Domovina
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Domovina
aben wrote:ne razumin kako je referendum uopće prošo,
koliko je potpisa bili i jesu li svi provjereni?
Predsjednik Republike Hrvatske donio je 25. travnja 1991. godine Odluku o raspisu referenduma u Republici Hrvatskoj za dan 19. svibnja 1991. godine, a u vezi s pregovorima o razrješenju državne krize u SFRJ.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Referendum_o_hrvatskoj_samostalnosti
Guest- Guest
zanimljivo da za mjesto za koje sam se javio je potrebno minamalno C1 njemački i minimalno B2 engleski, napredno rad na računalu, ne ovo kaj ovi surfaju pa napišu da su napredni poznavatelji računala. Znači rad u Catia i ACADu, napredno, a ako još poznaješ rad u ISO-code ili u SolidWorksu prenost ti je. ovi uhljebi pišu gluposti i frka im je jer se novčana baza osipa i uskoro će doći do rezova.catabbath wrote:danni1 wrote:Ostat će paraziti i sposobni. Sposobni su oni koji stvaraju i preživljavaju u teški uslovima. Pičke koje mogu raditi i stvarati samo u uređenoj i uštimanoj okolini su nesposobnjakovići, bez ideje,tupavci s niskim IQ koji nisu sposobni improvizirati i izmisliti nešto novo, samo koristiti već pripremljene mehnizme i alate.catabbath wrote:Samo nesposobni i parazitii će ostati na kraju je su nesposobni raditi, nemaju znanja i vještine za potrebne za rad, jedina mogućnost za preživljavanje im je parazitirati u RH i tako živiti od domoljublja.
Oni koji odlaze su PIČKE...tu nema, ni uz najbolju volju valjanog opravdanja..obične PIČKE.
Hm čudno onda kako odlaze sposobni i školkvani sa visokin IQom. A vi starci koji nemate izbora, tj nemate potrebna znanja ni vještine ni visoki IQ, za vas ionako nema izbora pa se ne moraš brinuti vi ste prisiljeni "preživljavati" do propasti
2014-12-30
Speare Shaker wrote:aben wrote:ne razumin kako je referendum uopće prošo,
Predsjednik Republike Hrvatske donio je 25. travnja 1991. godine Odluku o raspisu referenduma u Republici Hrvatskoj za dan 19. svibnja 1991. godine, a u vezi s pregovorima o razrješenju državne krize u SFRJ.
vidi sun to, ali mi ni jasno,
kako je moguće da jena osoba imo pravo raspisati referendum? potpiše se zbilja debelom kemijskom?
2014-04-16
Ajd povedi kolo, Sore...Sora wrote:kajo ocepi sad neku domoljubnu
Ustasku
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
catabbath wrote:Pitaš pizdarije.
kako je to pitanje pizdarija?
2014-04-16
Eroo wrote:Ajd povedi kolo, Sore...Sora wrote:kajo ocepi sad neku domoljubnu
Ustasku
2016-07-22
catabbath wrote:danni1 wrote:Ostat će paraziti i sposobni. Sposobni su oni koji stvaraju i preživljavaju u teški uslovima. Pičke koje mogu raditi i stvarati samo u uređenoj i uštimanoj okolini su nesposobnjakovići, bez ideje,tupavci s niskim IQ koji nisu sposobni improvizirati i izmisliti nešto novo, samo koristiti već pripremljene mehnizme i alate.catabbath wrote:Samo nesposobni i parazitii će ostati na kraju je su nesposobni raditi, nemaju znanja i vještine za potrebne za rad, jedina mogućnost za preživljavanje im je parazitirati u RH i tako živiti od domoljublja.
Oni koji odlaze su PIČKE...tu nema, ni uz najbolju volju valjanog opravdanja..obične PIČKE.
Hm čudno onda kako odlaze sposobni i školkvani sa visokin IQom. A vi starci koji nemate izbora, tj nemate potrebna znanja ni vještine ni visoki IQ, za vas ionako nema izbora pa se ne moraš brinuti vi ste prisiljeni "preživljavati" do propasti
-----------------------------------------------------------------------------------
To im i ja govorim svo vrime
yehudi, znun da si židov,
ali kupi novu deku, ote iz sedandesetih su ti pune grinja
2014-04-16
aben wrote:yehudi, znun da si židov,
Ne mogu brate, vjera mi ne dopušta.
