Prognoza: Idemo u finale
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Prognoza: Idemo u finale
BBB-a? Šta nisu oni Dalmoši?vuksadinare wrote:znam ga susjed mi bivsi...par ulica dalje u sitom kvartu...brat mu bio jedan od osnivaca bbb-a...vole popiti...i antun i buraz mu...T. wrote:a štaš, niko nije savršen...
meni je ok emisija sve zajedno...
vojska je hodajuća enciklopedija, bez njega to ne bi bilo to...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
ne porijeklom su iz duge rese...samo sto su starci dosli u zagreb kad je anton se bio rodio..pocetkom pedesetih naselili s eu trnje..buraz mu se rodio deset godina kasnije od antona..Regoč wrote:BBB-a? Šta nisu oni Dalmoši?vuksadinare wrote:znam ga susjed mi bivsi...par ulica dalje u sitom kvartu...brat mu bio jedan od osnivaca bbb-a...vole popiti...i antun i buraz mu...T. wrote:a štaš, niko nije savršen...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A!vuksadinare wrote:ne porijeklom su iz duge rese...samo sto su starci dosli u zagreb kad je anton se bio rodio..pocetkom pedesetih naselili s eu trnje..buraz mu se rodio deset godina kasnije od antona..Regoč wrote:BBB-a? Šta nisu oni Dalmoši?vuksadinare wrote:znam ga susjed mi bivsi...par ulica dalje u sitom kvartu...brat mu bio jedan od osnivaca bbb-a...vole popiti...i antun i buraz mu...T. wrote:a štaš, niko nije savršen...
buraz nu ej bio opaki bbb-ovac..druzio se sa onom ekipom dugog sa kozjaka...sirola...cos...sarma...bio je u prvoj ekipi prvih boysa ali nije vise isao na tekme nakon onih nereda 13.5.1990 u maximiru..aktivirao se u hdz-u pa se bacio u politiku..pred rat je otisao u policiju...a anton se bacio u sportsko novinarstvo
2015-09-08
vuksadinare wrote:nadam se...mada meni ovaj samovosjka nekako previse filozofira..a najvise mi na kurac ide decembarski sa svojim komentarima..kao d aje malo jalan sto niej na dalicevom mjestu...napao ej beusana krvnicki kad je prokomentirao da po njemu je sudac ispravno dosudio stzo nije dosudio penal za srbiju kontra svicarske..onaj jelicic je ok samo da smanji dozu pomalo vec dosadnih sala...na isti kalup
Prosinečki je ko u kafani, Vojska je gospodin, Joško se fura na BBC pundita, a Oko Sokolovo je zreo za penzije, nešto je baš pasivan.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
decembarski je vise hvalio srbiju koja je ispala nego nase koji smo u 1/4 finalu...a izgleda da bas ne voli ni samovojsku...ni beusana...ali ga samovojska lagano prca ili rostilja...kad je rekao da mu je ejdna od najdosadnijih utakmica bila finale zvezde i marselaj u bariju 1991Hektorović wrote:vuksadinare wrote:nadam se...mada meni ovaj samovosjka nekako previse filozofira..a najvise mi na kurac ide decembarski sa svojim komentarima..kao d aje malo jalan sto niej na dalicevom mjestu...napao ej beusana krvnicki kad je prokomentirao da po njemu je sudac ispravno dosudio stzo nije dosudio penal za srbiju kontra svicarske..onaj jelicic je ok samo da smanji dozu pomalo vec dosadnih sala...na isti kalup
Prosinečki je ko u kafani, Vojska je gospodin, Joško se fura na BBC pundita, a Oko Sokolovo je zreo za penzije, nešto je baš pasivan.
2015-09-08
moja je prognoza da bi uz malo sreće i pameti mogli do finala ali svjetski prvaci nećemo biti,bar ne ovaj puta(u nogometu nisam baš neki prognozer tako da se to uzme u obzir).
vili40-
2015-08-02
Aj barem nema Štimca, stručnjaka za sve koji je uvijek u pravu :)
2018-04-10
stimac ej vidio sebe kao vjecnog izbornika...Hektorović wrote:Aj barem nema Štimca, stručnjaka za sve koji je uvijek u pravu :)
2015-09-08
vuksadinare wrote:decembarski je vise hvalio srbiju koja je ispala nego nase koji smo u 1/4 finalu...a izgleda da bas ne voli ni samovojsku...ni beusana...ali ga samovojska lagano prca ili rostilja...kad je rekao da mu je ejdna od najdosadnijih utakmica bila finale zvezde i marselaj u bariju 1991
Prošli put su pozvali Čiru jedanput sa Prosinečkim, mogli bi i sad. Čisto reda radi.
