ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Angela Merkel potpuno otpilila Hrvatsku u slučaju navale migranata....

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Angela Merkel potpuno otpilila Hrvatsku u slučaju navale migranata.... - Page 3 Empty Re: Angela Merkel potpuno otpilila Hrvatsku u slučaju navale migranata....

Post by Guest 5/7/2018, 09:13

vuksadinare wrote:
ma svakako...evo mi smo ono na razini italije i britanije da ce se nervirati zbog nas..pa mi smo samo jedno majusno zrno za kojim nitko u briselu a niti merkel spustili suzu..cak nas ne bi ni primejtili da izađemo..a lovu ne bi trazili jer je ionako nemamo a niti bi bilo moralno od siromaska uzeti :)

Pa Njemačka i Bruxelles za razliku od tebe i velike većine pravaša nisu mentalno retardirani i znaju vrijednost one narodne zrno po zrno... itd.
Uostalom, vidiš da se sve više okupljaju snage koje se više ne daju ucjenjivati prijetnjama praznom puškom iz Bruxellesa i koje ne isključuju scenarij vlastitog exita. Britanija je tu samo pružila primjer ostalima.
Uostalom, nekada je Orban bio usamljen, a sada ima iza sebe Višegradsku na čelu sa sada vrlo jakom Poljskom, a po novom Italiju i Maltu, sutra kada se promjeni vlast u Španjolskoj i tu državu, vjerojatno i Portugal, pa će Njemačkoj ako toliko gorljivo želi arapske imigrante iz bilo kojeg od mogućih razloga preostati jedino da uvde za njih direktne brodske i zračne linije.

Guest
Guest

Back to top Go down

Angela Merkel potpuno otpilila Hrvatsku u slučaju navale migranata.... - Page 3 Empty Re: Angela Merkel potpuno otpilila Hrvatsku u slučaju navale migranata....

Post by Kermit 5/7/2018, 09:14

AssadNaPodmornici wrote:
vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:kao što sam rekao ima dvi tri godine.. zemlje koje zadnje dignu žicu na granici, i koje budu glumile "trpaj dalje", te će zemlje biti najviše natrpane. za sada su to bosna i srbija, normalno zemlje sa najnižim IQom u Europi(famozni erin I1b kako se već zove), a treći kandidat je Hrvatska koja kasni sa žicom prema Srbiji i Bosni i također niži IQ u Europi(opet famozni I1b)
glec...niej samo stvar o migrantima..merkel i briselu je ovo dobro doslo da ans se na neki nacin rijese iz eu-a..jer ionako nemaju neke koristi od nas..a sigurno nece otvoreno reci izađite...pa ce nam utpšati migrante izazvati nevolje i nezadovolsjtvo i samim time prisliti na s na croexit jer jebes clanstvo u eu an formalnoj razini ako o nicem ne odlucujes ako nemas utjecaja..a vjerojatno ce nam blokirati i lovu iz eu fondova...to s etako radi..prc po prc na tihoj razini a onda nokaut
ne želim izać iz EU, meni je u EU dobro, možemo otiići kada hoćemo, nemoramo hraniti ovu propalu državu. koliko god njemačka je sranje sa angelom merkel, toliko je ta država 100puta bolja od čardaka, a RH građani su ulaskom u EU izjednačeni sa Njemcima(koliko je to moguće) tako da EU super.. taman posla, da izađemo iz EU, pa da nam vrate 300 000 mladih ovdje, pa da se opet svi mlatimo za 3000kn, pa obisli bi sve HDZovce, bio bi građanski rat, ovako super.,.. meni je bitna Njemačka, važnije mi je sačuvati Njemačke granice nego Hrvatske
nitko tebe nece pitati..sto ti zelis...nego sto oni odluce..a oni su nam upravo ovim planom rekli niste nam potrebni osim za utrpavanje smeca svih boja...cak nam ni lovu ne nude ako pristanemo..sto ej zapravo i prava poruja..'idite pobogu da vas vise ne trpimo'
kako rekoh,  od dva izbora

