretencina..muci nesricoKermit wrote:On je govorio da će rusi dobiti par % agrokora, da je lex super zakon, da su mirovine sigurne, da je Plenki ingeniozni svjetski igrač i diplomata par excellance, da je masovno iseljavanje sasvim normalna stvar i "sport u Hrvata" (vjerojatno to njemu tako izgleda sa 5. kata sinekure), da migranti neće biti smješteni u RH-a, da je RH-a veliki igrač u EU, pogotovo na istoku EU, da samo što nismo ušli u V4 etc etc etcvuksadinare wrote:pa kad me hoce uvjeriti d anikad niej drukao za plenkija...doista naivnoKermit wrote:heheh vuk dere jagnje, pa sikire će padatiSpeare Shaker wrote:
Neće ispasti, on zna da to odavno jest. :)
Guest- Guest
Pa zato i treba da ona padne jer tek kad EU dotakne dno podići će se iz pepelaKermit wrote:Pa da sad padne merkl došlo bi do potopa EU, osim toga ja u njemačkoj ne vidim nasljednikaRayMabus wrote:Merkel je vrlo sposobna u zadržavanju fotelje tako da će ovo sad biti par godina agonije Evrope jer bez micanja nje nema ni konačnog rješenja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kako ono bijaše priča samo trpaj. Jebiga batina ima uvijek 2 kraja i đaba je bilo pričati drugovima i njihovim simpatizerima da se sve mora zaustavitikofein wrote:RayMabus wrote:Policija čuva granice, nije moj problem
Maj nejm iz Ranko, salam alejkum. 600000 Arapa na poklon babi. Ne vidim da je grdila Orbana jučer.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
đaba bilo govoriti, nekima je lakše utjerati metar u guzicu nego milimetar u glavuAssadNaPodmornici wrote:kao što sam rekao ima dvi tri godine.. zemlje koje zadnje dignu žicu na granici, i koje budu glumile "trpaj dalje", te će zemlje biti najviše natrpane. za sada su to bosna i srbija, normalno zemlje sa najnižim IQom u Europi(famozni erin I1b kako se već zove), a treći kandidat je Hrvatska koja kasni sa žicom prema Srbiji i Bosni i također niži IQ u Europi(opet famozni I1b)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
bi oni ali jbg karijere u briselu...nije bilo vrijedno tog rizika sa ogradom da se riskiraju fotelje,benificije itd itdtre wrote:đaba bilo govoriti, nekima je lakše utjerati metar u guzicu nego milimetar u glavuAssadNaPodmornici wrote:kao što sam rekao ima dvi tri godine.. zemlje koje zadnje dignu žicu na granici, i koje budu glumile "trpaj dalje", te će zemlje biti najviše natrpane. za sada su to bosna i srbija, normalno zemlje sa najnižim IQom u Europi(famozni erin I1b kako se već zove), a treći kandidat je Hrvatska koja kasni sa žicom prema Srbiji i Bosni i također niži IQ u Europi(opet famozni I1b)
2015-09-08
vuksadinare wrote:..i onda dosoli izjavom da je suverenisticki nastrojen a prdi da bez eu ne mozemo..kakav si ti onda to suverenist i nacionalist ako tvrdis da bez drugog ne mozemo...
Racionalan. Za razliku od vas sa naprijed braćo tifusari, preko vode do slobode pristupom. I naravno da nikada nigdje nisam napisao da ne možemo bez EU, jer to bi tek bila notorna glupost.
Guest- Guest
Kermit wrote:
Skini nam se s qrtza, debilu kublajkanski!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
A šta veli Veber? Kome sad hebe majku ustašku?
najgluplji su srbi i bosanci. čitam i dalje njihove medije, i dalje se zalažu da njihove granice budu "otvorene" da prime svakakvi šljam , jer će oni to prosljediti ustašama i njemcima da nam se osvete za sve poraze u prošlom stoljeću.. kako da ne.tre wrote:đaba bilo govoriti, nekima je lakše utjerati metar u guzicu nego milimetar u glavuAssadNaPodmornici wrote:kao što sam rekao ima dvi tri godine.. zemlje koje zadnje dignu žicu na granici, i koje budu glumile "trpaj dalje", te će zemlje biti najviše natrpane. za sada su to bosna i srbija, normalno zemlje sa najnižim IQom u Europi(famozni erin I1b kako se već zove), a treći kandidat je Hrvatska koja kasni sa žicom prema Srbiji i Bosni i također niži IQ u Europi(opet famozni I1b)
30 000 arapa koji zapnu u bosni, to je 1% njihove populacije, to je kao da 800 000 njih zapne u njemačkoj.. a u bosni ih je već sada nekoliko tisuća..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Kermit wrote:On je govorio da će rusi dobiti par % agrokora, da je lex super zakon, da su mirovine sigurne, da je Plenki ingeniozni svjetski igrač i diplomata par excellance, da je masovno iseljavanje sasvim normalna stvar i "sport u Hrvata" (vjerojatno to njemu tako izgleda sa 5. kata sinekure), da migranti neće biti smješteni u RH-a, da je RH-a veliki igrač u EU, pogotovo na istoku EU, da samo što nismo ušli u V4 etc etc etcvuksadinare wrote:pa kad me hoce uvjeriti d anikad niej drukao za plenkija...doista naivnoKermit wrote:heheh vuk dere jagnje, pa sikire će padatiSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
rusi su dobili 47 posto od gole kurčine, kompanije koja vrijedi malo više od nula kuna i kao takva je posve irelevantana i to će i ostati, schwartz grupa danas drži tržište u Hrvatskoj
oni u najboljem slučaju za svoj udio u kompaniji mogu dobiti petinu love koju su posudili agrokoru.
a dobavljači su plaćeni u kešu, domaći
vlasništvo nad agrokorom je, ponavljam, nebitno jer je agrokor danas relevantna tvrtka koliko i croatia line. Je, nekoć je croatia line bila sedma - osma najveća firma u hrvatskoj, tamo prije jedno 20 godina, danas je se nitko ne sjeća. Ko ni nekih drugih nekad jakih firmi...
Bilo kako bilo ali Merkel danas "soli pamet" Orbanu a poslije i May. Daklem, moze joj se. Koja odvratna krava . No vezano za migrante. Merkel je suspendirala Dublin-ski dogovor i ushiceno uzvikivala , mi to mozemo??????Wilkomen i sl sranja. Dvije godine poslije bi da vrati te iste ... Gdje???? Ponovo napraviti koridor, postrojit u kolonu i natrag, samo ne zna gdje??????Da, odvratan je bio i odnos tadasnje vlasti DNRH a i Slovenije koja ipak prijetnje shvatila ozbiljno i postavila zicu. U to ime jdna prigodna
2014-04-14
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Angela Merkel in Heilbronn
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel se opet tresla
» Angela Merkel = sotonska igračka
» Smije li Angela Merkel pasti?
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel se opet tresla
» Angela Merkel = sotonska igračka
» Smije li Angela Merkel pasti?