Prognoza: Idemo u finale
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Prognoza: Idemo u finale
:) Kad vuk kaže da nećemo, znaći oćemo :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Prognoza: Idemo u finale
Francuska : Hrvatska u finalu...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:Francuska : Hrvatska u finalu...
U tom slučaju dajem nam nekih 20% šansi. S Brazilom ili Urugvajem 45%.
2018-04-10
polufinale i pakuj se kuci na more...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:polufinale i pakuj se kuci na more...
Možemo dobiti sve 4, a večeras ćemo znati koje 2 otpadaju.
2018-04-10
nadam se da prekjucer nisu se previse nalili i napusili..neka paze na to i eto nas u finalu..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:polufinale i pakuj se kuci na more...
Možemo dobiti sve 4, a večeras ćemo znati koje 2 otpadaju.
2015-09-08
T.- Posts : 17557
2014-04-14
žirinovski prijeti...'hrvati kako cete iz socija ako nas pobjedite'..sala...ali kako bise na portalu slobodne bosne zirinovski ej izjavio..'ratovali ste protiv nas i srba izgubit cete 1-0'T. wrote:dakle, ispadamo ...
2015-09-08
vučko, molim te govori to sve do subotevuksadinare wrote:polufinale i pakuj se kuci na more...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
polufinale i pakuj se kuci na more...Noor wrote:vučko, molim te govori to sve do subotevuksadinare wrote:polufinale i pakuj se kuci na more...
2015-09-08
Gledat ćeš Hrvatsku u završnici na moru? Dobra ideja!vuksadinare wrote:polufinale i pakuj se kuci na more...Noor wrote:vučko, molim te govori to sve do subotevuksadinare wrote:polufinale i pakuj se kuci na more...
Možemo doći do prve svjetske nogometne titule, okolnosti nam idu na ruke.
mozemo..ali prvo moramo popraviti fizicku spremu..oan opasno steka..drugo...dalic bi se opet trebao vratiti nogometnoj taktici a manje geldati u nebo ako sto cini posljednjih tjedan danaRegoč wrote:Možemo doći do prve svjetske nogometne titule, okolnosti nam idu na ruke.
2015-09-08
Jasno, nije nam ništa zajamčeno. Pred nama su tri kušnje, prva nam je kušnja Rusija, a treba računati i na sudačku potporu domaćinu.vuksadinare wrote:mozemo..ali prvo moramo popraviti fizicku spremu..oan opasno steka..drugo...dalic bi se opet trebao vratiti nogometnoj taktici a manje geldati u nebo ako sto cini posljednjih tjedan danaRegoč wrote:Možemo doći do prve svjetske nogometne titule, okolnosti nam idu na ruke.
malo optimizma, bit će sve ok, ne širi paniku i defetizam nepotrebno...vuksadinare wrote:mozemo..ali prvo moramo popraviti fizicku spremu..oan opasno steka..drugo...dalic bi se opet trebao vratiti nogometnoj taktici a manje geldati u nebo ako sto cini posljednjih tjedan danaRegoč wrote:Možemo doći do prve svjetske nogometne titule, okolnosti nam idu na ruke.
eto i 'vojska' je sinoć kazao da je prva utakmica nakon grupne faze najveća psihološka prepreka...
naši su pukli, psihički u prvome redu, isplakali se i izopijali nakon danske...
ma letiti ćemo protiv rusije, uopće ne sumnjam...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
a to ej realno vrlo izgledno..zato mi en smiejmo igrati ziheraski kao protiv danske...to dalicu opako stavljam na dusu...ne moze se vjecno boga zazivati..ovozemaljska tjelesa spremaju taktiku a ne bog..dalicu nemoj kopirati onog rukometnog trenera reprezentacije iz metkovica..koji je msilio da mu i bog određuje taktiku..pa smo bili pushingRegoč wrote:Jasno, nije nam ništa zajamčeno. Pred nama su tri kušnje, prva nam je kušnja Rusija, a treba računati i na sudačku potporu domaćinu.vuksadinare wrote:mozemo..ali prvo moramo popraviti fizicku spremu..oan opasno steka..drugo...dalic bi se opet trebao vratiti nogometnoj taktici a manje geldati u nebo ako sto cini posljednjih tjedan danaRegoč wrote:Možemo doći do prve svjetske nogometne titule, okolnosti nam idu na ruke.
2015-09-08
nadam se...mada meni ovaj samovosjka nekako previse filozofira..a najvise mi na kurac ide decembarski sa svojim komentarima..kao d aje malo jalan sto niej na dalicevom mjestu...napao ej beusana krvnicki kad je prokomentirao da po njemu je sudac ispravno dosudio stzo nije dosudio penal za srbiju kontra svicarske..onaj jelicic je ok samo da smanji dozu pomalo vec dosadnih sala...na isti kalupT. wrote:malo optimizma, bit će sve ok, ne širi paniku i defetizam nepotrebno...vuksadinare wrote:mozemo..ali prvo moramo popraviti fizicku spremu..oan opasno steka..drugo...dalic bi se opet trebao vratiti nogometnoj taktici a manje geldati u nebo ako sto cini posljednjih tjedan danaRegoč wrote:Možemo doći do prve svjetske nogometne titule, okolnosti nam idu na ruke.
eto i 'vojska' je sinoć kazao da je prva utakmica nakon grupne faze najveća psihološka prepreka...
naši su pukli, psihički u prvome redu, isplakali se i izopijali nakon danske...
ma letiti ćemo protiv rusije, uopće ne sumnjam...
2015-09-08
a štaš, niko nije savršen...
meni je ok emisija sve zajedno...
vojska je hodajuća enciklopedija, bez njega to ne bi bilo to...
znam ga susjed mi bivsi...par ulica dalje u sitom kvartu...brat mu bio jedan od osnivaca bbb-a...vole popiti...i antun i buraz mu...T. wrote:a štaš, niko nije savršen...
2015-09-08
BBB-a? Šta nisu oni Dalmoši?vuksadinare wrote:znam ga susjed mi bivsi...par ulica dalje u sitom kvartu...brat mu bio jedan od osnivaca bbb-a...vole popiti...i antun i buraz mu...T. wrote:a štaš, niko nije savršen...
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» prognoza
» Vremenska prognoza
» još prognoza (sve će bit točno)
» PROGNOZA STRATFORA
» Ruska prognoza: U Siriji sunčano, idealno za bombardiranje!
» Vremenska prognoza
» još prognoza (sve će bit točno)
» PROGNOZA STRATFORA
» Ruska prognoza: U Siriji sunčano, idealno za bombardiranje!
Page 1 of 11