1)trpačina arapima ali ostanak u EU
2)izlazak iz EU ali etnički čista RH

biram 1 .-- ako Njemci se riješe svojih arapa i prosljede ih don anemičnom, jebe me se, znači njemačka postaje još ugodnije mjesto, i idemo svi tamo.. ovdje će ostati arapi, uhljebi, hdzovci, prosijaci i sinovi, taman su svi istim mentalintetom
Nabuđiti čardak sa pobranim otpadom i onda fino gledati kako se urušava bantustan
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 5/7/2018, 09:15

vuksadinare wrote:
Speare Shaker wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
meni je bitna Njemačka, važnije mi je sačuvati Njemačke granice nego Hrvatske

Ali je puno lakše obraniti hrvatske od migranata, jer nitko ne želi ostati u Hrvatskoj, nema izdašnih socijalnih programa za imigrante, a od njemačkih saveznih država je jedino Bavarska odlučna obraniti njemačke granice od invazije što se na kraju pokazuje kao mission impossible.
Mi praktički nemamo što ozbiljno raditi po tom pitanju jer nas imigranti sami napuštaju ilegalnim kanalima, osim glumiti da nešto radimo kako bi izbjegli davanja povoda Slovencima da nam nabiju žicu na kompletnoj kopnenoj granici i stave takvu razinu kontrole koja bi mogla naškoditi jedinoj našoj ozbiljnoj gospodarskoj grani, a to je turizam.
To sve naravno dok ne uđemo u Schengen.
tsss...samo naprijed šejkeru..a prvi ces zbrisati preko grane kad navale migranti i ostanu ovdje..a tu kuris i perolozis pricicama tipa..'ma nece to tako biti sigurni potrebni smo mi merkel i briselu ne mogu oni bez nas' :)

Daj se nosi u goldberry maloumna pravaška debilčino.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/7/2018, 09:16

Speare Shaker wrote:
vuksadinare wrote:
ma svakako...evo mi smo ono na razini italije i britanije da ce se nervirati zbog nas..pa mi smo samo jedno majusno zrno za kojim nitko u briselu a niti merkel spustili suzu..cak nas ne bi ni primejtili da izađemo..a lovu ne bi trazili jer je ionako nemamo a niti bi bilo moralno od siromaska uzeti :)

Pa Njemačka i Bruxelles za razliku od tebe i velike većine pravaša nisu mentalno retardirani i znaju vrijednost one narodne zrno po zrno... itd.
Uostalom, vidiš da se sve više okupljaju snage koje se više ne daju ucjenjivati prijetnjama praznom puškom iz Bruxellesa i koje ne isključuju scenarij vlastitog exita. Britanija je tu samo pružila primjer ostalima.
Uostalom, nekada je Orban bio usamljen, a sada ima iza sebe Višegradsku na čelu sa sada vrlo jakom Poljskom, a po novom Italiju i Maltu, sutra kada se promjeni vlast u Španjolskoj i tu državu, vjerojatno i Portugal, pa će Njemačkoj ako toliko gorljivo želi arapske imigrante iz bilo kojeg od mogućih razloga preostati jedino da uvde za njih direktne brodske i zračne linije.
ne šejkeru..zapravo sad potvrđujes ono sto ja stalno govorim ukrcati se u visegradsku skupinu a ne sljepo voziti po pljenkijevom voznom rasporedu koji uvijek zavrsi u briselju..a ti si njegov obozavatelj..tako da ne rise šejker..nema izvlacenja sad..jedi govna do kraja  :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 5/7/2018, 09:17

vuksadinare wrote:he,he..a ismijavali ste koli kad je onomad prosle godien tvrdila da brisel i njemacka nemaju bas lijepe planove za hrvatsku sto se tice migranata...proglasena je orbanisticom,nazadnom,populisticom...a ocito ima geostartegiju duplo jacu nego pljenki moon :)
Pa drugi je plan da se ostavi vas u čardaku da godinama eutanizirate vlastiti narod, ovo će biti brzo ko kebab
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/7/2018, 09:17

šejkeru svi znamo ovdje na ciji ti mlin vodu guras bar do sad..tako da nema sad ono..'ali ja tako nisam mislio' lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/7/2018, 09:22

Bolje imat po miljona Arapa nego po miljona feministica
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/7/2018, 09:23

vuksadinare wrote:šejkeru svi znamo ovdje na ciji ti mlin vodu guras bar do sad..tako da nema sad ono..'ali ja tako nisam mislio' lol!

