Domovina
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Domovina
Triny wrote:Ja se toga uopće ne sjećam.aben wrote:Speare Shaker wrote:aben wrote:ne razumin kako je referendum uopće prošo,
koliko je potpisa bili i jesu li svi provjereni?
Predsjednik Republike Hrvatske donio je 25. travnja 1991. godine Odluku o raspisu referenduma u Republici Hrvatskoj za dan 19. svibnja 1991. godine, a u vezi s pregovorima o razrješenju državne krize u SFRJ.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Referendum_o_hrvatskoj_samostalnosti
vidi sun to, ali mi ni jasno,
kako je moguće da jena osoba imo pravo raspisati referendum? potpiše se zbilja debelom kemijskom?
Tko se sjeća tog referenduma?
Sjećaju se stari prdonje koji su 90% života bili jugoslaveni i onda 91'presvukli dres i sad seru ljudima koji su vidili jugoslaviju jedva i to onako pred kraj kako su oni ustvari jugoslaveni
Last edited by catabbath on 25/6/2018, 18:13; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Odlaze školovani i nesposobni. Oni sposobni nemaju potrebe da odu.catabbath wrote:danni1 wrote:Ostat će paraziti i sposobni. Sposobni su oni koji stvaraju i preživljavaju u teški uslovima. Pičke koje mogu raditi i stvarati samo u uređenoj i uštimanoj okolini su nesposobnjakovići, bez ideje,tupavci s niskim IQ koji nisu sposobni improvizirati i izmisliti nešto novo, samo koristiti već pripremljene mehnizme i alate.catabbath wrote:Samo nesposobni i parazitii će ostati na kraju je su nesposobni raditi, nemaju znanja i vještine za potrebne za rad, jedina mogućnost za preživljavanje im je parazitirati u RH i tako živiti od domoljublja.
Oni koji odlaze su PIČKE...tu nema, ni uz najbolju volju valjanog opravdanja..obične PIČKE.
Hm čudno onda kako odlaze sposobni i školkvani sa visokin IQom. A vi starci koji nemate izbora, tj nemate potrebna znanja ni vještine ni visoki IQ, za vas ionako nema izbora pa se ne moraš brinuti vi ste prisiljeni "preživljavati" do propasti
Odlaze školovani i nesposobni. Oni sposobni nemaju potrebe da odu.catabbath wrote:danni1 wrote:Ostat će paraziti i sposobni. Sposobni su oni koji stvaraju i preživljavaju u teški uslovima. Pičke koje mogu raditi i stvarati samo u uređenoj i uštimanoj okolini su nesposobnjakovići, bez ideje,tupavci s niskim IQ koji nisu sposobni improvizirati i izmisliti nešto novo, samo koristiti već pripremljene mehnizme i alate.catabbath wrote:Samo nesposobni i parazitii će ostati na kraju je su nesposobni raditi, nemaju znanja i vještine za potrebne za rad, jedina mogućnost za preživljavanje im je parazitirati u RH i tako živiti od domoljublja.
Oni koji odlaze su PIČKE...tu nema, ni uz najbolju volju valjanog opravdanja..obične PIČKE.
Hm čudno onda kako odlaze sposobni i školkvani sa visokin IQom. A vi starci koji nemate izbora, tj nemate potrebna znanja ni vještine ni visoki IQ, za vas ionako nema izbora pa se ne moraš brinuti vi ste prisiljeni "preživljavati" do propasti
čefur daj čkomi. jebote bosnski slovenac ili slovenski bosanac, a i dalje te smatraju čefurom.Eroo wrote:Yehudim wrote:veber wrote:opet se slovenski bosanac javlja, što ti je gubitak indentiteta.
Vi, dotepenci, mučite...Nikad se ne zajebavajte s I1b*, jer se to nikad ne završi dobro po'vas.
pa sada tko je dotepenec?
kada je moj pradjed poklonio baki klavir za 4i ili 5i rođendan tvoji još nisu znali ni pisat. jebote degenerični gen.
2014-12-30
kako se tješite. biti uhljeb ne znači biti sposoban.danni1 wrote:Odlaze školovani i nesposobni. Oni sposobni nemaju potrebe da odu.
ali kada se baza smanji za još 300 000 kako ćete se počet klat međusobom.
