25 godina od priznanja hrvatima je pun kiki njih samih
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
25 godina od priznanja hrvatima je pun kiki njih samih
http://fizzit.net/vijesti-i-politika/komentari-i-kolumne/5190-25-godina-od-priznanja-hrvatska-je-umorna-od-sebe-same
najumornija je od usranih političara od zla oca i gore matere
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: 25 godina od priznanja hrvatima je pun kiki njih samih
kaja wrote:najumornija je od usranih političara od zla oca i gore matere
sami smo ih birali, slika i prilika naše gluposti
da, a i nije baš da imamo neki izbor..marcellus wrote:kaja wrote:najumornija je od usranih političara od zla oca i gore matere
isprofilirali su se tako da možemo birati između unuke milke planinc i unuka koće popovića a treći put su obično neki umobolnici tak da..
2015-08-15
Ja nisam a ovo zadnje šta jesam je Sincici za presjednika i dva puta za MOST.
Ja sam nezadovoljan emanicpacijom al to je širi problem od Hr.
Ekonomski ono imam par stanova .....dalje netrebam više ništa govorit ....zadovoljan sam , skroman sam , nisam zahtjevan po tom pitanju.
Ja sam nezadovoljan emanicpacijom al to je širi problem od Hr.
Ekonomski ono imam par stanova .....dalje netrebam više ništa govorit ....zadovoljan sam , skroman sam , nisam zahtjevan po tom pitanju.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
kaja wrote:da, a i nije baš da imamo neki izbor..marcellus wrote:kaja wrote:najumornija je od usranih političara od zla oca i gore matere
isprofilirali su se tako da možemo birati između unuke milke planinc i unuka koće popovića a treći put su obično neki umobolnici tak da..
zato jer su hrvati naivni, ekonomski i politički nepismeni + imamo 30% notornih izdajica što sam i napisao u tekstu
jesi, lijepo si napisao.marcellus wrote:kaja wrote:da, a i nije baš da imamo neki izbor..marcellus wrote:kaja wrote:najumornija je od usranih političara od zla oca i gore matere
zato jer su hrvati naivni, ekonomski i politički nepismeni + imamo 30% notornih izdajica što sam i napisao u tekstu
2015-08-15
To nije problem politicara i ekonomista nego ljudi .....sami su si krivi.marcellus wrote:
2014-04-11
...a kak ces ti objasniti babi od recimo 70,80 godina da bude politicki i ekonomski pismena..stavi ispred nje listic sa hdz i sdp i oan po inerciji zaokruzuje..ko da ona zna tko su kandidati...bitno je ime...marcellus wrote:kaja wrote:da, a i nije baš da imamo neki izbor..marcellus wrote:kaja wrote:najumornija je od usranih političara od zla oca i gore matere
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja nisam zadovoljan društvenim uređenjem koji se zove matrijahalna imperija al to je širi pojam od Hr tako da .....samo to neštima sve ostalo je ok i/ili može proc.
2014-04-11
Dok god emanicpacija vlada nece ovo a ni Evropa cijela na zelenu granu.
2014-04-11
Evo ti primjer nataliteta : one rade , izgurale muške , pobijedile ok ....saš ti meni pricat o tvornicama , ekonomiji , radnim mjestima ?
MA NEMOJ ,,,,,NE TREBAŠ.
VIDI IH,
KOGA CEŠ ZAPOSLIT ?
MUSAVE ARAPE ???
MA NEMOJ ,,,,,NE TREBAŠ.
VIDI IH,
KOGA CEŠ ZAPOSLIT ?
MUSAVE ARAPE ???
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja nisam zadovoljan društvenim uređenjem koji se zove matrijahalna imperija al to je širi pojam od Hr tako da .....samo to neštima sve ostalo je ok i/ili može proc.
a čuj ray ja živim s dvije žene (žena i kćer) + mačkom ženskog spola, pa... ne žalim se. Dok god me puste na miru da navečer popijem pivo uz televizor.
Pa e to ti je ono dobar konj ima tisucu mana a loš samo jednu : NEVALJA.marcellus wrote:RayMabus wrote:Ja nisam zadovoljan društvenim uređenjem koji se zove matrijahalna imperija al to je širi pojam od Hr tako da .....samo to neštima sve ostalo je ok i/ili može proc.
Emanicpirano društvo.
2014-04-11
Na početku teksta kaže da je problem što se nisu maknuli od Srba a onda se u više od pola kilometarskog teksta bavi odnosima Hrvata i Srba.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
dzango wrote:Na početku teksta kaže da je problem što se nisu maknuli od Srba a onda se u više od pola kilometarskog teksta bavi odnosima Hrvata i Srba.
Da, pol države mrzi srbe a druga polovica im se gleda uvuć u šupak
umjesto da vas se stavi na ignore
Nebitna je indivivualna razina nego statistike .....zašto mi pricamo uopce o ekonomiji i radnim mjestima ?marcellus wrote:a čuj ray ja živim s dvije žene (žena i kćer) + mačkom ženskog spola, pa... ne žalim se. Dok god me puste na miru da navečer popijem pivo uz televizor.
Pa netreba nam to .....to ti je samo radna mjesta za strance jer si krahirao kod vlastitog nataliteta.
Ono pricate o lošoj ekonomijia a u biti i netreba ti dobra ekonomija jer to samo znaci uvoz stranaca.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nakon priznanja HVO-u, vrijeme je za ispravljanje političke štete prema Hrvatima u BiH
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
» "POLJSKI VOJNICI SU NEKOLIKO GODINA UBIJALI IRAČANE, I NE SAMO NJIH"
» Silajdžić je Komšiću to objasnio još prije 12 godina: 'To će Hrvatima ogaditi BiH!'
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Prvo su par tisuća godina muškarci maltretirali nas, a sad ćemo mi njih
» "POLJSKI VOJNICI SU NEKOLIKO GODINA UBIJALI IRAČANE, I NE SAMO NJIH"
» Silajdžić je Komšiću to objasnio još prije 12 godina: 'To će Hrvatima ogaditi BiH!'
Page 1 of 3