Ma ti nemaš pojma niti o nogometu gdje si se također "proslavio" promašenim prognozama bez obzira što si nekada bio žestoki aktivni navijač, a kamoli o politici, pa što ću ja tebi bilo što objašnjavati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/7/2018, 09:24

RayMabus wrote:Bolje imat po miljona Arapa nego po miljona feministica

Jedini je problem što ih je i teorijski nemoguće zamijeniti jedne za druge. Da ne spominjem opet kako Arapi ionako jednostavno ne žele ostati kod nas bez obzira na sve naše napore da ih zadržimo, iskrene ili one sa figom iza leđa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/7/2018, 09:24

Speare Shaker wrote:
vuksadinare wrote:šejkeru svi znamo ovdje na ciji ti mlin vodu guras bar do sad..tako da nema sad ono..'ali ja tako nisam mislio' lol!

Ma ti nemaš pojma niti o nogometu gdje si se također "proslavio" promašenim prognozama bez obzira što si nekada bio žestoki aktivni navijač, a kamoli o politici, pa što ću ja tebi bilo što objašnjavati.
šejkeru..znas i sam da si falija podrzavajuci promasenu opciju..nema sad ja bi se izvukao i nisam ja bas oduvijek tako mislio.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 5/7/2018, 09:26

vuksadinare wrote:
Speare Shaker wrote:

šejkeru..znas i sam da si falija podrzavajuci promasenu opciju..nema sad ja bi se izvukao i nisam ja bas oduvijek tako mislio.. :)

Daj prestani od sebe pravili čak i veću budalu nešto što to zapravo jesi, a to je ionako pothvat ravan Kolumbovom otkrivanju Amerike ilitiga novog puta prema Indiji, jer veće budale na ovom forumu ionako nema i teško je može biti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/7/2018, 09:30

Speare Shaker wrote:
vuksadinare wrote:
Speare Shaker wrote:

Daj prestani od sebe pravili čak i veću budalu nešto što to zapravo jesi, a to je ionako pothvat ravan Kolumbovom otkrivanju Amerike ilitiga novog puta prema Indiji, jer veće budale na ovom forumu ionako nema i teško je može biti.
pricam ti pricu... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/7/2018, 09:32

podrzavao si i podrzavas politiku plenkija cijelim svojim bicem šejkeru i ne mo's se oprati pricama.... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 5/7/2018, 09:33

RayMabus wrote:Bolje imat po miljona Arapa nego po miljona feministica
Bolje 50000 arapa nego 20 županija
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 5/7/2018, 09:33

vuksadinare wrote:
Speare Shaker wrote:
vuksadinare wrote:
Speare Shaker wrote:

pricam ti pricu... :)

Tare vučko lan...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/7/2018, 09:39

vuksadinare wrote:podrzavao si i podrzavas politiku plenkija cijelim svojim bicem šejkeru i ne mo's se oprati pricama.... :)

Reče maloumno pravaško govno koje ne razlikuje racionalnu analizu od pristranog blebetanja na razini što je babi milo to se babi snilo.
I jebo te Plenki onako antisuverenistički i probriselski orjentiran i ti njega tako pravaški ali ne i suverenistički orjentiran. Vi pravaši ionako niste suverenisti nego takvi mentalno retardirani kakvi već jeste samo gledate kojem ćete se od desničarskih vođa u Europi uvući u šupak i postati njegovo/njeno (Le Pen) roblje kao što je i Pavelić bio Hitlerovo, a Plenki... čije već. 
Jebote, od vas pravaša jedini neki ozbiljniji politički potencijal ima Hasanbegović, ostalo sve od zla oca i gore matere.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/7/2018, 09:41

