Prognoza: Idemo u finale
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Prognoza: Idemo u finale
osveta za '45 pa osveta za '98...metilda wrote:Regoč wrote:Gledat ćeš Hrvatsku u završnici na moru? Dobra ideja!vuksadinare wrote:polufinale i pakuj se kuci na more...Noor wrote:vučko, molim te govori to sve do subotevuksadinare wrote:polufinale i pakuj se kuci na more...
napuhani englezi nas previše podcjenjuju.. da je pregazit njih čisto iz inata pa možemo izgubiti u finalu
nema gubit, nismo išli tamo izgubit...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
U svakom slučaju nije jedini, naletio sam na dosta ljudi koji su tipovali upravo finale belgije i hrvatske. Ko je u startu krenio sa tom idejom danas masti brkovejastreb wrote:Porijeklom Hrvat.Hektorović wrote:Ognjen Koroman za "Nezavisne": Belgija i Hrvatska će u finaleU finalu Svetskog prvenstva predviđam duel Belgije i Hrvatske, rekao je za "Nezavisne" Ognjen Koroman, bivši reprezentativac Srbije, sa kojom je nastupio na Mundijalu 2006. godine održanom u Njemačkoj.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
samo da dobijemo bahate englez..i to ej to
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Želja ti se ispunila, još ih treba samo skinuti :Dkaja wrote:Ej Helou ... ne mogu, jedino ako ce suci vaditi loptu iz golova!!!klerko wrote:rusi pobjeđuju jednostavno jer moraju... milom ili silom....
kamo sreće daje to samo moja paranoja...
No panic , ta je naša.
Joj da bar igramo s Englezima poslje :)
U svakom slučaju pomak na bolje kod tebe, pozitivan duh i nema njurganja :)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Kad smo kod francuza imao sam prilike upoznati njih par i jel znaš kako oni zovu francusku salatu?kaja wrote:Francuze, Francuzeveber wrote:a, za večeru?kaja wrote:Ho ce mo Engleze ! za ručak
Ruse za doručak :)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
to kajooookaja wrote:Iskreno.. za Francuze bas nisam sigurna:)
Al ovo dvoje , Rusi i Englezi.. nemam uopće dvojbe!
Šandor Winnetou-
2017-12-31
2014-04-14
Mislio sam da to više neću doživjeti, suza mi iskrena kanula iz okaT. wrote:kaja opet u domoljubnom izdanju...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
...bolji smo od engleza u svemu...oni na sjedino mogu dobiti fizikalijom i uz poguranac sudaca...
2015-09-08
neće mi bit drago jedino ako otpadne vrsaljko pa stavi jedvaja...vuksadinare wrote:...bolji smo od engleza u svemu...oni na sjedino mogu dobiti fizikalijom i uz poguranac sudaca...
lik nema veze sa životom...
2014-04-14
meni isto sve se zamutilo prid očima...tre wrote:Mislio sam da to više neću doživjeti, suza mi iskrena kanula iz okaT. wrote:kaja opet u domoljubnom izdanju...
ne znam jel joj netko hakirao profil il je stvarno...
trebat ćemo sačekati potvrdu...
2014-04-14
Jeva da može trčati na ovom prvenstvu. Na prošlom je bio puno bolji i sjećam se kad su ga napali protivnički igrači(španjolci ako se ne varam) da je perišić uhvatio za grlo španjolca i svašta mu sasuo u lice. Poslje toga nije bilo napada na Jedvaja koji je zaista korektno tada koristio svoje minute :)T. wrote:neće mi bit drago jedino ako otpadne vrsaljko pa stavi jedvaja...vuksadinare wrote:...bolji smo od engleza u svemu...oni na sjedino mogu dobiti fizikalijom i uz poguranac sudaca...
bas..nego ociju mi...i ja sam zamjerio dalicu sto je mjenjao strinica za plivarica..koji ej ovu utakmicu sa rujama dobro odigrao a cinio mi se i fizicki spremnijim nego protiv danaca..sto se i vidjelo na strinicu kad je izasao da mu nije bilo drago i nesto porazgovarao sa dalicem..a pivaric je sa onim glupim potezom i bez potrebe igranjem rukom kriv za drugi gol ruja...sto s etice jedvaja definitivno lik je zalutao u reprezentaciju...mislim da su mogli i u hnl-u pronac boljeg od njegaT. wrote:neće mi bit drago jedino ako otpadne vrsaljko pa stavi jedvaja...vuksadinare wrote:...bolji smo od engleza u svemu...oni na sjedino mogu dobiti fizikalijom i uz poguranac sudaca...