2014-12-30
Pjevat cu ti pjesmu zemljo moja
Ova ce ti pjesma reci sve
Rodila sam tebi sina
isto ko što od davnina
rađale su majke za tebe
Dajem ti srce, zemljo moja
i bit cu s tobom u dobru i u zlu
i nema sile da mi te uzme
Ja bi cu s tobom, ostat cu tu
Dajem ti život, zemljo moja
Podijelit s tobom srecu i tugu
Bog neka cuva moju HRVATSKU
Ova ce ti pjesma reci sve
Rodila sam tebi sina
isto ko što od davnina
rađale su majke za tebe
Dajem ti srce, zemljo moja
i nema sile da mi te uzme
Ja bi cu s tobom, ostat cu tu
Dajem ti život, zemljo moja
Podijelit s tobom srecu i tugu
Bog neka cuva moju HRVATSKU
Leviathan2 wrote:sad me svrbi da ja stavim par slika s polugamaYehudim wrote:catabbath wrote:danni1 wrote:Ostat će paraziti i sposobni. Sposobni su oni koji stvaraju i preživljavaju u teški uslovima. Pičke koje mogu raditi i stvarati samo u uređenoj i uštimanoj okolini su nesposobnjakovići, bez ideje,tupavci s niskim IQ koji nisu sposobni improvizirati i izmisliti nešto novo, samo koristiti već pripremljene mehnizme i alate.catabbath wrote:Samo nesposobni i parazitii će ostati na kraju je su nesposobni raditi, nemaju znanja i vještine za potrebne za rad, jedina mogućnost za preživljavanje im je parazitirati u RH i tako živiti od domoljublja.
-----------------------------------------------------------------------------------
To im i ja govorim svo vrime
E iebi ga, nemoj me posramiti.
Taman sam tio napisati da imam malo manje novaca od kolege bauštelca Lewijathana
Last edited by Yehudim on 25/6/2018, 18:38; edited 1 time in total
veber wrote:kako se tješite. biti uhljeb ne znači biti sposoban.danni1 wrote:Odlaze školovani i nesposobni. Oni sposobni nemaju potrebe da odu.
U ljedećih par godina će biti žešći kanibalizam među "sposobnim" doboljubima
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:veber wrote:kako se tješite. biti uhljeb ne znači biti sposoban.danni1 wrote:Odlaze školovani i nesposobni. Oni sposobni nemaju potrebe da odu.
........i " podobnim "....." domoljubima " -------------O YESSSS
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Lijepo molim admine da ovaj naslov, ovog uhljeba , pjesme i ostale zahvale drugu.. ovaj Hrvatskoj učine nedostupnim mladima od 15. Također i slike bozanica i vlade.Regoč wrote:Sretan Dan državnosti!
U svijetlu današnjice to vec zaista moze smatrati perverznim.
Njihovo slinavljenje o Hrvatskoj vrijeđa moral
Last edited by kaja on 25/6/2018, 19:08; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Koje admine ćerce crna...
Na ovom forumu vlada samoupravni socijalizam...
:)T. wrote:Koje admine ćerce crna...
2015-08-15
Mislim da ni ratni zločinci nisu zaslužili na televiziji bozanica i vladu na istom mjestu kako se mole za hrvatsku , na radiju pjesme mir, mir do neba i danke Deutschland a na forumu uhljeba Regoca s pjesmama Dražena Zanka te ostale recitacije a sve u istom danu .
Osim sto je i prekršaj jer vrijeđaju moralne osjećaje građana pojavom i mislima !
Osim sto je i prekršaj jer vrijeđaju moralne osjećaje građana pojavom i mislima !
Last edited by kaja on 25/6/2018, 19:18; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
kaja wrote:Mislim da ni ratni zločinci nisu zaslužili na televiziji bozanica i vladu na istom mjestu kako se mole za hrvatsku , na radiju pjesme mir, mir do neba i danke Deutschland a na forumu uhljeba Regoca s pjesmama Dražena Zanka te ostale recitacije a sve u istom danu .
Danas je dan uhljeba ?
