Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
A dobro, ne dramite, žena je pisala hipotetski, s osvrtom na stanje u Saudijskoj Arabiji. Teoretski to znači da se ona u stvari protivi, khm... imigraciji?prckov wrote:pa longi to se ne vodi kuciRayMabus wrote:I to sutra dovedi u kućuprckov wrote:Bog nas je ovlastio da muškarci više ne smiju izlaziti iz kuće, osim uz izričitu privolu žene - supruge ili majke. Ne smiju sami putovati, obitelj odlučuje hoće li se školovati ili ženiti, i za koga. U javnosti se smiju pojavljivati samo u crnim vrećama. Ne, baš me briga što ti je vruće. Ne znaš hodati u tome? Naučit ćeš. Jasno, ne smiju voziti auto, uopće ne smiju iz kuće bez žene.
svasta je ova udrobila ovdje
kakve veze ima bliski istok i njihova kultura sa hrvatskom
kad se raspolaze sa poluistinama i lazima kao temeljem i jos si uz to malo glup onda napises ovaj tekst
Ludo niti jebi niti doma vodi
zato tako i pise
il je lezba
uglavnom uvjek u pozadini ima some story
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Prvo i osnovno Ti neš izać iz kuće jer znam kakve ste
Pojebeš se negdi i onda kukavičje jaje
ETO ZATO NEŠ IZAĆ IZ KUĆE
A NEBUDE LI DJETE MOJE TUŽIT ĆU TE DO PAKLA I NAZAD
Pojebeš se negdi i onda kukavičje jaje
ETO ZATO NEŠ IZAĆ IZ KUĆE
A NEBUDE LI DJETE MOJE TUŽIT ĆU TE DO PAKLA I NAZAD
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
medutim cinjenica jeste da zene preuzimaju vlast
na zapadu je to vrlo uocljivo
politicari im podilaze jer su vecinsko glasacko tijelo, tako da ce bilo koju glupost oko koje ce feministice vristat prihvatit bez otpora radi glasova
a bome i vuna im se usprotivit
generalno muski su popusili, a kakav ce bit epilog cijele price ostaje da se vidi
politicari im podilaze jer su vecinsko glasacko tijelo, tako da ce bilo koju glupost oko koje ce feministice vristat prihvatit bez otpora radi glasova
generalno muski su popusili, a kakav ce bit epilog cijele price ostaje da se vidi
2014-04-19
melkior wrote:da je bila zgodnija
zato i je liberalna, i plaća muškima da ju iskorištavaju
Guest- Guest
Muški su popušili samo ako nemaju karaktera. Tu u stvari dolazimo do jednog drugog problema; imaju li suvremeni muškarci karakter?prckov wrote:medutim cinjenica jeste da zene preuzimaju vlast
2015-08-09
melkior wrote:Tu u stvari dolazimo do jednog drugog problema; imaju li suvremeni muškarci karakter?
Guest- Guest
ne znam za sto je ona, ali feministice su se udruzile sa islamisticamamelkior wrote:A dobro, ne dramite, žena je pisala hipotetski, s osvrtom na stanje u Saudijskoj Arabiji. Teoretski to znači da se ona u stvari protivi, khm... imigraciji?prckov wrote:pa longi to se ne vodi kuciRayMabus wrote:I to sutra dovedi u kućuprckov wrote:Bog nas je ovlastio da muškarci više ne smiju izlaziti iz kuće, osim uz izričitu privolu žene - supruge ili majke. Ne smiju sami putovati, obitelj odlučuje hoće li se školovati ili ženiti, i za koga. U javnosti se smiju pojavljivati samo u crnim vrećama. Ne, baš me briga što ti je vruće. Ne znaš hodati u tome? Naučit ćeš. Jasno, ne smiju voziti auto, uopće ne smiju iz kuće bez žene.
kad se raspolaze sa poluistinama i lazima kao temeljem i jos si uz to malo glup onda napises ovaj tekst
zato tako i pise
il je lezba
cak ih pozivaju da drze predavanja na prestiznim univerzitetima u americi
zamotanu islamisticu koja poziva na dzihad protiv trampa
sega je da daleko vise podrzavaju svoje muskarce upravo te zamotane, a ove na zapadu sto imaju sve slobode i prava zabijaju noz u leda svojim
2014-04-19
A zamisli da je zgodna i da plaća muškima da ju iskorištavaju Dok na kraju ne otkriješ da ženska ima sidu i da je podvojena ličnost, prva ličnost mrzi muškarce i osvećuje im se prenošenjem HIV-a, a drugu ličnost peče savjest pa ih plaća Kvaka 22selektor wrote:melkior wrote:da je bila zgodnija
zato i je liberalna, i plaća muškima da ju iskorištavaju
2015-08-09
A, niti jedna nema svoje JA!
