Domovina
Page 2 of 15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: Domovina
Joj daj ne seriflumen wrote:svi koji Hrvatsku ne vole - nek im je sretan dan drzavnosti Republike Hrvatske!
nama koji je volimo, svaki je dan praznik - jer nam je srce ispunjeno i sretno!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Boga mi...ne sere više nego ti.kaja wrote:Joj daj ne seriflumen wrote:svi koji Hrvatsku ne vole - nek im je sretan dan drzavnosti Republike Hrvatske!
XDkaja wrote:Sad ce oni sami sebi cestitati i pljeskati, i mjenjat se za mjesto . Kad jedan govori drugi sjedne pa plješće pa se zamjene.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Jeste uveli novi pozdravflumen wrote:svi koji Hrvatsku ne vole - nek im je sretan dan drzavnosti Republike Hrvatske!
ZA IRSKU SPREMNI !
Cestitam...cujte hocete sat povijesti o ovom dogadjaju 1991...mislim samo pitam...mogu ja na pdf povijest ako bas moram..ali mogu i ovdje a'k zelite..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I na sjever, i na jug!T. wrote:Svim hrvatima u domovini i inozemstvu...
Jesi istaknuo barjak Reg.?
Ja samo na jug...Regoč wrote:I na sjever, i na jug!T. wrote:Svim hrvatima u domovini i inozemstvu...
Balkon mi je na jugu...
Komunjare isto...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
ko susjedi?T. wrote:Ja samo na jug...Regoč wrote:I na sjever, i na jug!T. wrote:Svim hrvatima u domovini i inozemstvu...
Balkon mi je na jugu...
Komunjare isto...
2015-09-08
......inace na danasnji dan i tih dana prije 27 godina iz dana u dan sve veci problemi sve je bilo na rubu otvorenog rata..koji je sluzbeno 2 dana poslije poceo u sloveniji...u hrvatskoj se vec dobrano kuhalo napose na baniji,zapadnoj i istocnoj slavoniji..i sjevernoj dalmaciji
2015-09-08
Kaji i Sori te svoj gamadi koja želi ogaditi ovaj dan i ovu, hrvatsku zemlju.
Pa da...vuksadinare wrote:ko susjedi?T. wrote:Ja samo na jug...Regoč wrote:I na sjever, i na jug!T. wrote:Svim hrvatima u domovini i inozemstvu...
Balkon mi je na jugu...
Komunjare isto...
Dobiju ospice kad vide hrvatsku zastavu...
I na istoku su a isto vide moj balkon...
Susjedne zgrade...
2014-04-14
evo ti sat povijestivuksadinare wrote:Cestitam...cujte hocete sat povijesti o ovom dogadjaju 1991...mislim samo pitam...mogu ja na pdf povijest ako bas moram..ali mogu i ovdje a'k zelite..
Referendumska pitanja
1. Jeste li za to da Republika Hrvatska, kao suverena i samostalna država, koja jamči kulturnu autonomiju i sva građanska prava Srbima i pripadnicima drugih nacionalnosti u Hrvatskoj, može stupiti u savez suverenih država s drugim republikama (prema prijedlogu Republike Hrvatske i Republike Slovenije za rješenje državne krize SFRJ)?
2. Jeste li za to da Republika Hrvatska ostane u Jugoslaviji kao jedinstvenoj saveznoj državi?
Pitanje br.1 kao podrszumjeva samostalnost no u istom pitanju je trik ..a da onda stupi u savez s drugima.. sto valjda podrszumjeva konfederaciju
Referendum je uspio
Ne bi vražju mater ..uz toliko muljanja
I tako.
Na lazi. Na obmani. Na reviziji povijesti. Na pljacki ...
Nastala jedna jaka drzavica mafijaša.
Je. Cestitke i mafijašima. Doduse ... Uz ovakav narod nije im bilo tesko
Jos ću peć meso na balkonu, što rijetko radim...T. wrote:Pa da...vuksadinare wrote:ko susjedi?T. wrote:Ja samo na jug...Regoč wrote:I na sjever, i na jug!T. wrote:Svim hrvatima u domovini i inozemstvu...
Balkon mi je na jugu...
Komunjare isto...
Dobiju ospice kad vide hrvatsku zastavu...
I na istoku su a isto vide moj balkon...
Susjedne zgrade...
Oni danas poste, da ne bi neko pomislio da slave dan državnosti...
Inače gradelavaju svako drugi dan, dimi non stop...
2014-04-14
Sora wrote:
Pitanje br.1 kao podrszumjeva samostalnost no u istom pitanju je trik ..a da onda stupi u savez s drugima.. sto valjda podrszumjeva konfederaciju
Referendum je uspio
94,17 %.
Izašlo 83,56 % registriranih birača.
I savez ne podrazumjeva konfederaciju. Nije svaki savez konfederacija.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Može, ali i ne mora. Nije!Sora wrote:1. Jeste li za to da Republika Hrvatska, kao suverena i samostalna država, koja jamči kulturnu autonomiju i sva građanska prava Srbima i pripadnicima drugih nacionalnosti u Hrvatskoj, može stupiti u savez suverenih država s drugim republikama (prema prijedlogu Republike Hrvatske i Republike Slovenije za rješenje državne krize SFRJ)?
Regoč-
2015-08-21
voljim vas, bas zato jer vam sve HRVATSKO smeta...kaja wrote:Joj daj ne seriflumen wrote:svi koji Hrvatsku ne vole - nek im je sretan dan drzavnosti Republike Hrvatske!
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Tuđman se izjasnio za konfederacijuSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
Referendum je uspio
94,17 %.
Izašlo 83,56 % registriranih birača.
I savez ne podrazumjeva konfederaciju. Nije svaki savez konfederacija.
Moglo je izaci 150% birača ,referendumska pitanja su orijevara . U ovom pitanju gdje se kso trebslo izjasniti za samostalnost , stoji ponuda za SAVEZ .
NE ZA SAMOSTALNU DRZAVU.
LAŽLJIVCI SU NA PRIJEVARU DOSLI NA VLAST.
UPSTSLOM L TUĐMAN JE PRIJEVAROM IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA HDZ . izigrao je partnere iz HSLS , veselice i Savku , i otisao s erama u baraku .
Ambiciozni mitomsn kpji je nspredovao jer ga je Tito podrzavao Je KRIV ZA PUNO TOGA U OSNUTKU DRZAVE
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Domovina ili otadžbina?
» Irska je sada nasa Domovina
» Na jucerasnji dan prvi put otpjevana 'Moja Domovina'
» Srbi će reći Otadžbina, a mi kažemo Domovina
» VUČIĆ : Srbija je domovina svih Hrvata
» Irska je sada nasa Domovina
» Na jucerasnji dan prvi put otpjevana 'Moja Domovina'
» Srbi će reći Otadžbina, a mi kažemo Domovina
» VUČIĆ : Srbija je domovina svih Hrvata
Page 2 of 15