2015-09-08
Kad skinemo engleze vidjeti ćemo jel baca grudnjak ili ne a što je važnije kome će ga baciti :DT. wrote:meni isto sve se zamutilo prid očima...tre wrote:Mislio sam da to više neću doživjeti, suza mi iskrena kanula iz okaT. wrote:kaja opet u domoljubnom izdanju...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
vrsaljko d apopravi centarsuteve bio bi odlican i prema naprijed...cekam perisica a nikako ga docekati..mislim d aje njegov problem definitivno u glavi...ne kuzim da ne moze izvuci onu dodatnu motivaciju i ovu zavrsnicu odigra kako moze kao na ep 2016...to bi nam bio ogroman dobitak
2015-09-08
n
nisam vidio, al gdje ima dima...
priča se da joj ionako nije ni potreban...tre wrote:Kad skinemo engleze vidjeti ćemo jel baca grudnjak ili ne a što je važnije kome će ga baciti :DT. wrote:meni isto sve se zamutilo prid očima...tre wrote:Mislio sam da to više neću doživjeti, suza mi iskrena kanula iz okaT. wrote:kaja opet u domoljubnom izdanju...
2014-04-14
Malo si ga kritizirao, pojačaj pa će biti bolje :Dvuksadinare wrote:vrsaljko d apopravi centarsuteve bio bi odlican i prema naprijed...cekam perisica a nikako ga docekati..mislim d aje njegov problem definitivno u glavi...ne kuzim da ne moze izvuci onu dodatnu motivaciju i ovu zavrsnicu odigra kako moze kao na ep 2016...to bi nam bio ogroman dobitak
na kog tocno mislis?tre wrote:Malo si ga kritizirao, pojačaj pa će biti bolje :Dvuksadinare wrote:vrsaljko d apopravi centarsuteve bio bi odlican i prema naprijed...cekam perisica a nikako ga docekati..mislim d aje njegov problem definitivno u glavi...ne kuzim da ne moze izvuci onu dodatnu motivaciju i ovu zavrsnicu odigra kako moze kao na ep 2016...to bi nam bio ogroman dobitak
2015-09-08
pa vrsaljko je drastično popravio centaršut...vuksadinare wrote:vrsaljko d apopravi centarsuteve bio bi odlican i prema naprijed...cekam perisica a nikako ga docekati..mislim d aje njegov problem definitivno u glavi...ne kuzim da ne moze izvuci onu dodatnu motivaciju i ovu zavrsnicu odigra kako moze kao na ep 2016...to bi nam bio ogroman dobitak
protiv rusije je imao dva u 16...
2014-04-14
Jebiga ako django bude u prvim redovima ništa od povratka kaje na stare staze slave, uzalud nam trud sviračiT. wrote:npriča se da joj ionako nije ni potreban...tre wrote:Kad skinemo engleze vidjeti ćemo jel baca grudnjak ili ne a što je važnije kome će ga baciti :DT. wrote:meni isto sve se zamutilo prid očima...tre wrote:Mislio sam da to više neću doživjeti, suza mi iskrena kanula iz okaT. wrote:kaja opet u domoljubnom izdanju...
super..samo centarsutevi odose mahom na drugu stranu u aut...velim da to popravi ako moze mogao bi biti doista zamjena za jarnija...T. wrote:pa vrsaljko je drastično popravio centaršut...vuksadinare wrote:vrsaljko d apopravi centarsuteve bio bi odlican i prema naprijed...cekam perisica a nikako ga docekati..mislim d aje njegov problem definitivno u glavi...ne kuzim da ne moze izvuci onu dodatnu motivaciju i ovu zavrsnicu odigra kako moze kao na ep 2016...to bi nam bio ogroman dobitak
protiv rusije je imao dva u 16...
2015-09-08
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» prognoza
» Vremenska prognoza
» još prognoza (sve će bit točno)
» PROGNOZA STRATFORA
» Ruska prognoza: U Siriji sunčano, idealno za bombardiranje!
» Vremenska prognoza
» još prognoza (sve će bit točno)
» PROGNOZA STRATFORA
» Ruska prognoza: U Siriji sunčano, idealno za bombardiranje!
Page 8 of 11