Speare Shaker wrote:
vuksadinare wrote:podrzavao si i podrzavas politiku plenkija cijelim svojim bicem šejkeru i ne mo's se oprati pricama.... :)

Reče maloumno pravaško govno koje ne razlikuje racionalnu analizu od pristranog blebetanja na razini što je babi milo to se babi snilo.
I jebo te Plenki onako antisuverenistički i probriselski orjentiran i ti njega tako pravaški ali ne i suverenistički orjentiran. Vi pravaši ionako niste suverenisti nego takvi mentalno retardirani kakvi već jeste samo gledate kojem ćete se od desničarskih vođa u Europi uvući u šupak i postati njegovo/njeno (Le Pen) roblje kao što je i Pavelić bio Hitlerovo, a Plenki... čije već. 
Jebote, od vas pravaša jedini neki ozbiljniji politički potencijal ima Hasanbegović, ostalo sve od zla oca i gore matere.
mislim da je danas nekako bolje biti pravas nego plenkist... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/7/2018, 09:44

Naš problem nisu Arapi nego demografija jer Arapi u tranzitu mogu izazvati kaos a demografija je dugoročni problem
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 5/7/2018, 09:46

vuksadinare wrote:
Speare Shaker wrote:

mislim da je danas nekako bolje biti pravas nego plenkist... :)

A tko je kod nas uopće plenkist? Jedino oni koji od njega i njegove vlasti imaju neke koristi, a oni će vrlo brzo otići od njegove opcije kada se konačno potroši.
I tko je uopće pravaš ako pod tim podrazumjevamo i suverenist?
Takvi se među nominalnim pravašima ionako mogu nabrojati na prste jedne ruke.
Od političara jedino Hasanbegović, Bruna ionako nema neki veći politički potencijal i to što ona radi više spada u aktivizam nego politiku.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 5/7/2018, 09:50

AssadNaPodmornici wrote:kao što sam rekao ima dvi tri godine.. zemlje koje zadnje dignu žicu na granici, i koje budu glumile "trpaj dalje", te će zemlje biti najviše natrpane. za sada su to bosna i srbija, normalno zemlje sa najnižim IQom u Europi(famozni erin I1b kako se već zove), a treći kandidat je Hrvatska koja kasni sa žicom prema Srbiji i Bosni i također niži IQ u Europi(opet famozni I1b)

Jebali te I1b*, svi koliko ih ima, zar mi nismo bili za duge cijevi na granici?
Dok smo mi na tome inzistirali, vi, šupljoglavci, ste bili protiv i nas nazivali homofobima,
islamofobima, kockastoglavima s malim IQ  i slično...Sad se jebite, naši su već uglavnom u Irskoj.
I ostatak I1b* će uskoro, a vi ćete biti turska raja ili roblje sirijskih inženjera i doktora. :D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 5/7/2018, 09:52

RayMabus wrote:Naš problem nisu Arapi nego demografija jer Arapi u tranzitu mogu izazvati kaos a demografija je dugoročni problem

Demografija je kod nas jako izražen problem, ali je zapravo problem cijelog zapada, a uskoro će (dobro, za nekoliko desetljeća) postati i veliki problem istoka. Negdje već i jeste, kao u Japanu, ali će to postati i u Kini pa čak i u islamskim zemljama, takvi su dugoročni trendovi.
Inače je najbolji lijek za islamski radikalizam u koji spada i obaveza obilnog nataliteta poraz na svim poljima, ne samo vojnim, jer će to oni shvatiti kao da im je Alah okrenuo leđa jer nisu bili dobri muslimani pa neće dobiti obećane hurije u raju, a to će im slomiti svaku volju za borbom što će im srušti libido.
Uostalom, pogledaj na što su sličila islamska društva prije prve velike naftne krize 1973. i posebno prije Homeinija, svi su slijepo kopirali zapad misleći da je Alah na zapadnoj strani jer je puno uspješniji od njih na svakom polju.
Primitivna religija vodi ka primitivnim zaključcima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics