ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Go down

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 21 Empty Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Post by L'âme Mon 2 Jul - 11:59

02.07.2018
mutava baštarda wrote:Vele Danci da su bili bolji.
I ja sam ljepsa od MM.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 21 Empty Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Post by veber Mon 2 Jul - 12:04

to ziher, mm je mrtva odavno

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by L'âme Mon 2 Jul - 12:13

veber wrote:to ziher, mm je mrtva odavno
:-D 
Hocu reci da su nerealni

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber Mon 2 Jul - 12:17

realno da je tekma bila otužna, ali činjenca je da smo otišli dalje. i danci se pokazali kao pravi sportaši i uredno su čestitali hrvatskoj.

pogledao sam snimku rusija:španjolska. isto mučenje kao i ova tekma.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 12:19

....nesto mi niej jasno kod danaca..koji pimpek su napaljeni na nas..kad smo ih onomad dobili 3-0 na ep 1996..trubili su d asu bili bolji ali eto hrvati tri put sutnuli tri put uslo..pa igra se u konacnici na pobjedu a ne na to ko je bio bolji u dodavanju ili po prilikama..i svabe su x puta bili losiji do protivnika pa su na kraju pobjeđivali..da en govorim o talijanima...kad bi s egledalo samo po ljepoti ili tko ej bio bolji a izgubio..brazilci bi imali jos 2,3 naslova svjetskog prvaka na kontu vise..pa onaj brazil je razbio italiju 1982 na terenu ali su ih talijani dobili 3-2 u toj utakmici i nesto kasniej postali svjetski prvaci..da ne govorim o grckoj i 2004 kad su postali ep...na kraju s emrtvi broje
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 12:19

veber wrote:realno da je tekma bila otužna, ali činjenca je da smo otišli dalje. i danci se pokazali kao pravi sportaši i uredno su čestitali hrvatskoj.

pogledao sam snimku rusija:španjolska. isto mučenje kao i ova tekma.
..je ali danas druga prica kod danaca..siplju drvlje i kamenje na nas
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by veber Mon 2 Jul - 12:20

jebemti trebam prevoditelja za tvoje tekstove.

kaj si disleksičan?

Last edited by veber on Mon 2 Jul - 12:26; edited 2 times in total

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 12:22

veber wrote:jebemti trebam prevoditelja za tvoje tekstove.

kaj si dileksičan?
brzina :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by flumen Mon 2 Jul - 12:24

jucer su bile dvije negledljive utakmice. ono sto je spanjolska odigrala sa rusijom bilo je bljak.
a ni hrvatska sa danskom nije imala nekih svijetlih trenutaka.
ako se mora rovati da bi se dalo gol - onda se Rusima vec smijesi polufinale.

Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Mon 2 Jul - 12:27

Preloša utakmica je to sinoć bila. Strah i strepnja od Danske nakon prvih 45 minuta. Prvo poluvrijeme smo igrali još, sve poslije je za zaborav. Zlatko Dalić nedorastao izazovu i prilici, a ekipa ponovno pokazala kako nema hrabrost i karakter generacije 98'.

Na teške jade se prošla utakmica i jedino je pozitivno ispalo što niti jedan žuti karton nisu dobili pa nitko neće biti suspendiran za četvrtfinalnu utakmicu s Rusijom.

4 promašena kaznena udarca. Modrić u 114. i još 3 na dvoboju penala. Subašić odveo Hrvatsku dalje jer mu suigrači to nisu bili u stanju.
To beskičmenjaštvo mi nikad neće biti jasno, da ne govorim o onoj teškoj budaletini od Drage Ćosića koji za vrijeme prijenosa priča 10 godina poslije o četvrtfinalu s Turskom 2008. i kako je to još uvijek živo.
Dobro da nije spominjao Kuhena Hedervaryja, sultana Mehmeda II. Osvajača, Zrinski i Frankopana, kralja Aleksandra, Bleiburg, Tita i Slobu Miloševića.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 12:32

