Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Моguće. Оtvorili nam riznicu a unutra najvredniji eksponat štap upravo sv. Savekaja wrote:Krenuo pa skužio da te prži po leđima pogledom sv. Savadzango wrote:Nisam zapalio. Ipak je pravoslavna bogomolja pa bi prevagnulo na braću Ruse. Posle da mi jebete mater.kaja wrote:obaveznodzango wrote:Da vam zapalim sveću za pobedu? Evo me u Mileševi kod Belog Anđela.
i nemoj da nam tamo neku čaroliju baciš da rusi pobjede..
Onda si odlučio ostati neutralan
:)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
To je bio znak poput gorućeg grma da se ne zaje...dzango wrote:Моguće. Оtvorili nam riznicu a unutra najvredniji eksponat štap upravo sv. Savekaja wrote:Krenuo pa skužio da te prži po leđima pogledom sv. Savadzango wrote:Nisam zapalio. Ipak je pravoslavna bogomolja pa bi prevagnulo na braću Ruse. Posle da mi jebete mater.kaja wrote:obaveznodzango wrote:Da vam zapalim sveću za pobedu? Evo me u Mileševi kod Belog Anđela.
Jesi trucnuo rakijicu danas?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veber-
2014-12-30
veber wrote:srećna rakijica
za pobedu rvatske
nemoj zaboravit uplatit na ruse , nama nosi srecu a ako bude suprotno donese tebi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
uplaćeno, ali je neki slabi omjer.debotoijusto wrote:veber wrote:srećna rakijica
za pobedu rvatske
nemoj zaboravit uplatit na ruse , nama nosi srecu a ako bude suprotno donese tebi
samo da se kolinda ne mota po svlačionici.
2014-12-30
Nisam. Juče je bio dan za rakiju. Sada pijem Jelen na terasi kafića. Muzika do jaja a preko puta pod zracima sunca polako isparava kiša koja je danas pala na planinsku borovu šumu. Život je lep.kaja wrote:To je bio znak poput gorućeg grma da se ne zaje...dzango wrote:Моguće. Оtvorili nam riznicu a unutra najvredniji eksponat štap upravo sv. Savekaja wrote:Krenuo pa skužio da te prži po leđima pogledom sv. Savadzango wrote:Nisam zapalio. Ipak je pravoslavna bogomolja pa bi prevagnulo na braću Ruse. Posle da mi jebete mater.kaja wrote:
obavezno
Jesi trucnuo rakijicu danas?
veber-
2014-12-30
To ide posle, ne brzaj.veber wrote:muzika do jaja!
kaj ti muzika puši?
dzango wrote:Banana u dupe.vuksadinare wrote:sto ce mi..im'o sam ih dos't ...sad se palim na juzno voceepikur37 wrote:vucina ne budi ljubomorko...privedi i ti srpkinju
Ananas
--------------------------------------------------------------------------------
Znaš onaj :
Ode Irkinja ginekologu i veli- doktore ne znam šta mi je, iz one stvari mi izlaze poštanske marke
iz Ekvadora i cile J Amerike. A doktor njoj - Nisu to poštanske marke već etikete sa banana -
Last edited by Yehudim on 4/7/2018, 19:23; edited 1 time in total
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
25centi bez glave.dzango wrote:To ide posle, ne brzaj.veber wrote:muzika do jaja!
kaj ti muzika puši?
2014-12-30
Маšala. Nema Eve, ona je znala šta je mašala.veber wrote:25centi bez glave.dzango wrote:To ide posle, ne brzaj.veber wrote:muzika do jaja!
kaj ti muzika puši?
Doduše, ja sam je naučio.
Хехе.Yehudim wrote:dzango wrote:Banana u dupe.vuksadinare wrote:sto ce mi..im'o sam ih dos't ...sad se palim na juzno voceepikur37 wrote:vucina ne budi ljubomorko...privedi i ti srpkinju
Ananas
--------------------------------------------------------------------------------
Znaš onaj :
Ode Irkinja ginekologu i veli- doktore ne znam šta mi je, iz one stvari mi izlaze poštanske marke
iz Ekvadora i cile J Amerike. A doktor njoj - Nisu to poštanske marke već etikete sa banana -
33 bez vugladzango wrote:Маšala. Nema Eve, ona je znala šta je mašala.veber wrote:25centi bez glave.dzango wrote:To ide posle, ne brzaj.veber wrote:muzika do jaja!
kaj ti muzika puši?
Doduše, ja sam je naučio.
2014-12-30
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Najbolje je Užičko.
ovod kod mene ima u lokalnu trgovinu koja sluzi kao diskretni kafic apatinsko pivo pa prisustvovao raspravi...da ne duljim sto znas o tom proizvodu ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Užičko kolo a Zaječarsko pivo. Može i Apatinsko ako nema Zaječarsko.debotoijusto wrote:dzango wrote:Najbolje je Užičko.
ovod kod mene ima u lokalnu trgovinu koja sluzi kao diskretni kafic apatinsko pivo pa prisustvovao raspravi...da ne duljim sto znas o tom proizvodu ?
da ih pitaš od kuda su odgovor bi bio;dzango wrote:Najbolje je Užičko.
-slovenija, se kličem ero
-rvacka iz mostarja sem
2014-12-30
Dobro pletu nogama Bosanke, mamicu im. Debela najboljе. Ta sigurno zna posao. Domoljubna za sve pare.veber wrote:da ih pitaš od kuda su odgovor bi bio;dzango wrote:Najbolje je Užičko.
-rvacka iz mostarja sem
naučile me slovenke nedavno to kolo.dzango wrote:Dobro pletu nogama Bosanke, mamicu im. Debela najboljе. Ta sigurno zna posao. Domoljubna za sve pare.veber wrote:da ih pitaš od kuda su odgovor bi bio;dzango wrote:Najbolje je Užičko.
-rvacka iz mostarja sem
bilo je zanimljivo. samo nisam kužil taj bolan slovenski najbolje.
2014-12-30
nasi vec poeli sa pricom o-umoru....a jos nismo ni 1/4 finale odigrali...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 33 of 50