Angela Merkel potpuno otpilila Hrvatsku u slučaju navale migranata....
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Angela Merkel potpuno otpilila Hrvatsku u slučaju navale migranata....
http://www.narod.hr/eu/angela-merkel-cuvati-vanjske-granice-eu-sloveniji-bugarskoj-ne-hrvatskoj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Angela Merkel potpuno otpilila Hrvatsku u slučaju navale migranata....
...ajde bar si se konacno razotkrila kao nas neprijatelj...stasijevko...dobro ej to..prvom prilikom organizirati croexit..jerbo sto ces u takvoj eu kad nema solidarnosti sa clanicom koja je van šengenskog prostora...kao da nisi u eu...u biti ovo s emoze opisati da nam je frau merkel dala crveni i izlaznu kartu...iz eu-a...sad joj plenki moze ici plakati pdo suknju
2015-09-08
red je da konacno otvoreno pokucamo na vrata orbana i zatrazimo sluzbeni prijem u visegradsku skupinu..nema druge..nema trece a nema niti cetvrte..to nam je sad jedini izlaz pa i spas..
2015-09-08
..i sad od nje ocekivati neku pomoc u slucaju rata..mozes dobiti jedino metak u leđa
2015-09-08
Policija čuva granice, nije moj problem
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:red je da konacno otvoreno pokucamo na vrata orbana i zatrazimo sluzbeni prijem u visegradsku skupinu..nema druge..nema trece a nema niti cetvrte..to nam je sad jedini izlaz pa i spas..
Danke Deutschland.
You know - mi smo isti ka Irci - ( A POLA Iraca pojma nema di je RH )
MI hoćemo - Uspravnicu -
Hajmo kucati Orbanu sada ( a šta da mu donesemo na dar ? INA- je otišla već )
Jadna majko. Kucaj vamo kucaj namo ......moli, kumi, cvili. Aj uzmite nas netko kmekmekmekmekmekmekme
mi ne modjemo cami, spasite nas, dacemo baranju i medjimurje Madjarskoj, samo nas primite. Mi smo isti narod HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA
Aupm
Last edited by Yehudim on 5/7/2018, 08:05; edited 1 time in total
RayMabus wrote:Policija čuva granice, nije moj problem
Maj nejm iz Ranko, salam alejkum. 600000 Arapa na poklon babi. Ne vidim da je grdila Orbana jučer.
Guest- Guest
nema to veze sa spasom..nisam mislio na vojsku i policiju engo na zajednicku startegiju u borbi protiv migranata..ocito od merkel i brisela nemamo sto da ocekujemo u tom pogeldu..zicu,vojsku na granicu i amen....Yehudim wrote:vuksadinare wrote:red je da konacno otvoreno pokucamo na vrata orbana i zatrazimo sluzbeni prijem u visegradsku skupinu..nema druge..nema trece a nema niti cetvrte..to nam je sad jedini izlaz pa i spas..
Jadna majko. Kucaj vamo kucaj namo ......moli, kumi, cvili. Aj uzmite nas netko kmekmekmekmekmekmekme
mi ne modjemo cami, spasite nas. Aupm
2015-09-08
...orbanu ne moze nsita..ali moze nama...sto joj ej oduvijek bio prikriven cilj...jednom rijecju saovim nam je dala ispisnicu koju moramo samo popuniti...kofein wrote:RayMabus wrote:Policija čuva granice, nije moj problem
Maj nejm iz Ranko, salam alejkum. 600000 Arapa na poklon babi. Ne vidim da je grdila Orbana jučer.
2015-09-08
Kome imigranti uđu, njegovi su
2015 godina se neće ponoviti
2015 godina se neće ponoviti
2014-04-11
...mislim da je aktiviran merkel-macronov plan o 'dvije eu'...prvo zrtveno janje-hrvatska..ocekivano
2015-09-08
Plenki će sve to primiti :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
plenki ej gotov samo toga jos nije svjestan...jedino sto mu ej preostalo opako uguzivanje merkel i briselu da ga prime natrag u-brisel...uostalom sto ce ovdje ako je doslo do aktivacije plana 'dvije eu'...sam je rekao da to nije njegov ciljHektorović wrote:Plenki će sve to primiti :)
2015-09-08
Hektorović wrote:Plenki će sve to primiti :)
Plenki ce se opet guzicom braniti od kurceva iz Bruxellesa...
darth_vader-
2014-04-17
Ja sam se psihički spremio na to da Hrvatska primi jedno pola milijuna arapskih izbjeglica, tako da se neuzrujavam
2014-04-11
necemo ako ne zelimo..pa da nam merkel prijeti i samom atomskom bombomRayMabus wrote:Ja sam se psihički spremio na to da Hrvatska primi jedno pola milijuna arapskih izbjeglica, tako da se neuzrujavam
2015-09-08
ahahahahahahahahahahhahaha...pejcinovicka rekal da nema sanse da ovakav plan ako ej plan prođe i da hrvatska postane utociste za migrante....ajde ajde...dobili smo srednjak od merkelice a sto znaci i brisela u konacnici...i odi plakati..'zasto pobogu zasto pa mi smo bar vjerni briselu'...dobili smo neformalno nogu iz šengena sto u drugoj verziji znaci i iz eu-a...ispisnica je poslana...sad hoces je ispuniti ili neces nije do merkel i brisela ali postajemo sad fdefinitivno zadnaj rupa na svirali brisela i merkel...i en trebamo vise nista ocekivati a nase clanstvo u eu od sad ce vise biti formalno na papiru...ne bi me cudilo d a nam zabrane i glasovanje i odlucivanje o bilo cemo..uopce me ne bi to izennadilo..pa je bolje d aispunimo ispisnicu..nece nam cak ni traziti da vratimo lovu i slicno..nego samo da se pokupimo na obostrano zadovoljstvo ..pa nije slucajno oni clanci DW i Standarda nekidan gdje su nam prakticno kroz redove porucili..'daj odite da vas ne tjeramo'
2015-09-08
a ove 'nase' trube bi jso usli u zajednicku europsku vojsku a nitko ih nije pozvao nego s esami guraju..izbacili ti mogucnost d abudes dio šengena a sad bi jos da budume unutar zajednicke vojske eu-a...koju stvaraju gle oni koji nas i izbacuju merkel i macron...drzimo s emi bolje nato-a i trumpa..koji jos koliko toliko drze do nas...dok ne izgube strpljenje..i oni
2015-09-08
kao što sam rekao ima dvi tri godine.. zemlje koje zadnje dignu žicu na granici, i koje budu glumile "trpaj dalje", te će zemlje biti najviše natrpane. za sada su to bosna i srbija, normalno zemlje sa najnižim IQom u Europi(famozni erin I1b kako se već zove), a treći kandidat je Hrvatska koja kasni sa žicom prema Srbiji i Bosni i također niži IQ u Europi(opet famozni I1b)
Last edited by AssadNaPodmornici on 5/7/2018, 08:54; edited 1 time in total
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Angela Merkel in Heilbronn
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel se opet tresla
» Angela Merkel = sotonska igračka
» Smije li Angela Merkel pasti?
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel se opet tresla