flumen wrote:jucer su bile dvije negledljive utakmice. ono sto je spanjolska odigrala sa rusijom bilo je bljak.
a ni hrvatska sa danskom nije imala nekih svijetlih trenutaka.
ako se mora rovati da bi se dalo gol - onda se Rusima vec smijesi polufinale.
nas problem je slaba forma perisica...da je u onoj formi do prije dvije godine evidentno bi to rasteretilo modrica,rakitica i manđukica da iskoriste to i dobiju prostor za kreiranje igre...jednostavno trenutno nemamo kvalitetno izdanje na bokovima..necu sad o defenzivnim rolama strinica i vrsaljak koji nisu losi..ali prema naprijed to ej slabo a jos perisic nije u formi koji bi makar sa lijevog boka d aje u formi mogao napraviti cuda...rebic nesto radi ali rebic nije igrac boka ali koliko toliko neutralizira vrsaljkovu slabu igru prema naprijed
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 12:37

Fénix wrote:Preloša utakmica je to sinoć bila. Strah i strepnja od Danske nakon prvih 45 minuta. Prvo poluvrijeme smo igrali još, sve poslije je za zaborav. Zlatko Dalić nedorastao izazovu i prilici, a ekipa ponovno pokazala kako nema hrabrost i karakter generacije 98'.

Na teške jade se prošla utakmica i jedino je pozitivno ispalo što niti jedan žuti karton nisu dobili pa nitko neće biti suspendiran za četvrtfinalnu utakmicu s Rusijom.

4 promašena kaznena udarca. Modrić u 114. i još 3 na dvoboju penala. Subašić odveo Hrvatsku dalje jer mu suigrači to nisu bili u stanju.
To beskičmenjaštvo mi nikad neće biti jasno, da ne govorim o onoj teškoj budaletini od Drage Ćosića koji za vrijeme prijenosa priča 10 godina poslije o četvrtfinalu s Turskom 2008. i kako je to još uvijek živo.
Dobro da nije spominjao Kuhena Hedervaryja, sultana Mehmeda II. Osvajača, Zrinski i Frankopana, kralja Aleksandra, Bleiburg, Tita i Slobu Miloševića.
dobro si detektirao..mozda ce upravo dalic bas biti najslabija karika u ovoj kvalifikacijskoj fazi...ipak moramo biti realni d aje to trener koji se nikad nije nasao u ovakvoj situaciji..treniranje po pustinjama bliskog istoka ili hnl-a nije isto kao veliko natjecanje poput sp ili ep...u ovoj fazi bas bi nam trebao trener tipa bilica,kovaca ili cire...dalic kako sma vec x puta rekao jucer mi je izgledao izgubljeno,puknuo pod pritiskom...nije skoro uopce sudjelovao u igri..igraci se morali trositi dolazeci mu po savjete...kao da se sam prepao svega ovoga...mislim da bi mu sad trebao iskusni strucnjak na klupi pokraj njega..jer to nisu ni olic ni ladic ni vukojevic...realno..zelaj i zazivanje boga je ejdno ipak strucnost i sudjelovanje u utakmici nesto drugo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kavran Mon 2 Jul - 12:45

jebem im krvavo jaje da im jebem .... ukradoše mi deset godina života.

a što sve nisam napravio ... obukao sretnu obleku, stavio zastavu na balkon, parkirao na mjestu koje sreću nosi, sretna lokacija na kojem gledam tekmu .... i onda me modrić skoro ubije s penalom .... pa bogtedragi  ... inFRakt skoro dobio ... ako mu tada prištevi na jeziku izašli neće nikada.

:) 

sljedeću tekmu gledam pod normabelima. jebite se.

:cro
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 12:46

..a iskreno jesam vjernik ali zadnej dvije utakmice dalic kao da je poceo filozofirati te zazivati u svakoj drugoj recenici boga..podsjetio me na onog rukometnog trenera reprezentacije iz metkovica prije cervara...koji ej za svaki kurac zazivao boga...pa smo kurac prolazili dobro..svaka cast bogu ali njegova ruka na terenu s ene moze vidjeti kao trenerska...jucer s edefinitivno nije vidio dalicev potpis bar u pozitivnom kontekstu sto se tice igre na terenu...i eto njega opet nakon utakmice sa zahvaljivanjem bogu.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by veber Mon 2 Jul - 12:48

Kavran wrote:jebem im krvavo jaje da im jebem .... ukradoše mi deset godina života.

