EKSKLUZIVNO Plan je zatvoriti Sisak, a Inu pretvoriti u podružnicu MOL-a
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: EKSKLUZIVNO Plan je zatvoriti Sisak, a Inu pretvoriti u podružnicu MOL-a
Guest wrote:marcellus wrote:krivo, porše nije vlasnik cijele VW grupacije. Obratno.
Baratate s 10 godina starim vijestima, Porsche je preko Piecha koji je bio CEO VW-a ali iz obitelji Porsche pokušao otkupiti grupu ali je to propalo i na kraju je Porsche završio u vlasništvu VW-a.
Volkswagen AG purchased the remaining stake in Porsche AG equaling 100% of the shares in Porsche Zwischenholding GmbH, effectively becoming its parent company as of 1 August 2012.
Porsche AG is headquartered in Stuttgart, and is owned by Volkswagen AG, which is itself majority-owned by Porsche Automobil Holding SE
i OK, ulažu u električna vozila, VW 30 milijardi, Porsche 8 milijardi USD, a koji je njihov razlog nebitno
to sve ne mijenja činjenicu da Rimac nema novu tehnologiju, da ne proizvodi električne motore, ni infotainment, ni BMS ECV, PDU... nego kupuje od drugih firmi koje imaju senior inženjere sa cca 30 godina iskustva u tome
imaš linkove, imaš slike, imaš izjave... priča ide dalje
znači u poršeu rade glupani jer surađuju s rimcem
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
hoće te li vidjed guzu kao porš u secejskom trosjedu?
hehehhe, jebao vas porš i rimac.
možda sutra 911 osvane.
hehehhe, jebao vas porš i rimac.
možda sutra 911 osvane.
2014-12-30
https://www.roadandtrack.com/new-cars/car-technology/a20871236/electric-jaguar-e-type-royal-wedding-details/
2014-04-14
Nemam pojma kako ali Jaguar, Porshe i sl .... Glupi majmuni, polupismeni. Morat cu i ja da ga konzultirm da mi unaprijedi smrk kada cistim WC je po bespucima skandinavije. Kila mozga ili lokalni sank intelektualci koji znaju vise od onih sa dvije marke -mozkom iz Porshe-a ili Jaguara pak. Tststststststststststss Dobro je vama (koji ste jos tu), jako dobro i cudno da ljudi bjeze a imate takove vrsne analiticare doma......Muhahahahahahhahahahaaaaaa km2bkm
2014-04-14
abraham wrote:Nemam pojma kako ali Jaguar, Porshe i sl .... Glupi majmuni, polupismeni. Morat cu i ja da ga konzultirm da mi unaprijedi smrk kada cistim WC je po bespucima skandinavije. Kila mozga ili lokalni sank intelektualci koji znaju vise od onih sa dvije marke -mozkom iz Porshe-a ili Jaguara pak. Tststststststststststss Dobro je vama (koji ste jos tu), jako dobro i cudno da ljudi bjeze a imate takove vrsne analiticare doma......Muhahahahahahhahahahaaaaaa km2bkm
odgovori pošteno, tko na primjer proizvodi infotainment Toradex ili Rimac?
The in-vehicle infotainment and instrument panel cluster are built with Apalis System on Modules from Toradex.
https://www.toradex.com/industry-segments/automotive-infotainment/rimac
i zašto Toradex laže, ako je to Rimčeva tehnologija?
Guest- Guest
30. 3. 2018.
Krajnje je vrijeme da startupi (poput Bellabeata) nauče preživjeti vlastiti ‘hype’
http://www.netokracija.com/startup-komunikacija-147212
a bilo je
N1 Pressing: Sandro Mur (21.4.2016)
Domaći startup dosad prikupio 7,4 milijuna dolara investicije i priprema još jednu rundu.
http://www.poslovni.hr/tehnologija/fond-koji-je-otkrio-alibabu-ulozio-3-mil-dolara-u-bellabeat-285882
propali zbog govora mržnje na internetu
Guest- Guest
deda, kako komentiraš post od maramiha?
nemam komentara na njegove špekulacijeAssadNaPodmornici wrote:deda, kako komentiraš post od maramiha?
mrzim Bitcoin jer nisam rano uložio, a do kraja godine biti će 1BTC = 100.000 USD, zato ostavljam negativne komentare i govorim da to nije novac
isto tako sam ljubomoran i na Rimca/Bellabeat, pun zavisti i jala
Guest- Guest
sada ti je prilika da uložiš, 6000$ je BTC, možda neće biti nikada 3000$ kada sam ga ja kupio, ali mislim da ti je dobra prilika. uložio novac koji si spreman riskirati :D
nisu to njegove špekulacije,
nisu to njegove špekulacije,
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Josipović osniva zagrebačku podružnicu stranke
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Sisak
» Možemo! pretvoriti Zagreb u još dosadniju spavaonicu!
» Fižulić: pretvoriti Hrvatsku u moderno multietničko i multirasno društvo
» Plan D propao, idemo na plan E...
» Sisak
» Možemo! pretvoriti Zagreb u još dosadniju spavaonicu!
» Fižulić: pretvoriti Hrvatsku u moderno multietničko i multirasno društvo
Page 7 of 7