Guest- Guest
prckov wrote:ne znam za sto je ona, ali feministice su se udruzile sa islamisticamamelkior wrote:A dobro, ne dramite, žena je pisala hipotetski, s osvrtom na stanje u Saudijskoj Arabiji. Teoretski to znači da se ona u stvari protivi, khm... imigraciji?prckov wrote:pa longi to se ne vodi kuciRayMabus wrote:I to sutra dovedi u kućuprckov wrote:Bog nas je ovlastio da muškarci više ne smiju izlaziti iz kuće, osim uz izričitu privolu žene - supruge ili majke. Ne smiju sami putovati, obitelj odlučuje hoće li se školovati ili ženiti, i za koga. U javnosti se smiju pojavljivati samo u crnim vrećama. Ne, baš me briga što ti je vruće. Ne znaš hodati u tome? Naučit ćeš. Jasno, ne smiju voziti auto, uopće ne smiju iz kuće bez žene.
zato tako i pise
il je lezba
cak ih pozivaju da drze predavanja na prestiznim univerzitetima u americi
zamotanu islamisticu koja poziva na dzihad protiv trampa
sega je da daleko vise podrzavaju svoje muskarce upravo te zamotane, a ove na zapadu sto imaju sve slobode i prava zabijaju noz u leda svojim
2015-08-09
uglavnom motivacija za uspjehom kod muskaraca ima u pozadini seksualni motiv, tj privlacenje zenkemelkior wrote:Muški su popušili samo ako nemaju karaktera. Tu u stvari dolazimo do jednog drugog problema; imaju li suvremeni muškarci karakter?prckov wrote:medutim cinjenica jeste da zene preuzimaju vlast
u vrijeme kad i zene imaju iste mogucnosti da uspjevaju (a i uspjevaju) to vise nije dovoljno za privuc zenku
tako da veliki broj gubi motivaciju jer je trud uzalud, pa sto onda ne bi igrali video igre
2014-04-19
selektor wrote:melkior wrote:Tu u stvari dolazimo do jednog drugog problema; imaju li suvremeni muškarci karakter?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
I tu konačno dolazimo do korijena problema sjebanosti muškog roda na Zapadu jer muškarci u osnovi gube motivaciju i za rad i za žene ako se moraju takmičiti sa ženama. Demokratizacija društva i omasovljenje proizvodnog procesa je generiralo opću neodgovornost za bilo što, pa čak i za sebe same. Muškima u osnovi, ne treba puno da bi zadovoljili svoje potrebe, pa se niti ne trude više, a žene su pak po prirodi takve da nisu zadovoljne ni ako im skineš zvijezde s neba, ali uredno očekuju od muških da im skidaju zvijezde s neba. Pa je onda generalni muški stav; a skinite si ih same.prckov wrote:uglavnom motivacija za uspjehom kod muskaraca ima u pozadini seksualni motiv, tj privlacenje zenkemelkior wrote:Muški su popušili samo ako nemaju karaktera. Tu u stvari dolazimo do jednog drugog problema; imaju li suvremeni muškarci karakter?prckov wrote:medutim cinjenica jeste da zene preuzimaju vlast
u vrijeme kad i zene imaju iste mogucnosti da uspjevaju (a i uspjevaju) to vise nije dovoljno za privuc zenku
tako da veliki broj gubi motivaciju jer je trud uzalud, pa sto onda ne bi igrali video igre
2015-08-09
Te ženske danas misle karijera ovo ono ja san ih hrpu odjeba zbog toga
Šta ti znaš di je i s kim se jebe i onda ti dođe napumpana i kukavičje jaje
AJ MOJA ODJEBI
AJ MOJA ODJEBI
2014-04-11
ŽENSKA KOJA GONJA KARIJERU = ŽENSKA KOJOJ SI TI REZRVA DOK JE ONA TKO ZNA GDJERayMabus wrote:Te ženske danas misle karijera ovo ono ja san ih hrpu odjeba zbog toga
AJ MOJA ODJEBI
DAKLE AKO ZAZRUDNI TEBI ĆE UVALIT KUKAVIČJE JAJE
AJDE MOJA ODJEBI
2014-04-11
Brutalno i u facu...makar neopravdano. Barem danas se lako može utvrditi DNK roditelja i nitko ne može natjerati nekog drugoga da plaća za dijete koje nije njegovo. Ili se bojiš da ćeš otkriti da dijete nije tvoje već prekasno, kad ti se uvuče pod kožu, a tad ćeš moći samo razbit zube ženi, a iz svoje kože nećeš moći?RayMabus wrote:Te ženske danas misle karijera ovo ono ja san ih hrpu odjeba zbog toga
AJ MOJA ODJEBI
2015-08-09
melkior wrote:I tu konačno dolazimo do korijena problema sjebanosti muškog roda na Zapadu jer muškarci u osnovi gube motivaciju i za rad i za žene ako se moraju takmičiti sa ženama. Demokratizacija društva i omasovljenje proizvodnog procesa je generiralo opću neodgovornost za bilo što, pa čak i za sebe same. Muškima u osnovi, ne treba puno da bi zadovoljili svoje potrebe, pa se niti ne trude više, a žene su pak po prirodi takve da nisu zadovoljne ni ako im skineš zvijezde s neba, ali uredno očekuju od muških da im skidaju zvijezde s neba. Pa je onda generalni muški stav; a skinite si ih same.prckov wrote:uglavnom motivacija za uspjehom kod muskaraca ima u pozadini seksualni motiv, tj privlacenje zenkemelkior wrote:Muški su popušili samo ako nemaju karaktera. Tu u stvari dolazimo do jednog drugog problema; imaju li suvremeni muškarci karakter?prckov wrote:medutim cinjenica jeste da zene preuzimaju vlast
zene postaju hiperaktivne sto vise muskarci postaju bezvoljni i pasivni
2014-04-19
Gluposti...žene se ne znaju zajebavati a nakon 35-40 nemaju prijateljica
Kermit-
2014-04-17
cini mi se da u americi ima rok da negiras ocinstvo ako te neka navede kao ocamelkior wrote:Brutalno i u facu...makar neopravdano. Barem danas se lako može utvrditi DNK roditelja i nitko ne može natjerati nekog drugoga da plaća za dijete koje nije njegovo. Ili se bojiš da ćeš otkriti da dijete nije tvoje već prekasno, kad ti se uvuče pod kožu, a tad ćeš moći samo razbit zube ženi, a iz svoje kože nećeš moći?RayMabus wrote:Te ženske danas misle karijera ovo ono ja san ih hrpu odjeba zbog toga
AJ MOJA ODJEBI
i to mislim oko mjesec dana, i ako ne dovedes u pitanje cinstvo placas alimentaciju
nema niti jedan zakon da je neutralan ili ne daj boze u korist muskaraca
2014-04-19
samo gledajKermit wrote:Gluposti...žene se ne znaju zajebavati a nakon 35-40 nemaju prijateljica
muskarci su gotovi
da ih vidis ovdje na televiziji na kakvim politickim forumima
ma ni jedan prdnit ne smije a zene razvaljuju glupost do gluposti
a oni ko pokisle kokosi
2014-04-19
Dođi ovdje, ovdje smo svi gotoviprckov wrote:samo gledajKermit wrote:Gluposti...žene se ne znaju zajebavati a nakon 35-40 nemaju prijateljica
muskarci su gotovi
da ih vidis ovdje na televiziji na kakvim politickim forumima
ma ni jedan prdnit ne smije a zene razvaljuju glupost do gluposti
a oni ko pokisle kokosi
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» "Prvo križ pa muškarci, žene idu zadnje"
» Nizozemci poceli servirati gladnu osvetu drzavama koje su bile protiv njih na EU sastanku.Prvo nama
» Plenković i Barišić prvo odbili financirati Bakićev projekt, sada mu vraćaju PDV od 430 tisuća kuna
» Hrvatska PRODUŽAVA radni vek, muškarci i žene će u penziju sa isto godina
» 25 godina od priznanja hrvatima je pun kiki njih samih
» Nizozemci poceli servirati gladnu osvetu drzavama koje su bile protiv njih na EU sastanku.Prvo nama
» Plenković i Barišić prvo odbili financirati Bakićev projekt, sada mu vraćaju PDV od 430 tisuća kuna
» Hrvatska PRODUŽAVA radni vek, muškarci i žene će u penziju sa isto godina
» 25 godina od priznanja hrvatima je pun kiki njih samih
Page 3 of 5