Ja sam ti retro tip
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
U boj, u boj - Buenos Aires
"KLAPA ... el mar le canta a Croacia." Concierto anual 2004 en el Teatro AVENIDA de Buenos Aires. Este concierto fue organizado por la Klapa BA en el marco de la visita de la reconocida klapa FORTUNAL de la ciudad de Rijeka, Croacia.
En el final, que se puede disfrutar en el video, participaron también el reconocido tenor argentino Juanjo Cura, La Orquesta de la Policia Federal Argentina, el barítono Javier Zentner, como asi tambien la formación masculina del Coro Croata Jadran.
"KLAPA ... el mar le canta a Croacia." Concierto anual 2004 en el Teatro AVENIDA de Buenos Aires. Este concierto fue organizado por la Klapa BA en el marco de la visita de la reconocida klapa FORTUNAL de la ciudad de Rijeka, Croacia.
En el final, que se puede disfrutar en el video, participaron también el reconocido tenor argentino Juanjo Cura, La Orquesta de la Policia Federal Argentina, el barítono Javier Zentner, como asi tambien la formación masculina del Coro Croata Jadran.
veber-
2014-12-30
veber wrote:opet se slovenski bosanac javlja, što ti je gubitak indentiteta.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Yehudim wrote:veber wrote:opet se slovenski bosanac javlja, što ti je gubitak indentiteta.
Vi, dotepenci, mučite...Nikad se ne zajebavajte s I1b*, jer se to nikad ne završi dobro po'vas.
2016-07-22
Eroo wrote:Ajd povedi kolo, Sore...Sora wrote:kajo ocepi sad neku domoljubnu
Ustasku
sad me svrbi da ja stavim par slika s polugamaYehudim wrote:catabbath wrote:danni1 wrote:Ostat će paraziti i sposobni. Sposobni su oni koji stvaraju i preživljavaju u teški uslovima. Pičke koje mogu raditi i stvarati samo u uređenoj i uštimanoj okolini su nesposobnjakovići, bez ideje,tupavci s niskim IQ koji nisu sposobni improvizirati i izmisliti nešto novo, samo koristiti već pripremljene mehnizme i alate.catabbath wrote:Samo nesposobni i parazitii će ostati na kraju je su nesposobni raditi, nemaju znanja i vještine za potrebne za rad, jedina mogućnost za preživljavanje im je parazitirati u RH i tako živiti od domoljublja.
-----------------------------------------------------------------------------------
To im i ja govorim svo vrime
K'o u mojoj kući.
Normalan radni dan.
Čak "pojačan".
Trinity-
2014-04-17
Pa i ovima je radni danTriny wrote:Ili rade.veber wrote:izgleda da samo političari, ckva i uhljebi slave.
ostatak pakira kofere.
K'o u mojoj kući.
Normalan radni dan.
Čak "pojačan".
Seru po narodu
Cak pojačano
Ja se toga uopće ne sjećam.aben wrote:Speare Shaker wrote:aben wrote:ne razumin kako je referendum uopće prošo,
kako je moguće da jena osoba imo pravo raspisati referendum? potpiše se zbilja debelom kemijskom?
Tko se sjeća tog referenduma?
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Ja se toga uopće ne sjećam.aben wrote:Speare Shaker wrote:aben wrote:ne razumin kako je referendum uopće prošo,
Tko se sjeća tog referenduma?
Sjećaju se stari prdonje koji su 90% života bili jugoslaveni i onda 91'presvukli dres i sad seru ljudima koji su vidili jugoslaviju jedva i to onako pred kraj kako su oni ustvari jugoslaveni
Last edited by catabbath on 25/6/2018, 18:13; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Domovina ili otadžbina?
» Irska je sada nasa Domovina
» Na jucerasnji dan prvi put otpjevana 'Moja Domovina'
» Srbi će reći Otadžbina, a mi kažemo Domovina
» VUČIĆ : Srbija je domovina svih Hrvata
» Irska je sada nasa Domovina
» Na jucerasnji dan prvi put otpjevana 'Moja Domovina'
» Srbi će reći Otadžbina, a mi kažemo Domovina