Plenković i Barišić prvo odbili financirati Bakićev projekt, sada mu vraćaju PDV od 430 tisuća kuna
Page 1 of 1
Plenković i Barišić prvo odbili financirati Bakićev projekt, sada mu vraćaju PDV od 430 tisuća kuna
VLADA je na današnjoj sjednici odlučila Bakićevom Institutu za razvoj i inovativnost mladih vratiti PDV za nabavu micro:bitova u iznosu od 431,5 tisuća kuna. Novac će biti isplaćen iz proračunske zalihe, a njime će biti nabavljeno dodatnih 3750 micro:bitova koji će biti podijeljeni po školama diljem Hrvatske.
"Ministarstvo financija zaprimilo je zahtjev Ministarstva znanosti i obrazovanja s molbom Instituta za razvoj i inovativnost mladih, da im se doznače sredstva u iznosu od 62.500 USD (431.520 kn) koja bi im nadomjestila trošak PDV-a za nabavu robe u vrijednosti 250.000 USD skupljenih putem donacija, te bi se njime kupilo dodatnih 3.750 micro:bitova.
Iz Proračunske zalihe Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2017. godinu zatražena su sredstva u ukupnom iznosu od 431.520 kn kuna.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-i-barisic-prvo-odbili-financirati-bakicev-projekt-sada-mu-vracaju-pdv-od-430-tisuca-kuna-/950901.aspx
"Ministarstvo financija zaprimilo je zahtjev Ministarstva znanosti i obrazovanja s molbom Instituta za razvoj i inovativnost mladih, da im se doznače sredstva u iznosu od 62.500 USD (431.520 kn) koja bi im nadomjestila trošak PDV-a za nabavu robe u vrijednosti 250.000 USD skupljenih putem donacija, te bi se njime kupilo dodatnih 3.750 micro:bitova.
Iz Proračunske zalihe Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2017. godinu zatražena su sredstva u ukupnom iznosu od 431.520 kn kuna.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-i-barisic-prvo-odbili-financirati-bakicev-projekt-sada-mu-vracaju-pdv-od-430-tisuca-kuna-/950901.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Plenković i Barišić prvo odbili financirati Bakićev projekt, sada mu vraćaju PDV od 430 tisuća kuna
431,5 tisuća kuna
na stranu sad politicka igra oko ovoga.
trebalo bi razmotrit i pokusati implementirati USA model oslobadjanja od poreza za donacije kulturu drustveni rad i sl.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Plenković i Barišić prvo odbili financirati Bakićev projekt, sada mu vraćaju PDV od 430 tisuća kuna
pitanje je kaj bi bilo da ne treba peglati imidž plagijatoru i ljigi...
sitting_bull-
2015-09-28
Neno je genijalac... bečka škola smjer Viktorovac... koju godinu mlađi od mene... čudi me da se nije pokupio i otišao van... težak je 50-tak milja eura... s tom lovom bi se i vani sasvim solidno mogao snaći u investicijskim vodama...
Last edited by michaellcmacha on 16/2/2017, 13:46; edited 1 time in total
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
i iz vana slat donacije i nedat se zajebavat ikom od ove autohtone klošarije...
2015-08-08
kamo sreće kad bi se o htio kandidirati za gradonačelnika ove moje zone sumraka... garantirano bi pobijedio u prvom krugu bez ikakve stranačko partijske infrastrukture, a potom neš pametno i napravio... al takav nema šanse prvo da se uopće da nagovorit na takovo što, a i mafija bi izmislila neš samo da mu se ne dozvoli da uđe u tu igru...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Neno je genijalac... bečka škola smjer Viktorovac... koju godinu mlađi od mene... čudi me da se nije pokupio i otišao van... težak je 50-tak milja eura... s tom lovom bi se i vani sasvim solidno mogao snaći u investicijskim vodama...
ima 50 milijuna eura pa skuplja donacije na indiegogo, 2362 osobe su donirale novac, a onda to predstavlja kao svoje pare?
mogao bi od milijunaša Bakića i američki milijarder Bill Gates nešto naučiti, budala Gates troši svoje pare na donacije
https://www.indiegogo.com/projects/bbc-micro-bit-stem-revolucija-u-skolama-education#/
očito u Hrvatskoj što si veći debil to si omiljeniji u javnosti
Guest- Guest
izvuka je Đuru Đakovića sa preuzimanjem kontrole, planirao je isto sa Petrokemijom, ali su se neki pobunili tipa "da su protiv svakog oblika kapitala pa makar i Hrvatskog" pa je rasproda svoje vlasništvo u Petrokemiji, sada ta firma propada..michaellcmacha wrote:Neno je genijalac... bečka škola smjer Viktorovac... koju godinu mlađi od mene... čudi me da se nije pokupio i otišao van... težak je 50-tak milja eura... s tom lovom bi se i vani sasvim solidno mogao snaći u investicijskim vodama...
Sa ĐĐ je imao problema, jer trebao je smjeniti nekog direktora koji veze nije imao a samo je krao i uhljebljivao, a imao je otpor jer je ovaj bio povezan sa SDPom koji je tada bio na vlasti..
Guest- Guest
inače lik nema neke veze s politikom, ali šumski banditi ga posebno ne vole... sisačka saga, baronesa ga je tražila novce, on ju odjebo, pa ga je demonizirala u zokijevom krugu pša su mu stvarali probleme na svakom koraku....
2015-08-08
znam , pratio sam njegov blog, imao je problema sa SDPovim uhljebima u ĐĐ i čim se njih riješio, firma koja je bila za ključ u bravu, sada dobro posluje i izvozimichaellcmacha wrote:inače lik nema neke veze s politikom, ali šumski banditi ga posebno ne vole... sisačka saga, baronesa ga je tražila novce, on ju odjebo, pa ga je demonizirala u zokijevom krugu pša su mu stvarali probleme na svakom koraku....
Guest- Guest
Similar topics
» ministarstvo je na natječaju odbilo Bakićev projekt za klince
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
» Milanović: Prvo ste džeparili, a sada reketarite Hrvate u BiH
» Čiji je projekt Andrej Plenković?Šeksov,stranih sila ili...?
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
» Milanović: Prvo ste džeparili, a sada reketarite Hrvate u BiH
» Čiji je projekt Andrej Plenković?Šeksov,stranih sila ili...?
Page 1 of 1