a što sve nisam napravio ... obukao sretnu obleku, stavio zastavu na balkon, parkirao na mjestu koje sreću nosi, sretna lokacija na kojem gledam tekmu .... i onda me modrić skoro ubije s penalom .... pa bogtedragi  ... inFRakt skoro dobio ... ako mu tada prištevi na jeziku izašli neće nikada.

hahahahaha, a jebem te mutava. ali ja koji ne gledam nogomet mogao bi to sličnim rječima opisat. mačketine se sakrile na balkon, a nećakinja mi skoro poletjela na kraju.
zaključila je da smo svi ludi :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by L'âme Mon 2 Jul - 12:50

Dobro da smo naisli na Dance, ciji je izbornik takticki nadmudrio Dalica, jer to mu je skola za Rusa i Cercesova(ili kako se vec zove).
Nadam se da je izvukao pouke jer ce ga Rus totalno umrtvit, kako je i Spanjolce.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 12:51

cekam perisica ko ozeblo sunce..hocu li ga bar protiv rusije docekati...ima nos da je on taj igrac prevage na terenu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Jul - 12:53

claire wrote:Dobro da smo naisli na Dance, ciji je izbornik takticki nadmudrio Dalica, jer to mu je skola za Rusa i Cercesova(ili kako se vec zove).
Nadam se da je izvukao pouke jer ce ga Rus totalno umrtvit, kako je i Spanjolce.
danac ga je dobio na iskustvo...a ne na pozivanje na boga..velim kao da je dalic podlegao pritisku...ovog dijela natjecanja...ne znam..ali jucer to nije bilo dobro...to niej bila igra za jake reprezentacije...dozvolio je da mi idemo na mlin danaca umjesto obrnuto...dobrano me podsjetio na stimca...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kavran Mon 2 Jul - 13:03

veber wrote:
Kavran wrote:jebem im krvavo jaje da im jebem .... ukradoše mi deset godina života.

hahahahaha, a jebem te mutava. ali ja koji ne gledam nogomet mogao bi to sličnim rječima opisat. mačketine se sakrile na balkon, a nećakinja mi skoro poletjela na kraju.
zaključila je da smo svi ludi :D

:D
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Guest Mon 2 Jul - 13:07

vuksadinare wrote:dobro si detektirao..mozda ce upravo dalic bas biti najslabija karika u ovoj kvalifikacijskoj fazi...ipak moramo biti realni d aje to trener koji se nikad nije nasao u ovakvoj situaciji..treniranje po pustinjama bliskog istoka ili hnl-a nije isto kao veliko natjecanje poput sp ili ep...u ovoj fazi bas bi nam trebao trener tipa bilica,kovaca ili cire...dalic kako sma vec x puta rekao jucer mi je izgledao izgubljeno,puknuo pod pritiskom...nije skoro uopce sudjelovao u igri..igraci se morali trositi dolazeci mu po savjete...kao da se sam prepao svega ovoga...mislim da bi mu sad trebao iskusni strucnjak na klupi pokraj njega..jer to nisu ni olic ni ladic ni vukojevic...realno..zelaj i zazivanje boga je ejdno ipak strucnost i sudjelovanje u utakmici nesto drugo
On je učinio ogroman posao, ali moramo reći kako je i Ante Čačić isto napravio izvrstan posao koji su mu ona grupica na tribinama pokvarili na onoj utakmici Eura 16' s Češkom pa je isto propao na K.O. fazi, tj. osmini finala. Tada smo otišli iz grupe sa 7 bodova iz skupine, zašamarali Španjolsku s rezervnom ekipom u zadnjoj utakmici i zapeli na Portugalu, a ne Danskoj, Češkoj, Islandu, Rusiji, Bugarskoj, Moldaviji i ne znam kome.

Nakon hrpe gnoja u periodu 2002. - 2006. gdje smo redovito u skupinama ispadali, Bilić je to na Euru 08' okrenuo a na Euru 12' nas je Španjolska teško pokrala pa smo ispali u jako teškoj skupini s njima i Talijanima, dok smo Irce s 4 gola u prvoj utakmici sredili.

