Domovina
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Domovina
ne razumin kako je referendum uopće prošo,
koliko je potpisa bili i jesu li svi provjereni?
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Slika političara u bilo kojoj državi 'regije'...catabbath wrote:Inače, slika i prilika domoljuba u RH. Mafijaši, uhljebi i strani plačenici.
Postoje domoljubi koji nisu mafijaši, uhljebi itd. ...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:Slika političara u bilo kojoj državi 'regije'...catabbath wrote:Inače, slika i prilika domoljuba u RH. Mafijaši, uhljebi i strani plačenici.
pa zoč oti domoljubi slavu mafijaške odluke?
2014-04-16
Poslje mise idu održati govor, prvi ljevo govori desno tri plješću pa se mjenjaju.catabbath wrote:Inače, slika i prilika domoljuba u RH. Mafijaši, uhljebi i strani plačenici.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Uh jesi me zajebo sad ...samo da srknem kavuRegoč wrote:CPati, curo, pati!kaja wrote:Znaci za nikoga ..Regoč wrote:Za sve koji slave i čestitaju!
:)
Mučenje neeee..
2015-08-15
Nisu svi, moj stari npr. u zng-u od prvog dana, bez mirovine, invaliditeta i ičega, još osta bez posla...aben wrote:T. wrote:Slika političara u bilo kojoj državi 'regije'...catabbath wrote:Inače, slika i prilika domoljuba u RH. Mafijaši, uhljebi i strani plačenici.
Mater stavila zastavu, on je skinio, maloprije mi javlja...
2014-04-14
kaja wrote:Ma nisam , dobre sam.metilda wrote:ti si loše volje
Al kad vidim rezultate razloga za slaviti imaju jedino političari.
Dobro jedino oni i slave ..
'U Africi bi ljudi vapili da imaju standard kakav je u Hrvatskoj'
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/u-africi-bi-vapili-da-imaju-standard-kakav-je-u-hrvatskoj-579518 - 24sata.hr
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA - PA VAPE I U HRVATSKOJ
Vitez od hristova groba jerusalimski, reko bi asila...kaja wrote:Poslje mise idu održati govor, prvi ljevo govori desno tri plješću pa se mjenjaju.catabbath wrote:Inače, slika i prilika domoljuba u RH. Mafijaši, uhljebi i strani plačenici.
2014-04-14
:)T. wrote:Nisu svi, moj stari npr. u zng-u od prvog dana, bez mirovine, invaliditeta i ičega, još osta bez posla...aben wrote:T. wrote:Slika političara u bilo kojoj državi 'regije'...catabbath wrote:Inače, slika i prilika domoljuba u RH. Mafijaši, uhljebi i strani plačenici.
Mater stavila zastavu, on je skinio, maloprije mi javlja...
2015-08-15
izgleda da samo političari, ckva i uhljebi slave.
ostatak pakira kofere.
ostatak pakira kofere.
2014-12-30
T. wrote:Nisu svi, moj stari npr. u zng-u od prvog dana, bez mirovine, invaliditeta i ičega, još osta bez posla...aben wrote:T. wrote:Slika političara u bilo kojoj državi 'regije'...catabbath wrote:Inače, slika i prilika domoljuba u RH. Mafijaši, uhljebi i strani plačenici.
Mater stavila zastavu, on je skinio, maloprije mi javlja... :D:
neki dun šećin krez anchorage na aljasci,
skoro svaka kuća imo stup sa zastavon...a zoč?
As one of the country’s most libertarian states, Alaska has always done well on personal freedom. Drug arrest rates are quite low, crime-adjusted incarceration is somewhat below the national average, marijuana is legal, homeschooling is unregulated, and gun rights are secure (for instance, concealed carry of handguns does not require a license)...
2014-04-16
Vrijedni radnici...catabbath wrote:Uglavnom slave uhljebi paraziti mafija koja ima svoju državu i budale koje se raduju ovim gore navedenima. Normalni ljudi slave neradni dan.
Seronje lijene samo da vam je ne radit.
Nije točno. Slave svi vrijedni Hrvati koji ne moraju otič na gotovo da bi im bilo dobro nego rade i stvaraju dobro u svojoj zemlji.veber wrote:izgleda da samo političari, ckva i uhljebi slave.
ostatak pakira kofere.
Jebene nesposobne pobjegulje, zbrišete u tuđu uređenu kuću,na tuđu muku i onda nama serete tu i prodajete pamet.
Pičke jedne, svoju kuću sredite ne stalno na tuđe gledat.
Samo nesposobni i parazitii će ostati na kraju je su nesposobni raditi, nemaju znanja i vještine za potrebne za rad, jedina mogućnost za preživljavanje im je parazitirati u RH i tako živiti od domoljublja.
Ostat će paraziti i sposobni. Sposobni su oni koji stvaraju i preživljavaju u teški uslovima. Pičke koje mogu raditi i stvarati samo u uređenoj i uštimanoj okolini su nesposobnjakovići, bez ideje,tupavci s niskim IQ koji nisu sposobni improvizirati i izmisliti nešto novo, samo koristiti već pripremljene mehnizme i alate.catabbath wrote:Samo nesposobni i parazitii će ostati na kraju je su nesposobni raditi, nemaju znanja i vještine za potrebne za rad, jedina mogućnost za preživljavanje im je parazitirati u RH i tako živiti od domoljublja.