Trinity-
2014-04-17
Pa i ja sam, kao ercegovački čefur, svojoj djeci poklonio klavir. Šta si ti dobio za rođendan? Komplet oruđa za šrafunje?veber wrote:čefur daj čkomi. jebote bosnski slovenac ili slovenski bosanac, a i dalje te smatraju čefurom.Eroo wrote:Yehudim wrote:veber wrote:opet se slovenski bosanac javlja, što ti je gubitak indentiteta.
Vi, dotepenci, mučite...Nikad se ne zajebavajte s I1b*, jer se to nikad ne završi dobro po'vas.
kada je moj pradjed poklonio baki klavir za 4i ili 5i rođendan tvoji još nisu znali ni pisat. jebote degenerični gen.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
...i Jugoslavija nikad neće raspast, a Hrvatska će biti samostalna kad Sava bude tekla prema gore.catabbath wrote:veber wrote:kako se tješite. biti uhljeb ne znači biti sposoban.danni1 wrote:Odlaze školovani i nesposobni. Oni sposobni nemaju potrebe da odu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
veber wrote:čefur daj čkomi. jebote bosnski slovenac ili slovenski bosanac, a i dalje te smatraju čefurom.Eroo wrote:Yehudim wrote:veber wrote:opet se slovenski bosanac javlja, što ti je gubitak indentiteta.
Aha...........taj klavir je tvoj pradid ukra , opljačka iz naše kuće 42 ( četeres druge )
Znam za taj slučaj.
OK, sada mi reci di se , ali točno di, se sada nalazi taj klavir ????
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
pa nisam te pitao za djecu.Eroo wrote:Pa i ja sam, kao ercegovački čefur, svojoj djeci poklonio klavir. Šta si ti dobio za rođendan? Komplet oruđa za šrafunje?
što je tvoj pradjed poklonio tvojoj baki?
ščap da tera ovčice?
ne slavim rođendane pa niti nema poklona, vama sirotinji je uz božić to jedino kada nekaj dobijete.
2014-12-30
Prekoračili su sve granice dobrog ukusa balavljenjem o Hrvatskoj i recitacijama.Triny wrote:kaja wrote:Mislim da ni ratni zločinci nisu zaslužili na televiziji bozanica i vladu na istom mjestu kako se mole za hrvatsku , na radiju pjesme mir, mir do neba i danke Deutschland a na forumu uhljeba Regoca s pjesmama Dražena Zanka te ostale recitacije a sve u istom danu .
Danas je dan uhljeba ?
To vec treba kriminalizirati. Sakate etiku i smisao za dobro. Truju duh. Kontaminiraju društvo, forum i a recitacijama bogme i poeziju.
2015-08-15
1893e? teškoYehudim wrote:
Aha...........taj klavir je tvoj pradid ukra , opljačka iz naše kuće 42 ( četeres druge )
Znam za taj slučaj.
OK, sada mi reci di se , ali točno di, se sada nalazi taj klavir ????
a, nalazi se u dnevnoj sobi i služi kao stalak za tv i kućno kino.
2014-12-30
Zapravo si ti i tebi slični prešli sve granice dobrog ukusa balavljenjem protiv Hrvatske.kaja wrote:Prekoračili su sve granice dobrog ukusa balavljenjem o Hrvatskoj i recitacijama.Triny wrote:kaja wrote:Mislim da ni ratni zločinci nisu zaslužili na televiziji bozanica i vladu na istom mjestu kako se mole za hrvatsku , na radiju pjesme mir, mir do neba i danke Deutschland a na forumu uhljeba Regoca s pjesmama Dražena Zanka te ostale recitacije a sve u istom danu .
Danas je dan uhljeba ?
To vec treba kriminalizirati. Sakate etiku i smisao za dobro. Truju duh. Kontaminiraju društvo, forum i a recitacijama bogme i poeziju.
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» Domovina ili otadžbina?
» Irska je sada nasa Domovina
» Na jucerasnji dan prvi put otpjevana 'Moja Domovina'
» Srbi će reći Otadžbina, a mi kažemo Domovina
» VUČIĆ : Srbija je domovina svih Hrvata
» Irska je sada nasa Domovina
» Na jucerasnji dan prvi put otpjevana 'Moja Domovina'
» Srbi će reći Otadžbina, a mi kažemo Domovina
» VUČIĆ : Srbija je domovina svih Hrvata
Page 6 of 15