Prognoza: Idemo u finale
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Prognoza: Idemo u finale
epikur37 wrote:
Mislio sam da mu sportske prognoze idu bolje od političkih ali avaj :D
U glavnom cirkus sinoć!
Vučina mora počet s prognozama i za košarku :D
Ja sam 3 sata spavao, sanjao tekmu :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:
U glavnom cirkus sinoć!
Baš se mislim gdje ću u nedjelju
2018-04-10
Lako za njega. Longi zvani Gimnastičar je pravi faktor X.Hektorović wrote:epikur37 wrote:
U glavnom cirkus sinoć!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Lako za njega. Longi zvani Gimnastičar je pravi faktor X.Hektorović wrote:epikur37 wrote:
U glavnom cirkus sinoć!
Umoran je nakon sinoćnjeg psihotronskog napora, pustimo ga da se odmori do nedjelje trebat će namk opet.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dzango wrote:Lako za njega. Longi zvani Gimnastičar je pravi faktor X.
Vučko je najbolji orjentir, sve što kaže...obratno je :D
Al kad se svar dekodira vučko pogodi mora se priznat :D :D
2018-04-10
Zovite Kolindu i Dalića da ga optimalno pripreme za finale inače ode mast u propast. Sada će morati da gleda u ogledalu ali naglavačke dirajući nogom plafon. Jedino tako su Francuzi i Demijurg pukli.epikur37 wrote:dzango wrote:Lako za njega. Longi zvani Gimnastičar je pravi faktor X.Hektorović wrote:epikur37 wrote:
U glavnom cirkus sinoć!
Umoran je nakon sinoćnjeg psihotronskog napora, pustimo ga da se odmori do nedjelje trebat će namk opet.
2014-04-19
dzango wrote:epikur37 wrote:dzango wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote: Sada će morati da gleda u ogledalu ali naglavačke dirajući nogom plafon. Jedino tako su Francuzi i Demijurg pukli.
Pusti....imaju jakog vrača davitelja.
Guest- Guest
Pa gde ćeš luđeg od Longija. Njemu ni struja ne može ništa.kofein wrote:dzango wrote:epikur37 wrote:dzango wrote:Hektorović wrote:
Pusti....imaju jakog vrača davitelja.
2014-04-19
oćel navijat Jupiter Bem i njegovi u nedjelju za francusku? Nadam se da oće. Oni za koje on navija uvijek gube.
Srbija nam je glavi protivnik zbog kojih smo najbolji na svijetu.
Jebeš druge.
Jebeš druge.
crvenkasti-
2014-04-17
o crveni pa gdje si ti ovih dana..skrivas se..crvenkasti wrote:Srbija nam je glavi protivnik zbog kojih smo najbolji na svijetu.
Jebeš druge.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Možeš da se kladiš. Već vežbaju Marseljezu.marcellus wrote:oćel navijat Jupiter Bem i njegovi u nedjelju za francusku? Nadam se da oće. Oni za koje on navija uvijek gube.
2014-04-19
Čudim se da sam ovoliki optimist do sada sam prognozirao sve tri pobjede i pobijedili smo. Sada prognoziram zlato, nemaju Francuzi šta tražiti protiv ovako motivirane a jako dobre ekipe. Iako odavno govorim da su francuzi najbolja ekipa na SP ali svejedno biti će drugi.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
pa i vuk baca vradžbine samo onako amaterski dok longi to profesionalno odrađujeT. wrote:Srbalji na aparatah...
Vuk dominira, longi iz sjene baca vradžbine...
Ne mogu nam ništa...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ne hvali ga sad jadan nebiovuksadinare wrote:pa pila naopako..ucio od ćire ..no ja sam rekao za perisica dobijemo li pravog perisica svjetski prvaci..tre wrote:to vuče, nastavi o fizičkoj nespremnosti :DDDDDvuksadinare wrote:ako ne prođemo to ce vise biti zbog fizicke spremnosti...ovi englezi su jedvo dobili panamu...a kolumbiju su dobli na jedanaesterce di nisu bili bolji od kolumbije tijekom meca nesto jako...belgija ih je dobila drugom postavom...svedi su igrali realno za kurac 1/4 finale sto i ej bilo iznennađenje..ocito su pali pod pritiskom i medijskim presingom englezaRingo10 wrote:Tesko da cemo proci Engleze. Njihov stil nam nikad nije lezao.
Ona jedna davna 3-2 pobjeda ne znaci nista posebno u tom smislu.
i udri po perišiću jače sad kad smo u finalu
Šandor Winnetou-
2017-12-31
nemam ga sto hvaliti...to sam ocekivao kao santre wrote:ne hvali ga sad jadan nebiovuksadinare wrote:pa pila naopako..ucio od ćire ..no ja sam rekao za perisica dobijemo li pravog perisica svjetski prvaci..tre wrote:to vuče, nastavi o fizičkoj nespremnosti :DDDDDvuksadinare wrote:ako ne prođemo to ce vise biti zbog fizicke spremnosti...ovi englezi su jedvo dobili panamu...a kolumbiju su dobli na jedanaesterce di nisu bili bolji od kolumbije tijekom meca nesto jako...belgija ih je dobila drugom postavom...svedi su igrali realno za kurac 1/4 finale sto i ej bilo iznennađenje..ocito su pali pod pritiskom i medijskim presingom englezaRingo10 wrote:Tesko da cemo proci Engleze. Njihov stil nam nikad nije lezao.
Ona jedna davna 3-2 pobjeda ne znaci nista posebno u tom smislu.
i udri po perišiću jače sad kad smo u finalu
2015-09-08
forumska baba vanga :))))Hektorović wrote:epikur37 wrote:
U glavnom cirkus sinoć!
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ja sam vidio u životu još samo jednog malera tog tipa, znam da je na listiću imao 12-13 parova i sve promašioHektorović wrote:dzango wrote:Lako za njega. Longi zvani Gimnastičar je pravi faktor X.
Vučko je najbolji orjentir, sve što kaže...obratno je :D
Al kad se svar dekodira vučko pogodi mora se priznat :D :D
Šandor Winnetou-
2017-12-31
ne baksuziraj jebote, iz pakosti će početi navijati za nasmarcellus wrote:oćel navijat Jupiter Bem i njegovi u nedjelju za francusku? Nadam se da oće. Oni za koje on navija uvijek gube.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
decki ne kapa do poda..vec nemam rijeci..jesam nekad sam ih kritizirao jer sam znao da mogu vise..da su predrodređeni za ovaj uspjeh i steta bi bila da nisu to ostvarili..napoleo je rekao jednom..'da nisam bio strog prema svojim vojnicima ne bi se oni ovako borili'
2015-09-08
nekad???vuksadinare wrote:decki ne kapa do poda..vec nemam rijeci..jesam nekad sam ih kritizirao jer sam znao da mogu vise..da su predrodređeni za ovaj uspjeh i steta bi bila da nisu to ostvarili..napoleo je rekao jednom..'da nisam bio strog prema svojim vojnicima ne bi se oni ovako borili'
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» prognoza
» Vremenska prognoza
» još prognoza (sve će bit točno)
» PROGNOZA STRATFORA
» Ruska prognoza: U Siriji sunčano, idealno za bombardiranje!
» Vremenska prognoza
» još prognoza (sve će bit točno)
» PROGNOZA STRATFORA
» Ruska prognoza: U Siriji sunčano, idealno za bombardiranje!
Page 10 of 11