2018-04-10
steta sto enma vise one emisije gdje je i zeljko pervan bio..kao za vrijeme ep 2008...
2015-09-08
decembarski je jalan..jbg trener je bosne...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:decembarski je vise hvalio srbiju koja je ispala nego nase koji smo u 1/4 finalu...a izgleda da bas ne voli ni samovojsku...ni beusana...ali ga samovojska lagano prca ili rostilja...kad je rekao da mu je ejdna od najdosadnijih utakmica bila finale zvezde i marselaj u bariju 1991
Prošli put su pozvali Čiru jedanput sa Prosinečkim, mogli bi i sad. Čisto reda radi.
2015-09-08
vuksadinare wrote:stimac ej vidio sebe kao vjecnog izbornika...Hektorović wrote:Aj barem nema Štimca, stručnjaka za sve koji je uvijek u pravu :)
Egomanijak čija mora biti zadnja i jedina.
Jeličić je barem normalan lik u tom pogledu.
A Prosinečki mi djeluje sav ispijeno, ko da ga boli k**** za sve...
2018-04-10
vuksadinare wrote:decembarski je jalan..jbg trener je bosne...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:decembarski je vise hvalio srbiju koja je ispala nego nase koji smo u 1/4 finalu...a izgleda da bas ne voli ni samovojsku...ni beusana...ali ga samovojska lagano prca ili rostilja...kad je rekao da mu je ejdna od najdosadnijih utakmica bila finale zvezde i marselaj u bariju 1991
Jesi mu skužio tetovaže po rukama, kreno ko Sampaoli :)
Joško ga je malo pikno oko toga, al ovaj čak to nije upratio...
2018-04-10
vuksadinare wrote:steta sto enma vise one emisije gdje je i zeljko pervan bio..kao za vrijeme ep 2008...
Ma ono je bilo previše, vašarski.
Ovo je baš kako rade i englezi...
2018-04-10
Bilić mi je nešto propao... vidi se otkaz i nezaposlenost ostavlja posljedice :D
2018-04-10
imaju 'vojsku' koji je nogometni entuzijast i ništa više...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:steta sto enma vise one emisije gdje je i zeljko pervan bio..kao za vrijeme ep 2008...
prosinečki, bivši veliki igrač a danas tek trener u usponu...
jeličić, bivši osrednji igrač, danas neki polukomentator...
pletikosa koji jedva spoji rečenicu...
beusan koji se boji kazati išta protiv sudaca...
i ćiro koji je napola izlapio...
di su bilić, jozić, kovač, cico...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
srećom živiš u sitom, kaj bi bilo da živiš u gladnom?vuksadinare wrote:znam ga susjed mi bivsi...par ulica dalje u sitom kvartu...brat mu bio jedan od osnivaca bbb-a...vole popiti...i antun i buraz mu...T. wrote:a štaš, niko nije savršen...
2014-12-30
T. wrote:imaju 'vojsku' koji je nogometni entuzijast i ništa više...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:steta sto enma vise one emisije gdje je i zeljko pervan bio..kao za vrijeme ep 2008...
prosinečki, bivši veliki igrač a danas tek trener u usponu...
jeličić, bivši osrednji igrač, danas neki polukomentator...
pletikosa koji jedva spoji rečenicu...
beusan koji se boji kazati išta protiv sudaca...
i ćiro koji je napola izlapio...
di su bilić, jozić, kovač, cico...
Otprilike, no Bilić je bit će za dobru lovu ekskluzivno na britanskom ITV, Cico valjda prepijan, Kovač ima posla, Jozić nikad nije nešto volio u medije.
Kažem, barem nema Štimac egotripa.
2018-04-10
nije lako biti trener bosne...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:stimac ej vidio sebe kao vjecnog izbornika...Hektorović wrote:Aj barem nema Štimca, stručnjaka za sve koji je uvijek u pravu :)
2015-09-08
vuksadinare wrote:nije lako biti trener bosne...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:stimac ej vidio sebe kao vjecnog izbornika...Hektorović wrote:Aj barem nema Štimca, stručnjaka za sve koji je uvijek u pravu :)
Ne znam koji mu je to trebalo... no dobro... valjda misli džeko i pjanić su dovoljno da se nešto odradi na Euru pa da ode dalje u neki klub...
2018-04-10
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» prognoza
» Vremenska prognoza
» još prognoza (sve će bit točno)
» PROGNOZA STRATFORA
» Ruska prognoza: U Siriji sunčano, idealno za bombardiranje!
» Vremenska prognoza
» još prognoza (sve će bit točno)
» PROGNOZA STRATFORA
» Ruska prognoza: U Siriji sunčano, idealno za bombardiranje!
Page 2 of 11