Oni koji odlaze su PIČKE...tu nema, ni uz najbolju volju valjanog opravdanja..obične PIČKE.
danni1 wrote:Ostat će paraziti i sposobni. Sposobni su oni koji stvaraju i preživljavaju u teški uslovima. Pičke koje mogu raditi i stvarati samo u uređenoj i uštimanoj okolini su nesposobnjakovići, bez ideje,tupavci s niskim IQ koji nisu sposobni improvizirati i izmisliti nešto novo, samo koristiti već pripremljene mehnizme i alate.catabbath wrote:Samo nesposobni i parazitii će ostati na kraju je su nesposobni raditi, nemaju znanja i vještine za potrebne za rad, jedina mogućnost za preživljavanje im je parazitirati u RH i tako živiti od domoljublja.
Oni koji odlaze su PIČKE...tu nema, ni uz najbolju volju valjanog opravdanja..obične PIČKE.
Ono tipa 'ja sam završio dva fakulteta a ne mogu naći posao', ti su mi najjači...
Moga se završit još 2, koga boli kita...
Nigdje ne piše da fakultet garantira zaposlenje...
2014-04-14
Pa budale nesposobne.T. wrote:danni1 wrote:Ostat će paraziti i sposobni. Sposobni su oni koji stvaraju i preživljavaju u teški uslovima. Pičke koje mogu raditi i stvarati samo u uređenoj i uštimanoj okolini su nesposobnjakovići, bez ideje,tupavci s niskim IQ koji nisu sposobni improvizirati i izmisliti nešto novo, samo koristiti već pripremljene mehnizme i alate.catabbath wrote:Samo nesposobni i parazitii će ostati na kraju je su nesposobni raditi, nemaju znanja i vještine za potrebne za rad, jedina mogućnost za preživljavanje im je parazitirati u RH i tako živiti od domoljublja.
Ono tipa 'ja sam završio dva fakulteta a ne mogu naći posao', ti su mi najjači...
Moga se završit još 2, koga boli kita...
Nigdje ne piše da fakultet garantira zaposlenje...
Onda ode van pa pretura po Lidlu kutije u skladištu i nama tu prodaje pamet.
T. wrote:Vitez od hristova groba jerusalimski, reko bi asila...kaja wrote:Poslje mise idu održati govor, prvi ljevo govori desno tri plješću pa se mjenjaju.catabbath wrote:Inače, slika i prilika domoljuba u RH. Mafijaši, uhljebi i strani plačenici.
" Njegova visoko uvažena exelencija, poštovani, i nadasve cijenjeni - plenki von bruksel and dajguzić -
u društvu -first lady of pushing in pentagons rooms & celulits, body fet suger - Coly trofrtaljka of sucker & trocijevkas -
te njhova budy suita od dvorskih budala & clowns
danni1 wrote:Ostat će paraziti i sposobni. Sposobni su oni koji stvaraju i preživljavaju u teški uslovima. Pičke koje mogu raditi i stvarati samo u uređenoj i uštimanoj okolini su nesposobnjakovići, bez ideje,tupavci s niskim IQ koji nisu sposobni improvizirati i izmisliti nešto novo, samo koristiti već pripremljene mehnizme i alate.catabbath wrote:Samo nesposobni i parazitii će ostati na kraju je su nesposobni raditi, nemaju znanja i vještine za potrebne za rad, jedina mogućnost za preživljavanje im je parazitirati u RH i tako živiti od domoljublja.
Hm čudno onda kako odlaze sposobni i školkvani sa visokin IQom. A vi starci koji nemate izbora, tj nemate potrebna znanja ni vještine ni visoki IQ, za vas ionako nema izbora pa se ne moraš brinuti vi ste prisiljeni "preživljavati" do propasti
catabbath-
2015-08-22
Sora wrote:Tuđman se izjasnio za konfederacijuSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
Pitanje br.1 kao podrszumjeva samostalnost no u istom pitanju je trik ..a da onda stupi u savez s drugima.. sto valjda podrszumjeva konfederaciju
Referendum je uspio
94,17 %.
Izašlo 83,56 % registriranih birača.
I savez ne podrazumjeva konfederaciju. Nije svaki savez konfederacija.
Kao mogućnost, da se izbjegne nasilni raspad Jugoslavije, ali Miloševiću je to bilo neprihvatljivo. On je zahtjevao da se svaki takav referendum koji odlučuje o sudbini republika u Jugoslaviji raspiše na razini cijele Jugoslavije. To je naravno bilo u suprotnosti sa Ustavom SFRJ iz 1974. u kojem stoji da su republike nositeljice izvornog suvereniteta u Jugoslaviji pa nije moglo proći.
Last edited by Speare Shaker on 25/6/2018, 15:26; edited 1 time in total
Guest- Guest
aben wrote:ne razumin kako je referendum uopće prošo,
Predsjednik Republike Hrvatske donio je 25. travnja 1991. godine Odluku o raspisu referenduma u Republici Hrvatskoj za dan 19. svibnja 1991. godine, a u vezi s pregovorima o razrješenju državne krize u SFRJ.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Referendum_o_hrvatskoj_samostalnosti
Guest- Guest
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» Domovina ili otadžbina?
» Irska je sada nasa Domovina
» Na jucerasnji dan prvi put otpjevana 'Moja Domovina'
» Srbi će reći Otadžbina, a mi kažemo Domovina
» VUČIĆ : Srbija je domovina svih Hrvata
» Irska je sada nasa Domovina
» Na jucerasnji dan prvi put otpjevana 'Moja Domovina'
» Srbi će reći Otadžbina, a mi kažemo Domovina