U Brazilu 2014. otvaranje pred očima svijeta loše, dobili Kamerun i onda nas Meksiko školski razbucao i Kovačeva kola su krenula nizbrdo, baš kao što su nakon 2016. kola Čačiću krenula nizbrdo.

Meni čak nije ni problem što će s nama biti na ovom turniru, generacija ima zadnju šansu da hvata polufinale i zasad je uspjela proći tu prvu prepreku. Grupna faza se opet suvereno odradila, Dalić je ekipu u vrlo kratkom roku s jako malo utakmica fino uigrao i 9 bodova se zaokružilo s jednim primljenim golom uz izvrsnu igru.

No problem nama više nije prolazak skupine kao nekoć već je problem kako odigrati utakmice na ispadanje. Ovo sinoć je dokaz da mi imamo strašan psihološki i karakterni problem i ne znamo što raditi osim alibi kratkih pasova na svojoj polovici i oko centra, što nakon prvog poluvremena nije bilo više moguće, čak ni 3-4 poštena vezati jer je ispalo kao da Danska ima 2 igrača više na terenu pa je teren izgledao gotovo mal kao rukometni.

Kovačić alibi igrač koji dodaje prvom do sebe, a Drago i ekipa u studiju govori kako on treba uzeti tu loptu i koristiti svoje ubrzanje i trku s loptom u nogama, ali mali s 24 godine i 7 godina profesionalne karijere to ne može jer već 6 jebenih godina nije postao ni u Interu ni u Realu prvotimac a kamoli nositelj igre. Ta klupa u Interu i Realu mu je sjebala karijeru, a već prije 2-3 godine je trebao dominirati svjetskim nogometom da je se razvijao u pravoj sredini i stalno igrao otkako je Dinamo napustio i baš zato su Brozović i Badelj čak ispred njega.

Što se tiče Dalića... On trenersku karijeru nigdje u Europi nije napravio, baš kao i svi ostali tipovi koji su bili izbornici. Tek Slaven Bilić i sad Niko Kovač su ta dvojica koji su u top 5 liga radili, tj. rade. Tu se nekakav Ivan Leko spominje kao prvak u Belgiji, ali Belgija je kao i Nizozemska zadnjih 15 godina truba od nogometne lige postala.

Naši treneri samo na Bliskom i Dalekom istoku prave međunarodne karijere, a ne tamo gdje se najozbiljniji nogomet igra. I eto, sad će Žuti biti u krupnom planu jer je izbornik Protektorata gdje ipak zadnjih godina očekuju kvalificiranje na velika natjecanja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 2 Jul - 13:12

vuksadinare wrote:..a iskreno jesam vjernik ali zadnej dvije utakmice dalic kao da je poceo filozofirati te zazivati u svakoj drugoj recenici boga..podsjetio me na onog rukometnog trenera reprezentacije iz metkovica prije cervara...koji ej za svaki kurac zazivao boga...pa smo kurac prolazili dobro..svaka cast bogu ali njegova ruka na terenu s ene moze vidjeti kao trenerska...jucer s edefinitivno nije vidio dalicev potpis bar u pozitivnom kontekstu sto se tice igre na terenu...i eto njega opet nakon utakmice sa zahvaljivanjem bogu.. :)
I Danci mole Boga i sinoć su se molili na stadionu. To onda znači da bi utakmica trebala završiti neriješenim kako je Cruyff rekao? :D

Ohhhh, pa doista je i završila neriješenim nakon 90. minute, ali i 120. minute. :D :D :D :D No na kraju je netko morao proći unatoč remiju i taj netko sinoć je bila Hrvatska.

Fotografija koja je osvojila svijet: 'pobjednik' i 'gubitnik' zahvalili Bogu nakon utakmice Svjetskog prvenstva
2 minutes

Pojedini mediji proglasili su fotografiju Escobara i Lukakua „fotografijom dana“.

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 21 PXL_REU_180618_21017421-1024x668

https://www.bitno.net/vijesti/svijet/fotografija-koja-je-osvojila-svijet-pobjednik-i-gubitnik-zahvalili-bogu-nakon-utakmice-svjetskog-prvenstva/

Mnogima je, pa i Daliću ovo nepoznanica.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics